Fy !!

Sverige är så sjukt så det finns inte. Nu kan man tydligen gå och mörda någon utan att få straff ! Självförsvar ? Bullshit ! Fy fan säger jag bara. 5 år är ingenting. Tycker att det är så sjukt. Jag hatar Sverige och dess otroligt lätta straff.

Svennebanan

Åh, nu sitter jag fast i den här himla låten. Jag tyckte att den var skit när jag först hörde den men nu sitter den fast. Himla Mattias, tack så mycket ! ;p

Idag åker jag hem. Gud vad skönt det ska bli. Fast den här veckan har gått fort. Allting går så fort nu för tiden, jag hänger inte med.
Nu ska jag fortsätta med mitt engelska arbete men jag bjuder på Svennebanan så att ni också fastnar i den :)


<3

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta

C h r i s t o f e r  <3

Psykiatri

Nu har jag bestämt mig. Först valde jag sjukvård som inriktning men nu inser jag att jag hellre gör praktik inom psykiatri. Det verkar jätte intressant! Då kan jag börja jobba inom det direkt efter skolan innan jag börjar med högskolan.

Det blev inte att springa på morgonen, jag var otroligt trött men sen efter skolan så drog jag mig i kragen och tog en jogging runda. Gick förvånansvärt bra, hade Markus och Emilia smygandes bakom mig en bit, vilket jag inte insåg i början. Men jag förstod att det var några skumma typer iaf. Det är ju inte så många som förföljer en i en bil bara 1-2 m bakom. Sen när jag vände hemmåt så fick jag hård motvind och det var tungt. Fy att det alltid måste blåsa i Kiruna ! Nu har jag huvudvärk och jag gissar att det har med vinden att göra.

Nu ska jag kolla på Stomp the yard, sägs vara en helt sjukt bra dansfilm = me like !

Saknar dig ..


Dessa Söndagar

Ja usch, vad jag avskyr Söndagar ! Det känns som en evighet till nästa helg. Men då blir det roligt, det är ju nämnligen valborg. Ni som inte vet det så firar jag och Chistofer 1 års dag. Dessutom ska jag festa med Ida. Känns som en evighet sen vi gjorde det sist. Och denna gång ska jag inte stressa utan ska dricka mitt vin i lugn och ro och ha roligt ! :) Så jag ser fram emot helgen.

Jag har kommit fram till att jag inte bloggar så mycket under helgerna. Det är bara när jag är hemma och har lite smått tråkigt som jag ger tid till det.
Jaja, imorgon blir det att stiga upp 4 igen. När jag kommer fram till Kiruna så tänkte jag faktiskt ge mig ut och springa. Ja, jag ska tusan dra mig i kragen, annars kommer jag aldrig igång. 

Promenad i solen

Åh vilket härligt väder det har varit idag. Har precis varit och promenerat med Emmeli upp på Luossa. När det är fint väder här så tänker man inte på att man är i Kiruna och då trivs man nästan. Solen är bäst ! :)
Den här veckan har gått så otroligt fort, imorgon åker jag redan hem. Emmeli sa att dom skulle ut i helg och jag fick faktiskt lust att stanna. Gå och kolla på skotercrossen som är på Lördag. Men jag får nog roligt hemma också.

Jag tror att jag ska köpa twintips till nästa vinter och börja åka här i backen. Nu har ju Simon blivit seriös så då har jag någon att åka med.
Nu kom jag på att jag måste packa.


Emmeli


Lk


Emmeli var rädd att ramla ner för backen :)


Visst ser det ut som ett hus i Ryssland ?


Lasagne

Nog är det konstigt att skolan har lyckats förstöra lasagne ! Jag har sett fram emot att äta det ända sen förra veckan när jag såg i tidningen att det skulle vara det. Sen när man väl får det så smakar det bajs och man är besviken ! Himla Kiruna skolmat ! Fy säger jag bara, skärp er.

Nåja, vi lämnar lasagnen åt dess öde. Igår var jag på lång promenad med Emmeli. Riktigt skönt var det, härligt väder också. Mitt nya liv skulle egentligen kommit igång i Måndags, och det kan man väl säga att det har men jag har inte lyckats ta mig ut och springa än. Jag har iaf tvingat med Emilia att promenera till Luossa backen efter skolan. Kanske ska övertala henne att gå och springa istället  ;) Jag känner att jag verkligen måste börja träna nu, måste ju vara i form till beachen 2010 !
Efter det tänkte vi färga hår. Får hoppas på goda resultat.

Nu ska jag snoka runt på alla bloggar och sen gå till historian.

Så här tänkte jag att jag skulle se ut i slutet av mitt projektarbete !


