Greys anatomy

Igår så var jag och Emilia på ett möte med landstinget och några från kommunen. Vi pratade om omvårdnadsprogrammet och hur vi tyckte att det var. Iaf, då bjöd skolan på munkar och efter det så har den där munk lukten förföljt mig! Jag känner den vars jag än går. Är det så att alla har börjat äta munkar eller är det jag som har hittat ett helt nytt luktsinne? Skumt !

Nu sitter jag och njuter av att inte behöva plugga nått ikväll. Vi gjorde svenska provet idag. Det gick nog inte så bra men jag bryr mig faktiskt inte så mycket. :)

Jag har varit på stan idag och där hittade jag ett par mycket fina jeans och en söt klänning. Kände att jag var värd det!
Nu ska jag ta det chill och vänta på Greys anatomy. Nya delarna börjar idag!

Hatar dagar som denna!

Idag är en jobbig dag. Allt känns jobbigt. Jag saknar Christofer så mycket att det gör ont, jag hatar skolan för tillfället, jag har ångest, jag vill sova.

Men ändå så måste jag ta itu med svenskan som vi har prov på imorgon. Skönt att få det bortgjort iaf.
Idag hade vi genrep på första hjälpen dagarna. Måste säga att det kunde ha gått bättre.

Blä blä blä vilken dag! Nu vill jag få tillåtelse att gå och sova.


Jag idag


Måndag

Jag har satt in bilder på fejjan nu så kolla bilderna där. Det var mest en massa svammel bilder så det blev inte så många bilder.

Jag är så sjukt less på skolan nu! Vi har så mycket att jag bara börjar mp illa så fort jag tänker på det. Imorgon har vi genrep inför Första hjälpen dagarna och vi är inte ens klara! Jag fattar inte hur våra lärare tänker. Åh!

Idag har det snöat en massa. Först på natten och sen hela kvällen. Mycket mysigt.
Nu ska jag försöka förbereda morgondagen!



Så här såg det ut imorse utanför mig


Snö!

Idag kom första snön and I liked it! Jag blev helt jätte glad när jag vaknade och såg att det var alldeles vitt. Fyy vad mysigt!

Nu sitter jag i skolan och håller på med äckel svenskan. Har gjort historia provet i morse och det gick förvånansvärt bra. Jag var så trött igår så jag gav upp pluggandet och sov istället. Det blev ju en ganska hård helg.

Fick höra en låt av Elin igår som var mycket bra! Lägger upp bilder från helgen när jag är hemma.


Min kropp är konstig

Ja, det är den. Som sagt så gick vi ut igår men jag tog det lugnt. Men ändå så har jag världarnas bakis. Eller ja, jag känner mig inte bakis men så fort jag sätter något i munnen så kommer det upp. Skulle ju nästan kunna tro att jag var gravid.

Nu ska vi iaf ut på byn och kolla, sen ska vi äta. Hoppas på att få behålla maten!


Jag föll

Jag föll för grupptrycket och det blir att gå ut. Håller på att fixa i ordning mig och röker lite vatten pipa samtidigt. Mysigt!

Snart kommer Ida så måste fixa i ordning mig! Hoppas att ni får en bra kväll. Nu är det fest :)



Ska jag?

Jag har fortfarande beslutsångest inför kvällen. När jag har det så brukar kvällen inte bli så bra, så jag vet inte alls vad jag ska göra. Vi får se senare ikväll, jag kanske får lust iaf.

Josse kom inte hit till Pajala, hon fick åka till Junis istället. Så jag har vandrat runt lite med Christofer och Matti i pajala. Nu sitter jag här igen och tänkte ta upp pluggandet. Jo, så får det bli!


God kväll :)

Det blev att åka till Pajala iaf. Josse åkte och då kände jag att jag inte ville bli kvar ensam i lägenheten ;p Så ikväll blir det en massa mys och film med gulle gubben. Imorgon kommer Josse hit och jag ska hålla henne sällskap i nån timme.

