Årsskift

  

Näst sista dagen idag alltså. Som vanligt så har man lärt sig av sina misstag och hoppas att jag inte upprepar dom nästa år. Nä, det ska bannemig bli ett år utan misstag nästa år ! 
Men jag tycker att jag kan sammanfatta det här året som ett riktigt bra år. Jag har iaf träffat en massa nytt och trevligt folk, jag har lärt mig väldigt mycket, har bestämt mig vad som ska hända i framtiden .. Bara bra och vettiga saker ! Sist med inte minst, jag har världens underbaraste pojke som har gjort mig hel ! Om han inte hade varit i mitt liv så hade det inte varit så bra som det är nu. Tänk, 8 månader har vi varit tillsammans. Det är helt sjukt hur fort det har gått. Men inga klagomål här inte. Jag älskar honom bara mer och mer för var dag. Det enda som är lite tråkigt är att jag har tappat kontakt med mina vänner. Känns som att jag aldrig träffar dom mer. Men men, man kan inte få allt !

Attans vad glad jag blev idag. Jag och Fanny var och strosade runt i Pajalas alla butiker, när jag kom till Kauppis så hittade jag likadana jeans som jag hade på mig i bilolyckan, som dom klippte sönder vill säga. Så jag tog dom. När jag står i kassan fick jag veta att det var 30% rea på ALLT !! Så jag högg i .. Det är det där med Pajala, man kan bli så överraskad helt plötsligt. Man vet aldrig vad som väntar en bakom knuten.
Nåja, sen gick vi och fikade med Christofer och Simon. Både Christofer och Simon var väldigt missnöjda med sina mackor så vi hamnade på Sibylla istället. Där blir man tydligen aldrig besviken, enligt dom.

Nu sitter jag här i Kangos och åker tillbaks till Pajala imorgon efter middan och firar. Hoppas man får en puss på tolv slaget ;)
Tack för ikväll och Gott Nytt År !

Luleå trip

Har precis kommit hem från Luleå och jag säger då det, man ska inte gå med killar och shoppa. Jag kände mig stel som en pinne och visste vad jag skulle kolla på. Och sen säger Christofer att det är jag som har vela gå in på varje affär ! Nä, det kan jag inte riktigt hålla med om. Jag kanske valde två affärer. Men inte hittade jag nå fynd iaf. Fick nöja mig med en enda tshirt från Vila. Jag var så otroligt trött i morse så jag hade gott kunna skippa den där resan men det Christofer som fick dra upp mig.

Nu sitter jag här iaf och är fortfarande trött. Har ångest hur jag ska göra under nyår. Vill vara hemma i byn med familjen men samtidigt vara här och släppa loss. Återstår att se alltså. Får önska mig själv lycka till och hoppas jag väljer rätt.
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och ta en femma. God kväll !



Without you.

I'm nobody without you,
Just a shell,
I'm like a flower with no smell,
It's a living hell.
Yeah, I'm nobody without you,
Just a frame,
I'm like a fire with no flame,
I'm living in shame.

'Cause you're my sunshine
To keep me warm,
You're my shelter and my hideout
In rainy days and storm.
You're my laugh-line when I am blue,
You put balm into my wounds,
I'm nobody without you

Yeah, I'm nobody without you,
Just a freak,
I'm like a bucket with a leak.
Oh boy, I am weak.
Yeah, I'm nobody without you,
Just a fool,
I'm like a jointer with no tool
Oh, life isn't cool

Without your loving,
Without you I am weak.
Without your hugging I'm nothing but a freak.
Without you, baby,
Without you I cannot sing.
Without you, darling, I'm like a bird who lost it's wings,
I'm not a thing.


 

Lördag

Det blev ingen utgång för min del igår. Christofer låg hemma med feber och hela köret så jag stannade här med honom. Och det är jag glad för. Tänk vad jag har sparat pengar och bra mår jag också ! Tråkigt att man missade RajRaj, hade säkert varit roligt att se dom men men. Ibland har man inte turen med sig på sin sida.
Sen så skulle vi även till Luleå idag men eftersom osäkerhet på hur Christofer skulle må så blev det inte så.
Hade vela åka hem till Kangos och öppna mina julklappar. Men vi åker kanske till Luleå imorn istället så då kan jag inte åka hem.

Så mycket jag vill säga men inte förmår att uttala.


