Out of my hands

Jag är trött. Inte bara för att jag inte har sovit. Utan jag är less. Jag är less och jag vill att nånting ska hända. Jag hade vela gå lumpen. Jag fick ett erbjudande att ta lumpen i Kiruna nästa höst och det lockade mig faktiskt. Om jag inte skulle komma in på högskolan i luleå så tror jag att jag vill göra lumpen. Fast kanske inte i Kiruna.
Varför är jag en sån som inte nöjer mig med det jag har? Varför måste jag hela tiden söka efter andra mål. Jag vet inte vars jag längre trivs heller. Jag trivs inte i Kiruna, i Kangos känner jag mig trygg och hemma men ändå så trivs jag inte riktigt och i Pajala trivs jag inte. Jag är trygg där så länge jag har Christofer där men det är nog en ort som jag aldrig kommer riktigt trivas i. Kanske när jag blir gammal och tycker om att skvallra och prata bakom ryggen på folk. Men dit har jag inte kommit än.

Mina ögon är tunga och irriterade. Jag vill sjunka genom jorden och inte komma tillbaks förrän till sommaren.


Party för hela slanten

Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg att det blir utgång för mig idag. Det har varit så mycket i veckn så jag har inte hunnit uppdatera desto mer.
Jag ska försöka komma ihåg att uppdatera imorgon men jag kan icket lova något ;)

Nu ska jag vara social med resten av party folket! Hoppas att ni får en super bra Fredags kväll så ska jag försöka ha desamma.

Tisdags morgon

God morgon god morgon! Ligger i sängen och drar mig, måste strax stiga upp och äta frukost för magen kurrar!
Igår när jag kom till Kangos så trodde jag att det skulle vara så där halv dött som vanligt men nejdå, här var det full rulle. Pee och Vanessa skulle stanna till Onsdag men så blev Vanessa sjuk i morse så dom var tvungen att åka till vårdcentralen. Men nu är det lugnt igen så jag får äta min frukost i fred.

Efter det ska jag försöka få med mig Elin på en promenad till holmas.
Lyssna ni också på den här låten och njut.


Foo Fighters

Idag sa Christofer att Foo Fighters hade släppt ett nytt album och jag blev överlycklig. Men när jag kom hem och skulle söka upp deras album så har dom inte alls släppt ett nytt album. Däremot så har dom släppt en ny singel och i november ska dom släppa en greatest hits. Dom är så grymt bra! Tänk att få se dom uppträda ..

Nu saknar jag Christofer och jag har tingat hunden. Vi åker och hämtar henne nästa Fredag.
Jag borde ha stannat i Pajala och myst med min gubbe nu när jag ändå är ledig. Vi har ju inte så mycket tid med varandra annars. Kanske måste åka dit imorgon om min längtan inte sjunker lite.

Nu ska jag invänta Elin.



Det bär av mot byn

Sitter och väntar på att klockan ska bli fem och då åker jag till kära Kangos. Blir roligt att umgås med tjejerna! Det känns som att skolan tar upp all plats så jag hinner inte umgås med mina vänner så mycket som jag skulle vilja göra. Och Fanny saknar jag också! Nu tycker jag att du ska komma hem på ett besök.

Idag har jag inte gjort så mycket. Blev väckt halv nio av Christofer sökare för på måndagar har dom alltid ett test larm. Så jag flög upp och först trodde jag att det brann i huset men sen lugnade Christofer ner mig.
Jag har ringt efter en hund idag men dom hade satt ut fel nummer. Smart? Så jag skickade ett mejl och hoppas att dom ringer upp.

Fy vad trött jag är.

Söndags kväll

Högskoleprovet är gjort och det känns ganska bra. Fast det är ju då det brukar gå dåligt när det känns bra :) Men det är skönt att det är gjort iaf.
Helgen har varit mest lugn och bara tagit det chill och mys med gubben. Kom till Pajala sent på Fredag kväll och sov på en gång jag kom fram. Igår var jag också väldigt trött och somnade tidigt. Så ikväll ska jag försöka vara vaken längre så slipper jag höra Christofer klaga på att jag bara sover hela tiden :)

Christofer sitter bredvid och säger att jag ska skriva: Christofer är bäst, det är han som äger mig och han är min härskare. Han äger tronerna.
Han är bra gullig och vi kom fram till tidigare under kvällen att han alltid kommer vara så här. Han kommer nog aldrig att växa upp helt.

Nu ska vi dricka lite cola och bara mysa med varandra för ikväll handlar det bara om oss två.

