Tisdag

Listen now, I found myself in you, I cannot lie,
I carried all this load, I´m alive
I found inside of you, where I belong
I carried you for so long !

Tisdag. Måntro vad som händer idag ? Det blir nog mest lugnt och träning. Ska även gå på stan och köpa en mössa. Det här går ju inte längre. Man fryser ju ihjäl i Kiruna. Förstår inte hur jag ska orka en vinter till här. Känns som att alla bara flyttar härifrån. Vet inte hur jag ska lyckas få Simon att stanna kvar här. Fast egentligen borde han inte det, man ser att han inte alls trivs och då ska han inte stanna. Tråkigt men så är det.
Har ni haft den där känslan då ni inte bryr er längre ? Eller det känns som att även om nån säger en sak så tar man inte det på allvar för man vet att det inte kommer hålla eller stämmer. Så man slutar att lyssna och tro på det dom säger bara för att skydda sig själv och inte bli besviken igen. Det är ju inte rättvist att göra så mot någon men i slutändan så blir det så iaf. Man tar förgivet att allting blir till en massa tomma löften och svek.
Jag menar inte att det här är riktat mot någon, kollade bara på en serie och så kände jag igen mig och fick lust att skriva av mig lite.
Nu blir det dusch.



Trött

Dagen började väldigt bra, ingen bakis eller what so ever. Men sen när jag tog en taktik vila, då kom allt i ett dubbel slag. Är så fruktansvärt trött och längtar bara tills jag är i stan och får sova.
Gårdagen var riktigt lyckad, fick prata ut med både den ena och den andra. Måste säga att jag inte gillar Pajala desto mer, det är nästan sjukt hur snabbt rykten går där. Det blir ju inte bättre när dessa rykten handlar om mig och jag vet inte om det är sant. Varför går folk runt och säger saker ? Det är inte snällt mot någon, speciellt inte mot den det handlar om. Tycker det är tråkigt när andra också tar illa, det hade varit en sak om det bara handlade om mig men i detta fall gör det ju inte det. Vad vet ni om mig, ni känner inte mig ! Jag vet inte ens vem du är, du kan inte säga saker om mig som du inte ens vet ett skit om ! Man lägger sin tillit på någon och det slår bara tillbaks mot en. Det här varför man inte ska säga för mycket till någon, man vet inte vem man kan lita på.
Jag trodde du var den jag kunde säga allt till och att det inte skulle föras vidare. Jag är besviken men nu vet jag iaf vad som gäller hädanefter.


I've spent so many nights wonderin' when will it end
When will the day come when happiness begins
I'm running the race but it seems too hard to win
I'm sick of mourning my stomach is throwing up in the morning

Römppä

Jag är kär i min bil :) Det var helt sjukt jobbigt att hämta den men det var det fan värt. Dessutom, när jag kom till stan så har vi kört på en spik nånstans så det blev punktering. Men vi fixade det ! Så nu ska jag bara glida fram och dra till mig alla blickar ;)
Nu är Römppä i full gång. Igår var den här i Kangos, få se om jag ska gå ut eller om det blir att ta det lugnt i helg. Hade varit så sjukt härligt. Hade kunna vara chaffis och glida med min bil ;) Återstår att se imorn.
Jäkla jag är trött ! Är som helt off efter resan, igår gick jag och sov vid halv tio till och med och ändå är jag trött.

Ja !! Nu börjar det spricka upp ser jag. Regnet har bara öst ner hela morgonen men nu ser jag blått. Härligt. Nä, nu ska jag höra om jag ska åka till Pajala eller inte.



Nytt försök !

Okej, nu ska jag göra ett nytt försök på en bil. Ska åka och kolla på den på Onsdag. Nu ska jag attans inte säga för mycket. Jag har kommit fram till att om jag går och säger till alla vad jag ska göra så blir det ingenting av det så denna gång kniper jag igen så får ni se om det blir något eller inte ! :)

Är just nu i skolan och har haft en helt onödig lektion. Vi har haft en vikarie idag och hon visste inte alls vad vi skulle göra så vi fick läsa. Det slutade med att jag gick till en säng och somnade. Lätt och behändig lektion med andra ord.
Nåja, jag ska nog dra mig hemåt nu och vänta på att robban slutar. 
Soo long, suckers !



 

Ingen bakis.