Juldagen

Nå hej!
Nu äre Chrille som skriver här!
Ja vad ska man säga? julen är över nu och det känns ju jäkligt skönt. Ja igår på dagen var vi i kangos och firade jul där sen på kvällen drog vi hem till byn ( Pajala ).
Sen lirade vi nått spel dä var man måste göra sharader av nått slag. Och gissa vem som krossade!
Nämner inga namn.
Nu håller vi på att göra i ordning oss redan. ojja att man måste göra det oxå :D
Jo på dagen var vi och öste skoter! Var jutvungen att visa hur man kör, eller inte.
Aja nu ska vi fortsätta här och eventuellt dra lite grogg :D
Men ni vet ju eve hun vill ju bara dricka fin dricka. Annat äre med mig.

Cya biaches!

Holmz @ condomproductions.com :D

Julaftons morgon.

Ligger fortfarande i sängen med en jobbig hosta. Men den börjar attans att avta nu.
Jag har nästan ångest, jag har ingen julkänsla alls ! Men jag hoppas det kommer när jag stiger upp och känner skinkdoften möta mig. Oj, vad gott det blir ! :)
Igår var jag och bastade med Fanny i stugan. Hon hade nå kristaller som man sättet på stenarna, som jag aldrig kommer ihåg vad de heter. Men dom rensade alla bihålor. Det sved i ögonen av skyla, det var så himla skönt och fräscht. Men tyvärr blev det ingen längre tid vi bastade. Jag var så himla trött så vi får hoppas vi hinner en sista gång innan hon åker till USA och lämnar mig.

Ikväll kommer mitt lilla troll till Kangos. Sen åker vi vidare till Pajala .. kanske :)

Från mig Till er; En riktigt god jul !!


Have I told you I ache for you ?

Allting är ett enda jävla mörker.
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan


I wanted you to know I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph; I know it serves me well

‘Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away
You've gone away, you don't feel me anymore



22 December

Tänk att 2008 snart är slut. Elin har hållt på och tjata på det hur länge som helst men det är först nu när jag tänker på det, som jag inser att det här året har rusat iväg. Men de nyårslöften jag gjorde till 2008 har jag lyckats med ganska bra. Få se vad det blir för löften för 2009.
Jag är helt ute och cyklar nu för tiden. Jag hade ingen aning vad det var för dag idag. Jag var ute och promenerade med Ester tidigare och så började vi att prata om dagar. Jag var helt inställd på att det var Lördag idag. Men icke sa Nicke, det är redan Måndag ! Hojja, på Onsdag är det ju julalfton. Då är det alltså dan före dan före dopparedan idag. Det ni ! :)

Förkyld igen. Igår hade jag feber och imorse vaknade jag utan röst. Som tröst så tyckte Christofer synd om mig. Och tusan, det är faktiskt synd om mig ! Tredje gången på knappt 2 veckor som jag är sjuk. NU får det banne mig vara slut på sjukdomar för min del ! Vars har mitt immunförsvar tagit vägen egentligen ?

Okej, vad har hänt under helgen ? Jo, på Lördag gick vi ut. Jag och Ida började hos Frille att konsumera alkoholen. Christofer och Frille lämnade oss där för dom skulle till TT och basta och bada tunna. Sedan hamnade även vi där. Fick höra att jag och Ida bara är 5or i jämnfört med thailändskor som är 10or, enligt TT. Men då ska vi inte gå in på vilken siffra han ligger på min lista ;) Nåja, det var trevligt där och sedan bar det av till krogen. Jag, med mitt jätte bra minne, gick och klantade mig lite. Men med lite gnabb så löste sig allt iaf.
På Söndag mådde jag dåligt så gott som hela dagen. Ibland undrar man om det verkligen är värt att dricka när dagen-efter är ett rent sagt, helvette. Nånå, är huvudet dumt så får kroppen lida.
Imorse åkte jag hem till byn igen. Har busat med Aron hela kvällen. Sen har vi tagit in julgranen. Det är nog våran finaste julgran hittills. Men den är stor, den tar upp nästan halva tvrummet. Så den har vi pyntat och lagt klapparna under.
Här kommer lite bilder. (Klickbara) Kolla den där bilden på mig och Christofer. Hur söt är han inte egentligen ? Hojja .. mitt lilla troll <3 :)


       




Nu ska jag vänta på att Simon kommer hem så ska vi göra varma mackor ! ;p
Over and out.

All I want for christmas.

