Datasalen med Fanny

Sitter med Fanny i deras datasal. På grund av brist av dator så blir det inte att uppdatera allt för ofta, varken här, pixbox eller bilddagboken. Men vänta bara, jag kommer snart igen :)
Ska snart fara upp på stan, sen ska jag till Lisa och ge lite piller, sen ska jag gå och sola. Man måste ju bli lite brun inför helgen. Efter det har jag körlektion, har bara en lektion kvar efter det här, SKÖNT !

Imorn är Hjampisjoggen, ska försöka springa hela en mil men eftersom inte mina knän mår så bra av asfalt så blir det nog att ta det lugnt.
Okej, nu verkar det som att en annan tjej skulle behöva en dator så tror att jag ska dra mig upp på stan nu.

I helg smäller det !!

Once Again.

Sätt din musik på blanda.

Klicka på Next efter varje fråga.

Använd låttiteln som svar på frågan.

1. Hur mår du idag? Det är över nu (Gyllene tider) 
2. Kommer du långt i livet? Tyrant (One republic)
3. Hur är skolan för dig? Hardlake Village (Takida)
4. Vilket är ditt livs themesong?  Finally awake (Hoobastank)
5. Vilken är din livshistoria? Love is gone (David guetta) 
6. Hur ser din framtid ut? This is a call ( Foo fighters)
7. Hur blir din morgondag? Better in time (Leona Lewis) 
8. Vad är det bästa med dina vänner? But, honestly (Foo fighters)
9. Vilken sång beskriver dig bäst? I found myself (Ciara)
 10. Hur ser ditt liv ut just nu? Sunday morning (No doubt)
 11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? The unforgiven (Metallica)
12. Hur var du som barn? My immortal (Evanescence)
13. Vem kommer du gifta dig med? Escape (Hoobastank)
14. Hur ser världen på dig? Heartbeats (Jose Gonzáles)
15. Vad tycker dina vänner om dig? Beautiful (HIM)
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Hit me baby one more time (Britney spears) HAHA
17. Kommer du någonsin få barn? Umbrella (Lillasyster)
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Bang bang bang (Group X)
19. Hur blir du igenkänd av folk? Baby baby (Sunblock)
20. Vilken är din livsfilosofi? All at one (Jack johnson)
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? Forgotten (and then I turned seventeen)
22. Tycker andra att du är attraktiv? Suspicious minds (Elvis)
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? Tearin' us apart (Plain White T's

Ensam

Imorse klockan fyra åkte Fanny iväg till Ryssland. Var väldigt mysigt att vakna till en massa prasslande och springande. Men nu är jag ensam i hennes lägenhet, vad för hyss ska man hitta på ? Nä, är faktiskt tråkigt att vara ensam där, ingen att prata med :(
Har nyss haft Yä, har just slutat med hjärtat och nu har vi börjat med lungorna. Känns så onödigt att börja med nått nytt nu när det är mindre än två veckor kvar ! Iaf så sitter jag och väntar på att Pee ska komma från flygplatsen, så ska vi till advokatbyrån. Vet inte vad hon skulle göra där men jag antar att det är något med Perra. Efter det har jag körlektion.

Hojja, jag har ingen lust att jobba i helg ! På lördag har jag frukost, sen ska jag till Pee och hjälpa att servera. Hon skulle få kring hundra pers. Sen snabbt tillbaks till Lapland river där det också ska vara ett stort gäng som kommer på kvällen. Och jävlar, om det där innebandy gänget kommer samtidigt som det andra gänget. Ja, jag vet inte vad jag gör. Som tur är så är jag inte ensam servitris.

Okej, Pee's flyg var försenat så hon hinner inte till advokatbyrån så jag tror att jag drar mig ner till trafikskolan och tränar på datorn till jag ska köra.

Qi Gong.

Sitter i skolan för att jag har brist på sysselsättning. Tror jag ska gå till Simon en vända, sen till Robban och sedan till Fanny. Tror det är min tur att laga mat åt oss idag. Fanny gjorde en riktigt god middag igår: Fläskfilé med bakpotatis och fetaost/rödlök sås. Svin gott ! Så jag tänkte att jag ska göra snabbgravad lax med bulgur. Vad fattigt det lät :/

