Party Lördag

Attans vad taggad jag är för ikväll! Hoppas att det blir en super bra kväll. :)
Sitter och funderar vad jag ska hitta på hela dagen. Christofers hockey börjar elva så jag ska nog dit och kolla en stund iaf. Just nu så väntar han på att en kille ska komma från Ötå och ska kanske byta sin skoter mot en bil. Typiskt killar, ska alltid hålla på och byta.

Nä jag ska höra lite med Ida nu om vi ska basta eller inte ikväll. Sen vill jag nog gå runt och strosa lite i Pajala. Det är ju trots allt Norrskensfestival :)
Ha en bra dag kära läsare!


Äntligen Fredag!

GUD vad skönt med helg! Som jag har längtat! Och jag längtar ännu mer till imorgon och shejka loss på dansgolvet. Hoppas vi ses där :)
Ikväll blir det Fredagsmys med älsklingen och Ida och Frille. Det blir myys. Imorgon har Christofer match så ska ner på isen och kolla om dem vinner. Fast om jag förstod rätt så skulle dem spela två matcher och det känns liite kallt att stå så länge ute.

Åh vilken lust jag har att gå och springa men det går inte när det är så kallt ute. Jag hatar att springa inne på gym så det gör jag inte! Jag måste ha frisk luft när jag springer annars får jag så där svårt att andas.
Okej, nu ska jag testa lite kläder som jag ska ha imorgon :) Sen ska jag bara vänta på att Erik slutar så åker vi till byn.

Hoppas ni får en bra dag ♥  

Dyslexi

Hojja, håller på med mitt arbete i psykologi som handlar om dyslexi. En uppgift är svin jobbig, sitter helt fast och vet inte alls vad jag ska skriva så tror att jag skiter i att göra den nu och fortsätter nästa veckan.

Nu tänkte jag packa klart och imorgon åker jag till Pajala. Finally! Saknar min sötnos fruktansvärt mycket.

Så här blev jag i brunt. Fast på den här bilden såg det väldigt mörkt ut, såå mörkt är det inte :)


Sommarlängtan

Åh vad jag längtar till sommaren. Tänk när man slipper dra på sig vinterjackan och flera par byxor, solen värmer och steker huden. Härlig musik i bilen och glida runt med en glass i handen. ÅHHH vad jag vill att det ska bli varmt!! Inte -27 som det är nu. Jag håller på att bli tokig på den här eviga kylan. Nu får det räcka.

Jo, igår färgade jag håret mörkt. Det blev super fint, ska sätta i lite slingor bara så blir det ännu bättre :) Ska strax börja fixa i ordning mig för skolan, har bara en lektion idag. Ikväll ska jag kolla film med Simon och betala lite räkningar. Blä för räkningar :(

Nåja jag bjuder på en härlig sommarlåt och hoppas att ni får en bra dag!



Brunett

Ja, idag blir jag nog brunett! Eller iaf mörk blondhårig. Jag är så less på mitt hår så jag måste färga det och bli lite fräsch ;)

Kom nyss hem från Coop med Frida. Hon drog in mig på jysk och där visade hon världens finaste klocka. Har alltid vela ha en sån där stor klocka som man sätter ut över hela väggen. Alltså placerar ut siffrorna för sig. Vad svårt det var att förklara!
Nu hittade jag en bild, så där ser den ut. Så jag var tvungen att köpa den.

Ikväll tänkte jag försöka göra klart mitt arbete i psykologi. Sista saken som vi gör och sen är den kursen klar! Vad spännande när allt börjar dra ihop sig, det känns att det inte är länge kvar nu. Sen tänkte jag då färga håret. Haha jag är så rädd att jag ska ångra mig och att det kommer bli jätte hemskt. Fast jag har ju haft mörkt förut så det kommer nog bli bra iaf.

Åh vad jag längtar tills jag och Christofer flyttar till Luleå. Önskar man kunde spola fram tiden! Jag vill dit nu, nu, nu! :)

Så här såg jag ut i brunt förut.


Ikea

Hade en svin rolig dag med Eve och Frida igår. Fast det kändes ju att åka bil i 8 timmar. Jag lider fan med er som måste åka ända från Kiruna till Happis, 36 jäkla mil! Men nu har jag testat det också :)
Hittade en massa fint, köpte en del men sparade en del också tills jag och Ida åker dit.

Skulle bara uppdatera snabbt så att ni vet att jag lever. Nu sitter jag i skolan och ska skriva ut en sak till religionen.

Ha en bra dag! ♥

When a man loves a woman

Sitter och kollar på en film som går på 9an, when a man loves a woman, en bra och hemsk film.
Imorgon åker jag till Ikea med Frida och Eve. Blir nog inte att köpa så mycket utan mest kolla tills när jag åker dit med Ida :)

Nu ska jag se klart filmen. God natt ;p

Hockeyn

Så här såg det ut på isen igår förresten :)


Början av v.8

Åh vad skönt det känns att det bara är två veckor kvar, sen en vecka lov! Fy vad jag ska njuta.
Igår vad jag helt sjukt trött, tanken var att jag skulle kolla film men jag somnade och vaknade vid elva och gick direkt och sov i sängen. Där var jag så trött att jag till och med glömde att sätta på larm. Så i morse när jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig men det hade jag inte.

