Fredag

PARTY FÖR H-VETE !!! :d

Hojja, varje inlägg jag skriver handlar ju nästan om fester. Detta går utför !




Uppdatering

Nu har jag äntligen tagit mig tid att göra om min sida. Kändes som att det var på tiden. Fast det är vissa saker som jag inte har lyckats med än. Måste säga att jag blev chockad över att se hur många besökare jag har haft idag, helt sjukt !
Jag försöker iaf hitta låtar så jag kan bränna en bra skiva till bilen. Laddade nyss ner Pink's nya skiva som jag rekomenderar. Hon är tusan skit tuff !
Nu lyssnar jag bara på Creed, hittade en låt jag inte har lyssnat på evigheter.

Måste bara berätta om en sak man kan göra med lax. Man kan göra, ni vet sån där makrill på burk. Och det är svin gott och nyttigt också ! Inge himla konserveringsmedel, bara en massa Omega-3. Vill ni veta hur så säg till. 
Jag har brist på sysselsättning i väntan på att bastun ska vara färdig. 
Så där, nu var skivan färdig.



Morgon människa !

Nä, nu har jag bestämt mig att jag inte ska sova bort hela mitt lov. Så jag steg upp åtta idag (Jag vet, det är inte så tidigt) och tänkte göra lite vettiga saker. Jag ska bland annat städa Christofers bil. Jag var ju tvungen att åka med den hit till Kangos då jag inte har nå dubbdäck på min bil. Men den måste ju hem förr eller senare hur som helst. Nåja, jag åker till Pajala imorn igen iaf.
Nu har snön kommit till tornedalen också, till Kiruna kom den för ett tag sen. Skönt att vintern sätter igång, tråkigt att jag måste ställa av min bil bara.

Igår fyllde Fanny 20 år, grattis ! Var dit och fikade men jag höll på att dö av trötthet så jag blev inte så långvarig. Dom andra skulle tydligen dricka alkohol igår men det avstod jag när jag tänkte att det faktiskt bara var en Tisdag.
Ha, fick ett sms av Perra igår. Jag vet, han skickade åt alla i hans mobil men iaf. Det var om Halloween, hoppas jag hittar en dräkt så får jag gå gratis in ! :)
Nä, jag har ingenting att berätta nu så ska sätta igång med mina vettiga saker !

Sega dagar

Ja herregud .. Igår var en rolig kväll må jag säga. Fick Christofer upp på scenen och sjunga Girls just wanna have fun. Väldigt passande låt till honom tyckte jag ! Sen var vi på dansgolvet och svängde våra lurviga till och med. Nä, det var verkligen en lyckad kväll med många pluspoäng ;)
Däremot kan jag ju säga att idag har det väl inte varit min topp-tio-dag. Vaknade faktiskt väldigt pigg men sen så kommer ju den där förbannade tröttheten. Man skulle kunna tro att jag är full på morgonen fortfarande eftersom jag nästan alltid blir bakis på dagen. Eller som Christofer sa, jag har blivit alkis och får ingen bakis mer. Hade det varit så så vet jag gott och väl vem jag har att tacka det för. Jaja men jag har ju överlevt dagen, jag har ju varit förberedd på det här sen förra veckan så. 
Nu sitter jag iaf i Pajala igen och kom precis ut ur duschen. Tänkte slå på OTH och somna till den. Christofer är ute och håller på med sin skoter och just idag, ids jag inte joina honom. Vi ska btw gå och skjuta lerduvor i veckan, blir ju riktigt intressant att se om jag klarar det. Sist jag testade det så missade jag så gott som alla. Får ju hoppas att jag inte gör det denna gång, då har jag ju skämt ut mig. 
Vill egentligen inte tänka på nästa helg när jag sitter här med min bakis men tänkte bara nämna så här lite snabbt att vi ska klä ut oss då. Vi ska till Happis på Fredag, så ska jag och Ida köpa maskeradkläder. Hoppas på att hitta sjuksköterske dräkt ;D 
Nog för denna gång. Nu ser sängen väldigt tilltalande ut så God natt, folks ! 

Höstlov.

Äntligen är lovet här. Har längtat efter det och det känns riktigt bra. Åkte till byn idag, hade allt för mycket att göra innan helgen. Imorn åker jag till Pajala och hälsar på. På Lördag följer Christofer med mig till Kangos och går på medlemspuben. Ska bli roligt att visa honom lite mer av Kangos, är ju mest jag som är där.

Nä, nu ska jag till stugan och basta med Lisa !

