Life sucks ..

Jag blir så arg när jag läser andras bloggar, där dom försvarar Simons mördare. Ja, jag säger mördare för det är det jag anser att han är. Jag var inte där och jag vet inte vad som hände men hur kan man vara så jävla dum och ta någon annans liv ? Önskar att han skulle få dödsstraff eller nått. Man kan inte kalla det en olyckshändelse när man viftar med en kniv och träffar i hjärtat. Det är verkligen orättvist. Jag tycker så synd om Sandra, Samuel, Mats och Eva. Kan inte tänka mig vad dom går igenom just nu.
Men vi ska inte vara arga, utan vi ska sörja för Simon. Vi ska komma ihåg de bästa minnena med honom. De finaste minnena som bränner inom oss.


..

Livet är så orättvist. Kan inte fatta att det här händer ..
Vila i frid Simon.

Lyckat !

Men detta var verkligen lyckat ! Halv vägs till träningen inser jag att jag har glömt mina gympa skor. Det var en hel del hit och dit om jag skulle gå på träningen överhuvudtaget. Men när jag väl gick så blev det så här. Det var nog inte meningen att jag skulle gå dit. Kanske skulle ha blivit våldtagen eller nått på vägen hem ;p
Så nu ska jag träna lite här hemma istället och sen plugga. Har prov på Fredag så det är nog dags att börja plugga på allvar :)

Ha en trevlig kväll.

.

If I could make a wish
Your lips would be on mine,
I'd slowly sip and savor you
Like only the finest wine.
For there's no one else I know
That gives me so much pleasure,
And I know someday, baby,
You'll see that you're my treasure.

If I could make a wish
I'd start by making things right,
I'd take away all your doubts,
And hold you through the night.
For there's no one else I know
That means as much you see,
And I know someday, baby,
You'll learn to trust in me.


Onsdag

Jäklar, jag kollar just nu på Ellen DeGeneres. Det är en tjej som gör allt med sina fötter. Hon har inga armar. Coolt !
Onsdag idag. Ikväll blir det fotti. Hoppas Emilia följer med, jag vet inte vars gympasalen är där nere. Hoppas det bara går bra, jag är så sjukt trött. Blev tydligen inte så mycket sömn för mig i natt. Jag hade hoppats på att vi skulle massera på massagen men det var bara avslappning och då blev jag ju ännu tröttare. 
Ni vet i städer så är det nästan alltid en slags dimma över himmlen när det är mörkt. Så var det i morse men i horisonten var det helt klar blått. Det var jätte fint. Vid såna tillfällen önskar man att man hade en systemkamera.

Nu ska jag plugga !


Fotboll

Efter att gått vilse uppe på Luossaskolan så hittade jag rätt. Och det blev verkligen en rivstart på min fotbolls karriär. Jag tyckte nästan att deras fyspass var värre än boxningen. Nu blir det intressant att se hur duktig jag är på själva spelet. En sak är säker, i natt kommer jag sova som en stock !
Imorgon kommer jag förmodligen vakna upp med en förjävlig träningsvärk men den ska jag bota med att gå och springa på idrotten. Kan ändå inte bada i kloret.

Sitter just nu och kollar på Sjön suger på 5an. Börjar längta till sommaren. Jag hade tusan vela åka på en kryssning nånstanns. Hade nog varit svin roligt !
Jo, det är många som har frågat vad det blir för tatuering. Det blir en text på ytterarmen. Kommer säkert sätta upp en bild senare så får ni se hur den blev då :)
Jag har av nån anledning börjat lyssna på Britney Spears. Hennes nya skiva är faktiskt grymt bra. Tänkte slänga in en gammal låt av henne.

Jag är jätte avis på er som får vara med den personen som ni tycker om, hela tiden. Ni som bara behöver åka bil eller promenera i nån minut, så är ni där i eran trygghet. Så vill jag också ha det för jag saknar han. Och det är jobbigt. Fy för distans ..


Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby

I make believe that you are here
It's the only way I see clear


Söndag

Åh, vad jag hatar söndagar! Är så himla avis på Ida som fick stanna i Pajala. Känns så bra när jag är där men det är alltid lika jobbigt att åka därifrån. Sen har jag kommit att tänka på en sak i veckan som har gjort mig lite ledsen i ögat. Men sånt ska jag inte tänka på, då blir det bara värre.