Sen blev jag måttligt överrskad när Ida Brandebo skrev att jag skulle festa imorgon också. Men jag vill inte två dagar! Nu fick jag beslutångest över det också :)

Christofer tjatar på att jag ska komma och smaka på laxsoppan som jag tror att hans mormor har gjort. Den sägs vara extremt god enligt han.

Förresten, det första jag gjorde när jag kom till Pajala var att ta sönder mina nya tights :(

Jag tror ..

att jag åker hem idag. Eller till Pajala iaf. Men jag vet inte än, jag har ångest. Imorgon har jag prov i historia men den kan jag göra på måndag. Fast på måndag har jag prov i svenska också och det är jobbigt att ha två prov på samma dag. Åh, vad ska jag göra? :(

Nu kan ni sluta klaga

Ja, nu har jag tagit tummen ur rumpan och beställt en ny mobil. Alla ska bara klaga hela tiden på att jag mumlar när man pratar med mig i telefon men det gör jag inte alls! Så då var det fel på min mobil och nu är en ny påväg.

Jag kom precis hem från en springtur, det var jätte skönt ute fast det var lite läskigt när det blev mörkt. Det var ingen annan där jag sprang heller så jag blev lite rädd faktiskt :)

Nu ska jag kolla på Idol och sen fortsätta plugga! Jag känner mig som en riktig plugghäst ;p



Nu blev jag less!

Jag tog en liten break från pluggandet, har prov imorgon i samhälls så har gjort en massa frågor som Josse får hjälpa mig med senare.

Idag har jag varit till blodcentralen och gett blod för tester. Jag får veta inom en månad hur mina värden är och när jag kan börja donera. Spännande.
Annars så har jag bara varit i skolan och gjort klart inför Första hjälpen dagarna. Vi i op3 har för alla tvåor i skolan två första hjälpen dagar, för er som inte vet. Så det är en massa jobb inför det.

Nu ska jag kolla på gossip girl och sen fortsätta plugga.


Idol

Sitter och kollar på Idol. Idag börjar slutaudition.
Fy vad jag är trött. Jag vill bara gå och lägga mig. Men det är bara att vänja mig för så här brukar min höst och vinter se ut. Jag är sjukt trött hela tiden och har egentligen inte lust med något. Men det är tur att jag har min söta gubbe som får min dag att lysa upp. <3

Jag har otroligt mycket att plugga, har pluggat hela kvällen och ska fortsätta att plugga senare också.

Hoppas att ni får en bättre kväll än mig iaf :)


Jag började sakna dig lite ..

Bråttom

Nu fick jag lite bråttom. Jag börjar snart engelskan och skrev precis klart min engelska uppgift. Haha hoppas att hon gillar den.

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Idag har jag en lång dag. Slutar först halv fem, efter det ska jag hem och laga plättar (om inte Josse har varit snäll och redan gjort det för jag är jätte hungrig) och sen ska jag vänta på att Josse kommer hem från körkortsteorin och då ska vi ut och springa. jag vill till coop men återstår att se vad Josse tycker :)

Nu engelskan ..

Förresten

Jo, jag har anmält mig till blodgivarcentralen nu. Jag är nervös! Nu ska jag bara vänta tills dom ringer mig och ger mig en tid att ta tester. Gör ni också det! :)

Nu ska jag och Josse börja baka Snökakor. Eller som de flesta kallar dom: Kärleksmums.  ( Förlåt Christofer! Det är Josses fel! )


Måndag

Hehe det blev inte att lägga in bilderna igår. Jag var helt slut så jag stupade i säng redan halv tio. Åkte med Emil till stan och vi tävlade hela vägen hit. Först med Kristian och sen med David. Och ja, jag var rädd. Varför måste killar alltid köra så himla snabbt?! Haha nu låter jag som en gammal kärring. Men jag har blivit lite rädd för höga hastigheter efter att jag varit nere i diket engång redan. Inget jag vill göra igen.

