Idag är inte söndag så dålig

Ibland är inte Söndagar så dåliga ändå. Iaf idag för jag får åka till min gubbe och mysa, det har jag faktiskt sett framemot.
Men annars så har min dag spenderas vid köket. Jag har nämnligen lagat mat idag (igen, jag lagade igår också) åt hela familjen. Och tusan vad nöjd jag blev, jag gjorde iaf älgstek och vitlöksmarinerade potatisklyftor med bearnaisesås. Grymt gott! :)
Sen har jag även rotat lite i gamla kläder och jag måste då säga att jag fyndade! Jag hittade två jeans skjortor och sedan min kavaj/jacka som jag köpte för några år sedan. Då tyckte jag inte riktigt om den så den har fått ligga i garderoben men nu tusan så kommer det nog bli ett favoritplagg hos mig.

Nej, nu ska jag packa klart och sedan åka Pajala. Ha en fortsatt bra kväll, det ska jag ;) ♥
Btw, Nomy har släppt en ny skiva med en massa bra låtar, favoriten är denna!


Lördag!

ojdå, kass uppdatering. Nåja men jag har iaf börjat praktiken och har helt enkelt inte haft tid att blogga. Praktiken går förövrigt bara bra. Det är så grymt skönt att jag slipper vara i Kiruna, jag får så mycket annat gjort nu. Jag trivs med livet :)
Jag har nog inte berättat att jag har fått jobb i Luleå och även en lägenhet. Den 1 Juni flyttar vi dit! Åh, vad jag ser framemot det!! Kan knappt bärga mig. Fast innan jag flyttar dit helt så måste jag gå på balen i Kiruna samt ta studenten och det kommer bli grymt! :D

Jag åkte till Kangos igår och kollade film med Robban, Simon, Emil och Matti. Alla var chockade över att jag inte har sett Romeo most die. Men den var iaf helt klart sevärd.
Sen insåg jag att jag redan saknar Christofer. Jag har ett sånt där sug i magen och man känner att det är nånting som saknas. Attans vad jag gillar den där killen!
Lägger in en låt som påminner så mycket om honom.





Finns det godare godis än center? Nä, jag tror inte det.


♥♥♥

God morgon!

Idag är en bra dag. Jag åker hem! Gud vad skönt :) Nästa vecka börjar jag praktiken så idag är som sista dagen som jag bor här i lägenheten. Igår kom Simon och hjälpte mig att ta ner alla hyllor och speglar. Jag har tömt så gott som alla skåp och alla prydnader har åkt ner i lådor. Nu behöver jag bara ett släp så att jag kan ta hem allting.

Nu ska jag äta frukost och sen packa det sista. Ha en bra dag folks! ♥


Måndag

Imorse när jag vaknade så var jag glad. Det var toppen väder och allting kändes allmänt bra. Sen gick jag till skolan och där kom min huvudvärk och allt annat skit. Först säger våran lärare att vi är försena, vilket vi inte var! Sen säger dom att vi ska ha APU på skolan fram tills våran riktiga praktik. Helt sjukt, jag vet. Jag hade lust att sätta eld hela skolan. Men nu har jag tagit saken i egna händer och fixat en RIKTIG praktikplats och det blev i Pajala. Klockan sju på Måndag morgon börjar jag. Hata skola!

Sen måste jag dela med mig att jag har fått jobb i Luleå! Wiho, glad som tusan :) Måste bara få tag i mina gamla arbetsledare så löser det sig.
Så nu måste jag börja städa min lägenhet på allvar för det här är sista veckan som jag är här.

Bilder från påsken:


Tila


















3OH!3 - Follow Me Down

Toppen dag

Vilken härlig dag jag har haft! Åkte som sagt till Dundret med Simon, Petrus och Josse. Har haft jätte roligt hela dagen och nu är jag slut! Och tusan, inte en enda vurpa gjorde jag. Men mina knän gör så sjukt ont. Det var så mjuk snö senare på dagen så det blev så jäkla tungt att åka. Men kul var det!

Nu tänkte jag börja packa, sedan blir det Kiruna. Imorgon tänkte jag tömma lägenheten ännu mer. Ta ner hyllor och diverse saker. På Tisdag åker jag till Kangos igen och på Onsdag ska jag jobba, likaså på Torsdag. På Fredag åker jag till Pajala och ska jobba i baren. Och på Lördag åker jag till Happis och går på Ikea med svärmor. Det kommer bli en toppen vecka! :)

Tänkte ladda upp bilder från dagen men gör det senare istället. Ha en bra kväll ♥

Grattis min darling!