Robinson

Jag börjar skolan först halv tio men ändå så vaknade jag sju, helt klar vaken. Jag visste att det skulle bli så. Igår steg jag upp klockan fyra på morgonen för att åka hit till stan. Sov ingenting alls under dagen så jag somnade som en stock och har sovit djupt. Haha och dessutom så drömde jag att jag var med i Robinson och det utspelade sig på Udden i kangos. Jag hade en jätte fet kanin som bet mig hela tiden. Och hårt bet den ! Haha

Idag blir det att bowla igen. Jag börjar ju bli bra på det där ;)
Tänk om man tjejer och killar skulle tänka likadant. Fy vad enkelt allting skulle vara då.

Levi

Jess, imorgon ska vi åka till Levi igen ! Vi blir ett ganska stort gäng i år också och det bästa är ju att Christofer ska med ;) Nä men det ska bli jätte roligt. Sen har dom lovat fint väder så man kanske blir lite brun.

Mer hinner jag nog inte skriva här. Måste packa klart, åka till affären och sen åka till Pajala. Hoppas ni får en jätte bra helg för det ska jag ha !



btw

Jag glömde säga att jag har kört pistmaskin idag ! Hur cool är inte jag egentligen ? ;)


Gilla !

Nu är jag på så där toppen humör ! Gilla ;D Jag har precis bakat bullar med Vanessa. Vi körde tysta leken och tro mig, jag har aldrig varit med om att Vanessa har varit tyst så länge. Hon vann iaf.
Sen har jag varit och grillat och glassat i solen med Fanny, Mirja och Sanna. Men självfallet har det blåst. Gjorde ett försök att sola här hemma också men här blåste det ännu mer.

Haha jag har drömt så sjuka drömmar i natt. Drömde att jag åkte till Ikea med Fanny, men när vi kom fram dit var jag med Christofer hela tiden och vi sprang och sökte en toa. Sen skulle jag och Lisa åka till Spanien över helgen bara och på flygplatsen sprang vi och sökte toa hela tiden. Där försökte dom sälja mackor till oss för 199 kr ! Och jag var jätte orolig för jag hade inte tagit med nånting. Jag hade glömt alla kläder. Men sen så var jag helt plötsligt i Lysekil och hälsade på Gunhild. Hojja, jag kan verkligen drömma. Är nog så orolig om natten när jag inte har Christofer som håller om mig :)


Jag älskar solen ! :)


Fanny och Sanna grillar.


Rattkälke åkte vi också. Här var det Mirjas tur. Mina knän är helt blåa efter att Mirja öste i guppen medans jag åkte ;p

Nu ska jag ringa Fanny och se om hon vill följa med och promenera.
Soo long, suckers !

Onsdag

Kom precis hem från Mirja. Har varit där och hört de nyaste nyheterna. Och dom var mycket bra. Annars har jag tagit det mest lugnt idag. Har varit och promenera med Elin en bit. Jag känner mig så ensam när jag inte har Christofer med min sida. Han åkte i morse tillbaks till Pajala. Nu är det  en och en halv vecka tills vi ses igen :( Buhu..
Men imorgon har vi minsann planerat med tjejerna. Om det blir fint väder så ska vi åka iväg bara helt random. Så hoppas på fint väder, jag tror vi ska mot nå backar. Annars så åker jag med Simon upp till Onka. Idag har det varit fint väder men det har blåst så himla kallt. Alltid är det något !

Några bilder från helgen



Jag gjorde en smörgåstårta åt min gubbe som fyllde 21 år. Grattis åter igen :)



Jag och Ida var glada på bussen mot Ylläs. Det var meningen att vi skulle åka till Levi och fira Christofer men tydligen så ändrade buss chaffisen sig och åkte till Ylläs, fast vi hade betalt till Levi ! Himla ..

    

Dom hade också roligt på bussen



Jag och gubben myste lite <3

  

På väg in till krogen på Lördagen



Sen åkte vi till Kangos och bastade i stugan. Här har vi tagit det chill med en massa gott och mys.

Men nu får det vara slut med det där goda. Nu blir det hårdträning. På Måndag sätter jag igång med mitt projektarbete !
Nu är jag trött och tänkte ladda ner gossip girl, sen sova.

Lite väl slitage

Hoho jaja. Nu är jag slut. Igår var vi i Finland och firade Christofer. Det skulle vara en överraskning att vi skulle åka dit men alla har råkat försäga sig i veckan. Men roligt hade vi, även fast vi inte fick åka dit vi skulle. Jag tycker att det är jätte roligt att åka bort och festa men kroppen tar otroligt mycket stryk. Och som vi fick stressa innan vi åkte. Det var en massa beslutångest över kläder och sen smink, hår, hämta ut pengar och att hinna dricka lite. Allt detta på en och en halv timme. Fy, jag ska aldrig stressa så där igen.
Idag blir det utgång igen. Men denna gång i Pajala fast det blir lugna puckar för mig känns det som.
 
