Skoter

Morgonen var lite spänd, alla har varit nervösa inför ramphoppen men som tur är så gick det ju finfint. Vissa landade fel men ingen kom till skada iaf. Jag var fotograf och lyckades faktiskt få vissa riktigt tjusiga bilder !
Blir ganska imponerad av att dom vågar hoppa så där, jag skulle nog tveka allt för mycket. Fast jag skulle verkligen vela göra det. Hade jag gjort det engång så hade jag suttit fast och fortsatt hoppa.

Nånå, min lilla gubbe har varit jätte gullig dessa dagar. Igår fick jag en ros helt plötsligt, av ingen anledning. Jag blev svin glad ! Och imorse fick jag frukost på sängen ;) Det ni ..
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Måste ju börja förbereda inför kvällen.

          
  

Fredag.


Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
Definitely not alone, well I'm not alone


Snön fortsätter att vräka ner. Vi plogade igår men ändå är det dubbelt så mycket snö nu än det var när vi började ploga igår. Men jag ska inte klaga. Det ska vara mycket snö till julen ! :) Btw, så är det bara 26 dagar kvar till julafton.
Idag blir att åka till Finland, sen har jag tydligen lovat Christofer att jag ska följa med och köra skoter. Får prestationsångest, kommer förmodligen sätta fast mig nånstans. Då .. nä, då har jag gjort bort mig en andra gång med skoter i pajala. Senast var med Gustaf, när jag fastnade på Gustafs kompis gård. När jag tänker på det, måntro vad den där Gustaf gör nu för tiden. Har inte hört något från honom på flera månader. Vi som hade så roligt .. Som sagt, jag tappar kontakten med alla !

Hojja, jag har ångest att det redan är Fredag. Snart måste jag åka tillbaks till koncentrationslägret, dvs Kiruna. Men nu börjar den roliga delen av min apu. Hoppas bara att jag får en bra handledare ! Jag fick bra betyg från min förra apu iaf ;)

Soo long, Suckers !





Våghals

Jess, äntligen har jag vågat börja töja ut. Dock så vågade jag inte trycka igenom den själv, det fick robban göra. Försökte trycka in den ytterligare lite till men det var kuule stopp. Så jag väntar och ser hur örat mår imorn.
Idag har jag bakat pepparkakor. Simon tyckte att dom hade pigmentfläckar på sig så det blev tydligen inte nå plus poäng från hans sida. Igår bakade jag After Eight kaka. Hur god som helst blev den !

Det har varit fram och tillbaks med hur jag ska göra i helg. Ska jag åka till Pajala eller ska jag stanna hemma ? Alla bara drar mig åt alla håll. Och tydligen var Pajala starkast för det är dit jag åker imorn. Ida sa att jag inte hade nå val. Men det blir nog roligt, Christofer och dom ska hoppa i rampen också så det blir första gången att se dom live.
Och på Lördag är det premiär på discot. En helg höll min nykterhet även denna gång.

Nu blir det mat !


Follow me.

Man kan bara älska denna låt !
 


Tisdag.


Never really said too much
Afraid it wouldn't be enough
Just try to keep my spirits up
When there's no point in grieving
Doesn't matter anyway
Words could never make me stay
Words will never take my place
When you know I'm leaving



Snökaos

Tänk om det hade snöat så här nere i södra Sverige. Dom hade förmodligen gått under. Det är verkligen storm här !
Jag blev helt chockad när jag kom till stan igår, när jag åkte härifrån så var det kanske 1-2 dm snö. Nu är det närmar 1m ! Jäklar vad det har snöat i helg. Men inte klagar jag för det, tycker det är skönt att vintern äntligen kommer.

En dag till här, sen får jag börja på IVAK. Wippie ! :) När jag har slutat idag så ska jag på stan med Elin och kolla efter julklappar. Nu ska jag klä på mig, ska strax iväg till RC.
Btw, idag är det precis en månad till joulutonttu kommer ;)

The same old shit, time after time ..


Okej, lite uppdatering sen sist. Vädret är fortfarande lika svinigt och jag var tvungen att GÅ till RC. Believe me, det var inte dagens höjdpunkt.
Pratade nyss med min handledare och hon sa att jag fick jobba förmiddag om jag ville så yes, jag åker hem till byn imorn med Oskar :) Attans vad jag ska köra iceracing, om det inte har kommit allt för mycket snö.
Måste berätta vilken dum sak jag råkade säga i helg. Det händer ju ibland att jag säger dumma saker. Som t.ex. Kinesiska muren i Japan. Den har nog förmodligen många fått höra. Iaf, nu så lyckades jag komma med: Andra världskriget 3. Det jag egentligen ville ha fram var tredje världskriget .. Jag vet, jag håller med er. Jag hade skrattat precis lika mycket som ni gör.