Det lönar sig att inte dricka allt för mycket. Idag har jag mått riktigt bra ! Jag var faktiskt nästan nykter hela kvällen. Blev även uppbjuden av en gubbe som var jätte gullig, kan även tillägga att det var Christofer som tvingade mig att dansa med honom, han tyckte iaf att jag dansade bra. Har lovat honom att vi ska dansa på römppä så man får väl sätta på dansskorna då.
Ikväll bär det av mot Kiruna igen. På Tisdag kommer förhoppningsvis min sötnöt dit och håller mig sällskap veckan ut. Saknar honom redan, det är ju nästan hemskt. Man tror att man inte kan gilla en person så mycket men jag tycker bara om den där människan mer och mer för var dag som går. Det är svårt att svara på en fråga varför man tycker om just den personen. Det är ju inget man tänker på, det är inte "en sak" man gillar utan det är allt. Man älskar varje andetag han tar, varje rörelse han gör, de gulliga smilegroparna, hans armar omkring en, hans sjuka humor. Ni vet den där känslan när hjärtat tar ett extra skutt, när man är nykär och känner att man spricker av glädje när man bara tänker på en person. Hojja .. Men som sagt, man ska inte göra en person till allting, för när man förlorar den personen så står man med ingenting kvar.




Party :)

Dåså, nu börjar man närma sig övergången till alkis :) Seriöst, Pajala är inte bra för mig. Jag har tänkt flera helgen i rad att jag ska sluta dricka men då attans när jag kommer hit så blir det fest igen !
Vi sitter just nu i Christofer och Frilles lgh och dricker. Helt sjukt äckliga saker jag dricker. Tänkte jag skulle prova nått nytt idag när vi var till Finko men attans, ibland ska man inte göra det.

Imorn bär det av mot Kiruna igen. Skönt att börja träna ;P
Sen ska jag och Elin hitta på något roligt så det kommer nog bli roligt i veckan :)

Neej, nu ska jag vara social !

Typiskt.

Ja, det är verkligen typiskt ! Just när jag hittar en bil jag vill ha så är ägaren inte fullkomligt normal. Så nu måste jag börja söka en ny igen. Kommer aldrig hitta en bil jag vill ha, känns det som :/

Ute blåser det för fullt, helt sjukt fint med alla färger i träden. Hade vela ha min kamera men den gick också sönder i krashen.
Igår kollade jag och Simon på Varg. Den var inte så bra som alla säger att den skulle vara. Fast för att vara en svensk film så var den ju bra. Jag drömde att Max blev sjuk som den där hunden i filmen blev och att vi skulle ta bort Max. Simon sa att jag inte kan kolla på såna filmer, jag drömmer bara mardrömmar ;P Can be ..
Men att jag drömmer mycket mardrömmar är sant. Och dom känns så verkliga så det känns som att jag inte sover alls. Hade varit skönt att få sova en hel natt för engångs skull !

Nae, jag ska faktiskt baka bullar idag så det är väl lika att sätta igång ! :)

Hittade en ganska gammal bild på mig.


Hemgång !

Då var den efterlängtade dagen här då jag får åka hem igen :) Nä, den här veckan har gått snabbt och har varit rolig. Det blev som sagt lättare när träningen väl satte igång !
Sitter i skolan och blir undervisad om såromläggning. Kan ju vara bra när man kommer ut på Apu.
Igår kollade jag på film med Emilia och Elin. Man blir så busig när man umgås med dom två ;P

Få se om det blir att hämta min kära bil på Lördag, känner mig lite osäker om jag ska få med mig någon. Visserligen har Christofer sagt att han ska följa med men ja .. Måste jag, så åker jag ensam.
Next destination: Hem ! :D

Hold me up
I'm feeling down
Just a little bit, just a little bit
Hold me up
I need you now
Just a little bit, help me find my way again.

Dimma

Attans vilken dimma det har varit idag. Såg knappt 50m framför mig ! Nog om det.
Imorn åker jag hem till Kangos igen. Och på Lördag åker jag och hämtar min nya bil ! :) Den är nere i Timrå så det blir en bit att åka men men, jag är envis och vill ha just den !

Idag på lektionen har vi pratat om utvecklingsstörda och då finns det en i min klass som tydligen har varit med om allting, då menar jag allting, säkert är inte ens hälften av det hon säger sant. Helt sjukt. Antagligen är hennes släkt väldigt sjukt eftersom alla är sjuka av nått slag eller så är allting alltså en lögn. Det jag ville komma fram till var att det är så sjukt jobbigt att sitta och lyssna på henne !

Nåja, nu börjar vi igen.

Snuff.

Idag åt jag älgtunga för första gången. Kan inte säga att det var en höjdare för min del. Men pappa säger att det är en delikatess så varför inte ?
Idag fick jag äntligen min tv ! Känns skönt att få en lite större tv än min nuvarande. Sen så har jag varit i potatislandet och tagit upp potatis men jag gav upp när min rygg gjorde något så förfärligt ont.

Hojja, jag borde ha stannat i stan. Jag har ingenting att göra och jag är redan less !! Om ett tag ska jag till stugan iaf. Sen ska jag nog höra med Erik och kanske umgås med grabbarna ikväll.
Nä, jag är inte på humör idag.

Hojja ! :/

And it's lovely.

Jag vet inte varför men attans vad skönt det är att komma hem !! Hojja, har aldrig varit direkt emot Kiruna men nu hatar jag nästan den staden ? Kanske blir bättre när träningen kommer igång.
När jag satt på bussen satt jag och tänkte på en massa dumma saker jag har sagt genom tiderna och jag kom ju fram till att det var ganska mycket. Jag kanske har en blåst blodin djupt inuti mig trots allt.