Hade vela lägga upp lite bilder men jag vet inte vars dom har sladden till kameran så jag ids inte. Kanske gör det som jag kommer ihåg senare.


Marley & Me

Har precis kollat på Marley & Me. Tycker att den var värd att se. Lite små sorglig på slutet så att jag blev ledsen i ögat. Men så är livet !
Vad mer har jag gjort idag ?
Jo, jag har varit på promenad och efter en liten bit så började min häl att göra ont men jag bet ihop och när jag kom till ica så kolla jag upp min häl och ser att det har skavt så mycket att jag har börja blöda. Himla vad jobbigt det är med känsliga fötter. Det kanske är så att om man är extremt kittlig under fötterna, som jag är, så har man också jätte känsliga fötter. Inte för att jag får skavsår så fort jag är ute och motionerar utan det är om jag har på ett par skor som är lite olämpliga promenadskor.

Sen har jag tagit det mesta dels lugnt, städat och så. Imorgon bär det av till Pajala igen. Jag har fått äran att göra Christofers tårta så får himla hoppas att den blir bra :)

Thats it. Nu ska jag sova. God natt

The weakness in me.

Ja, jag vet. Jag är seg på att uppdatera. Som jag skrev för ett tag sen så har jag tappat det här med att blogga. Värt att försöka iaf :)
Kom hem från Pajala imorse, som vanligt så började alla med: Jaha, har du också kommit på besök. Det som är jobbigt är det att jag svarar ja, jag åker i övermorgon igen. Imorgon kommer min lilla gumma hem också. Synd att jag aldrig hinner träffa henne. Pee skulle också komma. Jag har minsann hört att barnen är elaka mot Vanessa så nu måste jag lära henne att stå på sig själv och slå tillbaks !
Den här veckan har det varit otroligt fint väder. Har varit ute hela helgen och pimplat (vann min, Christofer och Bernts pimpeltävling, jag fick hela 11 fiskar!!) och så har vi grillat och solat. Riktigt mys med vår. Sen har vi planerat Christofers födelsedag som är på Fredag. Hoppas att det blir en riktigt lyckad dag !

Nu ska jag bjuda några bilder från när jag och Simon var och körde skoter.


Simon


Åh hopp



Fy vad fint vi har det här ! Jag <3 våren

Vill bara tipsa lite musik som man kan ta det chill till. Lyssna på Jack Johnson och sen Joan Armatrading - The weakness in me.
Jack Johnson kan man bara älska och Joan är en jag lyssnade på mycket förra året !

Påsklov !

Nu har jag påsklov. Och det är såå härligt. Jag har lite ångest över att jag inte stannade idag i Kiruna för vi skulle på ett studiebesök. Men hade jag stannat så hade jag varit tvungen att åka buss hem från stan och det hade inte varit en höjdare. Så nu är jag hemma i Kangos. Idag är det skotersafari men jag ids inte fara eftersom dom skulle till nån tråkig sjö här i närheten. Voi voi.

I helg hade jag planerat att vara med Christofer men han har tydligen blivit sjuk så jag vet inte hur det blir med det. Typiskt just den här helgen. Ingen som är hemma i byn heller eller så är dom sysselsatta på annat håll.
Nåja, nu gnäller Max att han vill ner så jag ska stiga upp nu och äta frukost.

Jag saknar de gamla tiderna.

Fina sol :)

Äntligen kollar solen fram igen och mina batterier är laddade till max. Idag ska jag göra klart mitt engelska arbete och sen har jag prov i samhälls. Ska jag vara ärlig så har jag knappt plugga alls och jag bryr mig inte just nu hur det går. Ni kanske förstår hur skol trött jag är.
Åh jag drömde i natt att det var sommar och att det var laxfestivalen. Alla var där och höll på att fixa inför allting. Anton var jätte full och alla skrattade åt honom. Vi spelade gris och allt var bara allmänt roligt. Men sen drömde jag att Christofer dog och jag satte blommor på hans grav och någon tog dom därifrån. Dessutom kunde jag flyga. Det känns som att mina sjuka drömmar är på väg tillbaks.

Idag åker Fanny hem och lämnar mig ensam. Igår var vi och kollade på Män som hatar kvinnor med Mia och Stina. Den var väldans bra men boken var bättre.

Snart är det helg. Och då har jag lov i två veckor, himla vad jag ska njuta !
Sen så vill jag bara säga åt Elin, Josse och resten av deras släkt: fortsätt kämpa. Ni klarar det här. Livet är orättvist, speciellt när det har hänt så mycket annat.