Nyårslöftet som var att hålla mig nykter till norrskensfestivalen, sket sig i helg. Var ut och festade med Christofer och Johanna. Trevligt att träffa Johanna också, känns som en evighet sen sist. Hade roligt även fast jag tog det relativt lugnt. Och nästa helg blir det fest igen. Fast då blir det krogen, det är tydligen night club eller nått sånt, enligt Christofer så går man omkring med visselpipa och grejs då. Så det blir säkert skoj !

På Lördag gjorde vi inte så mycket. Jag var bakis och på dåligt humör. Sen kollade jag film med ponken och svärmor. Eller monica gav upp efter några minuter då hon ansåg att Saw inte var hennes typ av film. Sen började dom kolla på en annan film men jag sov istället. Idag har vi varit och kollat på Frilles innebandy match. Dom vann med 7-5 mot Luleå universitet, tror jag iaf att det var.

På Lördag gör jag min andra tatuering. Har haft lust att göra den en längre tid och nu när Christofer gjorde en till så var jag tvungen att boka tid. Så det blir spännande att se.

Imorgon börjar jag fottin. Blir roligt och spännande. Läskigt att komma in i ett helt nytt lag bara. 
Nu ska jag fortsätta kolla på The Ringer och smaska på B&J. Johnny Knoxville är så himla cool ;p
 



Friday on my mind

Wippie !! Idag är det Fredag och Evelina är väldigt glad ! Hon får komma till sin gulleplutt och sen så har hon fått sin jacka. Slut pratat som tredjeperson. Måste iaf hämta jackan efter skolan. Hoppas den fin !
Med brist på fantasi och så börjar jag yä-lektionen snart så sätter jag punkt här och önskar en trevlig helg. Det ska då jag ha ;)

Seriöst

Kan inte Kiruna laga mat ? Det är faktsikt inte så himla svårt. Och speciellt inte potatisbullar ! Det var som skal med deg i. Usch !

Onsdag

Imorse när jag skulle gå till skolan så trodde jag att det skulle vara svin kallt ute så jag satte på flera lager med kläder. När jag kom ut så är det självfallet varmt. Jag måste skaffa mig en termometer !
Det blir inte att kolla på Markus Fagervall ikväll. Vi får skjuts ner men inte upp och jag ids inte gå 5 km halv tio på kvällen. Men det gör faktiskt inte så mycket att jag missar han. Jag är trött redan nu så det blir nog en tidig kväll för min del.
Sen är det onsdag, betyder att det bara är två dagar till helgen ! Det blir nice :)

Jag saknar honom !


Från helgen. Myste med Aron lite.



     

Trött.

Åh, vad jag är trött ! Vill inte gå till skolan idag. Det är säkert iskallt ute och så måste jag gå 2km. Fy !
Ikväll ska jag och kolla på Markus Fagervall som spelar på lombia. Eller, om jag får skjuts så åker jag dit. Men måste jag promemera dit ner så skiter jag faktiskt i det.
Varför jag är så trött är för att Josse pratade på hur länge som helst på msn. Vi hade ljudkonversation så där satt jag fast. Nu måste jag iaf börja fixa i ordning mig inför skolan.

200109

Jag tycker inte om våran svenska lärare ! Han är så himla ... Ja, han började skälla på Sofie för att hon sa sin åsikt. Jag höll med henne men han sa inget till mig. Och sen skyller han på att han och sofie "inte kommer överrens". Men vafan, en lärare ska väl kunna komma överrens med alla. Dom kan ju inte skälla på en bara för att dom anser att man inte kommer överrens. Himla !

Jag hade planerat att ta en lugn kväll med städ och möblering men då behövde Elin någon att gå med på handbolls match så jag följde med henne som stöd. Känns så roligt att jag kan umgås med henne igen. Har saknat den lilla spelivinken ;p Sen när jag gick hem från Elin så pratade jag med Gunhild. Henne saknar jag också helt otroligt. Måste åka dit ner och hälsa på snart.

Jag längtar tills min jacka kommer ! Btw, är det någon som ska åka till björkis eller gränsen premiären ? Jag vill åka men det verkar som att det är många som inte ska åka i år.
Nu ska jag fortsätta kolla på Independence day.


Bowling

Som jag skrev igår så var jag och bowlade för första gången. Det var svin roligt ! Dock så förstördes tre av mina naglar (Ja, jag är noga om dom). Jag vann första serien, inte dåligt för att vara första gången. Men sen drog Elin om ..

Nej, nu ska jag börja fixa i ordning mig för skolan !

