Dagen före doppardagen :)

Så kan man nästa se det, attans vad roligt jag ska ha det imorn ! :) Eller bara för att jag skriver det, så kommer säkert allt skita sig. Får helt enkelt hoppas på det bästa !

Var med skolan och kollade på en teater som ES3 hade gjort .. Det var en lååångsam timme det. Den blev som bara värre och värre med tiden. Allting blev uttjatat. Nä, det var inte alls min smak av teater. Sen gick jag till café Safari med Emilia och Marcus. Emilia tog en Taco tallrik så nu är mitt taco sug vaknat :) Haha kanske fixar det med Elin. Hoppas bara att hon får komma imorn, Kenneth hade börja tjorva med henne.

Nåja, har planerat en hel del ikväll så det är väl dags att jag sätter igång. Först ska jag jogga ner till Josse, sen ska vi gå och promenera etc, etc.

Stark längtan till Fredag ! <3

Levi

Idag har jag varit i Levi. Har haft så extremt roligt och bara fått glömma allt annat för en stund ! Vädret var verkligen på våran sida. Trodde först det skulle bli en skit dag, började nämnligen dagen med att väcka Elin som var BAKIS !!! Och inte så lite heller .. Nåja, hon följde inte med iaf. Vi var ett gäng på 10 pers som åkte. Riktigt nice. Verkligen något jag rekomenderar att åka till ! Vi planerade att vi ska åka dit nästa vår, men då hyra en stuga och vara över helgen.

Annars så var vi på fest igår. Jag och Elin bastade först i Ida Järvi. Sen drog vi till Importen och därifrån blev vi hämtade av Emil och Johan till Olle. Det var verkligen ös där ;) eller inte .. haha. Fast det var ganska mycket folk. Men som vanligt så ska det bli bråk och allting blir en enda dålig stämning. Jag var duktig och drack knappt något. Vissa tänker ju på morgon dagen :) Iaf så gick jag hem redan vid halv två.

Imorgon är det Söndag igen och jag är LESS på att åka till Kiruna nu. Fast denna vecka kommer nog bli rolig. Jag ska då vara totally wasted från Onsdag till Lördag. Keeep it up :) På Fredan åker jag till Pajala. Tror jag iaf ? :S Återstår att se, Pee behövde tydligen bara ha hjälp på Onsdag men då är jag i Kiruna. Tänkte åka dit och gå ut på Lördag men jag är ju för "liten" fortfarande att komma in på krogen utan att jobba. Och alla ska ju in dit :/



Frusna män söker kärlek

Har precis kollat klart på Frusna män söker kärlek där Perra, ursäkta mig, skämmer ut sig. Gud så hemskt när han sjöng .. Men nåja. Hoppas han hittar sig en tjej som kan tygla honom någorlunda :)

Nu ska jag berätta om min lilla resa till Luleå idag. Eller nä, det finns väl inte så mycket att berätta men attans när vi skulle åka hem därifrån. Det hade blivit stopp mellan riksgränsen och kiruna så då var det stopp på hela tågtrafiken i norr. Vilket gjorde att vårat tåg var försenat. Eller tåget var ju där och vi satt på våra platser men dom fick inte åka. Så de bad oss sitta kvar och vänta i ca 1 ½ timme, sedan sa de att dom har ordnat en buss som kommer köra oss. Just när alla hade gått ur tåget så fick de klartecken att vi kunde åka. Det var ett väldans springande hit och dit. Men hem kom vi, dock 1 ½ timme försenade som sagt. Jag missade då en massa program jag hade tänkt se men jag får ta igen dom nån dag.

Imorn far jag förhoppningsvis hem till byn. Skulle egentligen stanna här. Kommer ju vara här på Valborg iaf så det är väl lika. Ska köra skoter och ordna med bilen. Är nog sista helgen för mig som jag kan köra skoter denna säsong ? Eller man vet aldrig, kanske att man kan köra i mitten av Maj :)

Nej, om jag ska orka stiga upp sju och gå och träna så är det väl bäst att gå och sova nu. God Natt !

Så här trött kännar jag mig !

image21

Dangerous.

Sitter och lyssnar på Timbalands nya produktion. En kille som heter Matt Pokora, typiska Timbalands låtar men wtf, han är grym iaf :) Tänk, han skapar artister och de skapar hans kändisskap. Eller nä, det lät fel. Det jag ville ha sagt är att han äger. Bokstavligt sagt ;P Nog om det.

