Onsdag

Idag har jag varit hela dagen i huset och fixat det sista. Det börjar bli ordning där nu. Eller det är ju sjukt mycket kvar att göra men nu ser man förändringar hela tiden och det är kul! Har bärt ut en massa saker hela dagen. Det bästa var när jag och Mats höll på att lägga in isolering i sopsäckar och jag hade inge handskar på mig. Jag frågade om det kliar mycket av isoleringen och han sa att det gjorde det inte. Det tog bara några sekunder innan det började sticka överallt. Så mina armar har varit helt röda hela eftermiddagen.
Sen är jag tydligen inte så dum iaf fick jag höra ;D

Btw, har hittat ett band som är grymt härliga. Dom ser ut som ett rock band men sen så spelar dom värsta chillar låtarna. Typ i stil med I'm yours - Jason Mraz. Får bara lust att släcka av allting och ligga i mörkret och lyssna på dom. Bra skit! Jag lägger in den för er som vill lyssna.


Jag vill ha Fredag!

Monday morning feels so bad
Everybody seems to nag me
Come on Tuesday I feel better
Even my old man looks good
Wednesday just won't go
Thursday goes too slow
I've got Friday on my mind



Sjukt taggad inför helgen!

Måste sätta igång

Hojja vad jag skjuter upp på saker hela tiden. Mitt mål i morse var att börja städa lägenheten och plocka ihop alla små saker men ändå så ligger jag här med datorn i famnen. Skärpning Evelina!

Nåja, i morse har jag iaf varit på en kurs om ergonomi. Måntro hur många vi har varit på nu? I somras var jag på en som var hela 8 timmar lång!! Tack och lov så var den här bara i två timmar.
Men efter att den hade slutat så gick jag till Elin och hälsade på. Ska bara vänta tills hon slutar så ska jag gå på stan med henne och Elli.
Satt precis och kollade på vädret och dom har lovat skit väder hela påsk. Jag blir så arg på vädret!! Nere i söder så har dom jätte fint men här är det bajs.

Nä, jag ska nog sätta på musik och försöka komma igång med städningen. Annars så blir det väl aldrig av :)

haha hittade en bild på josses pixbox på mig och Elli. Så det får bli dagens bild :)


Måndag!

Åh vad kul, jag fick mvg på hela psykologi kursen. Fy vad skönt! Och glad är jag! Nä det här måste firas med fika hos Elin som fyller hela 18 år idag. Grattis vännen :)
Så nu far jag. Sen när jag kommer hem igen så ska jag börja tömma skåp och sånt, snart flyttar jag :)

:(

Idag trotsade pappa nått som han inte har gjort på väldigt länge. Han gjorde inte våfflor, trots att det är våffeldagen idag! Så det var en besvikelse när jag kom hem.
Men förövrigt så är jag klar i huset med mitt målande nu och det känns SKÖNT! Hoff vad ont i handen jag har och målarfärg har jag överallt.

Jag har precis kollat igenom bilder från när jag och gubben var i Bulgarien. Åh, jag vill åka utomlands. Är så himla avundsjuk på Ida som åker till Thailand nästa vecka. Fy för henne!

Nej, jag kan inte sitta här nå mer, jag blir bara deprimerad av alla bilder. Nu ska jag sätta igång och städa, det behövs kan jag lova.






WHOOOOT

Vet ni vad jag just fick veta? DEAD BY APRIL KOMMER TILL KIRUNA FESTIVALEN. Herre min get vad glad jag blev helt plötsligt!


Imorgon är det våffeldagen

Idag har jag varit och målat hela dagen. Fy vad jag är less på att måla nu! Färgen tog slut så jag hann inte riktigt klart och imorgon ska jag börja med ett annat rum och måla. Kommer aldrig att vilja måla efter det här.