Jag blir lite rädd för mig själv, sitter och läser en massa saker om droger. Det är nog den där Gustaf som har fått mig att läsa på om sådant. Jag känner ingen annnan som är så allmän bildad som han. En mycket klok människa är han iaf :)
I helg var jag med honom till Storforsen. Genom namnet så kan man ju förstå att det är en stor fors, Gustaf trodde inte att jag skulle överleva om jag forspaddla ner där men han vet ju inte om mina hemliga talanger. Efter vi hade varit där så åkte vi in till Luleå och checkade läget. Vissa kanske anser att det var en onödig resa men den var lärorik. I Pajala stannade jag under natten och sov hos Christofer. På morgonen åkte jag och Gustaf till Kangos och kollade på Freddy got fingered, en helt sjuk film. Jag menar det, helt sjuk. 
På kvällen var det planerat att basta i stugan med Lisa och Sandra, vilket var härligt. Dock kom Simon dit med hans kompisar och stressade oss. Så vi gick hem till mig och dit kom även Christofer. Var ju roligt att visa honom paradiset på denna jord :)

Nä, vet ni vad ? Om jag ska komma iväg till Simon så måste jag nog gå nu. Har nyss haft Qi Gong, härligt och skrattretande med Frida och Evelina bakom min rygg.

Soo long, Fuckers.

Irriterande.

Alltså, härmed erkänner jag att jag HATAR Blogg.se ! Seriöst, igår så skrev jag ett väldigt bra inlägg som jag var nöjd med och allt. Då försvinner allting helt plötsligt. Poff ! Det stog att den hade publicerats men icke, gone with the wind .. ungefär. Jaja, ny dag idag så får hoppas att inte detta försvinner.

Sitter i skolan och väntar på att alla ska komma, vi hade tydligen ingen mentor tid men orka börja gå hem. Har haft körlektion nyss, gick faktiskt bra :)
Hojja, vad skönt att få åka hem till byn idag och vara hemma hela helgen. Är glad att jag inte åker till Piteå. Skulle ju vara svin roligt men jag vill hem också ! Måste spara cash inför resan ;) Åker med Lisa till Bulgarien den 4e Juni. Dit ska även Anton, Tobbe, Jeppe och nån annan. Dra på trissorna vad jag ser framemot det. Men jag är lite så där misstänksam vad som kommer hända mellan Lisa och Anton .. Mm, kanske blir det att jag måste sova ensam i vårat hotell. Farligt att sätta mig ensam och övergiven :/ Haha. Nä, det ska nog gå bra och Lisa får hålla hennes händer i styr helt enkelt.

Vad händer mer resten av tiden ? Ska ringa och boka halkbana i Gvare, ska ha manöverprov på Tisdag. Det händer så mycket nu så man blir glad, man slipper tänka på allt annat skit. 


image29
  Här ska jag och Lisa bada :)
image28
  Och här kommer min tid spenderas :D

Hopp.

Hade prov i medicinsk grundkurs idag. Känns inte alls bra det här. Blir så irriterad när man vet att man borde ha läst på en sak men så gjorde man inte det iaf, så självklart ska just den saken komma på provet. Voi vittu ! Nåja skit samma, får hoppas på det bästa iaf.
Har även haft körlektion idag, han frågar så många frågar så jag blir galen. Sen så får jag kanske inte göra uppkörningen här i stan. Eller får får jag ju men det är svin lång väntetid !

Kan även meddela att jag inte blir Pajalabo till hösten. Jag ids inte chansa, de sa att jag kanske hinner gå ut på ett år men att de inte kunde garantera något. Wtf, låt mig säg att jag börjar där och sen vid julen så säger dem: Du hinner inte gå ut i år. Huhu, ett år till i Pajala .. Nå nä, får väl kämpa här istället.

Wiie, längtar till nästa vecka !! Hoppas vi åker ;)
Nu ska jag gå ner till Simon och fixa något att äta. Jag är Simons lilla hemmafru .. Kan tolkas på fel sätt så tänk inte fel nu, då blir det perverst ! VÄLDIGT PERVERST ;P


Så häääär mycket (visar med armarna)


image25

Kväll

Ja, ibland har man lust att bara slå ner hela Blogg.se ! Jag hade skrivit ett långt och genomtänkt inlägg, sen när jag ska publicera det så händer det något och allting försvann ! Voi piron paskat, säger man bara ..

Har nyss kollat på Dirty, Sexy, Money. Mitt nya favorit program ;P Kollar faktiskt inte så mycket på Tv men den har fastnat.
Idag har varit en seg dag även om jag har haft mycket att göra. Först när jag vaknade så gick jag och tränade, efter det hade jag körlektion. Tränade på att tvärbromsa, tyckte det var ganska underhållande för det har jag aldrig testat på tidigare :)
Sen gick jag till skolan där jag inte ville annat än att lägga mig på bänken och dö. Så segt var det. Nåja, därifrån fortsatte jag upp på stan och köpte blöjor och grejs, som ni säkert förstår inte var till mig. Träffade min moster på apoteket, allt för länge sen man pratade henne och de andra.