Tacos :)

Idag har jag och Elin ätit en mysig middag tillsammans. Vi gjorde den"svårlagade" maträtten Tacos. Eller som man säger i Pajala: Taacos. Så säger man ju inte :) Men som vi vet så är det en massa med Pajala som man inte ska hålla med om.
Iaf så hade vi och har fortfarande en väldigt bra kväll. Pratar igenom en massa minnen och vi inser att vi har varit med om en hel del mer än vad andra har varit med om. Det är det som gör det så speciellt med Elin, vi har så mycket gemensamt och skulle aldrig släppa taget om henne, så tänk på det när ni går och jävlas med henne. Då får ni mig på nacken också. Men nu kommer hon och påstår en massa svammel som att hon ska flytta till Sthlm ? Noway, hon kan ju drömma om att hon får åka dit och bli en 08. Nog för att hon skulle kunna kallas för 08 med tanke på hur dåligt hon kör skoter. Men hon har faktiskt klarat av att göra en brasa ett få antal gånger så djupt inne i hjärta och kärl är hon nog en varm norrlänning. :) 

Ute är det så halt att jag känner mig som bambi på hal is. Jag håller mig längst väggarna och försöker göra allt för att inte göra samma pinsamma vurpa som förra året. Men det brukar ju alltid bli en "årets blåmärke" så det är väl bara att invänta på den pinsamma vurpan. Funderar nästan på att skaffa mig såna där dubbskor som alla gamla går med. Passar nog finfint till mig.
Oj, nu märker jag att klockan börjar närma sig nio och då är det dags för Desperate så måste inta soffan. Men jag ser minsann att Elin har ockuperat hela soffan så måste väl visa vem som bestämmer här !

Vi är bäst ! ;)



Ännu en tråkig lista !

Höger- eller vänsterhänt: Höger, väldigt originellt


Favoritgodis: Choklad !


Är det nåt du absolut inte äter: blodpalt, fyfan ;P


Kläder just nu: Linne, stickad tröja och jeans.


Musik just nu: Chris Daughtry


Sommarplaner: Sommaren har ju redan varit :(


Saft eller alkohol: Saft .. eller inte ;P


Hur många kuddar sover du med: Fyra :)


Favoritväder: Sommarnatt med midnattsol eller en perfekt vårdag :D


Morgon- eller nattmänniska: Natt, jag lever inte på morgonen. Eller nä, både ..


Sparare eller slösare: Lite av båda :)


Kommer du ihåg din första kärlek: Yes, I do


Tror du på mirakel: Nä.


Hur många barn vill du ha när du blir stor: För tidigt att tänka på nu 


Bio eller promenad: Promenad är billigare, men bio är trevligt


Stjärntecken? Tvilling


Rädd för insekter? Det enda jag är riktigt rädd för är spindlar, fy så vidriga varelser.


Största svaghet: Kan jag ju inte avslöja.


Det här är jag bra på: Det du ;)


Chips, morötter eller godis? Ju onyttigare desto underbarare :D Haha, godis.


Pizza eller hamburgare? Båda


Skriver du dagbok? Blogg, ja. Slutade skriva dagbok i somras när min bok var full.


Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan gjort både.

Stökigt eller välstädat? Jag föredrar väl välstädat men har det likförbannat alltid stökigt ?


Är du rädd för blod? Nä :)


Saltar du på maten? Självfallet.


Gillar du att sjunga? Jodå, men varken jag eller omgivningen gillr nog att lyssna :D


Anser du att du är stark? Självfallet, jag är biff.


Brukar du sola? På sommaren eller när jag är utomlands, ja


Vad gör du om du får hicka? Lider


Kaffe, te eller inget? Inget


Har du en besatthet? Choklad :D


Helgen

Fredagen blev inte riktigt som den skulle. För det första vet jag inte vars allt folk kom ifrån, sen tappade jag bort in nyckel och allting slutade med att jag och Sofie satt på polisförhör resten av kvällen. Försökte få in Sofie på krogen men Sofie kunde inte mitt personnr så hon åkte dit och jag försökte få bort henne därifrån men nä. Jag fick iaf en varning och är glad att jag slapp böter ! :)
Säger då det, om jag har nånting med polisen att göra engång till så kommer jag åka dit. Tredje gången gilt ;P

Jag åkte till Pajala på Lördag men en jobbig bakis. Blev iaf en tidig kväll för mig, skulle kolla på film med Monica och Ida men efter att jag somnade till på soffan så gav jag upp. Äntligen fick jag rensa tankar också, skönt att få ut sådant som man har hållt inom sig en längre tid. Även om det bara är till en person.

