Snöstorm

Helt otroligt, våran underbara svenska lärare lät oss gå en halv timme tidigare än vanligt. Det är inte ofta det händer !
Okej, idag är det den 28e Maj och i morse när jag vaknade så snöade det och det var storm. Eller det är fortfarande storm, trodde att jag skulle flyga iväg när jag gick till skolan.

Torsdag idag och jag känner mig grymt taggad inför helgen. Det kommer nog bli jätte roligt. Nu ska jag börja ladda för historian och sen har vi slut.

Over and out.

Stolt

Idag har det regnat hela dagen. Riktigt piss väder, påminner mig om när jag bodde i Lysekil. Hela vintern var så här. Men jag har ändå lyckats hålla mitt humör uppe.
Jag håller på med ett arbete om bilförsäkringar på samhällskunskapen så jag gick till Folksam och pratade lite med dom, sen gick jag och Emilia på stan. Hittade en super söt shorts/top. Dom sitter ihop alltså och jag var bara tvungen att ha den.

Till helgen har dom lovat toppen väder, det är ju roligt så att det är fint väder på min födelsedag och 110 års kalaset som jag ska på med Christofer. Btw, idag gjorde Christofer sitt sista test till att bli brandman och han klarade det. Han är så duktig så nu är han min lilla fireman ;)

I natt drömde jag om exsem. Det var så hemskt! Jag hade hela benen täckta av exsem och sen vaknade jag av ett ryck när alarmet ringde.

Jag vill åka utomlands och ligga bakis på stranden och steka. Attans vad roligt vi hade det i Bulgarien.


Momma's boys

Idag tänkte jag göra om min blogg men jag fick inte till den så som jag ville ha den. Och sen gick jag till Emilia och lekte så jag hade inte tid. Men nångång i veckan så ska jag väl hinna göra om den.
Sen har jag kollat på min film när jag hoppade fallskärm. Det var så roligt! Det vill jag göra om igen. Jag är ganska cool ändå om man tänker efter. :)

Helgen som var har varit super mysig. Hade jätte roligt i baren på Fredagen även det kom upp lite tråkigheter. Så tack för en bra kväll, ni som var där. Sen på Lördagen förbjöd jag Christofer att dricka så han var duktig och tackade nej till alla fester. Istället chaffade vi. Eller Christofer chaffade och jag var bara trevligt sällskap. Sen åkte vi hem och kollade på en film, the Unborn. Jag tyckte väl att den var så där så jag somnade men jag vaknade med jämna mellanrum av att Christofer var rädd. Han ska nog inte kolla på skräckfilm ensam. Stackarn gav ju mig nästan en hjärtinfark när han hoppade till hela tiden ;) haha
Nåja, på Söndag fick jag verkligen slita mig från Pajala och fräsa hem med TTn.

Som vanligt så får ni se helgens bilder. Haha jag håller på att kolla på momma's boys på 3an. Det handlar om att killar ska välja tjejer med hjälp av sina mammor. Helt sjukt !


Hemma i Kangos håller vi på att måla huset.


Turtur duvorna :)


Det blev sol på kvällen.


Visst är min pojke underbart fin? :)



Saknar <3

Idag är en jobbig dag. Jag saknar Christofer så att det gör ont.

Får skriva senare igen, måste fortsätta med engelskan.

Förbannad

Dagen började så bra med ett jätte fint väder. Men sen så upptäckte jag en sak. Just nu är jag förbannad. Usch säger jag bara. Vissa dagar har jag bara lust att skrika ut att jag hatar dig. Men det vore ju inte rättvist? Eller jo, jag har anledning att göra det men jag är inte en sån som säger sånt.
Inte nog med det så har jag ont i magen och snart börjar det regna.

Nu ska jag lägga mig och läsa, måste bli på bättre humör.


Bastu

Ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag åker till stugan och bastar.
Idag hade jag besiktning. Min första besiktning och den gick igenom helt felfri. Jag blev lite nervös ett tag för han såg så sur ut men det gick ju bra iaf :)

Jag vill åka utomlands. Alla åker nu, det är fusk ! Jag vill också åka. Vad roligt det hade varit om jag åkte till Lysekil. Men nu är det ju lite försent :(

Igår var jag med Christofer när han testade sitt flugspö. Det var så mysigt att sitta där i solnedgången. Och riktigt fina bilder fick jag också.
Nu ska jag åka !


I'm tired of using technology

Så himla bra låt !! 


