Skola

Jag är trött. Så fruktansvärt trött ! Igår ställde man fram klockan en timme så då förlorade man en timme. Så egentligen har jag stigit upp tre i morse. Gissa om jag är trött. Sitter just nu i skolan och håller på med ett arbete om min lilla gumma Alma som har Alzheimers. Men snart är hon död och jag är klar med min del av arbetet.

Det är då konstigt att allting händer mig när jag kör bil. Igår var jag på väg att krocka. Fick möte med en bil som körde på min fil så jag fick köra halvt ner i diket. Jag vet inte om det var för att det var halt ute, därför bilen inte körde på sin egen sida. Men fy vad rädd jag blev. Mina händer domnade som bort ett tag när allt blod försvann. Jag ska nog inte köra bil, det kommer nog bli min död en vacker dag!

Helgen var både rolig och tråkig. Förstår inte varför folk ska börja bråka när det har hänt så mycket annat. Säger man verkligen "huka dig så gör det inte lika ont" och sen sparkar en när man ligger ner? Är du seriös, vad fan tänker du med? Fy vad arg jag blir !

Grease

Torsdag idag. Jag ska packa och imorgon åker jag hem. Det är nog absolut veckans höjdpunkt ! :)
Ikväll ska jag och kolla på Grease musikalen med Emmeli. Det blir nog ganska roligt att se, hoppas bara att dom spelar bra.
Nu ska jag börja fixa i ordning mig för skolan.

Kan bara älska.

Jag har vilja börja spela piano igen nu hur länge som helst. Så började jag lyssna på David Sides och inte dämpades min längtan då. Jag är helt fast vid denna låt. Jag älskar orginal låten med Lil' Wayne men nu blev den så otroligt mycket bättre :)
Så njut !


Veckan som varit

Jag har tappat lite av mitt intresse av att blogga. Det är inte lika roligt som förr. Då kunde jag skriva allt mellan himmel och jord men nu står det som still. Jag tänkte iaf berätta lite om helgen.
Jag åkte hem från Kiruna redan på Tisdan förra veckan. Jag var ute och grillade och njöt av det fina vädret. Sen var jag och Simon och sladdade skoterlederna. Eftersom leden var för guppig så var vi tvungen att sätta vikt på sladden så jag satte mig där. Ett stort gupp kom och jag flög som en vante och landade på min arm. Jag trodde verkligen att jag hade brytit den, det gjorde så otroligt ont. Jag kunde inte gråta utan jag låg bara och skrattade medans tårarna rann. Så nu pryder ett fint och stort blåmärke min arm :)

Därefter åkte jag till Pajala och umgicks med min älskling. Vi festade på Fredagen och det var roligt. Bästa från helgen:
Johanna: Skål !
Jag: Tack !
Haha. Sen har jag fått en mini plattång av min svärmor. Den är jätte gullig, som ni ser på bilden nedan.
Mer har det nog inte hänt som jag ids skriva om. Jag saknar Christofer så mycket. Det gör ont. Jag vill vara med han dag och natt. Jag är så lycklig att jag har han och att han finns i mitt liv. Han gör mig till en bättre människa och får mig att inse vad kärlek betyder, hur det är att älska någon. Jag älskar dig !


Hemma i Kangos

Jag hatar svenska och våran svenska lärare! Seröst, han är helt knäpp. Orkar inte med han nå mer. Igår gick jag från hans lektion för att det kliade för mycket i mina händer att kasta något på honom. Ni skulle förstå mig om ni hade haft han som lärare !
Jag bestämde mig för att åka hem redan idag. Jag var så less på skolan och Kiruna. Så imorgon, om det blir fint väder, ska jag ut på sjön och pimpla och bara ta det chill. Sen har jag en massa annat att göra också.
På engång jag kommer hem till byn så får jag ett slags lugn över mig, jag behöver inte vara aktiv hela tiden utan jag kan ligga i sängen hela dagen och dra mig om jag så vill. Hur skönt som helst !

Nu tänkte jag ta och kolla på the hills. Bjuder på Flo ridas nya låt som jag inte kan sluta lyssna på :)

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down.



16 Mars

Minun mies on ihana ! ;)




Söndag

Helgen har varit jätte mysig ! Har varit ut båda dagarna och roligt hade jag. Men i morse mådde jag blä. Nu blir det nog lugnt nån helg ! Jag har bestämt mig för att ta bort min tungpiercing. Känns som att jag vuxit ifrån det, det är inte roligt nå mer och det känns bara onödigt när den skadar mina tänder.
När jag kom till Pajala så väntade det rosor från min underbara pojke. Vilken tjej blir inte glad av blommor ? Och jag är inget misstag. Tänk att rosor kan göra en så glad.