Utmana

jag har blivit utmanad

jag har blivit utmanad av ; Elin Rova
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
* Utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem
* Lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade

1.  Jag har inget tålamod.
2.  Jag har toalettfobi :).
3.  Jag älskar choklad.
4.  Jag dagdrömmer väldigt mycket. 
5.  Ibland när du pratar så orkar jag inte lyssna och tänker istället på nått annat och mumlar bara: mm..
6. Jag älskar att utmana mig själv och andra när det gäller farliga saker.
7.  Om jag är arg så visar jag inte det utan är bara tyst.

Jag utmanar; Emilia, Fanny, Emelie .. ja, jag vet inte vilka som skriver och läser min  blogg ? ;P


Less, less och åter less.

Ja, jag är så himla less på den här staden så det finns inte ord som räcker. Det är ett enda mörker att bo här ! Ta inte illa upp ni som bor här, ni tycker förmodligen inte om Kangos. Men jag ser faktiskt inte nått positivt med Kiruna. Visserligen kan det vara mysigt ibland men nä, det är inte tillräckligt. Vill bara bort härifrån och aldrig återvända.
Imorn får jag åka härifrån iaf ! Jag ska njuta så fort jag sätter mig i bilen. Ska inte ens kolla bak i backspegeln. BLÄ FÖR KIRUNA !

Sådär, nu vet ni hur jag känner för Kiruna :) Det känns faktiskt lite bättre nu. Jag vet inte varför jag är så trött nu för tiden, säkert på grund av detta mörker. Jag menar det, jag var död fram till alldeles nyss. Och imorn börjar jag ännu tidigare :( Hade jag fått bestämma hade jag gått i ide long time ago.
Nånå, en dag till sen ska jag sova hela helgen !!



Christofer.

Det enda jag vill göra är att åka till dig, vara där för dig nu och för alltid. Du förändrade mitt liv. Jag vet inte vad du gjorde som fick mig att känna så här. I mina ögon är du superhjälten som räddar mina dagar från att vara gråa. Min enda svaghet är du, det är du som får mig att kämpa vidare när det är jobbigt. Från första början visste jag att du var värd att kämpa för, jag skulle aldrig ge upp det här nu. Behöver bara tänka på dig så lyser dagen upp. Betyder inte det något ? För mig betyder det att jag har hittat den jag vill spendera min tid med oavsett vad som händer.
När jag ligger i dina armar, vet jag att jag är hemma. Jag känner mig så trygg och glömmer allting omkring mig. Så länge jag har dig behöver jag ingenting annat.
Jag älskar dig mer och mer för var dag som går.

Det är du och jag mot världen, gubben.


 


Måndag

Gårdagen var inte min dag. Jag var sjukt irriterad på allt och alla. Ledsen att vissa fick höra det men alla har som sagt dåliga dagar ! Jag har nog aldrig varit så trött som jag var i morse. Jag var helt död fortfarande vid 9. Jag som tänkte att jag skulle upp tidigt och träna. Nä, jag fick kämpa mig upp klockan 10 så jag skulle hinna med att duscha.
Jag ska strax börja baka lussebullar här på jobbet. Längtar tills jag kommer hem, ska kolla på OTH. Den delen som alla säger är svin sorglig. Så då kanske man får gråta ut sina sorger :)

Måste berätta att jag träffade Perra på Lördagen. Han skröt en massa om att hans blogg ligger på Topp-5 på finest.se. Yeah sure, som att jag bryr mig. Har han verkligen blivit så .. totalt rubbad att han går och skryter om hur det går för hans blogg. Sen berättade han även att det inte finns någon kärlek i hans liv just nu mer än hunden och sonen. Har inte alls kontakt med tjejerna från Frusna män söker kärlek. Ja, vad gör man inte för kändisskap i 10 min ?

Jag börjar misstänka att det är något här på jobbet som jag inte tål, mina ögon är röda som rosor och stora som bollar. Kliar gör dom också !


Återvändsgräns.

Nu har Evelina insett att hon måste börja ta det lugnt. Kroppen börjar säga ifrån. Så nu ska jag bara inrikta mig på träningen och jobbet.
Helgen har varit rolig. 50 års kalaset var däremot skit trist så jag gick hem därifrån. Vilken jag är MYCKET glad för idag. Visst blev det konsekvenser när jag gick hem också.

Imorn börjar jag jobba igen men jag jobbar kväll nästan hela veckan så det blir att sova ut ! Skönt .. Måste kolla efter en ny jacka också. Ångrar att jag lämnade tillbaks min 8848 jacka  :( Nånå, ibland gör man dumma beslut.
Nu ska jag börja förbereda mig för Kiruna ! Det gör ont och jag vill inte dit.