Sen fick jag veta att jag har kört oförsäkrat den senaste tiden. Så jag fick skuld på två papp att betala. Men pappa ringde till försäkringsbolaget, det var deras fel att jag har kört oförsäkrat eftersom vi försäkrade samma dag som jag köpte bilen så det hade blivit nått fel. Nånå, det är fixat. Nu återstår bara om jag ska ställa av eller inte ?

Amour.


I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cause
Everything is gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything is gonna be alright

No one can get in the way of what I'm feeling,
No one can get in the way of what I feel for you

<3

Fredag

Det blev att stanna i Kiruna i helg. Vet inte om jag vill det eller inte. Men jag gör det iaf och försöker ha roligt. Okej, det där lät som att jag är på jätte dåligt humör eller nått men nä, det är jag faktiskt inte. Kanske lite, har inte sovit nånting i natt. Nä okej, jag är fakitskt på dåligt humör ! Jag försöker göra mitt bästa hela himla tiden men alltid är det nån som blir besviken. Jag försöker göra alla nöjda men det räcker ju ingenstans för det slår ALLTID tillbaks på mig nångång. Jag ska fan börja leva i celibat. Usch, usch, usch.
Nä, jag ska attans inte vara på dåligt humör idag. Jag kan inte göra hela världen nöjd, I'm not a superhero. Jag ska hålla huvudet högt och fortsätta le.

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


Nu jag ska nog gå hem och sova nu och sen börja ladda för kvällen.


Rätt spår.

Ibland blir jag rädd för mig själv. Förra helgen tyckte jag att det var något som saknades. Nu kom jag ju på vad det var. Fest !! :) Sitter hos Johanna och förfestar. Kim fyller år idag så det blir att fira honom. Skulle ju egentligen stannat i Kiruna men det blev att åka till kära Pajala istället. Vi har precis kollat på en film från årets Kf, hojja så jag låter. Jag hade nästan ingen röst så jag lät som en tjej som tar anabola eller nått. Vet dock inte hur dom låter men jag antar att dom har mörk röst.
Vad har hänt i veckan ? Jiess ! Jag fick veta att jag får vara på IVA (akuten) på min apu. Det är bara två stycken som får vara där och det blev jag och Elina. Väldigt nöjd :) Jag hoppas bara att det händer något spännande medans vi är där. Mer har det nog inte hänt denna vecka som är värt att nämna. Har varit en riktigt seg vecka med lite sömn och mycket drömmar. Drömde så otroligt hemsk dröm i natt ! Drömde att min farbror som dog för många år sedan, tog kontakt med Simon och Pappa. Han pratade med dom och sa en massa konstiga saker. Jag vet inte, den kändes så riktig. Jag var riktigt rädd när jag vaknade. Nä, jag vet inte varför jag drömmer så mycket nu för tiden. Tycker att det kan sluta nu, jag njuter ju inte av dom direkt.

Nånå, nu ska jag vara social med folket här.
Soo long, Suckers ! :)


...

Vill inte att det ska vara så här !!

I'm having nightmares all the time,
for reasons I cant find
It's getting darker now, but I wont close my eyes.

Himla !

Det är som typiskt att jag ska drömma mardrömmar när jag är ledig dagen efter. Drömde värsta cp drömmen i natt, vaknade nångång vid fem och kunde inte somna om. Ni vet såna där drömmar man springer men ändå inte kommer nånstans. Sån hade jag i natt och när jag vaknade hade jag fortfarande hög puls. Usch !!

Nåja, jag sörjde inte så mycket. Låg i sängen till halv åtta och då steg jag upp och kollade på Vakna med the voice. Efter frukosten gick jag och tränade. Har sån himla träningsvärk efter gårdagens träning. Sen gick jag en vända på stan med Emilia, försökte hitta ett linne till helgen men nä, jag hittar aldrig nått i den här stan ! Det slutade iaf med att vi gick på Café Safari och fikade och sedan hem till mig. 

I helg blir det fest !! Förra helgen var faktiskt min vita helg på väääldigt länge. Så måste ta igen i helg ;) haha. Nä, det blir nog roligt. Ska först basta med lite folk, sen blir det hem till mig och sedan krogen. Hörde även att Micke skulle komma hit från Pajala så ska träffa honom också. Sen på Lördag ska jag jobba i Kangos på ett 40års kalas på W-huset.