Min snygging!



Take a breath, take it deep

Jag håller på att bli tokig på högskoleprovet. Ja, jag vet att man inte kan plugga till det men jag går iaf igenom en massa gamla prov och det stressar mig. Jag kanske borde sluta kolla i dem ? ;P

Ikväll blir det att fira Vanessa, Pee ska alltid överdriva med fester och sånt men det blir nog mysigt. Sen får jag åka till gubben. Guuuuud vad jag längtar. Hojja! Ska krypa upp i hans famn och känna mig super trygg och bara andas hans lukt. Bättre än så kan jag inte ha det ;)

Idag har jag varit och jagat med Simon och jag måste säga att vi gick långt! Vi vandrade runt i 3 timmar. Jag blir ändå ganska imponerad på Simon, jag fattar inte hur man kan hitta så där i skogen. Allting ser ju likadant. Det var en nyttig promenad iaf.

Låten som jag satte in igår, Rihannas nya alltså. Jag kan inte sluta lyssna på den! Så otroligt bra. Grymt bra! :)

Kangos in my heart

Ja, det är något speciellt med Kangos. Man tänker att det är världens ände men när man är här så känner man sig så trygg och kan luta sig tillbaka. Men man ska passa sig så att man inte får för mycket av det goda, då är det inte lika underbart längre.

Igår var vi till Luleå. Hittade en massa fint, speciellt ett par high heels. Ruskigt snygga som jag är grymt nöjd med. Annars var det bara baskläder.

Jag ska nog inte skriva så mycket med, på Lördag gör jag högskoleprovet och jag är lite små nervös. Men nu ska jag gå ner och busa med fasters flicka Vanessa. Woho, äntligen är dom här och hon fyller 5 år idag.
Tänkte bjuda på en ny låt av Rihanna och lite bilder från Luleå.


Josse i Luleå


Josses tyska kompis Hanna


Vi åt på Ban Thai, så himla god mat dom har!

Och slutligen: Rihanna


Headache

Hojja vad mycket tänkande det blev ikväll. Förvirrande tankar som gör att jag får huvudvärk.

Let's grow old together,
And die at the same time.


Måste bara berätta ..

Haha i Söndags när jag och Christofer skulle mysa och äta en massa gott så gjorde jag en klumpig sak, fast jag upptäckte det först i morse.
Jag hade iaf gjort i ordning godis, chips och dipp. Det var väl inte mer med det förutom att Christofer tyckte att dippen var kornig och smakade konstigt.
Så i morse när jag står och gräver i skafferiet så ser jag att dipp kryddan, eller vad det nu heter, fortfarande ligger kvar där. Vad tusan, tänker jag och sen inser jag att vi har dippat i tacokryddan som skulle i köttfärsen som jag och Simon skulle äta idag. Inte konstigt att den var så himla kornig och konstig! Haha ..

Så jag var illa tvungen att gå och köpa en ny tacokrydda. Nu ska jag börja göra mat åt min bror och mig.

Dom är ju ganska lika iaf ..


Det gör ont! :(

Åh vad jobbigt det känns, det gör så ont! Jag saknar Christofer så att jag bara vill lägga mig ner och gråta. Det är länge sen jag kände den här känslan. Det är som ett tryck över bröstet och jag vill spola fram tiden till nästa gång vi ses. Hojja.

Idag blir det middag med Simon, sen kanske bowling .. Imorgon åker vi nog till Luleå. Om jag nu skulle få tag i Josse som segar!

Nu ska jag börja göra mig i ordning för skolan.


Morgon promenix

God morgon folk! Idag är jag på jätte bra humör, Christofer kommer idag och det är bara en vecka kvar till lovet. Woho, jag har en sån där härlig och pirrande känsla inom mig.

Igår hade jag mysigt med Emilia. Vi kollade en film och åt gott. Började att kolla på en film som heter Martyrs och är fransk men den var jätte läskig. Jag var rädd efter redan 10 min av filmen så då bestämde vi oss att vi inte ska kolla den! :)

Nu ska jag klä på mig och gå på en morgon promenad.



Så här blev mitt hår. Lite mörkare och naturligare, precis som jag ville ha det :)


Waking up

Nu har jag piggnat till lite. Det var lite ostabilt i morse men nu har jag städat lägenheten och fått i mig en frukost så jag mår mycket bättre fast jag är jäkligt trött!