Måndag

Tänk om alla veckor kunde vara så här. Slutar redan på Måndag och dessutom att Christofer ligger hemma i lägenheten och väntar på mig. Hur bra hade inte det varit ? Då hade jag tusan trivts i Kiruna också :)

Helgen som har varit, den har varit solig. När jag kom hem från Kiruna så for vi till stugan och grillade. Där var det varmt och skönt i solen. På Lördag så solade jag och Ida hela dagen. Det blåste så jag kände inte att det var så varmt men självfallet så brände jag mig. Farligt, farligt !
Annars var det en lugn helg för min del, ingen alkhol! Tack och lov för det.
Till helgen ska jag faktiskt festa. Håller på att göra planer med Johanna så det blir nog toppen! Både jag och Johanna fyller år nästa vecka så vi tar det i helg istället eftersom hon ska till Kiruna nästa helg och jag till Luleå.

Nåja, ni ska få se lite härliga bilder så ni blir glada :)

 
Simon

  
Åh, vad gott ! :) Om ni nångång vill bjuda mig på mat så ska det vara grillat ! :)

 
Nykomlingen och Max

     
Coola tjejer ! 

   
Vi solade

       
Nu är bettan framme, feting fäljarna på och klar för besiktning :)


Godis sugen !

Åh vilket godissug jag fick helt plötsligt. Men nej! Jag ska hålla mina händer i styr.
Idag började jag dagen med ett jätte gulligt sms av Christofer så då gjorde ju det hela min dag, sen så gick jag till skolan och där kollade vi film hela förmiddagen. Jag och Emilia sket i Svenskan, vilket resten av våran klass också gjorde, tycker nästan synd om våran stackars lärare. Vi gick iaf på stan och där hittade jag ett super söta pumps som jag var tvungen att ha. Vi återvände iaf lagom till historian som var så där lagom tråkig.
Efter det gick jag till Simon och åt, ville inte stanna allt för länge eftersom han har varit sjuk hela veckan så jag gick hem och väntade på Elin.
Vi har bestigit Luossa backen idag. Och det var tungt! Hoff .. men skönt. Det var så fin utsikt över hela stan. Så nu ska jag ladda upp bilderna därifrån. Bilder från förra helgen hittar ni på min facebook btw.


Dit upp skulle vi. 


Elin var taggad


Brant var det!


Utsikt över hela Kiruna


Chillar i solen :)


Elin föll på vägen ner och tyckte det var roligt.

Perfekt

Vad är man när man är perfekt? Betyder det att man aldrig gråter, att man aldrig sårar, att man är den perfekta flickvännen? Vad är det egentligen?
Jag anser att perfekt är de som försöker att göra sitt bästa, de som är sig själva och inte försöker vara någon annan.
Jag försöker göra mitt bästa! Jag vill att allting ska vara bra men nånstans på vägen blir det fel ibland.
Jag är inte den perfekta flickvännen, det vet jag. Men jag gör mitt bästa iaf och det är väl något?

Det sista man vill är att såra någon. Men ändå gör vi det dagligen. Ibland utan att vi vet om det.
Om alla tänkte likadant, hade det varit annorlunda då? För  vi alla tänker ju verkligen jätte olika.
Och det kan vara jobbigt ibland. Vi missförstår varandra. Och då blir det problem. Och vem gillar det?
Men om vi skulle alla tänka likadant, då hade det ju inte funnits någon spänning.

Förlåt Christofer för att jag inte tänker på allting ibland och att det sårar dig.
Skulle jag veta att det sårade dig så skulle jag aldrig göra det. När du är ledsen så är jag också det. 
Du är alldeles för fin för att bli sårad.

Väntan

Väntan på svar är jobbigt. Nu tycker jag att det jobbiga kan ta slut. Det är inte roligt längre. Jag blir rädd.

Så var det Tisdag. Ligger och pluggar till samhällsprovet som jag har imorgon. Börjar bli måttligt trött på alla prov och inlämningar.
Idag har jag och Emilia varit på lång promenad. Skönt tyckte jag medans Emilia kom med flera klagomål längst vägen. Jag hade planerat en massa idag men då det kom upp annat. Igår så kollade jag för tredje gången på Twilight. Helt sjukt bra är den. Och Edward är såå snygg också ;) Fast det var faktiskt Emilia som ville se den så jag var tvungen att offra mig.

Imorgon tänkte jag och Simon bestiga Luossa backen men Simon hade blivit sjuk, han låg i feber sen igår. Hoppas att jag inte blir sjuk bara. Annars så ska jag bestiga den själv om jag inte får med någon annan.
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate och plugga. Wish me good luck!