Första dagen

Det var konstigt att vara tillbaks till skolan idag. Känns nästan som att man har haft lov i tre månader och sen när man kommer tillbaks så inser man att allt är precis likadant som sist. Nu har jag börja ha mer lektioner med min klass, det är ju roligt. Nu ska jag satsa järnet ! Men det är så sjukt kallt i den där skolan. Håller ju på att frysa ihjäl.

Himla Elin ! Hon sa att det fanns en jacka på Intersport som jag ville ha, då har jag drömt en massa om den i natt och längtat tills jag får gå och hämta den. När jag kommer dit så har dom inte dom, och det har dom inte haft sen våren !
Måste ringa den där lilla rackarn nu.
Ikväll blir det bowling. Första gången för mig :) Får hoppas att jag inte gör bort mig.

Saknar mitt troll :(

Jag försökte ..

Visst är det där Robert Gustavsson-klippet roligt ? I löv it ! :)
Ja, jag försökte verkligen att stiga upp tidigt i morse men det gick tusan inte. Jag vet inte hur jag ska orka upp imorgon. Kanske borde ta med en energidricka och dricka på morgonen så att jag vaknar.
Igår bakade jag och Elin en helt sjukt god kaka. Åh, den var så god så. Men eftersom det var första gången så ser den lite speciell ut. Men som sagt, otroligt god.

Nu ska jag börja packa och sen förbereda mig psykiskt för Kiruna. Ha en trevlig Söndag !


haha

Haha måste bara sätta in den här. Jag börjar skratta varje gång jag ser den :)



Pluggish

Jag var tvungen att ta en liten paus från pluggandet. Håller på med ett arbete om en patient från IVAK, där jag måste skriva hela hans sjukdomshistoria och jag tycker att det är mindre roligt. Han har så otroligt mycket mediciner och jag måste ta reda på varenda himla biverkning för vardera. Men det är bara att bita ihop.
Jag tänkte att jag skulle vakna tidigt idag men det gick bara inte. Klockan tio fick jag tvinga upp mig själv. Men imorgon får jag skärpa mig, imorgon SKA jag stiga upp tidigt.
Nu är kära zren igång igen. Synd bara att jag inte har tid att köra just nu. Men imorgon ska jag hinna ta en tur iaf ! Måste packa en hel del också, nu har jag bestämt mig för att få iordning min lägenhet. Är så less på hur den ser ut. Så nu ska jag ligga i.

Ikväll ska jag busa med Elin. Hon håller på att tjata att vi ska utomlands. Jag vill verkligen åka. Fy, vad skönt dte skulle vara att ligga på en strand och chilla.
Åter till pluggish.

Arg !!

Usch vad jag är på dåligt humör nu. Egentligen borde jag gå ut och promenera innan jag säger några ord för mycket. Just nu hade jag gott kunna säga allt för att jag är så otroligt arg !!! Men som sagt, det är nog bättre att hålla det inom mig för tillfället. DU ÄR PATETISK !!! Var bara tvungen att skriva det. Nu är jag tyst.

Här i Kangos är det iaf inte lika kallt som i det var Pajala. Ikväll blir det att plugga och basta. Kollade på mitt schema nyss och jag ser att det första gången sen jag började skola i Kiruna som mitt schema är jobbigt. Men det blir bara skönt att få lite mer lektioner så blir det inte så segt på dagarna när alla andra går skola.
När jag satt på bussen så trodde jag att det var Söndag idag. Jag satt och planerade vad jag skulle göra när jag kom till Kiruna. Blev nästan lite besviken när jag insåg att det inte var så. Det är skrämmande men jag ser nästan framemot att komma till stan. Är så less på allt här hemma.


Ångest

Nu börjar min ångest inför att åka till Kiruna komma. För ett tag sen så kände jag att det inte gör något att jag börjar skolan igen men nu känner jag att jag inte vill det. Men när jag väl är där så är det nog inte så farligt.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så har det blivit iskallt nu. När jag vaknade var det -31 grader. Jag vill att det ska bli varmt nu så man kan vara ute ! Borde tusan ha åkt med pappa till Afrika. Himla ..
Måste erkänna att jag och Christofer hade fel angående tigrar i Afrika.Trodde att det fanns det men tydligen är Elin mer allmänbildade än oss. Men skit samma, vad har jag för nytta om tigrar i Afrika ?