Idag har jag inte gjort mycket. Fanny sov i natt hos mig. Vi gick till gymmet sju i morse, det var ett tag sen jag var så trött på morgonen. Hade verkligen jätte svårt att vakna ! Efter det hade vi idrott i skolan, hade fotboll men efter fotbollen igår när en tjej gjorde krokben på mig så att jag flög som en vante, har det hänt något med mitt knä så jag sket i att spela fotboll idag utan utklassade de andra i pingis ;D

Sen har vi börjat med ett arbete i skolan. Min grupp fick en person som har Hjärtsvikt. Vi ska ställa hans diagnos, planera hans behandling och medicinering, eftersom han inte är från Sverige så måste vi utgå efter hans religion. Han är en muslim och de får inte ha kvinnliga vårdare. Jätte intressant fast jag hade nog hellre velat att det var individuellt. Jag jobbar bättre då. Men jag ska inte klaga, jag fick en bra grupp :)

Snart ska jag ta en låång dusch, sen ska jag plugga och sen blir det sovmössan för mig. Åker med tåget 6.00 imorn !

image20

Min första mjukglass

Idag har jag varit på stan med Fanny och hennes kompis. Köpte mig en massa saker, även min första mjukglass för i år. Mmm, vad gott det var. Fast vi skulle in på Hemtex och där får man tydligen inte äta glass så jag åt bara halva. Sen gick jag och Fanny och åt middag på Thai restaurangen. Bjöd henne till och med ;) Men gott var det.

På Onsdag blir det Luleå ! Ska åka dit med Emilia. Förhoppningsvis iaf.

Attans vad trött jag var i morse, jag var så häär nära (visar med fingrarna) att inte gå till körkortsteorin. Och sen när Rolf pratar så hamnar man som i hypnos. Segare människa får man söka ;P

Idag skulle jag gå på bio med Inko, skulle kolla på Rambo men han har tydligen fått ögoninflammation så det sket sig. Men jag ska bli hans matchare ! Fan vad roligt och följa med på hans tävlingen :) Eller, jag vet inte helt säkert om jag vill det än men jag har blivit tillfrågad iaf.

Nä, jag är faktiskt svin trött. Men jag ska ändå hämta min dator ikväll, sen blir det Prison Break !


Blå himmel <3

Ja, jag älskar då den blåa himlen ! It's lovely ..
Söndag igen. Känns tungt att tänka att det är en hel vecka till nästa helg. Fast nästa helg stannar jag i stan och har roligt med mina kära klasskompisar.

Igår hade jag grymt roligt ! Egentligen skulle jag åka hem direkt efter jobbet men då var Tony tvungen att jobba som vakt så jag väntade. Pee hade tjej fest hos sig med singstar och grejs. Vi var i två lag, fyra i varje. Klart så vann ju mitt lag båda gångerna. Sen drog vi ut på krogen och hade roligt. Ja .. det var då en LYCKAD kväll.

Nu kom Simon hem så ska gå intervjua honom om resan !

Oturs dag.

Hojja, idag har det inte varit bra dag. Allt har gått dåligt. Usch usch usch ! Nae, jag ska ut och promenera och få bort ilskan som gömmer sig inom mig !! Jag vet som inte varför allting känns fel, det började redan på söndag och ända sen dess har allt bara vart .. skit. Var nog för att behöva se Perra så tidigt på Söndag morgon :) Haha nej, nu var jag elak.

Jaja, Onsdag .. Betyder att jag får åka hem om två dagar! Är less på hela kiruna så att det sjunger om det. Men jag ska iaf jobba på lördag igen. Glömde helt bort att det var pimpel tävling hemma i byn så då missar jag ju den :/ Nåja, det enda som jag har vunnit därifrån är en trehjuling ! Kommer ihåg hur pinsamt det var att gå dit fram och hämta den men jag fick iaf 500 kr för den när jag sålde den ;)

Igår var jag, Elina, Ida, Sussie och Emilia med på en övning för brandmännen och ambulans teamet. Jag var en pappa som satt i passagerar sätet och hade svåra smärtor i nacke och benet. Ida var den dåliga mamman som gjorde att vi krockade och de andra var bara observatörer. Bilen som hade kört in i oss hade fattat eld ( vilket den verkligen hade gjort ) så då hade de bråttom att få ut oss, de tog bort Ida först eftersom hon inte satt fast.  Först skulle de såga bort taket men eftersom det var sådan tidsbrist så drog de ut mig ur bagaget istället. Var faktiskt riktigt intressant att vara med och se hur dem arbetar. Håll utsikt på min Bdb eller Pixbox.

Jaja nu ringde Pee så ska höra vad hon vill och sen ska jag tvinga ut Fanny på promenad !


God morgon, Sverige !

Vaknade precis av att Emilia ringde och berätta mig sina kärleks bekymmer. Haha nu har jag hamnat i en sån där period igen att jag hjälper jätte många med sina problem. Frågan är bara när jag ska ta itu med mina egna ?