Soo long, Suckers !! :)


;D

Dröm

Jag måste bara berätta om min sjuka dröm. Jag och Robban kollade på ett program igår om ormar och självfallet skulle jag drömma om ormar då.
Den började iaf med att jag var på Udden, för det var nå slags fest där. När jag skulle cykla hem så tog Henke K min cykel så då tänkte jag: Om han tar min så får jag ta nån annans. Det visade sig att jag tog Arnolds nya cykel och dom var och letade den över hela byn. Jag mötte Jonte och en hel drös andra. Jonte höll på att förklara hur cykeln såg ut och när han mötte mig så förstod han givetvis att det var jag som hade tagit den. Nånå, jag förklarade hur det låg till och han sa att jag kunde låna den hem till oss och att han skulle hämta den senare.
När jag kom hem såg jag att jag hade fått med mig en kompis också. Det var nämnligen en orm som var skrikande gul. Efter ett tag kom det ytterligare en orm från ingenstanns. Den var blå. Helt plötsligt började dom att bita varandra, jag trodde att dom skulle ta ihjäl varann men nä, dom parade sig. Sen fick dom "krabb-ormar" Ja, jag vet. Det finns inte sådana. Nåja, nånstans där har min dröm slutat. Helt sjuk.

Igår var jag till Pajala med Elin men tyvärr hittade jag inget jag ville ha. Sen skulle vi åka till stan men det tog för länge att byta skivorna och hjullagret så det kändes inte värt.
Hemma har inte stämningen varit på topp heller. Petrus sköt en älg förra Söndagen och hängde upp den i Sainvaara. Dom har inte kunna åka dit i veckan och kolla till den eftersom det finns en gubbe som låser bommen över vägen så att dom inte kommer dit. Han påstår att vägen blir lerig. Men måste ju säga att den vägen må vara speciell isf eftersom inga andra vägar lerar nu. Nåja, när dom kom dit igår så hade nalle björnen varit där och tagit hela älgen. Så vi tackar denna person som låste bommen för att mata björnen med våran älg.

Ikväll blir det att åka till stan med min kära bil. Känns lite surt att jag bara hinner köra med den i drygt en månad till, sen ställer jag av den !

Detta är vad som finns kvar av älgen !


4 Oktober

At this moment, there are sixbillion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.

Six billion people in the world,
six billion souls,
and sometimes..

all you need is one.


Frost

Har precis vaknat och ser att frosten fortfarande ligger kvar på marken. Det är ganska kallt också, -3 tror jag att det var. Huvva, jag är kanske inte redo för vintern trots allt. Eller jo, det är jag nog. Fast jag är snarare redo för våren, det är den jag längtar efter !
I veckan har vi fått lära oss att ta venprov i skolan. Ni vet, blodprov i armen. Jag ska erkänna att jag var nervös, alla stod och kollade på, det gjorde ju inte saken bättre. Men jag lyckades iaf, råkade bara dra ut nålen när jag skulle ta ut det andra röret. Huvudsaken var att jag skulle få blod och det fick jag i båda rören ! Jag tycker det är svin roligt med såna prover och sånt men när vi håller på så mycket om det så tröttnar man på det. Nu har jag inte alls nån lust att jobba inom vården. Om jag ska jobba inom vården så vill jag vara ambulanssjuksköterska. Det är mer action i det hela :) Annars har jag faktiskt börja tänka på polis yrket, skulle vara ganska roligt. Och då menar jag inte nå himla trafikpolis som alla hatar. Nä, jag hade vela bli en kriminalutredare. Man vet aldrig vad jag kommer bli i slutändan.

Nånå, vad ska man göra denna helg ? Ikväll börjar vi förhoppningsvis att byta bromsskivorna på min bil. Vill få klar den så man kan ta ut hela glädjen av bilen. OCH SEN ska jag baka bullar !! Wippie, det är Kanelbullensdag på Lördag så då attans ska vi frossa bullar med gott samvete.
Jaha, det var bara det här jag väntade på. Nu började det att snöa, jag hade hoppats att det skulle vara fint väder idag men icke sa nicke. Jag kommer ihåg förra året när första snön la sig i Kiruna. Jag var på väg till skolan och det var kanske drygt 1-2cm snö på marken. Först hör jag en massa rop och grejs. Sen så möter jag två killar bärandes på varsin snowboard, helt fullt påklädda med skoter glasögon. Jag menar .. hallå, i början av Oktober ? Dom var verkligen exalterade också ! Synd att jag missade när dom åkte, hade nog varit en syn för livet.

Nae, nu ska jag äta frukost och sen blir det kanske en promenad.
Rakastan sinua, Christofer