Jag måste berätta vad läskiga saker som hände igår! Först, när jag gick och sov så hade alla andra också gått och lagt sig, så ingen gick på toa efter mig. Eftersom jag är tjej så har man ju nere toaringen. Men tusan, efter att jag hade suttit på datorn ett tag och skulle på toa så var den där jäkla toaringen uppe igen. Även fast ingen hade gått på toa efter mig!
Sen när jag var på toa så är jag säker på att jag hörde "något" springa ner för trappan. Jag trodde att det var Max men när jag kom upp så låg han fortfarande på samma ställe. Helt skumt! Då blev jag rädd och Christofer var tvungen att ringa och lugna ner mig :D
Jag är så tokig.

Imorgon är det våffeldagen så kom ihåg att äta våfflor :)


Himla praktik

Ja jag vet att jag tjatar på om min praktik men nu har jag fått ytterligare dåliga nyheter. Jag får inte vara i Pajala och ha min praktik. Dom har alldeles för mycket att göra just nu tydligen :(
Tycker att det känns lite tråkigt, jag hade sett fram emot att få vara där med min karl. Nu är det bara att hålla ut till sommaren och då äntligen får vi flytta ihop. Förhoppningsvis iaf.

Just nu befinner jag mig i Kangos och ligger i min sköna säng. Imorgon blir det att jobba i huset, måste måla klart det där jäkla taket, även fast jag lovade mig själv att aldrig måla tak mer!
Nä, med det sagt så säger jag godnatt :)



Erkänn söt ;)

22 Mars

Kvällen har jag tillbringat med en Lisa. Det var kul, det är alltid kul att vara med Lisa. Hon har sån härlig personlighet och man blir glad av henne. Vi planerade att vi ska dumpa våra killar och hitta nån gammal gubbe som vi kan ta pengar av och åka utomlands. Fast det kan ju bli ganska svårt när vi tycker om våra pojkar så mycket. Så vi ska satsa på att vinna pengar istället.

Annars så tänkte jag gå till Simon och vara social, känns som en evighet sen jag träffade honom ;p Men sen så orkade jag inte gå dit och tänkte att jag ändå kommer träffa honom i helg.

Nu ska jag packa, för imorgon åker jag hem och ska jobba på onsdag. Det blev en kort vecka det här, skönt!

Lisa visade lite nya saker på photoshop så har lekt med lite bilder, när jag ser den här bilden så vill jag bli blond igen!


Kul

Men kul, nu har min älskade skola kommit på nått spännande. Vi kommer inte att ha praktik i åtta veckor som det är planerat, nej nu ska vi bara ha fyra veckor. Alltså går vi ut på praktik först i maj, istället ska vi ha mer teori. Så jag har bara skola på måndagar och tisdagar. Om nu inte våran lärare kommer på att vi ska ha ytterligare några lektioner.

ÅH VAD JAG ÄLSKAR MIN SKOLA!

Gårdagen

Igår fick jag två väldigt glada besked. Det första var att jag fick Mvg på mitt psykologi arbete som jag trodde att jag skulle få högst g på. Helt sjukt vad glad jag blev! Sen så ringde dom från pajala socialpsykiatri och hon sa att hon tror att jag kommer få vara där. Fast dom hade väldigt mycket att göra nu så hon var tvungen att kolla upp det lite bättre. Hoppas verkligen att jag får vara där!

På kvällen så bastade jag med Ida och myste med nån cider. Fast varken jag eller Ida var riktigt på g så det blev en otroligt lugn dag.

Om jag inte åker till Kiruna och firar Lisa ikväll så blir det att kolla körslaget. Återstår att se vad kvällen har att bjuda på :) Hoppas att ni får en jätte bra kväll iaf ♥

Förresten, det börjar dra ihop sig med bygget i huset som vi repar. Nästa helg så kommer dom som äger huset och kollar. Vi är snart klar med hela undervåningen, nice :)

Bjuder på ännu en till bild från sommaren. Denna bild är på mig när jag bodde i Lysekil


Jag är ledsen

Det snöar!! Nej, nej och åter nej. Jag vill inte att det ska snöa nå mer, kan inte sommaren vara här imorgon redan? Himla väder!