Idag blir det att färga håret, förhoppningsvis blir det fint. Väntar bara på att Elin ska komma. Sen kanske man måste gå förbi till Josse och hälsa på hennes tyska kompis Hanna. Pinsamt att prata med henne med min kassa engelska .. hehe. Men det ska nog gå bra.

Lite bilder på det här så blir det bra.



När vi var i Luleå. Tog bilden av Emilia ;p


Jag


Några av tjejerna


Här sjungs det singstar


Här nånstans börjar jag bli ganska svamlig :)


Mia släppte loss


Utgång :)

Baaaakis

Nä skoja, jag mår faktiskt relativt bra i jämfört med hur jag brukar må dagen efter. Igår var det en rolig kväll med en massa singstar och skratt. Träffade även min gamla klasskompis Mia som fick barn i Februari och förstår ni vilken lust man får att skaffa en unge själv när det verkar gå så bra för henne? Men men, det är bara att stå emot frestelsen :)

Lägger upp bilderna senare. Måste försöka vila en stund nu, jag kom i sängs först halv fem! Jag ska nog slå på Twilight. Känns som att det var ett tag sen jag såg den.
Jag ska be till gud att Christofer kommer hit idag. Jag känner mig kramsjuk och han måste komma! Han måste bara få någon som kan ta hans jour imorgon. Annars blir det mys med Elin ;p

Bjuder på en lugn och skön låt att slappna av och mysa till. <3



Torsdag

Nu är den här veckan snart slut. Fy vad skönt. Elin har precis gått hem och vi har planerat lite roligt inför helgen. Tråkigt att det inte blev bastu men vi ska ändå ha svin roligt ;)
Jag och Elin har lagat mat tillsammans idag och Elin skyllde på att vitlöks cream fraichen var för stark och hon fick dålig mage :) Hehe ..

Har haft mössprovning idag. Tog en himla fin mössa! Och sen tog jag silver färg på texten. Det blir nog najs! Det var bara himla jobbigt att stå där och trängas. Vissa förstod inte att ta bort mössorna när dom hade testat så att andra skulle få testa ;p

Nu ska jag fortsätta att prata med Josse :)


Onsdag

Har precis kommit hem från en skön spring tur. Kändes riktigt skönt att vara och röra på sig, även fast det känns som att det är det enda jag har gjort de senaste dagarna. Men iaf, det var jätte skönt. Förutom att det blåste som en tok och sen lyckades jag trampa snett så att det gjort förbannat ont. Men jag bet ihop och fortsatte att springa.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Ska gå och handla lite goda frukter och bara mysa med tända ljus och koppla av. Fy vad skönt. Ikväll är Arga snickaren och Greys anatomy också. Måste ses!

I skolan så har jag och Elina försökt att avsluta vårat projektarbete så vi har tagit alla tester än en gång. Känns skönt att det bara är det skriftliga kvar och sen är vi klara.

Nu ska jag göra middag!

Haha jag ser ju skrämmande ut men här håller vi på med kapillärprov :)


En dag i Luleå

Det var ganska lärorikt att vara på LTU och se lite. Även fast man inte hann med det som jag hade tänkt mig :) Jag har varit så svamlig hela dagen, har bara bråkat med Emilia hela tiden. Haha men hon har nog ganska söta bilder på mig nu iaf.

Vet ni vad jag har kommit på? Jag känner mig inte trygg i den här stan nå mer. Jag är rädd när jag går i mörkret här och jag tror att vintern kommer bli mycket värre. Det händer så mycket saker under ytan här som man inte har en aning om och sen när man får en liten inblick i hur det är så är det riktigt skrämmande. Vars är Kiruna på väg egentligen? Hojja .. Tur att jag bara har ca 8 månader kvar här :)

Nu ska jag ladda upp lite roliga bilder!


Lite brunare är jag än Emilia iaf ;)


När vi var och kollade på innebandy match mellan Pajala och Boden


Christofer visade lite sura miner när vi skulle åka hem från Ikea och det var trångt i bilen


Men jag fick honom på bättre humör med lite fjäsk ;)


Det här vita vinet ska ni testa. Så otroligt gott !

Det får räcka för idag :)

Umgås med Elin

Imorgon bär det av mot Luleå. Jag trodde att det var idag vi skulle åka men så var det minsann inte. Det ska bli spännande iaf!

Jag sitter och kollar på Färjan 3 och får värsta lusten att åka på kryssning. Vad roligt det hade varit.

Nä nu kom Elin, ska vara lite social med henne. Känns som en evighet sen jag träffade henne.


