Alone in Pajala

Det blev en ensam Fredagskväll i Pajala. Christofer är på julmiddag och jag är hundvakt. Jag köpte godis och tänkte att jag och Tila skulle mysa en massa helt ensamma. Men vet ni vad? Godis är inte gott att äta ensam! Man får bara dåligt samvete och känner hur man växer i omkrets. Så nä, det blev inte många godisar för mig.

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja igen, efter det ska jag nog gå och sova.
Btw, jag har hittat en tatuering som jag verkligen vill göra. Om jag gör den eller inte, återstår att se ..




Pluggning med Josse och lite gott

Jag och Josse pluggar religion. Men jag tror att jag har satt det där nu så jag tar en stund för mig själv och datorn. Vi har prov om islam för er som vill veta ;p

Jag är mest trött och tänkte ta en tidigt kväll idag, har inte sovit så bra i natt. En massa konstiga drömmar som stört mig. Josse tyckte att dom var sjuka och jag kan inte annat än att hålla med. Den handlade bland annat om att det var jätte många katter som åt människor.

Jag fick lust att kolla på skönheten och odjuret. Mycket bra film!


Pizzakväll med klassen

Ikväll ska skolan bjuda oss på pizza, det ska bli riktigt gott! Hittade en bild på min klass fast våran klass ser lite annorlunda ut nu. Det har hoppat av två från bilden och det är tre som saknas :)

Idag har jag varit på riktigt bus humör. Vet inte riktigt vad det har varit med mig, bara hållt på och svamla hela dagen. Vi gjorde engelska provet på morgonen och jag tror att det gcik ganska bra. Vi fick veta hur vårat svenska prov gick och jag blev nöjd.

Shit, jag måste hinna packa ikväll också. Sen måste jag plugga till religionprovet som vi har imorgon. Hoff vad mycket jag fick att göra helt plötsligt! Har precis laddat ner Rihannas nya album, ska dunka den och börja packa :)


Första året på op


Min dag har inte varit bra!

Haha nä det kan man verkligen säga! Idag var verkligen en sån där dag: Jag vaknade i morse och då var dagen förstörd. Jag har verkligen känt en stark aggresion mot skolan. Men nu när jag är hemma och lämnat denna dag bakom mig så känns det mycket bättre!

Vi har alltså haft Mässa i skolan idag, alla nior har varit och kollat. Tycker att det är så orättvist att vi var tvungen att hålla i det igen eftersom vi höll det i ettan.

Imorgon har jag nationellt prov i eng b. Jag tycker att texthäftet som vi har fått är ganska besvärlig, det är en massa svåra ord. Jag hoppas att det går bra iaf! Hojja vad jag längtar tills nästa vecka är över, då är alla prov klara och det känns gryyyymt skönt!

Nu ska jag äta vindruvor.


Våran monter


Jag försökte mig på ett glädje hopp.

Har tjuvit bilderna av Emilia :)

Åh !!

Det här suger balle. Jag vill inte vara här. Jävla skit mässa! Som ni ser så är jag inte på bra humör idag.

Hurtigt värre!

Jag har precis kommit hem från en lååång promenad med Simon. Vi gick ca 2 mil. Förstår ni, 2 mil?! Det var riktigt skönt men jag måste då säga att det kändes i slutet. Vi har gått runt hela stan, ända ner till Glaciären och sen ut till industriområdet. Gud vad duktiga vi är :)

Efter skolan så gick jag till Josse och åt korv stroganoff, det var riktigt gott. Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty med Emilia. Så ska vara social nu ;p

Jag saknar min gubbe hemskt mycket :(


Det finns ingen i världen som är lika fin som du är!

En sliten Evelina

Idag har jag varit så hemskt sliten. Jag tycker nästan synd om folk som har varit i min närvaro. Jag har inte haft en aning om vad jag har pratat om och jag har sett ut som att jag har varit med om ett sju års krig. Detta på grund av att jag har stigit upp så tidigt och att jag inte fick sova i bilen på väg hit. Erik pratade hela vägen och sen slutade hans extra ljus att funka så jag var livrädd när man inte såg nånting ;p Men vi klarade oss fram iaf!

När jag kom till lägenheten så hade en Josefine varit jätte gullig och städat hela min lägenhet, (hon hade lite att göra säger hon), och lämnat lite gulligt på köksbordet. Så jag blev genast på bättre humör när jag såg det.

