Härlig dag!

Vaknade i morse vid halv elva, riktigt skönt att sova ut. Då såg jag att det var äckligt fint väder så jag fick ångest och skrev ett hot åt Josse att hon måste stiga upp nu. Men den busen hade redan stigit upp, tidigare än mig till och med! Nu måste jag ju skärpa mig.
Jag har varit och badat hela dagen. Först åkte jag till Udden och badade, det var så skönt att bada i en pool. Så vi låg där och solade en stund med Mirja men sen gick solen i moln så jag for hem och tvättade bilen.
Efter det for jag till stugan och fortsatte att bada, det är helt ljummet i vattnet. Grymt skönt! Sen grillade vi marinerad lax, fyy vad gott det var!

Elin har inga kunder på Udden så jag tyckte synd om henne och åkte dit och höll henne sällskap, nu väntar jag bara på att hon ska sluta så ska vi gå och springa och sen bastu i stugan. Måste ringa Fanny också.

Nu kom mina mostrar så ska vara och hälsa på dom, det är en evighet sen jag träffade dom!


Hehe jag och josse på udden


Jag tvättade bilen


Grymt cool tjej ;)


Även Maxen var i plurret

Snart 1 år

Har busat med Elin och Josse hela kvällen. Vi har pratat en hel del, tagit igen sånt som vi missat att berätta. Nu börjar klockan att närma sig ett så jag ska nog börja dra mig mot säng om jag får hem dom här busarna nångång, dom håller på att kolla på Paradise Hotel nu, det är bara en massa snusk i den ! :)

Vi har iaf pratat om den lilla vurpan jag och Elin gjorde med bilen förra året. Tänk, det är snart ett år sen redan! Tiden går så fort. Vi hade tur som klarade det :)
Nu ska busarna gå. God natt för min del.

Här är en bild från våran bilolycka, ganska coolt va? ;p


WOHO !!

Nu har jag bokat en resa åt mig och Christofer den 28e Augusti, till Bulgarien. Jag var ju förra året där men nu bestämde vi att vi ska åka till Golden sands istället för Sunny beach. Det blir kanon kul ! Gud vad jag längtar. Och billig var den också, då är jag så där sommar fräsch till skolan :)


Kangos

Det är då konstigt, det är alltid tomt hemma när jag kommer hem. Skönt på ett sätt men tråkigt på samma gång. Men dom kommer nog hem snart. Då ska vi äta palt, fyy vad gott ;) Sen tänkte jag åka och hälsa på Elin som jobbar på Udden och sen till Fanny som befinner sig på Ica. Efter det ska jag nog reta reda på Josse :)

Jag har precis kommit fram till att jag inte vill ha mitt internet nå mer, mitt mobila internet vill säga så om någon vill ta över det så säg till. Det är bindningstid till nästa Juni.

Jo, jag drömde en så konstig dröm i natt. Jag drömde om Simon, Lisa höll på att bråka med honom att det är Cassis fel allt som har hänt. Simon var jätte sur och sen när jag sa något så blev han ännu mer sur. Sen var vi inne i ett rum, en jätte stor lokal som det var disco i. I mitten av rummet var det en karusell, virvelvinden.
Jag förstår inte vars mina drömmar kommer ifrån ..

Nu ska jag gå och tvätta kläder!


Prison Break

Har precis kollat sista delen i Prison Break. Jäklar vilket bra slut men sorgligt, ligger här och gråter ;p
Kommer ju sakna den nu ..


Dagar som denna

Idag har det varit jobbigt. Jag hatar dagar som denna och ännu är den inte slut. Får försöka sova hela natten och sen upp och jobba. Har inte sovit så mycket i natt så måste ta vara på timmarna.

Annars är det ganska lugnt, jobbar hela helgen och sen fram till Tisdag, efter det så får jag semester. Fyy vad skönt. Känner att jag måste åka bort, nu är jag less så att jag skulle kunna spy. Vill bara bort från allt och alla.
Ikväll ska jag kolla på I love you, man. Den verkar ganska rolig, känns som att jag behöver sådant nu.