Idag blev det helg för min del. Vet inte riktigt vad jag ska göra hela helgen, måste göra klart allt med försäkringen iaf. Sen hoppas jag att Elin kommer hem så ska vi nog till stugan och basta.
Nåja, nu kom Vanessa så ska gå och busa med henne lite.
Show must go on.

Första älgen skjuten.

Bröjade dagen med att gå till skolan och öva lite inför redovisningen som är nästa vecka. Det tog ca 20 min och sen hade jag slut. Åkte hem till byn på engång med Petrus kusliga bil :) Väl hemma fick jag höra att dom hade skjutit en älg och behövde hjälp att dra med fyrhjulingen. Så vi lastade fyrhjuligen och sedan bar vi av mot skogen. JAG HATAR KNOTT !!! Det är helt sjukt hur mycket det är. Jag förstår inte hur man orkar utsätta sig för dom ? Tänk dom som är ute och fiskar i evigheter eller vandrar i skogen. Det är nog värre att fiska, då står man still. Ja, jag insåg då att jag ska inte ut i skogen förrän det blåser mycket eller när snön faller, då dör dom jävlarna förhoppningsvis !
Det var så härligt att komma hem, det är mycket grönare här än i Kiruna. Där är så gott som allt gult nu. Fast det är ju fint iofs.

Nånå, Fredag idag. Ikväll begär det av mot Pajala och stannar där hela helgen. Pappa sa idag: Nog hade det varit lika bra att du började skola i Pajala. Haha han anser att jag är mer i Pajala än hemma nu för tiden. Det kan kanske stämma ?
Hojja, idag åker Fanny utomlands också. Ditt svin ! Jag vill också :( Men jag antar att jag får skylla mig själv när jag redan har varit i Bullan.

Nåja, nu ska jag nog börja packa lite och sedan åka iväg.

Klart !

Då var jag klar med lägenheten ! Känns riktigt skönt och nöjd blev jag också.
Igår var jag till Gvare med Sofie. Jag kom dit, satte mig i tandläkarstolen i en minut och sen fick jag gå. Väldigt nödvändeigt med andra ord. Nåja, vi gick på stan iaf och jag hittade ett par skor som jag köpte. Sen när vi kom tillbaks till Kiruna gick jag till Jysk och köpte min soffa. Blev en hel del problem med släpet hos Sofie men attans vi klarade det. Så vi åkte dit ner och hämtade den med hjälp av Finnen. Jag ville inte köra med soffan på släpet så då tvingade jag Finnen att göra det. Sen hade vi väldigt roligt att få upp soffan, som var uppdelad i två delar, upp för alla trappor. Men efter en hel del skratt och en sur Robert så fick vi in den :)

Nu sitter jag bara i skolan och väntar på att Elin ska sluta. Har precis gjort klart mitt arbete om min gubbe Mohammed. Det tog ett tag innan jag kom på vad han hade för sjukdom. Först trodde jag att han hade astma, sen KOL men sen visade det sig att han hade lunginflammation och nu är han död. Men jag tror jag har glömt en massa för jag glömde alla min papper hemma. Får se hur det går ;P
Jag hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag. Himla skit väder ute. Sen så tog jag på mina nya skor och tänkte gå in dom. Nu attans har jag ett stort skavsår. Tänk vad man står ut med för ett par skor :)
Nä, nu ska jag läsa igenom mitt arbete en sista gång och sedan lämna in det !
Soo long !
You're the part of me I can't control.

 

Skola.

Sitter i skolan och funderar om man ska gå hem eller om man ska vänta till lunchen. Fast jag orkar nog inte vänta i 45 min så det blir nog att gå hem. Sen ids jag inte gå till idrotten heller för vi ska bara hålla på med kompass och det har jag redan gjort !

Helgen. Har haft en ganska rolig helg. Ganska händelserik måste jag säga. Åkte till Pajala på Fredag vid halv tolv på kvällen och åkte hem på morgonen ( vad gör man inte för sin kärlek ). Jag åkte även till Holmen iaf. Hade svin roligt även fast det var en massa tråkiga saker som hände. Men som tur är så klarade sig alla någorlunda bra. Jag kom inte hem den kvällen heller utan jag åkte till Pajala och myste istället ;)
Sen på Söndag var jag och kollade på bilen som några hade kört ner i diket. Så obehagligt att se den, man vet som precis hur dom har känt. Fast det var ju iofs värre för dom. Det var inte ens nå airbag på den bilen som dom körde ner ! Hojja ..
Men sen gjorde jag en tårta med daim till Patte, jätte god blev den :)

Nu ska jag nog gå hem och börja tapitsera det sista rummet så jag blir klar nångång.
Soo long, suckers !