Ångest inför Holmen !

Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska göra imorn. Ska jag vara chaffis eller ska jag dricka vuxen saft ? Hade varit så himla skönt att vara nykter och inte göra eller säga nå dumma saker men det hade ändå varit roligt att festa med tjejerna här i byn. Kanske kan jag festa här i byn med dom och sen skita i att åka till Tärendö ? I don't know ..

Dåså, då har den första skolveckan gått. Den har gått otroligt snabbt. Har hållt på med lägenheten hela veckan, helt slut varje kväll. Har bara ett rum kvar sen så attans blir det inflyttningsfest.
Nu måste jag fråga mig själv, varför gör jag alltid fel ?! Nångång måste jag väl ändå lära mig ! Haha man säger ju att man lär sig av sina misstag men varför är det så att jag alltid hittar nya misstag ?

Yeye, dom ringde från försäkringen i veckan och jag fick veta att jag skulle få ut mer av bilen än vad jag själv betalade för den. Iaf något possitivt denna vecka. Så nu är jag ute på bilköpe-marknaderna igen men vad vill jag ha ? Eller jag vet ju vad jag vill ha för bil men vars ska jag hitta den ?
Nu ska jag till stugan och basta och sedan ska jag plugga medicin.

A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies have made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles that separate
Disappear now when I'm dreaming of your face

Väntan.

Har precis satt in bilder på pixbox från Pdol, våran lilla roadtrip och Luleåkalaset. Men allting fick dock inte plats. Checka in http://heterevelina.pixbox.se/ !
Ligger och väntar på att Elin ska vakna nu, har inte så mycket att göra. Det är helt sjukt, jag kan inte sova nå länge nå mer. Har vaknat varje dag kring sju-halv åtta den här veckan. Nästan så att det är jobbigt. Alla sover ju då, man har som inget att göra. Fast på ett sätt är det ju bra, man vänjer sig till skolan.
Fredag idag ! Attans vad härligt. Åker nog till Pajala ikväll skulle jag tro ? Frida frågade om jag skulle komma till stan och festa med dom men jag tänkte att jag tar det helgen efter Tärendö holmen för då skulle det tydligen också vara fest där fick jag höra av Micke. Hojja, jag som har tänkt att det skulle bli lugnt och skönt nu när sommaren slutar men detta börjar ju inte alls bra. Allting kommer lösas och bli bättre igen ! :)
Nästa vecka blir nog helt full. Boxningen börjar på Måndag, alla kvällar ska jag hålla på med lägenheten och på Tisdag kommer även Fanny och bor med mig veckan ut. Blir riktigt nice !

Nä, nu ska jag gå och checka om jag har fått post, sen blir det dusch.
Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey, I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Where you gonna sleep tonight ?

Efter en dag på Ikea är jag utmattad ! Och pank .. Jag älskar verkligen att gå på Ikea. Man borde vara miljonär och kunna köpa allting man ville ha därifrån. Tänk vad fint det hade varit. Skulle egentligen inte ha åkt dit idag men det blev en brutal vändning i morse och vi bestämde oss att vi skulle åka iaf. Jag fick nämnligen inte tag i min far igår kväll när jag tänkte fråga om jag kunde låna hans bil men i morse hörde jag minsann att han kom hem tidigt så då gick jag ner och kollade vad han sysslade med och där stod han med två feta laxar. Trevligt uppvaknande med blod och en stark lukt av fisk. Nåja, vi kom till Ikea iaf.
Haha där hade vi roligt. Elin var på väg att välta ner en tant och jag kunde inte sluta skratta för att det såg helt sjukt ut. Hojja, vad vi har roligt tillsammans. Kommer ihåg när vi var små och lekte med barbies nere vid älven. Elin var förtvivlad för att hennes barbies byxor flöt iväg. Ja .. rolig nostalgi.
Imorn åker jag till Kiruna igen och börjar med det roliga arbetet. Förbannade tapeter, hatar att sätta upp dom. Och kommer nån och klagar på dom så får dom smaka på min höger krok :) Men sen när allting blir klart så blir det säkert svin fint. Annars ..

På Måndag börjar skolan igen. Blir nog ganska skönt att komma tillbaks till mitt liv. Vet inte vilket råtthål jag har hållt hus i hela sommaren men jag kan konstatera att jag inte har gjort ett skit så nu blir det hårdträning !