       Lite bilder från halloween.

Lugna puckar

Måste säga att det är väldigt lugnt på min front nu för tiden. Visserligen är Christofer här och håller mig sysselsatt men annars så är jag mest trött och vill bara sova. Tyvärr så blir det ju inte mycket av det heller :)

Imorn får jag åka hem härifrån ! Blir så skönt så. Eller hem kommer jag ju inte heller, ska till Pajala och härja. Det blir att gå på det där himla 50 års kalaset iaf. Jag sa att jag går endast om Ida går och nu hörde jag attans att hon och Fredrik ska gå så då är jag också illa tvungen. Men det blir nog roligt, träffa lite nytt folk osv.
Jag saknar min lilla Elin. Har inte varit med henne på jätte länge. Blir nästan ledsen i ögat. Sen saknar jag Josse också. Och Fanny. Jag tappar bara kontakten med allihop känns det som. Fast Josse finns det ju en logisk förklaring till, hon är i USA och gömmer sig.
Haha måste berätta vad jag och Christofer gjorde bort oss i veckan. Christofer hade ställt sin bil på nån annans parkering, så när vi kom ut hade dom skrivit "Du står på min plats" på hans bakruta. Då börjar jag prata på och pekar på en annan bil att det är den som ska stå där, så säger jag en massa att han är ung och fotograf bla bla. Så mumlar Christofer bara helt plötsligt att hoppa in i bilen. Så står jag där som ett frågetecken och frågar varför det. Strax där efter startar bilen bakom mig och jag inser att jag just har gjort bort mig. Killen som äger platsen satt i bilen och hörde hur jag gjorde värsta presentationen av honom fast jag inte ens känner honom ! Usch, då var jag generad måste jag säga.

Nu ska jag återgå till mitt jobb !

Akuten

Jaha, ännu ett besök på akuten. Har suttit där hela morgonen. Vad ska jag säga, är man duktig så lyckas man med det mesta !
Nu sitter jag på jobbet och kämpar på. Känns lite tråkigt att jag måste jobba helg men det är ganska skönt ändå. Slipper alla fester :) Känner att det verkligen  har blivit för mycket av det goda på senaste. Men inte blir det bättre av att Christofer säger att det blir 50års kalas nästa helg. Frågan är om jag ska gå, jag känner inte ens han som fyller år ? Kanske blir att stanna hemma för min del.
Imorgon kommer Christofer och håller mig sällskap. Känns skönt att få hit honom, har saknat den där människan så att det har gjort ont ibland. Sen på Torsdag åker jag till Pajala.
Nu kom min handledare tillbaks så kan inte sitta här nå mer och lata, jag ska förflytta mig till framför tvn ;)


Don't worry

In every life we have some trouble. When you worry, you make it double. So don't worry, be happy !

Jag har som fått en liten tankeställare när man jobbar med utvecklingsstörda. Tänk vilken tur man har ändå som har klarat sig frisk. Visste ni att man kan bli utvecklingsstörd om man har en hjärninflammation när man är liten ? Vi uppskattar våra liv för lite !! Himla ..
Nä, jag stortrivs fortfarande inte på jobbet men jag ger det en chans och gör det bästa av det.

Hojja, jag är så himla trött. Hade kunna gå och sova nu. Jag kommer jobba i nio dagar till innan jag får ledigt. Säger då det: Lite väl slitage. :)

Saknar dig så det gör ont.


Första dagen

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vill inte jobba med det här ! Eller när jag väl är där så är det väl inte så farligt men jag trivs inte. Så jag har bestämt mig att jag ska jobba så mycket som möjligt så jobbar jag bara i tre veckor och får sen ledigt i en vecka !

Helgen var riktigt lyckad. Hade jätte roligt och har träffat lite nytt folk. Gjorde ju ett försök med att fixa ihop Simon och Johanna men Simon var nykter och besviken på kvällen. Vi får hoppas att det kommer andra tillfällen :)
Nu börjar Prison Break !


Halloween Lördag

Yepp, då var man inne på alkohol spåren igen. Hojja, ni skulle se hur fula alla är. Alla är utklädda, jag är utklädd till båt kapten. Bilder kommer förmodlingen komma upp på pixbox eller Bdb inom sin tid.
Annars så har jag mått bra idag ! Jag säger då det, man ska börja dagen med en dusch ! Då blir allting bra.

Igår var det roligt på Logen. Fick svänga mina lurviga med olika personer. Till och med Christofer visade att han hade stil ;) Och sen försökte jag lära Ida att dansa, vilket hon tydligen inte alls kunde. Jag råkade göra så att Janne fick ett glas vatten över sig men han förlät mig som tur var.
Nä, nu ska jag återgå till vuxen saften och vara social.