12 Januari

God morgon läsare ! Det har varit helt otroligt fint väder hela helgen men nu när Christofer kommer hit och vi ska ut med skotrarna. Guess what ? Det blir skit väder .. Just nu är plus grader ! Jag får ångest. Och imorgon kommer kylan igen. På Onsdag har dom lovat -27 !! Hojja, vad ska man sysslesätta sig med då ?
Nu ska jag ut och promenera med Maxen och sen köra skoter all by myself.

Skidproffs ?

Ho, det tog ett tag att skriva den där sammanfattningen. Men nu är det gjort !
Idag har jag varit aktiv ! Jag har först städat hela källaren, inklusive bastun. Det tyckte jag inte alls var roligt. Efter det så tjatade jag på Elin att vi skulle gå ut och promenera med den där tjejen ville inte gå ut med blött hår så jag sket i det och tog skidorna istället. Måste säga det själv, JAG SÖG ! Jag har tappat allt som kan kallas teknik på skidor. Jag kände mig verkligen som bambi på hal is när jag började skejta från gården. Hade lust att vända redan vid vägskälet men då skulle jag förstört mitt rykte totalt. Dessutom så var det nå himla renar som hade sprungit på spåren mitt i en brant backe. Men jag klarade det iaf med nöd och näppe. Det är ju inge svårt att skida klassiskt med skejt. Hoff ! Jag tror jag klarar mig utan skidor och skidor klara sig utan mig. Som Christofer alltid brukar säga.

Efter att jag hade kämpat i 7km iaf så kom jag hem och fick äta palt. MUMS !
Nu blir det iaf bastu och sedan kommer Erik och vi ska kolla film. En bra film denna gång. Igår kollade vi på The Lodge. Vilket jävla skit ! Himla B-film. Varför filmar dom ens såna filmer ?

Godnatt !

Sammanfattning av 2008

Jag såg att Elin hade gjort en sammanfattning av sitt 2008, plus alla andra, kände att det skulle vara lite roligt att visa vad som har hänt i mitt 2008. Så här ser det väl ut ungefär:

Januari
Var en lugn månad för mig. Drack inte en droppe alkohol och satt mest hemma i Kangos.

Jag tapiterade för första gången alldeles ensam !


Var svarthårig och lekte med Fannys glasögon



Februari
Äntligen börjar det blir lite varmare så man kan vara ute !

Jobbade i Pajala. Tog även med mig Elin för första gången :)
  

Eftersom det hade varit en månads uppehåll på alkohol så fick jag ta igen med en hel del fester denna månad.
 

Jag var och körde skoter med Gustaf



Mars
Kan bara sammanfatta: Fest, plugg och skoter !!

Jag och Pee busade en hel del.


Även med dessa underbara människor.
 


Gjorde en misslyckad skotertur till Pajala.
 

Jobbade !


Festade


Var i Dundret och öste.


April
Fin månad med många minnen men tyvärr inga bilder

Började bli ljushårig :)
 

Firade första dagen av valborg i stan.     Bara för att den är så himla härlig ! :)
     

Var i Levi för första gången.


Maj
Årets bästa månad! Blev 18år och blev tillsammans med min gubbe.

Var i Antons stuga uppe i fjällen.


Var i Pajala och festade.


Blev faster åt lille Aron!


Åkte till Storforsen med Gustaf      
  

Blev jätte kär !


Blev 18 år :) Fanny som sitter i bakgrunden. Hon hade en ganska hård "Dagen-Efter".


Juni
Sommaren började. Fest, Fest, Fest.

Utomlands med detta galna gäng. Första gången jag åkte "ensam" utomlands också ! Mer än till Finland vill säga. Gjorde även en min första tatuering där.
      

Firade midsommar i Kangos.


Kiruna festivalen. Dansade och hade otroligt roligt.
      

Var på Meänfestivali
 


Juli
Åter fest, fest, fest.

Blev faster igen åt lilla Cecilia


Var på Laxfestivalen


Pajalamarknad
   

PDOL
   
Efter att ha blivit utslängda från stugan så hamnade vi i tält. Men jag och Fanny gav upp och åkte till Luleå och sov istället.


Vi åkte på roadtrip !
   
Jag hoppade fallskärm!


Luleåkalaset!
 


Augusti
Man lär sig av sina misstag.

Krashade bilen



September
Inga bilder på grund av ingen kamera !

Oktober
Ny kamera, nya misstag.

Ny bil !


Festade med denna tjej!


Fina du.


Visade Kangos för Christofer på medlemspuben och tvingade han upp på scen med kareoke.