Nu sitter jag och Josse här, helt proppmätta efter våran mat. Vi gjorde köttbulle baguetter med sallad och orientdressing. Enkelt men mycket gott. Nu har Josse något slag av damp :)

Hehe, jag sa en bra kommentar nyss när vi åt en kiwi: Människor är som frukter. Efter ett tag bli vi bara mjuka och skynkliga.

Bilderna från helgen är uppe på fejjan om ni vill se.

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light


Simon och jag hade roligt i helg :)


Baaaakis

Idag är jag bakis så att det sjunger om det. Men fy vad roligt vi hade igår. Kvällen gick så snabbt .. Det blev ingen medlemspub så vi tänkte att vi tar det lugnt och går till Olle på en fest, bara för att vara sociala. Men när After Shock flaskan gled fram så blev det andra bullar. Vi stannade hemma hos oss och här var vi: Jag, Josse, Christofer, Simon, Emil, David, Fredrik och Kristian. En massa mys med gitarr och armbrytar tävlingar.

Så idag har jag var otroligt trött och inte fått ner så mycket mat. Christofer åkte för ett tag sen och nu ligger jag här ensam och saknar honom redan.

Nä, nu ska jag börja packa, sen när jag är framme i stan så lägger jag in bilderna.

Rök

Fy vad jag luktar rök. Det är konstigt att jag aldrig lyckas undvika röken. Önskar att jag kunde sätta in filmen som vi filmade i bilen men jag vet inte hur an gör så jag bjuder bara på några bilder.

You’re acting wrong.


Elin och Josse


Emil


Och en fjortis pose av mig.



Kallt, kallt, kallt

Hojja vad jag fryser. Jag vill bara lägga mig under täcket och gömma mig till bättre tider.
Har varit och promenerat iaf och fick med Josse. Hon ville ha bilderna så här får du dom, Josse ;p

Walk my shoes, just to see
What it's like, to be me
All be you, let's trade shoes
Just to see what I'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's mind
Just to see what we find
Looking shit through each other's eyes


Fina färger ute iaf


;p


Josse


<3

Blodgivare

Nu ska jag attans ta min tumme ur rumpan min och gå till sjukan på Måndag pch göra tester på mitt blod.
Jag ska bli blodgivare, det har jag tänkt bli väldigt länge men har aldrig tagit tag i det. Jag satt och kollade i tidningen medans jag åt frukost och då såg jag en annons om det.
Jag tycker att många borde bli det, tänk att det kan rädda liv. Ditt blod kan vara avgörande för en person. Värt att tänka på :)
Men man vet aldrig, jag kan ju ha alla möjliga sjukdomar. Hepatit, HIV, ALL .. Men jag hoppas på det bästa!

Simon är fortfarande i skogen och han lär nog bli där ett tag nu när pappa också är ledig. Så jag tänkte att jag ska städa mitt rum och efter det ta en promenad. Det börja bli ett tag sen jag städade :/



Förrsten, en låt som gör att du blir på bra humör är definitivt just nu Black Eyed Peas - I gotta feeling


God morgon

Nu är det dags att stiga upp för mig. Vill att Simon ska komma hem nu så att vi kan gå på lång promenad. Men nu blir det frukost!

Fyy vad kallt det var idag.


Aktiv kväll

Det blev en aktiv kväll för mig. Jag och Josse har städat hela lägenheten och sen har vi möblerat i vardagsrummet och i sovrummet. Josse lyckades skrapa ett jack i väggen i sovrummet när vi försökte vända på sängen. Det kanske låter lätt men det var svin svårt. Så det blev en hel del skratt och svamlande :)

Efter att vi har dragit möblerna hit och dit så tog jag en springtur. Det var otroligt skönt väder ute så jag sprang upp till Luossa och ner på elljusspåren.
Nu sitter jag och kollar på Idol. Hojja vad vissa skämmer ut norrland! Skärp er! :)

Lite bilder från idag:


Josses konstverk på min vägg ;p



-


Så här blev resultatet


Vi är bäst ;p


Can't stop laughing

Jag började att sakna Christofer och kom att tänka på ett klipp som han älskar. Så jag la in den, kolla den. Hojja vad hemskt att det kan bli så där. Jag vet flera gånger när jag har fått såna där skratt anfall och kan inte sluta skratta även fast jag vill. Då brukar jag oftast gå därifrån :) Haha Elin vet nog vad jag pratar om.

