Sista dagen

Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet. Det känns skönt och efterlängtat. Jag ska njuta och bara vara. Så ikväll ska jag packa. Har precis gjort klart mitt sista arbete i historia. Mitt arbete handlade om Johnny Cash. Han är cool. Han är bra. Bästa låten med han är hurt även fast det inte han som har gjort den. Han gör den bäst enligt mig.
 
Vet ni, kära bloggläsare. Jag vet inte vilka ni alla är men jag har kommit fram till en sak iaf, nu slutar jag med denna blogg. I början var det roligt, nu ser jag inte det roliga i det hela utan känner mest ångest när jag inte skriver. Så ni får helt enkelt försöka hålla er uppdaterade vad jag gör på annat sätt. Jag ska inte ta bort hela min blogg utan den får vara kvar som ett minne :) Tänk, jag har skrivit över två år. Tusan vad tiden går fort.

Ha en god jul och ett gott nytt år så ses vi.


- Evelina Persson


Baby it's cold outside

Jag tänkte lägga in lite bilder från helgen men min dator har damp så jag orkar inte göra det nu. Fick en massa fina bilder iaf! :)

Jag är så sjukt trött på skolan nu, jag skiter i hur allt går. BLÄ FÖR SKOLA! Har börjat fundera om jag ska jobba ett tag på hösten innan jag börjar högskolan. Ja, så less är jag just nu. Jag vill bara packa och åka hem.
Efter skolan idag så gick jag till Josse och Elli. Josse var på damp humör och satt och skrattade hela tiden, jag kände att jag inte hade kraft för att skratta så jag gick hem tillslut. Det är sviiiin kallt ute. -20 plus att blåser! Ah, jag höll på att frysa ihjäl!

Denna låt snurrar i mina högtalare nu. En väldigt bra låt

Now baby its killing me
I'm saying its killing me
The fact that you aint around
Baby, I'm falling down
I need me a remedy
Been looking for remedys
I need you to be around
Baby I'm hurting now


Idol 2009

Erik vann alltså Idol 2009 men personligen tyckte jag att Calle skulle vinna. Har hållt på honom ända sen första början när han kom in med sin gitarr. Fast det är ju tvåorna som det brukar gå bra för :)

Nu ska jag och christofer fara och köra skoter med masto. Ikväll blir det party! :)


Dom fick en mycket bra final låt! Får gåshud över hela kroppen när jag hör den ;p

Ajjj !!

Åh vad min arm gör ont. Jag känner mig som ett litet barn som bara gnäller och gnäller. Men det gör faktiskt fruktansvärt ont. Körteln i armhålan gör också ont. Allt känns så där piss nu. Och trött är jag också! Haha nä, jag ska sluta klaga. Det finns folk som har det värre :)

Men åhhh, nu måste jag klaga lite mer! Jag har sett framemot Greys anatomy men jag kom precis på att det var säsongsavslutning förra veckan. Himla ..

Imorgon åker jag härifrån! Jippie! Men jag vet inte än om jag ska åka till Pajala på engång eller om jag åker hem till byn och kommer till Pajala först på Fredag. Det är ju det att jag saknar Christofer så mycket och då lutar det mot att åka till Pajala på engång.


Önskar att du var här och blåste på min arm!


I made it

Nu är sprutan tagen. Än så länge känner jag ingenting och det är ju possitivt :) Hoppas att jag inte får samma biverkningar som Ida fick.

Tandläkaren gick också bra imorse men jäklar vad våldsam han var. Trodde att han skulle slita sönder min mun! Men förhoppningsvis så är min bra nu ;P

Hojja vad jag längtar till helgen och party! Nu ska jag hoppa in i ducshen och ta ett bad. Efter det ska jag till ÖB och jaktia med Simon, sen till Mia med Emilia. Full kväll med andra ord. Måste börja plugga till samhällsprovet också.

Började längta till sommaren helt plötsligt


Jag ger mig ..

Ja, jag tror att jag faller för grupptrycket och tar vaccinsprutan imorgon. Jag pratade med Elin nyss som har tagit den idag och hon har ju klarat sig ganska bra. Så ja, jag kommer ta den! Säkert blir jag jätte sjuk och hamnar så sjukan.

Jag har varit sjukt trött idag, har sett framemot att komma hem till lägenheten och få sova hela dagen. Men som vanligt så var jag inte trött när jag kom hem.
Nu sitter jag och kollar på Runaway bride. Ska ringa till min älskling strax, saknar honom så otroligt mycket. Det är som ett tryck över bröstet och jag kan inte sluta tänka på helgen! Fyy vad jag längtar.

Okej, imorgon har jag tandläkare på morgonen, igen, och efter det så blir det sprutan ..