Idag har jag gjort ett cv och skickat in det till Ica kvantum i Luleå, jag vill verkligen flytta till Luleå till sommaren så jag hoppas att jag får jobb där under sommaren. Tänk om Christofer får jobb där men inte jag! Vad ska jag göra då? Ska jag vara ensam i Pajala och jobba? För inte vill jag vara här i stan .. Jag hoppas så innerligt mycket att jag får jobb :)
Sen har jag varit på en konsert i skolan där dem sjöng riktigt bra låtar, fick värsta rysningarna. Grymt!

Nu pluggar jag Buddhism och Hinduism, sista provet och sen är jag klart.
Åh vad jag är sötsugen, hur ska jag kunna hålla mig till imorgon? Sen så vet jag fortfarande inte hur jag ska göra i helg ..


Fullt upp

Har haft fullt upp idag. Först så gjorde jag och Elina klart vårt projektarbete fast vi fick på engång kritik så vi måste ändra på lite saker.
Sen for jag hem och tog en springtur. Grymt skönt när det var så fint väder! Det är så härligt när man börjar ser att allt folk kommer fram och tar promenader. Efter det så var det meningen att jag skulle plugga men jag fastnade på youtube och kollade på en massa roliga klipp.
Sen tog jag en powerwalk ner till nyöppnade Ica kvantum och mötte upp Elin och hennes vänner. Helt sjukt vad mycket folk det var! Men det var inte så mycket att se där så jag och Elin for hem till Elin.

Nu sitter jag här med världens huvudvärk, måste egentligen plugga men jag hittar ingen motivation. Vars är all motivation när man behöver den som mest?!
Nä tusan, jag måste ta tag i kragen och göra det nu! Ha en bra kväll och missa inte Greys anatomy :)



Gammal bild på mig och Elin

Beslutsångest!

Vad ska jag göra i helg:

* Stanna i stan och fira Lisa som fyller 20?
* Åka hem till byn och vara social med familjen?
* Åka till Finland och lyssna på Apocalyptica?

Hatar beslutsångest.



Föreläsning

Fy vad jobbigt det var att vara på den där föreläsningen, kändes som att den aldrig skulle sluta. Men jag överlevde! Fick ladda upp med tee och bulla, annars så hade jag nog dött dit.

Annars så har min dag varit bra, Emilia kom hit på morgonen och vi gjorde lunch tillsammans, efter det så gick vi då på föreläsningen om demens. På vägen till föreläsningen så gick vi in i en affär där dem sålde en massa gamla saker och lite udda saker. Det fanns bland annat en spegel med ko skinn som ram. Skumt men samtidigt coolt. Där hittade jag iaf ett vitrinskåp som jag verkligen hade vilja ha fast den gick på fem papp så det får vara. Om vi vet nån som säljer ett vitrinskåp så hör av er :D

Nu ska jag invänta Emilia och vi ska baka cheesecake brownies. Smarrigt värre :)
Ha en bra kväll ♥


Måndagen är över!

Mitt humör är fortfarande inte det bästa men nu ska jag inte ta ut det här :)

Har umgåtts med Emilia hela kvällen, vi var på lång promenad och Emilia tyckte att hon var väldigt duktig och vägrade att promenera hem från mig. Haha men vi var ju duktiga, det ska inte nekas ;p
Jag längtar till sommaren som tusan och har tröstbeställt några klänningar hem. Bland annat min studentklänning, skit snygg!

Nu ska jag fixa mig för natten, är helt sjukt trött. Imorgon ska jag på en föreläsning om demens. KUL! eller inte .. Bjuder iaf på en bra låt som jag hörde på Ellinors blogg. Enjoy!


I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze


Nu är det kokta fläsket stekt !