Jag har varit hos tandläkaren idag och lagat min tand. Det är jätte länge sen jag har fått bedövning, tyckte att det var hemskt obehagligt. Efter skolan gick jag till Josse och vi bakade en sockerkaka, som blev misslyckad. Haha ja, hur kan man misslyckas med en sockerkaka? Tydligen vi! :)


Josse menar att jag behövde en slickepott :)


En mysig helg !

När jag var mindre och hörde den låten som jag har satt in så blev jag ledsen. Jag vet inte varför men jag tror att det var för att jag halvsov och drömde nått hemskt och så spelades den här låten i radion och så kom den med i drömmen. ja, nått sånt måste det ha varit. Jag hörde den nu hos Christofer och då var jag tvungen att lägga upp den och skapa lite nostalgi.

 

Åh, vad irriterad jag blir. Jag hade skrivit jätte mycket och sen försvann allting. Så jag ids inte skriva allting igen utan jag sammanfattar det hela med att säga att jag har haft en super bra helg. Hockey matchen mellan Luleå och Frölunda var jätte spännande. Det måste vi göra om! jag längtar så himla mycket tills jag och Christofer flyttar till Luleå. Måste börja kika på lägenheter snart!
Åker till Kiruna imorgon på mogonen vid halv fem så det blir en tidig kväll för mig. Nu ska ni få se helgen i bilder.


Tila


Lekte lite med kameran


På väg till Luleå


Luleå - Frölunda


2-0 till Luleå. När det var 7 sek kvar så gjorde Frölunda 2-1


Idag när vi gick på promenad med lill tjejen


Mina nya shoes från HM. Me like ! :)


Kärlek är stimulans för hjärtat och lokalbedövning för hjärnan. <3




Skit morgon!

Turen har verkligen inte varit med på min och Christofer sida idag. Började med att Tila kom och storm väckte oss, hon har lärt sig att hoppa upp i sängen nu.
Sen skulle vi åka och panta burkar så vi lämnade Tila i bilen och bilen gick i baklås och larmet gick på. Nycklarna var i bilen och en rädd Tila sitter inne i bilen livrädd. Christofer for hem och sökte efter hans extra nyckel men den hade han varit så duktig och lämnat inuti bilen. Så han for till brandstationen och hämtade nå grej och slog sönder bakrutan. Morgonen kunde alltså ha börjat bättre, Christofer har varit på skit humör.

Nu sitter jag och tar det lugnt med en kopp tee, ja visst är det roligt att jag också har börjat dricka tee ? :) Det finns ett tee som heter Yogi, testa det. Helt sjukt gott. Just nu dricker jag en med laktrits smak.

Ikväll blir det mys med gubben och Tila, hoppas att kvällen blir bättre än morgonen. Nu ska jag hänge tvätt!




Hemgång på Torsdag

Ordning och reda, hemgång på fredag Torsdag. Nu ska jag socaiala med Elin och sen ska jag börja vingla mot bussen :)


Hipp hipp - kapare

Haha ja alla har väl sett den här men vi pratade om den idag när vi gick på stan så måste bara lägga upp den och sprida lite glädje. Bästa ever ! :)



En dag till!

Woho imorgon åker jag härifrån. Hojja vad roligt det ska bli att komma till Pajala och busa med både Christofer och Tila. Och på Lördag åker vi till Luleå, Simon ska också dit men han ska åka dit och festa loss hela helgen. Dom ska också kolla på hockeyn.

Idag har vi gjort nationella provet i sv b. Det känns ganska bra just nu iaf, det var inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara. Åh, jag fick veta att mitt resultat från högskoleprovet hade kommit. Det blir riktigt spännande att se vad jag har fått :)

Jag var en vända på stan med Josse, Elin och Ellie för ett tag sen men jag fick så fruktansvärt ont i magen. Trodde att jag skulle dö så jag valde att gå hem istället. Nu, efter att ha vilat lite, känns det mycket bättre. Nu ska jag sätta på musik, sen ska jag börja städa och packa! Go girl ;)


Och så var jag tillbaks

Promenaden var rolig. Jag blir alltid så busig när jag är med Josse ;p Vi var till Coop en vända och kollade när dom håller på att bygga om där. Sen såg vi att det har öppnats ytterligare ett nytt café här i stan och det är i samma byggnad som Coop. Jag hänger inte med när lilla Kiruna håller på att utvecklas :)
Jag var även och hämtade ut biljetterna till hockeyn. Jäklar vad roligt det blir att kolla, jag har aldrig varit på en riktig hockey match.