November
Här blev det mycket fest igen.

Började umgås mycket med denna tjej :)


Halloween


Skoterpremiär


Fest igen.



December
Denna månad var inte som den brukar vara. Jag var trött hela tiden. Men bilder fick jag iaf !

Lyssnade på trummor.


Fest !


Gubben i lådan.


Firade jul och nyår!


Festade en sist gång med Fanny innan hon åkte till staterna.

Badade.

Mitt nya gäng :)


Tack för i år !



Så ser mitt 2008 ut, hur ser erat ?

080109

Jag har insett att jag inte trivs så bra i Kangos nå mer. Visst, det är ju hem men det finns absolut ingenting att göra här.
Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med tills skolan börjar. Det är inte en enda människa som jag brukar umgås med här. Imorgon tänkte jag iaf städa ut julen och kolla upp lite saker om min bil. Det är nämnligen så att jag vill byta stereo i den men Tony säger att det inte går medans Christofer säger att det visst går. Så detta ska jag kolla upp ! Någon som vet om man kan byta stereo på en Audi TT ?

Ligger just nu och kollar på en film, The Wrestler. Inte alls min filmsmak. Helt otroligt seg. Men när den väl slutar har jag tänkt gå ut och promenera. Äntligen börjar det bli något varmare ute. Eller så går jag och sover efter att jag har hämtat ett par skor från Fanny. Jag är så trött att jag knappt reagerar på något omkring mig. 

Onsdag

Det finns så mycket man vill ha i denna värld. Just nu ligger en utomlandsresa som etta på min lista. Den ligger nog delad med delar till bilen. Känner att jag måste börja jobba nu igen. Frågan är bara vars man ska söka. Helst vill jag vara i butik eller servering. Nånå, det är bara att bita ihop och prioritera lite.
Imorgon börjar skolan för de flesta men jag får njuta ytterligare en och en halv vecka till. Hade faktiskt kunna börja skolan nu. Känner mig så rastlös. Det blir så skönt att komma igång med mitt liv igen. Speciellt träningen !

Igår hjälpte jag att städa och mublera Christofers rum. Det tog ju sin tid. Dessutom så vaknade vi först två !! Jag fick ångest när jag öppnade ögonen och såg att det var på väg att bli mörkt igen. Så idag har jag skärpt till mig och vaknat tio.

Det händer inte så mycket just nu i mitt liv. Känns som att jag står i ett vakuum. Hittar ingen inspiration till att skriva. Så då blir det såna här halvtråkiga inlägg.
Ikväll blir det att tjocka och imorgon åker jag till Kangos.


Lördag

Vad är kärlek ?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, När Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla: Min pappa är rik, vill du hångla ?

Ett år

Igår var jag och sa Hejdå till Fanny. Känner redan nu att jag kommer sakna henne så himla mycket ! Jag har alltid så roligt när jag är med henne. Vi ska inte ens nämna de fester som vi skapar tillsammans ! Visserligen har vi glidit ifrån varandra på senaste men inte släpper jag kontakten med henne för det. Hon är min röda ros och det kommer hon förbli. På ett sätt önskar man att hon ska vantrivas där och komma hem igen men ändå vill jag att hon ska åka bort och se nytt och göra mig grön av avund när hon får åka.
Men seriöst så har jag och Fanny en lång historia bakom oss. Knasfior som vi är så har folk svårt att förstå sig på oss. Jag kommer då sakna alla våra jobb tillsammans, alla sena nätter, någon som kramar mina fötter, någon som skrattar åt mina diskussioner i sömnen, alla våra spel, alla pratstunder, varje kladdkaka, alla våra resor, VARJE FYLLA !!! :d Nä, nu låter det som att du åker och aldrig kommer tillbaks. Vi ska då ha det minst lika roligt om ett år igen.
Åk du till Seattle och tänk inte på mig, jag klarar mig nog :)

Nyårsafton var helt okej. Men eftersom någon lyckades supa mig under bordet så kommer jag inte ihåg vissa detaljer. Speciellt en sak som jag verkligen vill veta men jag kan tusan inte komma ihåg. Vet inte om jag vågar fråga heller. Jo, jag måste fråga det sen. Öga mot öga.
Vi badade tunna, sjöng till gitarr, sköt raketer, drack för höga mängder alkohol och myste.
Jag är fortfarande nykär och hoppas jag alltid kommer vara det i denna person. Det är så jag kommer ihåg Nyårsafton 2008.