Ska bjuda på en låt som jag inte kan sluta lyssna på, en riktig depplåt. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Jag saknar det som var förr :(


Fest för hela slanten

Nu har jag hållt på hela morgonen och testat klälder. Klädesplagg efter klädesplagg har det varit nått fel på så nu sket jag i finkläderna och slängde på mig vita jeans och en oversize tshirt istället. Snart ska vi iväg till Jockfall och ha släktträff. Inte min utan Christofers, så det blir säkert roligt. Hade önskat sig lite finare väder bara men nog ska vi få fart på festen iaf ! :)

Sen på Lördag blir det Monica som vi firar, hon fyller 50år. Igår reste vi tälten och det var en riktig show. Fy vad jag skrattade, ingen förstod vad den andra menade men vi fick ihop dem till slut.
Skulle bara uppdatera lite snabbt, så ni vet vad jag sysslar med för tillfället. Snart får jag sommarlov också, bara en och en halv vecka kvar. Woho !

Party !!


Kär på nytt!

Haha ja, jag har hört en låt, en cover låt dessutom och den är så sjuuukt bra! Jag blev helt lycklig när jag hörde den. Det är en av mina favorit låtar genom tiderna och när dom gjorde om den till rock blev den till och med tusen gånger bättre ! Jösses säger jag bara ;)
Så nu ska ni också få höra den.



Då är Laxfestivalen i fullgång. För exakt ett sedan så kuggade jag på uppkörningen :) Så då var jag på extremt dåligt humör men idag är jag glad. Har varit och bastat med Josse och alkoholen värmer i magen. Nu ska jag ringa Josse så ska vi till Udden.
Ha en bra kväll så ska jag ha desamma.

Jag saknar !

Ibland är det bra att sakna varandra. Men nu känner jag att jag inte vill sakna Christofer, jag vill vara med honom nu ! Hojja, jag blir tokig. Jag har faktiskt inte varit med honom på hela veckan. Jag kom dit igår, sov och for och jobbade. Nu är jag i byn igen. Men det är fint att sakna också för när jag träffar honom på Söndag så kommer jag att vara dubbelt så glad. Seriöst så har jag blivit som beroende av Christofer. Jag kan inte sova om han inte ligger brevid, när jag är ensam så funderar jag vad han gör. Jag är som nykär. Farligt farligt! För hur kommer det att vara när jag börjar i Kiruna igen ? Fy, vill inte ens tänka på det.

Anyway, jobbet gick bra idag. Var bara ganska trött, det har varit en mycket seg och plågosam dag. Jag har haft fruktansvärt ont i magen. Så jag fick sluta redan halv sju, vilket var mycket skönt.
Nu ska jag nog gå och socialisera mig med Simon, Robban och Anders. Eller så åker jag till Udden och kollar när dom bastar med Fanny :)


Snart helg !

Fy vad jag längtar till helgen, det blir nog jätte roligt. Som det alltid brukar vara på Laxis ;)
Idag har jag busat med Elin och Josse hela dagen. Vi har varit och promenerat, sen bestämde vi oss för att äta i Udden men när vi kom dit så var ALLT slut. Nog är det konstigt. Den har vi bestämt att vi ska åka till Stockholm i Augusti. Attans vad roligt det skulle vara.
Igår så kollade vi en film som heter My bloody valentine och jag måste säga, SKIT ! Först i slutet så blev den spännande. I början var det en riktigt b-film.

Nu ska jag börjar kolla om jag behöver med något till Pajala, sen åker jag men kommer hem imorgon eller på Fredag igen.
So long ..


Kallt !

Fy vad kallt det ska vara. Och det värsta är att det blir varmt på Torsdag, självfallet för jag jobbar ju då, och sen till helgen blir det kallt igen och regn ! Jag hatara detta väder, seriöst så blir jag tokig snart.

Nu ska jag ta en spring tur, man kan ju glädja sig med att det är perfekt löpningsväder iaf !

Nya tag

Ja, nu måste jag väl ändå skärpa mig lite och börja uppdatera! Men jag har inte haft så mycket på hjärtat även fast det har hänt en massa.
Nu åkte jag iaf hem till Kangos i hopp att umgås med Josse och alla men nae, då har alla åkt till Kiruna. Nog är det konstigt.
Jag är fortfarande sliten efter Pajala marknad. Jag har jobbat hela helgen fast jag har varit ut. Så ni kanske förstår hur sliten jag har varit. I natt ska jag riktigt sova ut, ingen hostande Christofer, ingen klocka som ringer. Fy vad jag ska sova :) Men som vi vet så är ju Laxis till helgen så då blir det en till två dagars fest och helgen efter det fyller svärmor 50 år. Men efter det blir det tusan lugnt för mig !

Nu ska jag kolla lite bilder och ladda upp dom. Kolla på facebook, dom kommer förmodligen upp där om ni vill se dom.