Ja, helgen var som sagt en lyckad. På Fredag var vi och lyssnade på lokala band som spelade, det var mysigt och alla var jätte duktiga. Jag blev mest imponerad av eleverna som bara gick i åttonde klass, vilket drag det blev när dom spelade!
På Lördagen jobbade jag och det var tok mycket folk, dock mycket folk som jag inte kände så det var ju inte så roligt. Men som sagt, jag jobbade ju så det gjorde inte så mycket.
Igår (Söndag) så kollade vi när Tornedalen Allstar mötte Luleå hockey. Det var en ganska seg match, det var som inge action i den. Luleå vann iaf och det var iskallt.

Det var helgen det. Ikväll blir det en lugn kväll, imorgon har jag inge skola. Psykiatrin är inställd så jag hoppas på bra väder! Jäklar vad less jag är på kylan :(
Idag saknar jag Christofer, önskar att han var här och höll om mig ♥



Trött som aldrig förr

Men shit vad trött jag är! Har huvudvärk och mina ögon är helt slut. Gårdags kvällen var lyckad men det var stressigt som tusan. Kom hem till Christofer först halv fyra! :O Sen väckte gubben mig vid nio men jag somnade om till elva tiden iaf.

Nu är jag i Kiruna igen, längtar redan tills det är helg. Hopppas att den här veckan går fort, synd att det är så kallt ute annars så hade man kunnat vara ute iaf!
Nä, jag är för trött för att tänka på vad jag ska skriva så God natt!


Nu går jag och jobbar

Åh vad jag är taggad till tusen. Kommer bli så himla roligt att stå bakom disken, jag har saknat att jobba som bartender. Det är ett himla roligt jobb ändå :)

Så hoppas att ni klär er varmt (det är ju trots allt -30) och kommer och tar en drink! Ha en super bra kväll!


Lära mig baren

Nu sticker jag iväg och ska lära mig lite vars de har alla saker i baren, hoppas på en super bra kväll. Hoppas att ni också får det, är ni i Pajala så kika förbi och ta en drink med mig och Ida :)



Pajala

Har precis kommit fram till Pajala och tänkte ta det lite chill. Åkte inte hem till Kangos igår som jag ville utan fick vänta tills idag. Jag fick sån ångest när min religionlärare sa att jag hade varit borta mycket. Eget fel att de har satt lektioner på Fredagar! :D

Ikväll har jag i alla fall tänkt vara nykter, förhoppningsvis kommer Elin också hit. Hade ju varit kul :) Annars så har jag bara tänkt gå ut med Ida och lyssna när lokala band spelar. Imorgon blir det att jobba i baren, hoppas att det kommer mycket folk!

Btw, fick en mycket glad nyhet idag. Ids inte skriva den här men ni kommer säkert få veta den om nån tid framöver. Om det nu blir något, får se vad jag bestämmer mig för :)

Nu ska jag kolla The Vampire Diaries! En väldigt bra serie



Torsdag morgon

Har bara en lektion i skolan idag också fast det är en lektion som jag gillar, psykologi. Funderar om jag åker hem idag och jobbar imorgon? Jag hjälper att repa ett hus i Kangos, kommer bli skit snyggt när det är färdigt! Jag och Josse var där i somras också och jobbade men nu befinner ju hon sig i Usa så jag får vara ensam :(

Nåja, ska börja fixa i ordning mig nu. Hoppas att ni får en bra dag! <3


Så här såg huset ut i somras, det är redan en stor skillnad. Ska knäppa kort nästa gång jag är där så får ni se :)

Just nu så spelas den här låten i mina högtalare:


I väntan på Frida

Sitter och väntar på att Frida har fikat färdigt så ska vi gå och promenera. Tycker synd om tjejen, hon fick lite besvär med magen efter texmex i skolan :) haha. Anyway, efter promenaden så tänkte jag ta en springtur till Simon och se vad han har i frysen. Vi ska laga mat tillsammans och jag tänkte hitta på nått gott med klyftpotatis. Måste även gå och handla.

Jag har vårkänsla inom mig, jag känner mig lycklig. Du gör mig lycklig. Jag börjar se slutet av denna mörka tunnel ;D


Sol men kallt

Äntligen har det slutat snöa och solen har kommit fram. Jag älskar solen, den är det bästa som finns. Den gör mig så otroligt lycklig :) haha

Nåja, har varit i skolan idag. En lektion, känns så otroligt onödigt att gå. Man skulle kunna pressa ihop hela mitt schema på två dagar. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, för dom som funderar på att byta linje och gå om ett år. Gör inte det, fjärde året är tungt.

Men jag fick ett glädjande besked idag! Jag har fått en lägenhet i Luleå på porsön, vilket är bra för då har jag ju nära till universitet. Fast jag ska ändå vänta och höra med Mirja om deras lgh blir ledig till sommaren.
Pappa ringde och väckte mig i morse och sa att han hade sagt upp min lägenhet nu så att den första Maj ska jag vara ute härifrån. Feels good!

Nä, idag är en bra dag. Ta vara på den. <3


Kan inte låta bli ..

Hörni, jag tror inte att jag vill sluta skriva i min blogg trots allt. Jag saknar som det, det är ganska skönt att lätta på hjärtat då och då. Jag tycker nog att det är ganska roligt :)

Så vad har hänt sen sist? Egentligen inte så mycket. Kämpar på i Kiruna och det tycker jag inte om. JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN! Ah, det är helt sjukt. Eller jag vill iaf att det ska bli vår nu. Det hade varit grymt skönt.

Det var bara en snabb uppdatering, nu ska jag slå på en film. Couples Retreat, började kolla den i helg men både jag och gubben somnade :)


Från i helg när vi var och körde skoter. Här har Christofer voltat


Uppe på Lumivaara. Helt sjukt mycket snö på träden?