Vanessa

Haha naw, jag hittade en bild på Vanessa som är tagen för ganska länge sen. Tyckte att den var så himla söt. Hojja vad jag saknar henne :(

Nu ska jag sova. Upp klockan 4 och sen åka mot staden Kiruna. Natti natti folks


Fasters lilla flicka


Helgens bravader

Ja fyfan vad roligt det var igår. Och som jag har gjort bort mig .. Vill inte ens tänka på vad jag har sagt och gjort :D Men det är sånt här som gör kvällen det där lilla extra. All the crazy shit I did to night, those will be the best memories som David Guetta sjunger i sin låt memories.
Nåja men eftersom jag hade en så rolig kväll igår så resulterade det ju i att jag skulle må skit idag. Måste säga att denna morgon ligger på topp 10 av värsta bakis dagar. Fy fan vad dåligt jag har mått. Pratade med Ida imorse, btw Ida jag saknar dig, och mitt i allt så var jag på väg att spy utan nån förvarning. Det var inte trevligt.

Men nu, efter att ha sovit i några timmar, så börjar jag att leva igen. Tänkte fräscha upp mig lite och sen gå till Josse och se hur hennes tillstånd är.

Ha en bra dag :)

wohooooo fylleinlägg

Nu far vi till Henrik. Ha en bra kväll önskar Evelina och Josefina (Josefin) :D hahahha


Julmarknad

Idag blir det utgång och roligt ska det bli. Nu är jag mätt efter att ha ätit min egengjorda korvstroganoff, som jag trodde skulle bli misslyckad då jag var tvungen att ta vispgrädde istället för matlagningsgrädde men visst inte, den blev super. Är man kung så är man! :)

Kvällens frågetecken står fortfarande kvar och det är vars vi ska börja. Antingen hos Henke eller hos Lisa. Jag inväntar Josse som ska komma hit, så ska vi fixa i ordning oss här och sedan fara ut leva rövare.

Nu blev jag helt plötsligt himmelskt trött så jag måste ta en femma eller två innan Josse kommer.
Hoppas att ni får en lika bra kväll som jag ska ha! :)


Måntro om det blir en sån här position för mig ikväll? Haha :D Nejdå, ikväll ska jag varken vara trött eller säga något dumt. Det brukar oftast resultera i denna position ;p


Gammal låt

Läste precis Lisas blogg och såg att hon hade ett inlägg som hette My belly hurts och då kom jag att tänka på denna låt. Jag blir så himla ledsen att höra den men den är så otroligt fin så jag var tvungen att lyssna på den och låta er också lyssna på den.

 

Nu är alla proven gjorda, jag kan inte beskriva känslan! Det är så otroligt skönt, jag känner mig så lättad. Och historia provet som jag trodde skulle gå åt skogen, gick nog ganska bra trots allt.
Nu ska jag bara njuta och ha roligt i helg, ska inte tänka på någonting som får mig att må dåligt!
Imorgon börjar julmarknaden och det här året så ska jag lyckas få med mig någon som vill gå till tomten. Och efter det så blir det klassfest + Josse .. Haha nä, jag bara skämtade Josse. Jag kunde inte låta bli. Josse har alltid blivit mobbad för att hon egentligen inte går i våran klass. Men jäklar vad roligt vi ska ha det! :)


Run

Fy fan vad skönt att ha gjort det där himla talet! Stor sten som har släppt från mina axlar. Nu är det bara 3 prov kvar denna vecka. Ikväll står det psykologi på schemat.


Läkare utan gränser

Vi har nyss varit på en video föreläsning som handlade om Läkare utan Gränser. Det var väldigt intressant och lyssna, lite annorlunda när man ser sig själv på skärm och tre andra klasser också som sitter och lyssnar. Jag var den enda som frågade frågor! Det var riktigt vågat av mig ;p

Idag är det kallt och blåsigt ute, dagen började inte bra för mig. Har drömt jätte hemska drömmar om att min brors hund blev sliten i stycken av renar och att jag körde rattfull. Jag orkar inte med mina drömmar mer! Vars kommer allt ifrån? Jag får knappt nå sömn känns det som. Jag misstänker att det har med att jag har så mycket göra. Jag känner mig inte stressad men det tar på min sömn och skapar drömmar istället. Man blir lite klok på psykologi lektionerna. Min hjärna klarar helt enkelt inte av allt som försigår nu, det blir kaos där uppe och det kommer ut i drömmar istället!

Nu ska jag plugga lite inför mitt tal.


1 December

Åh vad mysigt med December. Den här månaden är nog årets mysigaste månad. Längtar som tusan till helgen när jag får krypa ner i Christofers famn och mysa. På Lördag ska vi ut också, då är det julmarknad i byn. Fy vad jag längtar :)

Ikväll ska jag kolla på julkalendern. HOPPAS att den är bättre än förra årets, Hjälte eller brottsling heter den iaf. Egentligen skulle jag kolla med Josse, det är ju en tradition att vi kollar tillsammans men idag jobbar hon på julmiddag ända till två i natt så vi får ta det imorgon. I Söndags så började vi kolla på Mysteriet i Greveholm. Det är en riktig tradition, vi har gjort det i flera år och man lessnar aldrig.
Sen måste jag skriva klart mitt tal, har det imorgon. Efter det kommer en Emilia som är sjuk, himla om hon smittar mig.

Nu lite bilder.


Det är alltid roligt att laga mat med Josse


Bakade pepparkakor i helgen


Kolla vad mysigt det ser ut! Det har varit svin kallt idag och igår också.


På med mycket kläder


Ikväll ska jag vara med denna tjej :)