Innan jag gick till Josse så skulle jag ta itu med disken men då gick jag på toa och insåg att jag var tvungen att rensa avloppet i duschen. Det blev stopp i morse när jag duschade. Och jag säger då det, det var hemskt! Det kändes som att skiten aldrig tog slut. Det kom bara mer och mer hår. Jag trodde att tjejen i the ring skulle komma upp.
Ni vet hon i den där filmen som har håret hängande i ansiktet och kommer efter att man kollat en film. Hon på bilden alltså.
Men nu rinner det på som aldrig förr. Jag fick veta av Emilia att man ska rensa avloppet varannan månad. Oj då ..

Nu sitter jag och kollar på fula betty. Ska ringa till gullegubben alldeles strax.
Nog om mig :)



Biljetterna




Promenad nästa!

Nu ska jag kila iväg på en lååång promenad med Josse. Hojja, sitter och kollar på my super sweet 16, det är ju sjukt hur bortskämda ungar det finns! ;p


Hos Josse och Ellie

Idag har jag varit sjukt trott. Trodde att jag hade blivit sjuk i morse men nu kanns det bra igen. Efter skolan gick jag pa stan med Josse och Elin. Hittade en fin troja fran JC, sedan gick vi och pa ett nytt café som de har oppnat mitt i stan. Det var riktigt mysigt dar!

Just nu sitter jag hos Josse och Ellie. Josse har kopt sin dator i staterna sa darfor har hon inte vara sista bokstaver. Haha nu tankte jag en knasig tanke.

Ikvall blir det film med tjejerna. Vi ska kolla pa Boy A. Verkar vara grymt bra!


Pa cafét idag :)


Josse jag och Elie :p

The story

Framme i Kiruna och trött är jag så det blir mest troligt en tidig kväll för mig! Jag tänkte bara lägga in en bild på Tila.
Jag hatar Söndagar .. Christofer, om du läser det här så lyssna på låten som jag har satt in. Vet att du inte tycker om sån musik men lyssna på texten. Kunde jag sjunga så skulle jag ha sjungit den för dig :)



I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you



Inte mycket sömn

I natt så har vi inte fått sova mycket. Tila har gnällt och ylat, skitit just brevid mig så jag höll på att dö av lukten. Klockan sju var det bara att stiga upp och försöka minska hennes längtan efter sina syskon. Men det gör ingenting, hon är så himla söt! Lägger upp bilder när jag är i stan.

Det har varit en lugn helg för mig. Vi har bara tagit det lugnt och nu sitter jag och försöker lösa hur jag ska komma till stan. Alltid är det så här. Och jag skyller det på Simon! Om inte han skulle börja tjorva så hade jag inte behövt söka skjuts.

Nästa helg blir det att åka och kolla på hockey. Luleå - Frölunda, det blir nog en svin spännande match :)

Get on my horse

Igår visade Josse en sida åt mig. Den här jäkla låten går bara runt och runt i huvudet mitt. Så sjuk, haha!
Kolla om ni vill http://www.getonmyhorse.com/

Idag har jag inte gjort mycket. Skolan har varit helt sjuuukt seg. Hela dagen har varit hel seg. Har bränt en skiva till Simon och packat. Thats it. Hur spännande låter det? ;p Elin frågade om jag skulle med och fika men då höll jag på att laga mat så det var ju tråkigt.

Nä det har varit en icket intressant dag för mig idag. Mer behöver jag inte säga.
Ida, fortsätt kämpa. Jag finns alltid där för dig, dag som natt. Kom ihåg det!


Hahaha

Hojja vad den här reklamen är störd. Haha älskar den! :)



Blodgivning

Idag har jag varit och gett blod för första gången. Det var lite läskigt för jag har tydligen väldigt lågt blodtryck och när jag låg där, precis när vi var klara, så började allting snurra. Inte långt ifrån att svimma kan jag säga. Men det gick bra och det kommer nog gå bättre nästa gång :)

Provet i engelskan gick väl så där, jag fick ett jätte svårt kort som handlade om glaciären som smälter i Himalaya. Hoff, det var jätte svåra ord. Men jag blev godkänd iaf!

Ikväll ska jag umgås med Josseposse. Nu ska jag kolla på Oth.


Nålen var FET!!


Blodet vägs.