Imorgon har jag massageprov, har haft Ida som prövningsdocka idag. Jag har även historia redovisning. Sen blir det en lugn vecka för mig.
Jag är trött. God natt!

Christofer, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på och färglös som en tår blir jag utan dina andetag. Vad vore jag utan dina andetag ?

Luta er bak och lyssna.



Men fest !

Trodde inte att det skulle bli fest i helg men se där, skenet kan bedra. Sitter just nu hos Frille. Ida sover (!!) medans Takida spelas. Nog är det konstigt :)
Neej, Idag ska tusan syiga upp nu. Inte fan kan man sova på en fest. Speciellt inte till Takida. Fan vad jag längtar till sommaren och digga till dom på Kiruna Festivalien 2009: 10 års jubileum !

Jag saknar !

Jag saknar min lilla gumma. Hon är aldrig i Kangos när jag är där ! Nu ska jag ringa älsklingen och sen blir nattmössan för mig.

God natt !


Humöret på topp !

Vilket underbart väder det har varit idag ! Och mitt humör är på topp. Ikväll ska jag packa, finally, och imorgon åker jag till Pajala. Jippie !
Nu ska jag käka och sen ska jag till Simon.


Jag och Ida har blivit goda vänner :)

Tjusigt väder

Ibland kan en låt beskriva ens liv helt perfekt. Och Elin visade mig en låt igår som beskriver mig, eller ja oss, helt perfekt. Det låter som att han har tagit i mina tankar och skrivit den. Även fast jag har hört den tusen gånger förut, och den är väldigt gammal, så har jag aldrig tänkt på det. Häftigt tycker jag !

Sitter i skolan just nu, har hål. Sen har vi historia men eftersom Ida inte är här och vi är klara med vårt arbete så ska jag fråga om jag kan smita iväg. Jag och Simon ska åka och kolla om det finns delar till min kära bil inne eller om jag måste beställa. Det börjar ju faktiskt bli dags för att fixa i ordning den inför sommaren. :) Hoppas att vägarna smälter fort nu. Det är ju otroligt fint väder ute idag, vilket betyder att jag är på bra humör !
Haha vad korkad jag var i morse. Jag satt utanför ett klassrum i väntan på att vi skulle ha samhälls, trodde jag iaf. Sen när ingen dök upp efter en kvart så började jag fundera vars alla var. Jo, vi hade nämnligen engelska så alla var ju där. Det är inte lätt att vara mig ibland.

Nu har alla fått sina studentmössor här i Kiruna och det gör mig ledsen. Himla att jag var så korkad och bytte linje. Önskar jag kunde vrida tillbaks tiden och få det ogjort.

Måndag

Fortfarande trött men nu är jag iaf hemma från skolan. Det har varit en otroligt seg dag ! Vi har inte gjort något under lektionerna, har bara pratat om lovet om och om igen. Blir skönt med sovmorgon imorgon.
Så idag har jag inte tänkt göra mycket. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag städa lägenheten. Blev inte att städa så bra efter inflyttningsfesten nr 2. Efter det har jag lust att gå och promenera men jag har en känsla av att det kommer blir en mycket tidig kväll för mig idag.

Seriöst, om ni skulle haft den svenska vi har så skulle ni nog inte stått ut. Vi lär oss inte ett skit. Han är helt skum. Vi får bara läsa från en bok och göra frågorna till den. Tycker att det är sjukt att han fortfarande får vara lärare efter att så många har varit och klagat.

Fy, vad jag saknar han. En enda önskning och det hade varit att jag var med dig ! Det är bara Måndag och det gör redan ont.


Trött !

Idag har jag stigit upp klockan 4 på morgonen. Jag är trött i kropp och själ. Men inte hjälps det när jag är i Kiruna och måste gå i skola. Ska strax till svenskan. Såg min lärare på bussen igår när jag åkte hem från Pajala. Det såg ut som att han skämdes för han satte tidningen för ansiktet och sa inte ens hej. Är jag verkligen så hemsk ? :D

Får skriva mer senare, nu ska jag pina mig själv igenom svenskan !

Söndag

Då var det Söndag igen och jag måste åka ifrån Christofer. Det här lovet gick otroligt snabbt. För snabbt. Jag hinner inte med tiden. Och imorgon måste jag tillbaks till Kiruna. Ännu värre ! Den där staden .. Hujja.