Jag och Elin för en evighet sen :)


En mysig helg !

Dessa Söndagar .. Varje söndag känns jobbig i mitt liv ska ni veta. Då betyder det nästan alltid att jag måste lämna Christofer och jag hatar att säga hejdå. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Var glad att ni har era kära nära er!

Nåja, helgen har varit jätte härlig. På Fredag tog vi det lugnt och kollade på Idol och åt en massa gott. På Lördag så var vi ju till Ikea där jag hittade en massa fint och när vi kom hem därifrån så kollade vi på Luleå vs Brynäs som gick åt den sju mila skogen. Sen gjorde vi grillspett och satt ute i grillstugan och pratade minnen. Mycket mysigt!
Idag så har vi varit och kollat på Frilles innebandy match. Pajala mötte Boden det var en helt sjukt spännande match. Till och med för mig som inte är så stort fan till innebandy. ;p

Nu ska jag ta och läsa lite, upp tidigt imorgon! Jag lägger upp bilderna från helgen imorgon tror jag. God natt folks :)

IKEA

Har precis kommit hem från Ikea. Hittade en massa fint där, mycket mer än vad jag hade tänkt köpa. Och det bästa av allt är att jag hittade ett par stövlar som är så där höga till låren. Sviiin snygga! Dom har funnits i Kiruna men där for dom på en gång. Så det här var en mycket lyckad resa. Fast måste dock säga att Christofer klagade lite på slutet även fast han lovade att det inte skulle vara nå sura miner. :)

Ikväll blir det hockey, kanske en bastu och sen måste jag agera chaffis. Det blir nog en toppen kväll! Hoppas att ni också får en super mysig Lördags kväll.

Vill åka utomlands igen!

Shulululu lilla lady

Ny duschad och klar för att åka till Pajala. Sitter bara och väntar på att Simon ska komma hem så ska jag kontrollera att det är grönt att ta hans bil. Som jag skrev tidigare så ska jag ställa av min.

Det känns som riktigt vårväder ute. Solen lyser, snön glittrar. Saknas bara att fåglarna ska sjunga ;) Haha. Nä, det blir nog en skön promenad när jag kommer fram till pajala.

Idag är jag på mycket bra humör och har en härlig känsla inom mig! Hoppas att ni får en super bra dag och röstar på Calle och Mariette i Idol ikväll :)

Jag saknar min lilla Vanessa men i helg får jag träffa henne. Fy vad tiden går fort, hon fyller 5 redan om två veckor!



Äntligen !!

Åh, jag blev äntligen klar med psykologin! Fy vad skönt det känns att ha den klar. Och en ännu bättre känsla simmar omkring inom mig och det är att jag tar helg nu. Simon åker hem idag så jag åker med honom. Den här veckan har känts så lång men ändå har den gått så fort.
Men nu har jag alltså helg och får träffa gubben <3

När jag kommer hem ska jag ställa av min bil. Fy vad tråkigt, det känns som att jag precis tog fram den. Till våren ska jag sälja den. Min snygging, älskling och trogna vän. Men det känns nödvändigt när jag ska börja på högskolan sen. Då behöver jag nog en bättre pendlingsbil. I min nuvarande får jag ju inte så mycket plats i :)

Nu ska jag äta middag och sen börja packa. Woho!!


 

Haha

Hoff, vad läskigt.


Psykologi

Jag håller på att bli tokig på psykologin. Jag hittar inte den information som jag behöver. Åhh! Jag har fastnat :( Svenskan är iaf klar. Nu tar jag paus och kollar på Arga snickaren.

Gaaalet väder!

Jösses vad det snöar ute. Först blev jag glad, sen blev jag förvånad och slutligen blev jag arg. Jag är verkligen jätte glad att det snöar men varför, varför, VARFÖR måste det blåsa? Det blåste rakt upp i ansiktet så man varken såg något och min luva flög bort hela tiden.

Ikväll blir det att plugga psykologi och svenska. Har uppgifter i båda som ska in innan Fredag. Jobbigt men skönt att få allt klart.

Gick på stan efter skolan med Sofie. Hittade ett läppstift till Halloween och så tog jag äntligen och köpte ett torrt schampoo. Jag får konstigt nog snabbt fettigt hår när jag är i Kiruna. Så detta var en nödvändigt köp! 

Nu ska jag laga mat och sen plugga vidare.



Jag i snö ovädret


God morgon!