Vem var det som hade rätt nu då? :)

Ja Emilia. Idag när vi hade engelska så kom ordet Hesitate upp och jag sa att det betydde tveka. Men nä, det sa Emilia att det var fel. Det var nämnligen skynda enligt henne. Men nu Emilia ska du får lära dig en läxa. 

Engelskt uppslagsord
hesitate 
Svensk översättning
tveka, vara tveksam, vackla, vara villrådig (verb, intransitivt)


Så det så!

Kall dag

Idag har vi varit på en föreläsning som en gubbe höll. Han har varit på Auschwitz och det var riktigt hemskt att höra vad han har fått gå igenom. Han var jätte duktig på att måla så att han har målat upp sina minnen. Hojja, nog ska man vara glad att man har det så bra som man har det.

Idag har jag även varit och klippt mig! Ja, hör och häpna :) Jag som har hållt på i flera veckor att jag ville göra förändring på mitt hår, tog äntligen tag i det. Nöjd blev jag också. Jag klippte inte så mycket men det blev en frisyr iaf.

Imorgon på morgonen ska jag göra den muntliga delen på eng b. Det kommer nog gå bra. Hoppas jag.
Fy vad kallt det är idag. Mina ben kändes som glasspinnar när jag gick hem.


Nöjd med min frisyr!


Emilia i skolan, på väg hem.

Så söt!

Haha jag har varit och hämtat ut Petrus och Arons pass nu och Aron blev så himla söt på bilden. Han var rädd för kameran så han bara skrek hela tiden. Måste sätta upp den så att ni får se vad söt han är :)

Jag har ingen aning vad jag ska göra idag. Kanske gå till Josse och hälsa på?


Haha

Let it shine!

Åh vad glad man blir när solen skiner! Så himla mysigt! Trodde först att det skulle vara jätte kallt ute men det var faktiskt behagligt fast det bästa är, hör och häpna, det blåser inte! Woho!!

Jag sitter just nu i väntan på att svenskan ska börja. Jag och Elina blev precis stoppade av en sån där som pratar politik och vill veta vad vi ska rösta. Jag insåg att jag inte hade en aning om vilka jag ska rösta på. Men ett som är säkert är att det inte blir Reinfeldt! Han kan dra sig så långt från regeringen som möjligt. Nä, jag är nog en sosse :)

Idag skulle vi ha gått på en föreläsning, en gubbe som har varit på koncentrationsläger skulle komma fast den den blev flyttad till imorgon. Skönt, då slipper man sluta så sent. Så efter skolan ska jag till polis stationen och hämta ut pass till Petrus och Aron. Sen så ska jag försöka mig på att gå och springa. Vill dock inte bli sjuk igen så får ta det lugnt.

Peach out.  


Nej till Reinfeldt!


Tila

Nu har vi bestämt namnet på hunden. Eller jag kanske har glömt bort att berätta att vi var och kollade på en valp igår? Vi var iaf och kollade på en valp i Kalix, det är en vit schäfer och jag blev kär.
Jag ville döpa henne till Tequila men det ville inte Christofer men då kom jag kom att den kan ju heta Tila. Så kan jag kalla henne för Tila Tequila ;D

Nu håller jag på att föra över låtar till min mobil. Ska nog gå och sova strax. Jag saknar Christofer. Himelskt mycket.


Bulgan


Tila Tequila


Saknar ord

Hojja. Jag saknar helt enkelt ord. Du är bra knasig.

Jag kanske måste åka med buss till Kiruna. Vilket mörker! Men om jag gör det så behöver jag åka ensam, Elin ska också åka. Återstår att se hur jag gör.
Håller på att ladda ner en massa nya album. En av de är Shakiras. Hennes nya låt är grym!


En kväll i Kiruna

Idag har jag hunnit med en massa. Har haft en otrolig piss dag i skolan, var helt sjukt less och på dåligt humör men när jag kom hem så blev det bättre. Då kom nämnligen Elin och lyste upp min tillvaro. Efter ett tag så kom även Josse. Vi skyndade oss till Järnvägsparken där det var snowboards uppvisning. Vissa av dom var riktigt duktiga! Efter ett tag så började Josse och Elin att frysa så vi drog oss upp på stan och vi konstaterade att det är helt dött i denna stad! Efter att vi hade suttit och värmt oss på Folkets hus som små fjortisar så var det dags att gå hem.
På vägen hem såg jag en lös hund, jag hoppas att den hittar hem. Sen så mötte jag en alkis som svor för sig själv så jag blev rädd och gick över till andra sidan. Efter det så såg jag två rymdgymnasie elever som var nånstans från Gbg, jag saknar deras dialekt så himla mycket så jag blev alldeles glad när jag hörde dom :D

Ja det var väl min kväll det. Nu ska jag kolla på EMA, imorgon får jag träffa min älskling. Jippie!