Igår var vi på Simons begravning. Otroligt vackert. Bad Simon hälsa till den andra sidan så får hoppas att han gör det.  Mina tankar är hos familjen och de närstående.

Himla Christofer, nu började han erfa även fast han inte skulle. Det blir ändring på det nu !

Bra

Tyckte att det här var så bra så var tvungen att tjuva den av Elin.

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, gör just det en dag.
hjärtan kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren. som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: Det är hon...

Dagen igår.

Älskar att få sova ut utan att någon väcker en eller att man vet att man har något man måste göra. Så idag ska jag ta på mig all tid i denna värld att ligga i min säng. Sen ska jag stiga upp och äta frukost i lugn och ro. Måste åka till Pajala senare och hämta hem en ros till gravsättningen. Vi har redan gaddat ihop alla kompisar til en stoor krans till Simon. Men nu vill jag alltså ha en enda ros som jag ger helt personligen. Som tur är så ska Elin med mig så jag slipper åka ensam.

Igår var en ganska rolig dag, men slitsam. Simon kom först och brutal väckte mig och sa att vi skulle börja städa. Så det var bara dra mig i kragen och stiga upp. Sen for vi och körde skoter. Härmed erkänner jag: Zr:en är för tung för mig ! Jag fastnade hela fyra gånger och sen när jag och Simon bytte så fastnade jag inte en enda gång. Men det är så härligt att bara flyga fram på helt orörd pudersnö. Helt fantastiskt. Vi for iaf till våran älgjaktsstuga och tog ner snö från taket. Simon tyckte det var roligt när han knuffade ner mig från taket. Det var helt sjukt jobbigt att ta ner den där snön.
Sen lärde Simon mig att burka ordentligt. Jag har som aldrig fått in det där men nu satte det sig. Och roligt var det :)

Nä, allvarligt .. jag kan inte ligga här nå mer. Nu ska jag äta frukost ! :)

050309

Ibland blir jag less. Så otroligt less så att jag bara kommer fram till en enda fråga: Hur tänker du egentligen?
Jag förstår helt enkelt inte ..

Män som hatar kvinnor

Det blev inte att åka till Ylläs för min del. Jag ansåg att det helt enkelt var väldigt dyrt ! Så istället jag har varit och kört skoter med Elin men hon tyckte att det var tråkigt att köra med hennes moffas skoter så det blev ingen lång tur för oss. Ska fa och köra med Simon imorgon istället en längre bit. Sen har jag varit och kört med min bil en vända. Jag längtar verkligen jätte mycket tills jag får ta fram den. För er som inte vet så har jag ställt av den nu under vintern.
Jag vill åka stugan och basta och ta en sån där kväll som vi brukade ha förut. Basta, äta gott och sen sova där. Det var alltid så himla mysigt. Jag saknar tiden när vi var små ! Fy, jag vill inte vara vuxen och ha en massa ansvar på mig. Fast det finns ju fördelar med att vara vuxen också :)

Nu har jag läst klart Män som hatar kvinnor. Den var så spännande i slutet ! Den tog verkligen en vändning, trodde inte att den skulle sluta som den gjorde. Tänk vad hemskt att är så i världen, det finns verkligen riktiga psyk där ute utan att omvärlden vet om det. Det är ju hemskt. Så nu ska jag kolla filmen, om den är lika bra.
Ikväll ska jag basta, sen ska jag busa med Aron och Cecilia. Dom växer så fort så jag inte hinner med.



Now I know, only I, can stop the rain
It's not that we gotta do what we do
It's what we know, so to me it ain't nothing but being true.
                                                                                         -DMX

Helgen

Helgen var verkligen lyckad och jag ångrar inte nånting ! Eller en sak kanske, att jag inte köpte mer alkohol till lördagen men det var kanske bra att jag inte drack så mycket eftersom jag var tvungen att köra dagen efter.
Det var verkligen jätte fint för Simon. Dom som inte var där missade verkligen något. Och det var många som inte var där som jag tyckte borde varit där men sen fanns det dom som inte borde ha varit där men som var det iaf. Nåja, huvudsaken var att det blev en fin kväll och det tyckte jag att det blev. Fick tyvärr ingen bild på hela ledet men jag hoppas att det är någon som fick en. Mina bilder från helgen kommer att komma upp strax !

Just nu befinner jag mig i Pajala. Det blev stressigt igår, hann bara komma hem och sätta kläder i tvätten och hoppa in i bilen igen. Det är roligt att träffa folket här igen. Imorgon åker jag igen och på Onsdag ska jag till Ylläs mest troligt. Hoppas på fint väder !

Nu blir det frulle.