Så hur har min dag varit hittills? Jo, den har faktiskt varit bra. Vi har mycket i skolan just nu, jag förstår som inte hur vi kan ha så mycket redan. Det känns som att vi precis har börjat. Men mest stressad känner jag mig inför högskoleprovet.

Jag längtar till helgen, då blir det utgång!


Ojdå

Jag fick precis veta att Patrik Swayze har dött. Ni vet han som spelade i Dirty Dancing och Ghost. Älskar båda filmerna. Han är ju självfallet med i fler men det var dom jag kom på.

Patrick Swayze och Demi Moore i en världsberömd scen ur film

Less!

Jag är så jäkla less på skolan. Fattar inte hur jag ska orka till våren, då får jag gå på apu iaf. Sen är jag så less på falska personer. Mår illa så fort jag tänker på dom. Blä, blä, blä ..

Nu vill jag hem!

Så här känner jag just nu


Långpromenad med Josse

Jag och Josse var och tog en lång promenad runt hela Kiruna med stopp på Coop där Josse köpte hårfärg. Det gick dock inte så bra utan det blev mer orange än blont. Men vi gör ett nytt försök imorgon. Sen så köpte jag såna där extra drops och jag ger ett gott råd: ät inte för många av dom, mycket stark laxerandeverkan! :)

Jag har hittat ett par skor på stan som jag verkligen vill ha. Men jag tror att jag måste stå över denna gång. Kanske .. ;)
Nu ska jag slänga in lite bilder från promenaden och sen börja göra mig i ordning för natten.


Jag :)



Vi var glada!


Måndag

Saknar dig min Chrillis !


Dyrt

Jag har kommit fram till en sak. Man kan inte leva så nyttigt när man är student. Det är helt sjukt hur dyrt det är med grönsaker. Man tycker ju att det borde vara billigt men nä, det är svin dyrt!
Sen har jag kommit på en till sak. Det är inte så farligt att vara i Kiruna när man väl är här. Jag tror att ångesten att åka hit är värst, att behöva säga hejdå. Det är verkligen jätte lätt att säga hej men det är så jobbigt att säga hejdå. Jag hatar det!

Jag har börjat lyssna på Takida igen. Dom har släppt ett nytt album som är mycket bra. Ska bjuda på den låt som jag tycker är bäst.

Saknar dig gubben!



Vill inte!

Åh, jag vill inte åka till Kiruna. Och jag ville absolut inte åka från Christofer. Men nu sitter jag i Kangos och väntar på att vi ska äta och sen ska jag och Emil åka.
Så vad har jag gjort under helgen? Jag har hjälpt Monica att städa hela huset, sen har jag varit och hälsat på Christofer på brandstationen, dom har haft öppethus. Där fick jag åka upp med brandstegen. Kände mig som ett litet barn som var i extas men jag fick dock inte åka brandbil.
Mer än så har jag nog inte gjort. Bara myst en massa! Gud vad älskar att mysa! Bästa känslan i hela världen.