Jaja, igår höll jag på med Christofers present i evigheter, kändes det som. Men jag blev klar med den iaf. Vill verkligen inte jobba i helg, vill hellre vara och fira honom. Jaja, men så är det väl ibland. Kanske är bra att jag inte går dit heller, med tanke på att jag har fått lite varningar att jag ska ta det lugnt med alkoholen. Fast iofs, nog hade jag kunna gå dit utan att dricka. Skit samma, jag ska gå dit men hur länge jag blir kvar där ser vi ikväll :)

Snöar gör det ute, nu så vill jag faktiskt inte att det ska komma mer utan att det ska smälta och bli sommar ! Hojja, det var verkligen bra när jag bodde i Lysekil. Sommaren började komma redan i April. Alla kompisar där nere säger att de har börja få fint väder nu. Fast vi har MYCKET finare vår än dem.

Nej, nu börjar jag bli hungrig. Tror jag ska äta lite special k med en lingon grova macka ;) haha ..

10 April

Jaha, I knew it ! Jag vet inte varför jag försöker. Jag faller ju bara ändå. Men vet ni vad, jag är stark och ska mig tusan klara det här på egen hand !
Sitter och diskuterar med Elin som har just vaknat, hon släppte sig precis, antar att den kommer lukta snart. Nåja, nu är hon nöjd nu iaf och håller på att knäppa kort. : ) Jag kunde inte sova i morse, vaknade redan vid åtta fast jag börjar 11.10. Så jag steg upp och kollade på tv och nu sitter jag här. Kanske går lite tidigare till skolan och läser lite medicin. Ska snart ha prov på hjärtat så man får väl ligga i lite.

Efter skolan ska jag gå på stan med Elin. Egentligen behöver inte jag något men följer med som moraliskt stöd till Elin. Senare på kvällen ska Tony komma och hälsa på mig. Har egentligen boxning idag men funderar på att sluta :/ Visserligen är den nya tränaren skit het men ..

Oh, igår kollade jag på The Messengers med Emilia och Elin. Måste säga att det var en lite små läskig film. Både Elin och Emilia satt under täcket och gömde sig. Men inte jag, för jag är ju tuff :) Sådant biter inte på mig. Haha

Jaja, om en timma börjar jag. Imorn får jag åka hem men sen måste jag till Pajala för då börjar jag jobba igen. Kommer säkert vara jätte fint väder i helg :/ Sorgligt ..

Grattis på 20års dagen, Christofer ! :)

4 April

Jaha, då var det Fredag igen. Tycker att veckorna bara rinner iväg. Men inte gör det något, låt det rinna ! :)
Igår var min sista dag på jobbet och nog kändes det ganska skönt när vi stannade hemma på gården. Eva drog ut riktigt på tiden igår, hade ända till halv fem ! Tror nog inte hon ville släppa mig riktigt ;) Haha.

När jag kollar ut genom fönstret så ser jag snön falla, vilket är extremt deprimerande. Jag vill att snön ska smälta bort nu och bli sommar. Vägarna var ju helt öppna igår, självklart ska det kommer äcklig snö och täcka dem. Men men, ska iaf gå och springa en vända. Har inte alls lust egentligen, är trött ..

Oboy, vilket vackert väder !

Ja, jag säger då det. Vilket otroligt fint väder det är idag ! Då är det ju synd att man har jobbat :/ Men nåja, jag kom iväg på en promenad till Holmas iaf. Skönt att känna solen värma i ansiktet. Vill åka utomlands och bara ligga på en solstol och glömma tid och rum. Tänk att ligga vid en strand, höra vågorna och musiken i bakgrunden, känna att solen bränner så att man vill ta ett dopp i det ljumna vattnet .. Ja, jag har nog utomlands feber.

Men iaf, i helg fick jag veta att jag får min bil så fort jag får körkortet. Har bokat teoriprovet nu, fanns dock inte så nära som jag ville att det skulle vara men man kan ju inte få allt här i världen.
Ska även boka tid till tatuering. Har bestämt mig nu och tatueringen kommer sitter på underarmen och det kommer stå: Si vis pacem, para bellum. Det betyder: Den som söker fred skall förbereda sig för krig. Varför jag har valt den är för att varje gång jag känner att jag har det tungt så ska jag kämpa för att få just "fred" i mig själv. Är inte helt säker än men känns bra för tillfället. Fast jag är ju en sån som ändrar mig hela tiden.

Idag är det 1 April, nästa månad fyller jag år :) Wippie .. Btw, idag har jag fixat sommarjobb som jag dessutom tror kommer bli ett väldigt lärorikt arbete.
Nä, nu ska jag nog ringa till Elin pelin, för vi ska baka CHEESECAKE med vitchoklad. MUMS, vad vi ska bli tjocka :)