Efter en massa tjorv med grejen som jag ska ge till Christofer i julklapp så fick jag den idag. Den var inte riktigt som jag hade förväntat mig men det är dom ju aldrig :) Men jag hoppas han blir nöjd iaf.
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli färdig, Monika har lagat nån god thairätt. Hoppas den är riktigt stark !
Har gått runt i Pajala idag med Ida och Christofer. Hittade faktiskt lite saker som jag vill ha men jag väntar med att köpa något till mellandagarna.

Jag blir så arg ibland när det finns vissa personer som verkligen är värda guld men bara får en massa skit.
Jag har följt din uppväxt och jag vet att du inte har haft det lätt. Jag blir så arg när jag får veta hur folk behandlar dig och ändå kan jag inte hjälpa. Önskar du vände dig mot mig när du behövde mig men jag känner dig och vet att du aldrig skulle göra det iaf.

Ikväll blir det kanske utgång. Vill jag verkligen det ? Ärligt talat så vet jag inte.


Snart helg

Torsdag är nog den bästa dagen på veckan. Då är man på så bra humör och vet att imorgon börjar helgen. Fy vad skönt det ska bli med helg ! Den här veckan har gått så segt ..
Igår så somnade jag vid sju. Sen vaknade jag halv tolv och gick och la mig i sängen och fortsatte sova. Jag var helt sjukt trött. Trodde jag skulle vara utvilad på morgonen men nejdå, jag var som död. Och sen har det varit segt på jobbet också. Bara en massa magsjuka där.
Sen när jag skulle hem från jobbet så skulle jag gå på stan och köpa en sak till Monika men när jag går där med Elin så hade jag glömt vad jag skulle göra där överhuvudtaget. När jag kom hem så kom jag på det :) Så jag får ta det imorgon på vägen hem från jobbet.

Nu ska jag packa det sista !



Elkonvertering

Hoj vad trött jag var i morse. Och det fanns inte ett skit att göra ! Dagen har gått så otroligt segt fram till lunch, då gick jag till skolan och åt julbord. Och jag måste säga att Hjampis SUGER på julbord. Tror inte ens dom vet vad det innebär. Nåja, när jag kom tillbaks så var det elkonvertering på två patienter. På första kolla jag bara på och sen frågade läkaren om jag ville göra det men jag sa att jag inte vågade. Men på nått sätt lurade han in mig i det. Tycker det är ganska coolt att jag fick göra det, för det har ingen annan fått ;)
För er som inte vet vad elkonvertering är så är det då man ger en stöt till hjärtat så den ska komma i rätt rytm. I filmer så flyger dom som en vante när man gör det. Men så är det inte i verkligheten.

Har längtat efter Christofer hela dagen och när jag kommer hem så har han åkt till Pajala :( Älskar den trygghet jag känner när jag är med honom. Men när jag inte är med honom så är jag en liten ankunge som söker skydd. Känns tungt att det bara är Onsdag, hade vela åka hem redan idag. Men jag får kämpa till Fredag. Sen har jag lov i en månad !

Vet inte vad jag ska göra ikväll, hade ju inte planerat något. Känner mig ensam när mitt troll har åkt. Men då kan jag gå och sova tidigt, är trött redan nu.


Dagens kommentar

Måste berätta Elin kommentar om sin pappa idag: Hojja, han är ju IQ-befriad

Hahaha !!

Pigg och kry !

Idag mår jag mycket bättre. Igår sov jag nog 90 % av dag. Mot kvällen tänkte jag att jag skulle testa basta men det gick ju inte så bra. Allting blev 10 gånger värre och det slutade med att jag gick och la mig halv åtta. Men det tog inte länge innan första ringde och väckte mig. Sen ringde Christofer. Alltid lika roligt att prata med honom när han är full och man själv är nykter. Han är så söt så. Längtar att få vara med det där lilla trollet !
Nåja, nu hoppas jag att jag slipper fler sjukdomar. Det är det där med att jobba på sjukhus, man samlar på sig alla världens sjukdomar !

Nä, nu känner jag att jag behöver frisk luft ! Ringde och väckte Elin så hon ska komma hit och baka med mig dumlekakor. Och imorn åker vi till Luleå !



:(

Det blev inte Luleå idag. Det tackar vi det fina vädret och min kära magsjuka för.
Usch vad jag mår som ett svin just nu.

Sjuk igen ?!