Nu är det ju så här att jag har sagt upp min lägenhet eftersom vi har blivit lovade att vi skulle ha praktik i Gvare på psykiatrin, och då behöver jag ju inte lägenheten om jag skulle vara där hela tiden, fast jag sökte ju till Luleå. Men nu har det blivit så här, Luleå tar bara emot sjuksköterskor och Gvare tar inte emot elever överhuvudtaget. JAG BLIR SÅ ARG!!! Vafan, har dom sagt att vi ska ha praktik på en psykiatrisk enhet så ska dom väl fan hålla det! Vet ni vars vi ska få vara nu? Jo, på ålderdomshem. Hur jäkla sjukt är inte det? Jag kan inte sätta ord på min ilska just nu! DÖD ÅT PSYKIATRIN!
Men det stora problemet är väl inte det heller utan vars ska jag bo nu när jag har sagt upp lägenheten? 1 Maj ska jag vara ute härifrån.

Jag försöker få tag på socialpsykiatrin i Pajala men där svarar dom inte. Får jag inte vara där så byter jag till sjukvård för jag ska INTE vara på ett ålderdomshem. Där sätter jag stopp! Då måste jag läsa helt sjukt mycket i kapp vad dom har läst men det är då värt isf.

Sorry för en argt inlägg.



Jag är arg på mig själv!

Åh jag har glömt min mobil laddare hemma i byn. Så folk, försök inte nå mig i veckan. Eftersom jag har en Nokia så har typ ingen laddare till mig heller, alla har ju ericsson :( Voi hiivatti! Vad arg jag blir!

Idag har jag bakat bröd med Monica. Det var kul, fast jag vill lära mig att baka nyttiga bröd, nu så bakade vi vitt bröd. Annars har jag inte gjort så mycket, myst lite med Christofer.
Nä, jag är för arg för att skriva så jag slutar här. God natt folks! :)

Bra låt!


Fredag

Vet ni vad jag såg just? Den tredje Twilight trailern! Fy vad jag längtar tills den kommer ut :)

Luleå var toppen, hittade en sviin snygg jacka och en långt linne med öppen rygg. Jag längtar så mycket till sommaren och sätta på att fina kläder. Vi var även förbi Rillo och hälsa på, jag längtar tills vi flyttar dit. Hoppas bara att både jag och Christofer får sommarjobb där så vi kan flytta redan i Juni, skulle ju vara great!

Annars så har jag inte gjort så mycket, det är super fint väder ute så försöker vara ute så mycket som möjligt. Jag tänkte åka in till byn och köpa lite ingredienser, ska baka cookies! Har aldrig gjort det förr så det blir spännande.
Nä, här får ni trailern. Nu ska jag kila, ha en bra dag! ♥


Helt sjukt fint väder

God morgon :)
Har precis vaknat av att Tila gnällde i mitt öra, vissa dagar hatar jag den där hunden! Men så fort jag såg att det var helt sjukt fint väder ute så blev jag glad igen.
Christofer ligger och sover än, fattar inte att han kan sova så tungt. Jag vaknar hur lätt som helst och det är svin irriterande. Vill också kunna sova även om det var krig utomhus ;p

Nåja, igår storstädade vi här hos Holmströms place. Det var nödvändigt! :) Imorgon har vi tänkt åka till Luleå om inte nått annat dyker upp. Äntligen får jag gå på Gina Tricot. Som jag har längtat ;p
Näpp, nu ska jag försöka väcka Christofer och morgonmysa lite.
Ha en bra dag ♥



Jag längtar till sommaren, den här bilden är tagen när jag bodde i Lysekil :)

Packar

Håller på att packa lite saker, jag åker nog till Pajala idag. Ska bli roligt att umgås med Christofer också, det finns ju inte så mycket att gör här i byn när ingen som jag brukar umgås med är här :)

Springturen var GRYMT skön. Solen kom fram och det blev riktigt vår väder. Kändes som att jag kunde fortsätta springa hur länge som helst.

Nu ska jag fortsätta och packa. Sen måste jag läsa lite av psykiatrin. 

