Påsken.

Ja, vad kan man säga om påsken 08 ? Haha vilket jävla ös det har varit !! Har faktiskt haft en jätte bra påsk, om man nu inte räknar med hur dåligt jag mådde på Söndag pga för hög alkohol konsumering :)
Idag har jag varit och grillat med Fanny och Elin i Ipa, var riktigt gott med korv. Erik kom också förbi dit, roligt att träffa honom för jag har inte gjort det på väldigt länge.
I Söndags var jag och bastade med Lisa, Olle, Johan, Anton och Erik Frånlund men Anton och Erik ville inte basta.
Igår var vi hos petrus och kollade film, kollade dock på I am legend som jag har sett men det var ändå roligt att se Elin hoppa till hela tiden. :)

Jaja sitter här och myser till en väldigt fin låt. Stämmer så bra in i mitt liv just nu.

Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me
Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?


En liten bit ur låten !
Nej, nu ska jag gå till Fanny, vi ska åka till Holmas, eller Ica Nära som det heter nu. Sen ska vi baka en god kladdkaka ! :D

Over and out.

Trött i ögon och kropp

Idag är det Fredag och inte vilken fredag som helst utan, Långfredan ! Hoppas på en riktigt trevlig kväll hos Lisa idag. Grattis på 18års dagen ! :)
Igår var jag i Pajala med Fanny. Orkar inte berätta allt vi gjorde där, det sköter fanny så läs hos henne. Men vi hade en rolig dag och dagen är inte slut eftersom vi ännu inte kommit i sängs. Ögonen känns tunga .. Men något jag blev besviken på var att those bastards som vi var med under kvällen som hade lovat att föra oss till Kangos på morgonen men visst inte, här ska man vara känslokall och skita i oss. De ville hellre sova vidare så vi bestämde att hoppa i sängen och göra livet allmänt jobbigt för dem :) Sen tog jag och Fanny en jogging tur på 2km i -15. Har varit med om bättre kan jag meddela.

Nä, vet ni vad ? Nu ska jag gå och städa mitt rum som Vanessa och Max har stökat ner ( måste alltid ha någon att skylla på )
Tack för mig och på återseende ! ;)

Step up 2: The streets

Som ni ser på rubriken så kollar jag just nu på Step up 2, tog en liten paus bara. Så sjukt bra film. Rekomenderar jag verkligen ! :) Iaf för de som gillar dans. Finfina killar med i den ;)
Idag har jag inte gjort mycket mer än att jobba och fira Anja som går på semester, fick äta jätte god tårta ;P Tänk att få ha semester i 6mån :O Då hade jag nog åkt utomlands ett tag !
Hojja vilket härligt väder det var idag, var ute och promenerade lite. Känner att våren är runt hörnet nu. Får hoppas att det slutar snöa nån dag.

Imorgon är det skotersafari men tror inte att jag ska åka iaf, känns så onödigt att åka till Lehtojärvi eller vars det nu var de skulle åka. Hade hellre åkt till Lumivaara.

Jaja, ska nog återgå till filmen,  sen ska jag kanske ta en promenad innan bastun. Måntro om jag hinner ?

image19

Hemma

Då var jag åter hemma igen efter en snabb vistelse i Kiruna. Köpte mig en ny jacka som jag inte ska säga priset på då folk måste tro jag är helt knäpp men en Haglöfs var det !
Hade mysigt med Fanny i hennes lägenhet, råkade till och med prata i sömnen med henne fast jag tror nog hon börja vänja sig vid det :)
Sen har jag varit med Kangos grundskola till gruvan, var faktiskt roligt att vara där, första gången för mig ! Sen åkte vi hem i en väldigt varm buss. Elin somnade i bussen så jag lekte med lite godis under näsan på henne. Ville få henne att börja sukta efter godis och när hon vaknade så var det första hon sa: Eve, får jag en godis. Haha, tyckte jag och Elli var ganska roligt.
När jag kom hem så hade pappa kommit, känns skönt att ha honom hemma igen.

Jaja imorgon är sista dagen på jobbet innan påsk så får ge järnet då :)


Kan inte förstå att du sparkar när jag ligger ner.

Söndag.

Tänk att ens värld kan falla samman utav en enda mening. Jag visste inte alls vad jag skulle säga eller hur jag skulle reagera. Men pappa du är stark och du klarar det här finfint. Du måste göra det, för vi tvingar dig till det.
Så nu blir det att ta det lugnt för din del, ska nog gömma dina skidor under snön så hittar du dom lagom till sommaren.
Tillbringade dagen igår på sjukhuset, ska åka dit igen idag på eftermiddan. Sen ska jag åka till Kiruna en snabbis. Köpa en present åt Lisa bland annat, hon blir ju vuxen på Fredag :)

Jag vet inte, men jag måste säga att jag känner mig lite besviken. Det känns som att när man behöver vännerna som mest så försvinner dom. Antar att ni har bättre för er.
Tack Fanny för att du alltid finns där för mig !

 Älskar dig, Pappa.


Att vara stark.

Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna

Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest

Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas

Att vara stark
är att leva livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
slå sig hårt och
alltid komma igen

Att vara stark
är att våga hoppas
när ens tro är som svagast
att vara stark är
att se ljuset i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit.


image16
 Svart På Vitt


Seriöst

Ja, seriöst. Vad är det för fel med alla ?! Vafan, kan man inte ens umgås med en killkompis så tror alla att man är tillsammans med honom ? Och värre är det att alla går och viskar runt om det, FRÅGA MIG ISTÄLLET !!! Hoff, är så sjukt less på allt folk i den här byn. Har ni inget bättre att prata om ?
Nä, jag och Gustaf är INTE tillsammans. Där har ni det så nu kan ni sluta prata om det. Helt sjukt att man inte ens kan umgås med nån så ska ni börja prata.

I söndags var jag med Simon och Emil till Pajala med skotrarna. Träffade också, hör och häpna, Gustaf där. Så körde runt lite med honom. Sen kunde det väl ha gått bättre, haha. Först gick Simons nya skoter sönder så vi var tvungna att vänta där på att Robban skulle komma och hämta honom, så då åkte jag och Emil ensamma hem.
Då började min oljelampa att blinka då och då.
Strax före Sammalvaara lyste den hela tiden och sen just efter sammalvaara hördes det en hög smäll. Tänkte att jaha, det var den motorn. Så öppnade och kollade men tack och lov, var det bara variator remmen så det var bara att börja byta. Mitt ute på myren där det stormade dessutom ! Emil stog och såg på, kan jag också meddela. Nåja, resten av biten var inte heller så rolig att köra, var helt snöblind, alla spår hade drivit igen, var på väg ner i en vak men lyckades hålla mig åt sidan och vi kom hem oskadda ! :)
Vill även tillägga vad Emil sa: Inte kan man tro att det är en tjej som kör. Höhö, tar det som en komplimang ;)

Nåja, nu ska jag gå och klaga åt pappa och robban om hur sjuk jag är. Har drabbas av förkyldning igen.
Så där ja, nu har ni något nytt att diskutera om. Ni kanske tror att det är något mellan mig och Emil nu, jag har ju trots att kört skoter ensam med honom ;P

Evelina Persson.