Josse och Elin


Parken


Greys anatomy

Himla vad bra serie det är! Den slutar aldrig vara spännande, fy vad tråkigt det kommer bli då den slutar.

Så kvällen har spenderats med Emilia. Vi har bakat och pantat burkar. Haha jag har alltid sån himla otur när jag ska panta burkar. Nåja, det blev gjort iaf. Nu är jag är trött och väntar på att Christofer ska ringa, han skulle döda nån gubbe på wow först. Ja, min pojkvän är en nörd :( Men det får man stå ut med.

Nu ringde min gubbe så god natt på er.

Sjuk saknad

Jag är less på mitt hår! Jag vet inte vad jag ska göra med det. Jag vill klippa det, men ändå inte. Jag vill färga det mörkt, men det tycker inte Christofer. Jag vill göra dreads men det vill inte Christofer heller. Haha jag vet, jag gör ju som jag själv vill men jag vill ju inte att min pojkvän ska tycka att jag blir ful heller! :D
Nått måste jag göra iaf!

I morse var jag typ död när jag skulle stiga upp. Var så helt sjukt trött. Men upp tog jag mig och sen ut på alla hala gator. Fy vad less jag blir, jag känner mig som bambi på hal is och jag blir bara irriterad så fort jag går ut.

Nu vill jag mysa med Christofer. Jag önskar att han var här och tog hand om mig. Men ikväll ska jag vara med Emilia. Vi ska baka och jag ska ge hennes present. Jag tror att hon kommer bli riktigt glad ;)

South Park

Kvällen har jag spenderat med Simon och Erik. Vi har ätit tillsammans och kollat på en massa gamla bilder. Nu har dom gått iaf och jag varvar ner med lite tända ljus och kollar på Ugly Betty. Lyssnar på Britneys nya låt också, skön fest låt om inte annat :)

Halsen känns fortfarande tjock som bara tusan. Jag hoppas att det går bort under natten. Hehe nu slog jag över till Mtv och där är South Park. Jag kommer alltid att tänka på Christofer när jag ser den här serien, han kan varje avsnitt utantill. Helt sjukt. Ni kan ju tänka er hur många gånger han har kollat på dom.

Kollade nyss på Idas blogg där hon har satt upp en bild från helgen. Ida, vi är svamliga men samtidigt så måste jag ju visa mina talanger och imponera lite ;D


Dagarna bara flyger iväg ..

Fy vad tiden går fort. Känns som att tiden går så fort att jag inte hinner med. Men jag ska inte klaga! Snart står jag på lastbilsflaket och skriker så att jag tappar min röst. För vi har tagit studenten, ja vi har tagit studenten .. Hojja, vad jag längtar!

Nåja, som jag kände igår att jag var på väg att bli sjuk stämde in. I morse när jag vaknade så var min hals som en stor boll. Gjorde jätte ont att svälja men nu har det blivit bättre. Jag säger då det: Jag ska inte bli sjuk!
Nu har jag ett långt hål fram till tre och ikväll ska jag och Simon äta Pizza! Jag är skyldig honom det efter att han var så snäll i helg.

Hörni, det är bara 50 dagar kvar till jul! Fy vad mysigt :)

OH NO!

Jag tror att jag är påväg att bli sjuk. Nej, nej, nej sånt har vi inte tid med. Nu ska jag sova. God natt.

Seg dag

Men fy vilken seg dag det är idag. Jag är grymt trött men vill inte gå och sova än. Det är kallt och jätte blåsigt ute så jag vill inte gå ut. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Måste berätta vad dum jag var igår. Idag skulle min recension av en etik bok in och jag hade gjort klart hela arbetet men jag är så duktig och glömmer hela blocket hem i Kangos. Så det var bara att skriva om hela arbetet idag. :)

Jag har inte satt in bilder på jätte länge så nu kommer en liten sammanfattning på vad som har hänt.


Fasters små busungar!


Se vad dom växer!


Jag och Ida på halloween


vi spelade pyramiden


Jag saknar dig gubben!