Nä, nu ska jag ringa och terrorisera Elin en liten stund.
So long, Suckers.

Ny lägenhet.

Igår var jag i Kiruna och kollade på min nya lägenhet. Huhu .. En del att repa är det :/ Men det är iaf något.
Idag har jag varit i Pajala och tog ett foto till mitt körkort. Kanske onödigt med tanke på att dom kanske kommer återkalla det. Dom får verkligen inte göra det, då blir jag ledsen igen. Har nyss förlora min bil och nu ska jag fan inte förlora mitt kort också !
Hojja, jag har blivit jätte dålig på att skriva här, har som inget att berätta även fast det händer saker hela tiden. Kan berätta att pappa fyllde år igår så då gjorde jag en jätte god marängtårta med färska jordgubbar. Riktigt god blev den :)

Haha seriöst, sånt här vill ni inte läsa så jag slutar här och skriver när jag har mer på hjärtat.
Keep it up ! :)

Torsdag.

Dåså, det var den bilen. Mer kan jag nog inte säga. Allting gick så fort. Ju mer jag tänker på det, desto sämre mår man. Ja, jag ska inte klandra mig själv och det finns nya bilar. Alla säger det och man blir bara mer irriterad för varje gång nån säger det. Tänk om något allvarligare hade hänt. Det är svårt att beskriva hur jag kände när Elin hängde där upp och ner.
Jag säger bara att vi har haft sån sjuk tur. Jag är glad att vi lever än men ska sanningen fram så är jag sjukt besviken över min bil. Helt totalt sönder. Kan inte sova om nätterna heller, är svin trött men det enda man kan göra är att ligga och tänka tillbaks.
Så jag säger bara, håll era ögon på vägen. Det går sjukt mycket fortare än ni anar när det väl sätter igång.


Hemma igen.

Det känns ganska tråkigt att vara hemma igen, ska jag erkänna. Jag ska iaf berätta lite om veckan som har gått.
Först bar det av till Pdol, där var jag duktig och tog det lugnt. Det var jag som hade första passet på bilen så ville inte åka fast för fyllekörning. Men det var iaf en riktigt bra helg med fint väder ! På Söndag åkte vi vidare till ett ställe utanför Ö-vik där Mirjas kusiner bodde. Dom var väldigt trevliga och hade en VÄLDIGT oskön säng. Har nog aldrig sovit sämre.
Vi åkte iaf vidare mot Gryttjom, där jag skulle hoppa. Vi stannade i ett ställe som hette Strömfors som låg ca en mil utanför Gryttjom.
När vi skulle åka till Gryttjom på morgonen så tänkte vi ta en lite genväg men vi insåg att fortsätter vi åka på den vägen så skulle vi nog aldrig komma fram så vi vände på klacken. ÄNTLIGEN var vi framme och jag skulle få hoppa !! Efter ca en och en halv timme försening var det min tur. En helt underbar känsla måste jag säga. Verkligen något att rekomendera. Tänk er att falla i 200-300 km/h. Det var alltså helt fantastiskt !
Vi åkte vidare till Sthlm där det blev utgång. Måste bara berätta om stället vi skulle campa på. Det var ett jätte fint ställe i sig men attans om man ville campa med tält skulle man ut skogen och uppleva campingen lite mer som ..  "i skogen". Ja, så vi slog upp tältet mitt inne i skogen men tack och lov slapp vi sova där för vi hamnade på efterfest och somnade dit. När vi kom till campingen på morgonen så skrattade personalen åt våran Walk of shame. Vilket vi fick höra resten av dan av dom.
Nåja, därefter började vi åka upp igen mot Luleåkalaset ! Hade svin roligt .. Måste även berätta Elins dumhet. Jag och Elin satt och kollade på Tv och då kom det upp en almenacka där det visades 1 April. Så sa Elin:
- Haha, det är 1 April där också.
Jag blev tyst och kollade på henne med undrande ögon och då kom hon på.
- Javisst ja, det är ju inte April idag. Haha idag när jag vaknade tänkte jag också: Är det idag man får säga: April, april din dumma sill ..
Ja .. ibland blir jag RIKTIGT imponerad av Elin. Det är svårt att skilja mellan April och Augusti.