Ja, jag skulle tusan inte förvåna mig om jag får den där magsjukan nu. Vi fick en patient igår som vi misstänkte hade magsjuka. Och nu bubblar min mage så jag mår illa. Jag vill inte bli sjuk igen !! Och speciellt inte magsjuka ..
Hade planerat att baka dumlekakor men seriöst så har jag mått för dåligt. Hojja, fy, usch och blä !

Idag har jag varit på förvånansvärt bra humör. Säkert för att det är Fredag ;) Men det har nog ganska mycket med det jag bestämde mig för igår också. Känns så skönt nu när jag har släppt allting från mina axlar. En del saker kvar som jag vet att jag måste reda ut men det löser sig nog. Det kändes så bra att komma hem, ta en bastu och sedan sätta sig i soffan i lugn och ro. Nu är jag så trött att jag snart däckar.
Jag drömde en ganska ovanlig dröm i natt. Jag drömde att jag kom hem till Kangos, och i köket satt mamma. Det var så konstigt, jag har aldrig drömt om henne förut. Iaf så länge jag kan minnas. Sen sa hon att jag inte fick vara kvar där, jag hörde inte hemma där. Att jag måste tillbaks. Haha det var så konstigt. Men hon var precis så som jag trodde hon skulle vara. Iaf i min dröm :) Kanske därför jag är på så bra humör idag. Tror jag vet varför jag drömde det också. Kollade på Smallville igår och Clark träffade sin pappa som sa ungefär så som mamma sa i min dröm.
Voi voi, jag och mina drömmar !

Nä, upp tidigt imorn och åka till Luleå. Hoppas för guds skull att jag är frisk, annars åker jag iaf. Tvingade med mig Elin dit. Får se hur våran resa går. Dom brukar ju ha en tendens att sluta på annorlunda sätt :)

Over and out
<3

!

Nej, nu får det vara nog ! Orkar inte bry mig om allt skit nå mer, men varsågoda, försök göra så att jag mår dåligt. Jag skiter i allt nu ! Jag kommer bara att le och hålla mitt huvud högt.

No I ain't bitter, I just don't give a fuck !

Känslor


Det känns så konstigt. Det har varit en tung dag på jobbet. Men det är sånt man får räkna med på sjukhus. Vad som helst kan hända, när som helst. Och det är inte mycket man kan göra. Det enda jag kan säga är att vi uppskattar för lite det vi har. Allting handlar om idag och nu. Det kanske inte finns en morgondag.

Torsdag idag. Ska bara packa ihop inför helgen och sen kolla nån film att somna till. Är så himla slitage.
Febern har gett med sig men nu är det en jobbigare hosta som jävlas med mig.


Just as long as we're together
Everything's alright


Saknar !

Min förkyldning vill inte ge med sig än. Jag gav ett försök att gå till jobbet men återvände hem efter 2 timmar. Min kropp är som en enda sopsäck som någon har sparkat på. Usch usch. Men det släpper säkert senare i veckan. I helg ska jag hem till Kangos, ska nog baka knäck och andra goda julgodisar. Jag ska inte dricka en droppe alkohol i helg. Nej, det ska jag inte ! Ida vill dock att jag kommer och festar med henne, vilket säkert hade varit roligt men jag känner att jag vill vara hemma i helg. Ensam.
Eftersom jag gick hem idag så har jag försökt fördriva tiden lite. Det blev att göra om bloggen. Fick den äntligen så som jag har tänkt mig.

Usch, det är bara Tisdag och jag saknar redan Christofer ! Får hoppas att han kommer hit nästa vecka, annars måste jag vara utan honom i två veckor. Det hade säkert varit mysigt att vara hemma hos dom på julafton men eftersom jag jobbade förra julen så vill jag vara hemma. Tråkigt bara att Vanessa inte ska vara hos oss :(
Fick även veta att pappa och Kicka åker till Teneriffa i Januari. Jag blir så himla avundsjuk. Vill också ha sol och värme !

Såg precis trailern till The day the earth stood still. Längtar att se den ! Det är inte så ofta man ser bra filmer nå mer. Men den här verkar bra.
Jag har inte ätit något på hela dan, fick inte ner något i morse så måste ta en macka och cappucino. Då kanske jag blir varm också.

Sjuk

För att strö lite salt på såren så har jag fått feber och hela skiten. Men jag fortsätter kämpa. Har haft feber hela dagen men jag har inte gett upp. Ska inte låta mig sjunka ner.
Det var som Emilia sa igår. När allting är bra för mig, då är verkligen allting super bra. Men när det är dåligt, då kommer allting på engång.

