Hmm

Instängd på sjukhuset skulle det ju stå. Det blir så lätt fel med dessa touch telefoner :)


Vars försvann veckan?

Jäklar vad den här veckan har gått fort. Tyckte nyss att det var söndag och nu är det söndag igen! Nästa lördagen är sista dagen på sjukhuset här i Kiruna och då åker jag tillbaka till Luleå.

Jag hade så gärna åkt till kangos men på lördagar går det minsann inte nå bussar åt det hållet. Hur dumt är inte det? Det borde ju i alla fall gå till vittangi men nej, det gör det inte. Så jag får bita i det sura äpplet och åka nån annan gång. Men då står jag och stampar hur jag ska få Maja från kangos.

Det löser sig nog på nått sätt :) vi har blivit bortskämda med fint väder i veckan och jag lyckades fånga en bild trots att jag har varit instängd på skickade hela veckan :)



Lördag

Efter några dagar här i Kiruna känns det bra att jag flyttade härifrån. Jag vet verkligen inte vad det är för egentligen är det ju en fin stad och omgivningen är ju jätte fin. Men det är nånting som gör att jag verkligen inte skulle kunna bosätta mig här. Jätte konstigt!

Jag känner starkare än någonsin att jag är en bybo och kommer flytta till ett mindre ställe så fort jag är klar med skolan och fått jobb :)

Idag har vi varit och tränat och strosat på stan. Ikväll tänkte vi ta nått glas rött med Emilia och hennes kille, ska bli mys :)


In Kiruna

Har precis kommit till Kiruna och installerat mig i Simons lägenhet med Emelie! Resan hit gick bra trots att tåget var försenat, surprice eller hur? :)

Känns verkligen jätte konstigt att vara här igen men på nått sätt känns det bra. Kanske för att jag vet att jag inte blir här så jätte länge? :) vi har iaf varit till sjukhuset och hämtat våra scheman och dem ser helt okej ut! Synd att vi jobbar hela snöfestivalen, annars har det varit kul och fara ut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hej hopp


Mysig söndag

Jag har kommit fram till att jag gillar söndagar ändå. Brukar ta det lugnt och bara göra sånt som jag känner för. I och för sig har jag pluggat idag men det var för att jag ville det :) haha. Har sagt det förr och säger det igen, längtar så galet mycket tills jag är klar :)

Ikväll har vi bastat här hemma och nu kollar vi på War horse. Handlar om en jätte fin häst som blev skickad till krig för att kämpa. Haha vad dålig den lät men jag tror den är bra bara man kommer in i den lite bättre.

Mina utslag är på bättringsvägen och det känns skönt. Förresten, ni som inte har sett hur huset som vi bor i ser ut så här har ni:


Allergisk reaktion delux

Har aldrig fått nån riktig allergisk reaktion men nu så, nu slog den till. Haha vilken sjukt oturs vecka det här hat varit. Inget har gått min väg, verkligen ingenting!

Har varit in till jourcentralen och fått lite medicin men än så länge ser jag alltså ut så här:


Klorhexidin

Nu var det bekräftat, jag är allergisk mot klorhexidin. Haha tycker att det är ganska roligt med tanke på att det är nånting som jag kommer hålla på med hela mitt liv. För dem som vet vad det är så kan jag försöka förklara, ni vet när ni ska ta ett blodprov så tvättar dem huden innan man sticker in nålen. Det är klorhexidinsprit :)

När jag gick på gymnasiet gjorde jag hål i läppen och försökte hålla det rent med klorhexidin men fick en massa utslag så jag slutade. Nu när jag var hos tandläkaren och opererade så tvättade dem halva mitt ansikte med det och hur ser jag ut nu alltså? Jo halva ansiktet fullt med utslag. Kul.. Det är inte många som är det men nu vet jag att jag är en av dem stackarna som är det :)

Tillbringar kvällen med att kolla Rocky 3. Min fina gumma har varit sjuk i morse så jag har oroat ihjäl mig vad det kan ha varit men nu är det bra igen. Haha jag är så svamlig när det gäller Maja men hon är som mitt lilla barn :)


Torsdag

Sitter i skolan och väntar att klockan ska bli halv fem så jag kan gå och prata med en lärare. Himlans nervös på vad hon kan vilja mig. :)

Igår var jag hos tandläkaren och tog bort den andra visdomstanden. Fyfaaan, vad obehagligt det var och vid vissa tillfällen gjorde det även ont! Jag önskar inte ens min värsta fiende att göra det. Det låter verkligen som att nån borrar med en motorsåg inne i munnen, sen när dem delar isär den så kommer dem åt en nerv inne i tanden som strålar smärta i hela käken. För att inte tala om hur obehagligt när dem borrar i käkbenet. Usch! Hela proceduren tog över en timme. Jag fick inte ens nå lugnande den här gången. Nu håller jag timmarna att jag slipper ta bort dem andra :)

Nej, nu ska jag läsa igenom alla bloggar så jag får tiden att gå!

Önskar jag fick vara ut och rida i helg men icke sa Nicke, jag blir kvar i Luleå för tentaröj!


Tisdag 10 Januari

Hej hallå! :)
Har precis kommit hem från ett träningspass med Emelie och det brände skönt i magen min. Efter träningen for vi till Willys och jag köpte lite ingredienser för att baka proteinbröd. Jag har kommit fram till att jag nog är lite känslig för gluten samt laktos så därför försöker jag med lite variation.
Igår kväll kom pappa och Kicka hit och sov över natten och nu på morgonen körde jag dem till flygplatsen, dem ska nämnligen ut på sin årliga resa. Denna gång bär det av till Vietnam. Jag vill också bli som pappa när jag blir äldre! Han är så jordnära och en inbiten tornedaling och varje vinter åker han med Kicka till ett nytt land för att upptäcka det. Lite avundsjuk är jag allt! Jag förstår mig inte på dem som åker till samma land år ut och år in. Testa nått nytt, eller i alla fall en annan stad :) Några av de länder som jag kommer ihåg att pappa och Kicka har besökt är Dominikanska republiken, Haiti, Afrika, Sri Lanka, Thailand, Indien och nu Vietnam. Fast dem har ju varit i dem vanliga Grekland, Teneriffa osv.. Grymt tycker jag! :)
Förresten! Helgen spenderade jag i stallet och var ute och red två gånger med Maggans häst Roddan. Lite bångstyrd tjej till en början som testade mig flera gånger om, men sen fick jag kontakt med henne och hon visade sig vara en väldigt fin häst :) Längtar till nästa gång!
Nu ska jag sätta igång att baka! :)
Förresten, vet inte vad det är för fel på min blogg. Kan inte göra mellanrum, skumt det där.