Allt annat jag har gjort har inte varit så speciellt. Eller följde med Josse hem till Fredrik. Vilken fin lägenhet säger jag bara .. voivoi.
När jag kom hem därifrån har jag vaxat benen och nu håller jag på att packa ! Imorn blir det att åka till Pajala och jobba igen. Dessutom har de lovat fint väder.. Jaja, har man gjort en sak får man väl stå för konsekvenserna !

Imorn blir jag bilägare !! ;D Godnatt. εωε

Aron

Ja, nu är han född. Aron heter han och han är världens finaste ! Så passa er killar, ni har fått konkurens nu ;D
Han var 48cm lång och vägde 2,7 kg. Det är ju ganska mycket för att vara tre veckor för tidig.

Det har nog varit världens bästa helg i helg ! Kan berätta mer senare, ska plugga lite nu.
 
image24

Dagen efter igen ;P

Ja hujedamej, så dåligt jag har mått idag ! Varför ska man dricka ? Dagen efter är fan inte värd det .. Nåja, nu är det bättre men sliten är jag !
Ikväll blir det att jobba och sen kanske åka hem till byn, om jag inte piggnar till och går på efterfest här :) Hojja, hur orkar jag egentligen ? Jag har inte alls lust att jobba, vill hellre ligga hemma och sova.

Imorn blir det att åka till Kiruna igen. Det har jag inte heller lust med. Den här veckan är det absolut inget speciellt som händer. Jobbar dessutom nästa helg :( Förresten så sa jag upp mig idag ! Eller jag jobbar hela Maj ut men sen får det vara nog. Förstår dock inte hur de ska gå runt där på restaurangen, tre stycken slutar nu i Maj. Stackars lilla Perra.

Jaja .. måntro när folket börjar komma ut idag ?

Fredag.

Då var det Fredag. Hoppas att även denna kväll blir bra ! Igår var vi till Antons stuga uppe i fjällen nånstans. Hade faktiskt roligt även om jag var nykter. Det var Lisa och Elin och också för den delen. Träffade på en massa nytt folk.  Sen åkte vi tillbaks till stan och raggade runt på stan men det var sten dött !! :) Halv fyra gick jag och Elin hem iaf. Klockan sju steg jag upp och gick och tränade. Helt ensam på gymmet var jag, svin skönt ! ;P Så i natt har jag sovit tre timmar, har en känsla av att jag kommer vara sliten ikväll !!
Iaf, när jag var på gymmet, jag har inte varit så slut som nu. Eller egentligen var jag inte slut, vet inte vad det var. Jag körde mage och armar. Magen kändes det som att jag kunde ta hur mycket som helst men armarna .. jag var som helt slut. Jätte jobbigt :/

Idag är det inte lika fint väder som igår. Men det gör ingenting, ska ju ändå resa rätt så mycket.
Jaja, som vanligt så kommer bilderna från helgen att komma upp på pixbox eller bdb så kolla där !


     SOOOL !! :)

Dagen efter

Ah, denna dagen-efter-känsla är alltid lika härlig ! Eller inte .. Men igår var faktiskt svin roligt ! Har visserligen lite ångest hit och dit men vafan. Man lever bara engång så då är det lika bra att leva ut :)
Vi var hemma hos mig först, vi som var här var Elin, Emilia, Josse K, Lotta och jag. Sen stack vi till Lisa, där det var en eller två personer för mycket. Kom ju knappt in eller ut. Därifrån så gick vi till Luossa, till någon som hette Ragge, tyckte det var ganska coolt att han hette så. Iaf, på vägen dit fick jag så sjukt ont i fötterna, hade nya skor som jag inte alls hade gått in. Så när vi gick hem hade jag inga skor på mig .. Visst är man ändå klok när man är full ?
Vi kom ner iaf på stan och jag gick hem och böt kläder. Elin skulle tydligen ner på lompis så jag var tvungen att gå ner till stan igen men jag följde inte med henne dit ner. Orka börja gå upp sen, de bodde typ på tallplan och därifrån hit är det ju typ jätte långt !
Sen har alla hållt på och ringa till mig i natt, svin irriternade så jag stängde till slut av mobilen. Nåja, det var en minnesfull kväll med som sagt, Ångest !