 
Just nu

Dagens låt:


Träning

Söndag idag och jag slipper känna ångest. Det är skönt med lov, ska bara koppla av och inte tänka på desto mer. Fast jag känner mig helt hängig, är kanske påväg att bli sjuk? Hoppas inte det! Förut så blev jag alltid sjuk till sportlovet.
Tråkigt väder ute idag, mulet och blåsigt. Fast det gör inte så mycket, tänkte dra på mig träningskläderna och sticka iväg på en springrunda alldeles strax. Ska bara låta frukosten smälta :)

Jag har beslutsångest över en sak. Jag vet inte alls vad jag ska göra, ena taget vill jag verkligen göra det och en annan dag så bryr jag mig inte. Önskar att det fanns någon som sa vad man skulle göra, så att det blev rätt ;p

Nåja, nu ska jag iväg och träna bort min träningsvärk i vaderna. Hoppas ni får en bra dag!

Bilder från huset förresten!




"köket"


taket som jag målade ;p

Sen bjuder jag på en bild på simon och mig från dundret :D



 


Feeling some pain

Min nacke värker som tusan, ska aldrig måla tak mer.

Things will never change
And it hurts with every heartbeat

 

 


God morgon

Det är helt sjuuukt fint väder ute idag. Så på engång jag öppnade ögonen och såg att det var fint så blev jag glad. :)
Men jag ska ändå gå och jobba idag, måste måla klart det där huset. Fast det borde gå ganska snabbt, nu slipper jag ha Johan och Mats där som stressar mig.

Nåja, nu ska jag upp och äta frukost, sen bege mig mot Rovas hus! Ha en bra dag ♥

Utanför mitt fönster just nu


En sliten Evelina

Shit vad roligt jag har haft idag i dundret. Det var bara jag och Simon som åkte dit och det var hel great! Nu värker mina ben som bara tusan och jag vill inte ens tänka på hur morgondagen kommer vara. Lägger upp bilder när jag får tid och lust :)

Igår var jag och jobbade heeela dagen i huset. Sen när jag kom hem så var jag barnvakt så det fanns ingen tid att uppdatera här. Glömde kameran hemma så blev inga bilder på huset men imorgon ska jag dit igen och ska försöka komma ihåg kameran då. Jag hålller på att måla tak där och mina nackmuskler värker. Har fått målarfärg i håret, lyckat!

Nä folk, nu ska jag gå och mysa med Cecilia och mina bröder. Har köpt en massa gott med från Gälka :)


Packat och klart!

Nu har jag packat allting och är klar att åka. Bara att vänta tills Oskar slutar :)
Idag har jag Äntligen gjort klart mitt psykologi arbete. Känns bra men kanske inte Mvg, jag är less och orkar inte anstränga mig allt för mycket. Efter var jag till Emilia och fikade lite gott, sen var jag tvungen att skynda mig hem och städa lägenheten. Har haft två stycken här som har kollat på min lägenhet. Gud vad skönt det känns, äntligen börjar det hända nått. Men samtidigt känns det lite skrämmande att jag inte kommer bo här i mitt lilla hem, det känns så tryggt här. Haha vad svamlig jag är :D

Jag längtar så mycket till Fredag, då åker jag med Simon och Petrus till antingen Pullinki eller till Dundret. Det blir great! Sen kan jag ju berätta att jag har lov nu, åh vad jag ska mysa med gubben hela lovet.
Imorgon ska jag jobba i huset så jag ska försöka ta lite bilder så ska ni få se hur det ser ut :)

Nu lite bilder från i helg! Förresten, GLÖM INTE!! Greys anatomy säsongstart ikväll! Viktigt!



Christofer ska föreställa en lucia men koffe fattar inte


Ida och Koffe var söta :)


Ida och Johanna shejkade loss på dansgolvet


Även jag :)


Jag är kär ♥

Drömmar

Jag sitter och kollar på The Hills och inser att jag vill åka till LA nångång i mitt liv. Jag har så mycket drömmar och mål i mitt liv. Nån dag så ska jag skriva upp allting jag ska hinna göra i mitt liv. :)

Idag har vi ingen skola så jag har hunnit med en hel del. Har skickat mina mått och beställt min balklänning nu, den kommer nog bli svin nice! Efter det har jag varit på en lång och skön springtur. Fast det var sjukt jobbigt när det blåste så jäkla mycket.