Idag känner jag mig på riktigt bra humör. Fast jag har väldgt ont i halsen och hela kroppen känns paj, men det gör ingenting :)
När jag vaknade så såg jag att det är snöstorm ute! WOHO!! Hur kan man låta bli att bli glad då ?

Nu ska jag äta frukost och sen börja fixa i ordning mig. Skolfoto idag.

Bra dag

Jag tvingade mig själv ut och springa. Jag var så himla trött men jag gjorde det ändå så nu är jag stolt. Såg även att dom har börja spruta snö på Luossa backen. Fick en riktig bra känsla, vi börjar närma oss vintern och det känns bra!
Förresten, jag glömde ju säga tidigare att vi ska pröva ut våra student mössor nästa vecka!! Gud vad glad jag blev. Nu känner man att man äntligen börjar komma bort från skolan. Eller iaf gymnasiet. Nästa vecka ska vi också till LTU, vilket är bra för jag hoppas ju på att komma in där nästa höst.

Nä, idag har varit en bra dag. Allt känns så bra även fast jag har varit super trött hela dagen. Haha imorgon har vi skolfoto och jag kommer se mycket sliten ut, som sagt så har jag ju glömt mitt smink i Pajala. Lyckat!

Nu ska jag springa till Konsum och köpa vitaminer.

It's done!

Hojja vad skönt att Första hjälpen dagarna är över! Helt obeskrivligt .. Ni förstår inte hur less jag var på den sista föreläsningen. Men vi var riktigt duktiga! Är jätte stolt över min grupp.

Men nu är jag trött som få. Min hals känns fortfarande tjock så jag vet inte om jag vågar ut på en spring tur? Men det blir nog senare mot kvällen i så fall. Nu ska jag ta och plugga psykolgi.


Slut så att det sjunger om det!

Det är sjukt så trött jag är! Jag kommer att stupa i säng ikväll men innan det så ska jag hinna plugga psykologi. Vi har ett arbete som ska in på Fredag och jag har inte ens börjat. Hjäälp! :/ Men som tur är så kommer Emilia över så vi ska peppa varandra så att vi kommer igång.
Efter det så tänkte jag tvinga mig ut på en spring tur men om jag orkar är en annan sak.

Idag började första hjälpen dagarna. Det är ju roligt men samtidigt väldigt nervös. Och jobbigt att behöva upprepa allt flera gånger. Så nu har vi bara en dag kvar och sen slipper vi det där! Fy vad skönt.
Nu ska jag diska och sen möta Emilia på Ica.




Saknar och älskar dig gubben! <3

HATAR SÖNDAGAR !

Fy vilken jobbig dag det här blev. Jag hatar att känna mig ensam! Jag vill inte vara ensam! Josse kom tillbaka. Eller ännu bättre, CHRISTOFER KOM HIT! Fy fy fy ..

Idag när jag åkte hem från Pajala så var det väldigt halt ute. Vägen var helt blank och på vissa ställen var det en massa snö. Det var alltså inte roligt att köra med sommardäck idag. Men hem kom jag och nu är jag i Kiruna igen. Hoppas att denna vecka går fort.

Förresten folk, om ni undrar varför jag ser så sliten ut, om ni ser mig i skolan eller nå annanstanns i Kiruna så beror detta på att jag glömde hela min smink väska i Pajala. Så denna vecka blir au natural stil ;p

Önskar jag hade en tidsmaskin som spolade fram tiden till våren!

Så här ser tidsmaskinen kanske ut.


Inlåst

Idag har jag promenerat upp på Luossa backen. Det var ganska skönt att gå dit upp ensam och bara ta det lugnt. Efter det gick jag på stan med Josse och Ellie, systrarna Edefall är nog ganska galna kan jag påstå. En hel del skratt blev det iaf :)

När jag och Josse kom hem så gjorde vi våran sista middag tillsammans och det fick bli tacos <3 Fy vad gott. Efter det kom Erik och Jonte över och drack lite kaffe. Nu sitter jag och Josse här i soffan och är utslagna. Är jätte trött !

Jag har drömt så hemska saker i natt. Mord och allt sånt där hemskt. Dessutom så blev jag anklagad även fast jag inte hade gjort något ;p

Ikväll börjar Tv4s nya serie Inlåst som verkar vara väldigt intressant. Måste ses !


Fjällen har fått snö <3


Ja, där bor jag alltså :)


Sovmorgon <3

Fy vad skönt att jag fick den här sovmorgonen. Har bara dragit mig i sängen hur länge som helst.
Men nu måste jag börja fixa i ordning mig :)