Idag fyller min sötnos år. Fick vakna brevid honom och börja dagen med honom iaf men han får avsluta den själv med sina kompisar, för jag har åkt hem till wonderbara Kangos.
Nä egentligen så skulle jag stanna där men jag ska åka antingen till Levi eller Dundret imorgon så det var lika bra att jag åkte nu medans det var ljust och torra vägar. Fy vad jag längtar tills imorgon när vi är i backarna!

Nej nu ska jag gå till Josse och hälsa på. Fortsätt ha en bra kväll ♥



Tack för att du finns gubben!


Fy fan vad jag hatar vädret!

ÅHHHH!! Jag tog ju fram min bil igår och gissa vad, nu har det kommit snö!! Jäklar vad arg jag blir. Det är som att jag tycker att vädret är en person. Ibland hatar jag den och ibland älskar jag den. Jag slår vad att han gjorde så här bara för att jag tog fram min bil. Men men, ingen idé att gråta över spilld mjölk. Hoppas det smälter bort fort!

Idag blir det att åka till Pajala igen, min sötnos fyller år minsann. Hela 22 år blir han! Så det blir att fira honom, utan alkohol för min del :)
Nej, hoppas att ni får en fortsatt bra dag. Jag ska fortsätta vara sur på Vädret ända tills det slutar snöa, sen ska jag se om vi kan sluta fred.


Önskar att det var så här ute istället!

Tack tack tack :)

Åh idag gjorde Josse min dag. Hon hade köpt med sig kanel tuggummi från Usa till mig. Gissa om jag blev glad! Jag älskar dem! Så himla tråkigt att dem inte finns i Sverige.
Sen var det givetvist roligt att träffa Josse också ;)

Fanny kom också till Josse, fy vad jag har längtat att umgås med dem där! Det är det jobbigaste att bli vuxen, alla bara flyttar ifrån varandra.
Senare ikväll ska jag dit igen och Elli har lovat att baka nå cookies.

Det slog mig en sak idag, varför varför varför färgade jag håret mörkt? Fy vad dum jag är! Så jag ringde och akut beställde en tid hos frissan till imorgon, hon visste inte om hon hade tid så hon skulle ringa upp. Det var iaf riktigt dumt av mig, jag ska vara blond. Thats it!

En bild på de extremt goda tuggummin som smakar kanel. Mums!

Påsken är över

Dålig uppdatering här på sistone. Påsken är iaf över nu, känns både skönt och tråkigt. Sköntnär man slipper alla röda dagar och tråkigt för att det här är mitt sista lov :D Fast jag kan nog säga att det är skönt att det är mitt sista lov också.

Idag har jag tagit ut min älskling, min bil. Den gick hur fint som helst så nu kommer jag börja köra med den, om det nu inte börjar snöa igen. Skulle inte alls förvåna mig! Idag skulle jag och Lisa åka till stan egentligen men jag fick ingen klipptid så får göra det nästa vecka.

Btw, jag fick en lgh i Luleå på Bergnäset. Jag vet inte om vi ska ta den ännu med tanke på att den är så långt från allting. Jäklar vad svårt det ska vara att få en bra lägenhet!
Nä, nu ser jag att solen lyser så jag ska nog ut och hitta på något :) Ha en bra dag ♥


My precious ..


Josefin Edefall!

Jag saknar min Josse! Jag och Elli konstaterade att det var tomt utan henne. Nu vill vi verkligen att du ska komma hem. Speciellt nu under påsken och när vi ska ut på puben. Vi ska festa för din skull, bara så du vet :) Ja vi ska riva hela haket. SÅ KLART :D


Just hemkommen

Har precis kommit hem från Pajala. Har varit där med Simon en vända. Det slog mig helt plötsligt när jag var där, fy fan vad jag är less på den där byn alltså!
Vilket himla väder det har varit idag också, var och promenerade i morse och ena taget så regnade det som tusan, sen kom det helt sjukt stora snöflingor. Blöt var jag iaf när jag kom hem!

När jag kom hem från Pajala så hade mitt paket från skopunkten kommit med två par super fina skor. I loooove shoes. Det är nog min drog i livet, blir aldrig besviken heller :)
Nä, nu ska jag se vad kvällen har att erbjuda.

Honestly, I don't care at all
Maybe I'm a bit complicated
All I know is
I don't cry for pain
Don't cry from fear