Åh, jag vill verkligen åka utomlands och upptäcka världen. Jag är en äventyrs människa! Önskar att jag var jätte rik, då hade jag rest runt i hela mitt liv.

Jag saknar Josse och Fanny idag. Jag vill ha ett av våra roliga samtal. Kommer ihåg när vi var i Ida Järvi en gång och jag och Josse skrattade så mycket att vi höll på att kissa på oss, Fanny tyckte att vi var jobbiga. Haha åh, vad jag saknar dem! Sen saknar jag Pee också jätte mycket, jag hade alltid så kul med henne. Speciellt när Fanny var med oss. Önskar man kunde spola tillbaka tiden


Min fina vän Fanny


<3

Trött

Tillbaks från ett besök hos Simon och ett snabb besök hos Elin. Kom precis på vad jag drömde i natt, den var så sjuk! Jag, Emil och Erik var med och tävlade i en hindrebana som var helt sjukt lång, gick igenom hela Kangos. Vi tävlade om 250 000 och efter att vi hade gått igenom hela banan en gång så sa dom att vi hade gjort fel, så vi var tvungen att göra allting om igen. Ja, jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om min dröm men jag tror inte att ni tycker att det är så intressant. Den var i alla fall helt sjuk! :D

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen och läsa lite. Önskar att Christofer låg i sängen och väntade på mig nu. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills vi flyttar ihop och att jag slipper känna saknaden hela tiden. LÄNGTAR!!! Kärlek är bland det bästa som finns, ta vara på er kärlek ♥

Min super snygga jacka och nyinköpta täckisar :) Ska lägga in bilderna från helgen imorgon!


Klockren!

Läste en sak på en blogg nyss, tyckte att den var så klockren så måste skriva den här med :)

haha så himla klockren :) Idag har jag köpt ett par nya täckbyxor. Egentligen behövde jag kanske inte dem men köpmonstret i mig tvingade mig och jag var tvungen att passa på när det var 50% rea på dem. Vita och skit snygga var dem iaf!
Annars så har jag hållt på med den där Eniro tävlingen, man ska söka på kartor och så vidare. Det var svårt och jag fastnade när jag kom till Uppsala domkyrka, så jag gav upp. Nu tänkte jag dra på mig mina nya fina täckisar och gå till Simon. Ha en bra kväll :)

"Hur man bär sig åt för att ständigt tillfredsställa en kvinna:

man ska: krama, berömma, skämma bort, värdesätta, massera, laga saker, ha medkänsla, ge komplimanger, stödja, fresta, ge efter för, trösta, blunda för löshullet , hålla om, hetsa upp, skydda, vara glad, ringa till, laga mat, passa, förlåta, gosa med, underhålla, charmera, fascinera, lita på, skryta om, drömma om, tillfredställa, avguda!

Hur man bär sig åt för att ständigt tillfredställa en man:

Kom naken"

1 Mars

Shit vad tiden går fort! Det är redan Mars, jäklar vad skönt :) Längtar tills det blir lite varmare så man kan vara ute mer. Fast det är ganska fint väder idag också, det är bara -13 och sol.

Igår var jag sliten. Jag mådde verkligen skit! Så jag kan nog säga att jag vaknade först vid tre på eftermiddagen. Sen myste jag på med gubben hela dagen, Söndagar är verkligen jobbiga när man måste åka ifrån varandra hela tiden men samtidigt mysig för då får man mysa extra mycket ;p
Men Lördan var sjukt roligt och jag var verkligen på topp. Vi började hemma hos christofer och spelade ett charader spel och fy vad vi skrattade!

Nu ska jag börja fixa mig för skolan. Ha en bra dag ♥