20 år !

Systemet har öppnats och jag har fortfarande inte gått dit, bra gjort av mig! :)
Nä, hade jag varit i Pajala så hade jag säkert vart och hängt på låset men nu är jag i Kangos och ska börja åka mot Pajala snart.

Nu blir det en massa resande så kan nästan lova att det inte blir nå uppdateringar här på ett tag. På Onsdag åker jag och gubben till Kiruna för att gå på balen, på Torsdag åker vi först till Kangos och sen vidare till Luleå och flyttar in i lägenheten. Söndag åker vi till Tornedalen igen för att jag ska vidare till Kiruna på Måndag. Och jag vet inte om jag stannar där hela veckan men på Fredan så tar jag ju studenten! GRYMT SKÖNT!

Nåja, idag ska jag göra en tatuering som jag har fått av Christofer i födelsedags present. Den kommer att pryda min nacke fint :)
Nu ska jag börja fixa i ordning mig och sen åka till Pajala. Ha en underbar dag! ♥



En liten Evelina som nu får klassas som vuxen :)


Bildbomb!

Åh jag vet att jag är kass på att uppdatera men så är det nu. Det händer inte särskilt mycket så jag vet inte vad jag ska skriva om, det kommer nog mer när jag flyttar till Luleå.

De senaste dagarna har jag bland annat sålt min bil, packat klart inför Luleå, busat med Maja och sen bara tagit det lugnt! Det känns så skönt att inte ha nå press på mig nå mer, bara vara tills jag börjar jobba.
Jo förresten, jag fick min balklänning idag och den är sååå fin. Åh, jag är så nöjd. Nästa Onsdag får även ni se den :)

Bilderna får säga sitt vad som har hänt de senaste dagarna.












Ville och Maja


Maja






Imorgon bär det av till Kiruna och på Fredag är det mösspåtagning!

Vars försvann det fina vädret?

Det har varit helt sjukt fint väder idag, så som de senaste dagarna. Men nu helt plötsligt är det enda jag ser mörka moln och blåst? Jag har passat på att vara ute i solen och stekt och myst med vovvarna hela veckan. Dem är sååå söta! Dock så sitter jag i Kangos just och har inte med min kamera så kan inte lägga in nå bilder på dem. Håll ut guys! :)

Mer då? Jo, jag ska sälja min bil. Tråkigt men jag behöver den inte nå mer. Redan imorgon ska det komma en kille och kolla på den. Får hoppas på det bästa :)
Nåja, får lägga in fler bilder senare.


Min älskade bil!

Svar på tal

Jag fick en fråga på min blogg om varför vi lämnade bort Tila och jag ska försöka förklara.

Jag skulle jätte gärna vilja ha kvar Tila och vi försökte att träna bort det, vi försökte sysselsätta henne så mycket som möjligt, speciellt den senare tiden, för att hon skulle sluta bry sig om folk. Men Tila hade något i psyket som gjorde att hon var väldigt orolig av sig och var rädd för minsta lilla ljud. Vi tog till och med hjälp av en hundcoach men vi lyckades ändå inte få bort det. Vi tyckte helt enkelt inte att det var okej att hon skällde, morrade och rusade fram så fort någon gick på trappan, nu när vi ska flytta till Luleå så kommer vi inte klara av att hon skäller på engång nån går i trapphuset. Så därför lämnade vi tillbaks henne, vi hade inte tid att träna bort hennes dåliga psyke och hon förtjänade någon som kunde göra det och som vi visste att hon skulle få det bra hos. För jag tror inte att Tila heller mådde så bra av att hon var så orolig.
Dom som vi lämnade tillbaks hunden till är samma person som vi köpte henne från, vi har kontakt med henne och hon säger att det går jätte bra. Så jag förstår inte riktigt varför du blir som upprörd av att vi har lämnat tillbaks henne till en person som kunde göra henne "lycklig", vilket vi tydligen inte lyckades med.

Det är inte normalt att en sån hund ska vara så pass orolig som hon var, det sa till och med hon som Christofer och dom köpte henne av. Vi trodde inte att hon skulle bli så som hon blev, därför köpte dom henne. Skulle dom ha vetat från första början att det skulle bli så här så hade dom mest troligt aldrig köpt henne.


Dagarna som gått

Ja jag vet att jag är kass på att uppdatera men nu kommer det en liten bildbomb som får säga sitt. Jag har fortfarande praktik, jag är less som tusan men jag är ändå lycklig och trivs. Snart är det inte länge kvar tills vi flyttar och jag ser framemot det som tusan!
På Onsdag kommer våran lillskit, attans vad jag längtar efter henne. Christofer vill döpa henne till Coocoo (uttalas Cåocåo haha) men jag håller fast vid Maja :D

Nåja, ni ska få se bilder istället


Vi var i Luleå och festa med Anna-Stina och Rillo på valborg


Vi tog en drink eller två :)


Gubben försökte vara cool men misslyckades


Vi var hos Frille och Ida och grillade en solig dag


Jag busade med Ronja


Vi var söta :)


Ida likaså :)


En massa gott grillade vi

Det var allt för denna gång!
Fortsätt att ha en bra dag ♥




Snabb uppdatering

Ska bara uppdatera snabbt så ni vet som händer i mitt liv just nu. Har fortfarande praktik och är i Pajala. Inte länge kvar nu :)
Christofer och dom har gett tillbaks Tila till hennes tidigare ägare pga att hon utvecklade ett aggressivt beteende när hon träffar nytt folk. Så jag och Christofer bestämde oss för att skaffa en liten skit tillsammans. Jag tror att vi har hittat ett bra namn åt henne och hon kommer på Onsdag nästa vecka, längtar som tusan.

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Har tappat all inspiration så ni får helt enkelt hålla ut tills den kommer tilllbaks och jag börjar skriva mer :) Nu ska jag äta frukost men först ska ni få se våran guldklimp!


Visst är hon söt?! Det är en blandning mellan chihuahua och papillion, Maja ska hon heta :)