Idag har jag fått vara med ambulansen på utryckning. Var väldigt intressant, allting gick så fort så jag hängde knappt med vad som hände. Hoppas jag får vara med på fler utryckningar. I veckan ska jag vara med på operation, om det kommer in nån rolig vill säga. Imorgon skulle det bara vara en massa tråkiga operationer så jag sparar oclh väntar på en rolig :)
Nästa vecka är sista veckan för mig. Vi ska egentligen jobba 120h på 4 veckor men när jag jobbar efter min handledares schema så jobabr jag 116h på 3 veckor. Alltså får jag en extra vecka ledigt ! Hojja, jag ska njuta varenda lediga sekund.

Det är kallt och mörkt ute. Vill inte vara här ensam.
Ska fortsätta kolla Prison Break nu, helt sjukt spännande.


Söndag

Just nu går det inte bra för mitt lag. Det är mycket som händer och vad jag än gör så kommer det upp något annat jobbigt. Jag önskar att allting bara skulle vara bra, att ni skulle sluta förstöra för mig. Jag orkar seriöst inte mer. Det känns som att någon har tagit ett hårt grepp runt mitt hjärta och jag bara väntar på att det ska spricka.
Det gör ont. Det gör fruktansvärt ont.

Ta det lugnt där uppe bland molnen nu, Smilla. Du är redan saknad. Och skulle jag veta vem som körde på dig, skulle jag ha kört på han.




I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you


Torsdag.

Idag har det varit roligt på jobbet. Har fått göra en massa saker. Men jag känner mig fortfarande lite vilsen när min vanliga handledare inte är där. Och min nuvarande handledare är fan ute och cyklar. Hon sa inte ens när hon gick hem idag. Usch vad arg jag blev. Jag satt som och väntade på att hon skulle komma och säga att jag kunde gå hem men neej, den själviska kärringen, ursäkta uttrycket, hade gått hem !! Idag var iaf sista dagen med henne, det tackar vi för !
Haha btw, jag måste bara berätta om en tjej som jobbar där. Jag säger då det, hon kan snacka. Hon kan snacka skit om allt och alla. Fast dom står tre meter bort så kan hon säga något. Och sen om nån annan börjar prata så lyssnar hon inte, utan börjar prata om nått annat. Värre än Eila på Holmas ;P
Jag har faktiskt känt mig ensam utan Elina på jobbet. Den jäkeln hade ledigt idag. 

Vad mer har hänt ? Igår gick jag och sov vid nio. Var så förbaskat trött, vilket jag är även idag. Men Christofer ska komma hit ikväll så kan ju inte gå och sova så tidigt. Tänkte att jag tar en taktikvila efter duschen så då borde jag hålla mig vaken till tio iaf ;)
I helg blir det marknad i byn. Har inte varit på den sen 05. Blev som lite chockad över det själv när jag satt och tänkte på det. Sen ska jag utklassa Cristofer med zren om han nu tar med sin egen skoter dit.
Nu blir det dusch !

Slitage

Drygt 5 timmar har jag sovit i natt. Och mina fötter värker, har stått hela dagen. Idag har jag varit på postoperationen ganska mycket. Trodde jag skulle vara med på operationerna men jag var bara med under "efterarbetet" och det var inte alls lika roligt.

Hojja, jag blir så arg på pixbox, varför kan jag inte ladda upp bilder ? :(
Ikväll blir det att träna hockey. Vet dock inte hur jag ska orka. Är ganska slut. Men det blir nog bättre om jag äter lite.

Over and out.

Arg

Ibland går ingenting som jag vill. Men något positivt är att jag fick mitt internet att funka på första försöket. Inte ofta det händer för mig. Sen har jag varit helt sjukt irriterad hela dagen för att pixbox är cp, jag kan inte sätta in bilder.

Första dagen på Ivak idag. Det är svin roligt, händer hela tiden något. Fast nu har jag ju vant mig med att inte göra så mycket när jag var med utvecklingsstörda. Så lite tungt är det allt. Imorgon börjar jag dessutom 6.45. Jag kommer vara kuule död.
Satt och kollade igenom lite gamla bilder idag och jag inser att jag saknar min gamla kamera. Min nya kamera är inte lika bra som den förra ! Himla att den gick sönder ..

Alla bara sliter mig åt olika håll.