Omg säger jag bara ;)


Måndag

Jag hatar att känna rädsla. Det är den värsta känslan som finns. Och just nu är den känslan stark. Jag vill inte känna den.

Helgen har varit bra, hade jätte roligt på Baren invigningen. De som vill kan kolla in deras blogg här. Sen har det blivit lite mys och mycket bus. Man blir så knasig i Christofers sällskap.
Nu ska vi på en föreläsning. Don't drink and drive.

Mycket bättre !

vad som behövdes var att kolla på Kiruna festivalens hemsida. Sonic syndicate kommer. Jag ska längst fram när dom spelar, bullet, Turbonergo och Takida. Kanske Jerry welliams ;)
Haha nu blir det teater ! :)

Veckan

Den här veckan har varit hemsk och jag vill bara att den ska ta slut nu ! Än är helgen kvar och jag kan gissa att den inte heller kommer bli så lyckad. Vad jag hade vela göra i helg är att ta det lugnt men då skriver Christofer att det är fest i helg. Jag orkar inte !! Hojja.
När jag vaknade i morse så låg det 1 cm nysnö på marken. JIPPIE! Kan det bli bättre ?

Fan vilken skit vecka jag har haft! Jag orkar inte nå mer, vars har alla mina krafter försvunnit? Hojja fy usch och BLÄ !!
Nu ska jag dra på mig en mössa och gömma mig under den resten av dagen. Sen måste jag gå och prata med tjejen som jag ska vikariera för i sommar, klockan fem idag också. TOPPEN DAG!

Himla skitdag !

Ja, idag har inte varit min dag. Fy för dagar som denna. Det började med ett prov som gick åt skogen, mitt eget fel då jag sket i att plugga. Sen så lämnade jag och Elina in vårt histora arbete, då hade vi "missförstått" uppgiften och var tvungen att skriva om. Sen när vi lämnade in våran projektplan så var den "inte seriös". När jag kommer hem och är slut efter en jobbig dag så ringer Tony och frågar om han kan låna min lägenhet under helgen. Då var det bara att börja städa hela lägenheten. Usch !
Men då är det tur att man har vänner som Gunhild som ringer och uppmuntrar en. Så länge sen jag pratade med henne så jag glömde allt det tråkiga och pratade om allt roligt vi har gjort när jag bodde i Lysekil. Jag ville verkligen åka dit nu på kristihimmelsfärd. Jag hoppas att jag gör det.

Imorgon känns som en onödig dag i skolan. På engelskan håller vi på att läsa en bok men jag har glömt min bok i Kangos och jag har ändå nästan gjort klart recentionen till den. Sen ska vi på en teater. Och sen slut.

Nu är jag less på Kiruna ! Jag vill hem ...


Dead by april

Tänkte lägga in en ny låt av Dead by april. Alla har tydligen börjat lyssna på dom nu men Christofer har visat dom long time ago ;p Men den här är iaf bra :)


Jag ser det snöa !

Åh vad deprimerande. Det snöar ! Kan det bli värre ? Jag som var så glad när solen har lyst nu i flera dagar. Så vaknar man och verkligen kommer ikapp en. Himla vad konstigt och även skumt :)

Jaja Onsdag idag. Ska ner till coop med Emilia efter skolan och köpa en sak till Christofer som verkligen är nödvändigt. Om jag hittar det vill säga.
Nu måste jag fortsätta med mitt engelska arbete.

Duktiga jag !

Jag som inte tål klor, gav det en chans igen. Jag var och simmade med Simon hela 50 längder och nu kan jag definitivt säga: JAG TÅL INTE KLOR ! Thats it. Men det var ett bra tränings pass iaf.
Annars så har jag inte gjort så mycket. Jag har varit irriterad på min klass som är lite oaktiv. Ingen från våran klass gick på idrotten och då gick inte jag heller. Jag kände ingen som skulle ha det som jag valde.
Sen skulle jag vara med Emilia också men då kom Simon på besök så då blev inte det heller av.

Det har varit en mycket blandad dag för mig. Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewifes.                    

Valborg

Usch vad trött jag är idag. Har varit irriterad hela dagen i skolan men när jag kom hem så slocknade jag ganska snabbt,

Men eftersom jag inte har uppdaterat alls så ska jag bara bjuda på en massa härliga bilder från Valborg ! Ord säger ju mer än tusen ord så ;p

 
Christofer spelar gitarr.


Chill :)

 
Det blev en massa sol !


Haha en härlig bild, Christofer ser så liten ut :)


Sol brända och glada :)