Simon och Emil spelar gitarr just nu. Eller Simon försöker lära Emil att spela men det låter som att det inte går riktigt så bra. Nu ska jag börja packa och sedan förbereda mig psykiskt inför Kiruna :)


Tv-kväll med svärmor

Ja, det blev inte riktigt som jag hade planerat idag. Jag tänkte ha en mys kväll med Christofer men han fick utryckning (för er som inte vet så är han brandman) så jag blev kvar här med svärföräldrarna. Dom har beställt en ny soffa som kommer först imorgon så dom har fört ut deras andra soffa, som dom ska ta med till Överkalix, där både Bernt och Monica jobbar. Eller ja, Monica börjar jobba där i Oktober. Så nu sitter vi på köksstolarna och kollar. Mycket bekvämt! Jag saknar Ida här i Pajala! Tycker att du kunde ha varit här och skippat jobbet istället ;p

Nåja, vi har ganska mysigt iaf. Vi äter mörk choklad och kollar på Kändisdjungeln. Hojja vad hemska saker dom måste göra!
Så där, jag tänkte bara göra en snabb uppdatering. Nu ska jag fortsätta att kolla.

Deltagarna i Kändisdjungeln. Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Mitt nya liv

Ja, jag håller fortfarande i mitt nya liv utan sötsaker. Jag har faktiskt inte ätit nått sött !!! Jag är mycket duktig.
Nu sitter jag iaf i soffan med Josse och äter vindruvor, jag har precis varit och sprungit. Jag längtar tills Josse blir frisk så att hon också kan börja träna med mig.
Nog om mig :)

Skolan har varit väldigt rolig. Nu fick vi verkligen nog av våran svenska lärare så vi gick först till våran mentor och sen till våran rektor. Vi får veta nästa vecka vad som händer. Alltså, han var helt knäpp! Vi gör sånt som vi inte ens fattar vad vi håller på med. Och sen när jag frågade honom om jag fick säga vad jag och alla andra kände för svenskan så svarade han: "Nej, jag är inte intresserad." Så efter det så sket jag och Elina i svenskan och gick därifrån. Det gjorde även Eve pch Frida. Så nu hoppas jag att vi slipper honom!


Mitt nya nyttiga liv med vindruvor


Uppladdat

Nu har jag laddat upp mina bilder från Bulgarien så kolla på fejjan om ni vill se dom. Nu måste jag börja göra mat, Josse ringde och sa att hon är påväg hem och jag är hungrig ! :)
Jag har blivit himla nyttig, har till och med tackat nej till glass!!! Fatta hur starkt gjort av mig.
Nä nu ska jag börja :)

Skola

Ja, jag har inte satt in bilderna ännu men jag ska göra idag om jag hinner. Har skola till halv fem, sen tänkte jag ta en spring tur och efter det så blir det idol. Men nånstans där emellan så ska jag fösöka hinna :)

Tisdagar är värsta dagen i skolan. Fy vad jobbig dag! Men idag har jag fått en hel del gjort. Jag har varit och pratat med syven och han tyckte att det såg jätte bra ut. Jag vill läsa Eng C men den sista platsen hade precis blivit tagen men jag skulle komma tillbaks imorgon och kolla. Och sen har jag bokat Högskoleprovet! Så nu ska jag sitta fastklistrad med gamla prov och hoppas att det går någorlunda bra.

Nu ska jag kolla på fejjan och sen börja plugga!


I'm back

Efter en otroligt härlig vecka i Bulgarien så är jag tillbaks i kalla och regniga Kiruna. Jag har haft på tok för bra och jätte mycket mys. Detta var vädligt nödvändigt för mig och Christofer, vi är som nykära igen. Ska lägga upp bilderna inom kort men inte just nu, jag är så himla trött. Tror att jag lägger in dom imorgon och berättar samtidigt vad vi har gjort där.
Nu ska jag kämpa i skolan som tusan, jag ska göra mitt bästa!

Jag sitter och kollar på kärleken checkar in som är på 3an och jag är hungrig. Vi kom till Kiruna först efter nio så då hann konsum stängas.

Nä, jag är verkligen jätte trött. Ska lägga mig ner och fortsätta kolla på filmen nu och sakna Christofer. Fy för distans!!



Jag badar fötterna


Älskar denna låt, den spelades hela tiden i Bulgan.