Ny design!

Tjo, som ni ser så är det en ny blogg design. Håller bara på att leka och se om jag hittar nått kul.

Dekal

Och den andra blev så här:


Väggdekoration

Har precis satt upp en väggdekal på väggen, blev ganska bra faktiskt.

Jag har faktiskt kunna sova i natt trots att jag sov så länge igår på dagen. Fast jag har vaknat ett x antal gånger.

Nu ska jag sätta upp en annan väggdekal :)


Ajaj

Det gör ont i min mun. Eller egentligen inte i min mun utan i käkbenet. Det ser ut som att jag har en stor boll inne i munnen, är svullen som aldrig förr på ena sidan.
Jag fick ett lugnande läkemedel som jag inte kände nånting av medan jag låg i stolen men när jag sedan skulle därifrån vart jag vinglig och allt känns som en dröm efter det. När jag kom hem somnade jag och sov över fyra timmar. Inte chill! Hoppas att jag kan sova nått i natt nu.

Nu ska jag kolla på pengarna på bordet och sedan på sons of anarchy!


Hela ansiktet är bortbedövat

Har precis opererat bort en av mina visdomständer och det var inte roligt!

Chrille ska hämta mig, jag får tydligen inte köra bil själv :)
Kram!


50 års galej

Efter en hel kväll med en massa gott att både äta och dricka så är jag full och belåten. Har haft en sjukt mysig kväll på allhuset där vi firade josses mamma som har fyllt 50! Stort grattis från mig :)

Nu ska jag sova och hoppas att herr Bakis inte kommer och besöker mig! Annars blir det en tung resa till Luleå. Kram kram!

Förresten, nu har vintern kommit på riktigt upp till Tornedalen, som jag har längtat! <3


Pvk

Har precis satt mitt livs allra första PVK och det kändes toppen! Nu tar jag mitt pick och pack och åker till Pajala :)


Media Markt!

Idag har Mediamarkt öppnat här i Luleå så jag och Chrille var för nyfikna för att inte åka dit och kolla. Big mistake alltså. Det var så galet mycket folk så man knappt kom in på parkeringen. För att inte tala om hur det var inne i butiken. Jösses .. Men jag blev en stekpanna rikare i alla fall! Haha

Efter det for vi på diverse uppdrag på storheden innan vi for till gymmet och tränade på crosstrainer. Förresten, den där träningsvärken som jag hoppades på från benpasset med Emelie. KILL ME! Det gör så ont att bara sätta sig på toalett stolen är ett stort projekt.
Nu ska jag packa för imorgon åker jag till Pajala på fältstudie och sen på fredag åker jag till Kangos och träffar bästaste Josefin Edefall som kommer hem på besök från staterna! Som jag har längtat!
Imorgon ska vi också få lära oss att sätta PVK, det blir spännande. Jag kommer vara så nervös trots att jag vet att jag inte behöver vara det. Men nog vet jag att det kommer gå bra, kan ju inte bli värre än att jag missar venen .. Eller? :)
Perifer Venkateter

(Bild tagen från vardhandboken.se)

A christmas Carol

Ligger och kollar på a christmas carol och myser ensam under filten. Fy vad jag längtar till julen, ska bara mysa en massa denna jul!

Idag har jag varit Emelie och kollat på innebandy match när hennes kille spelade, efter det gick vi till gymmet och körde igenom benen lite, det brände så där härligt i slutet så jag förväntar mig en härlig träningsvärk.

Nu ska jag åka och hämta Chrille, Frille och pecka från hockeyn, ska åka förbi kvantum och köpa julmust också ;)


Bingolotto

Det går inte så bra för mig i Bingolotto. Men tänkte bjuda på en gullig bild på Maja dom jag tog alldeles nyss, förstår inte hur hon kan sova så här :)


Mina drömmar

Nu ska jag berätta om mina drömmar i livet! Jag har så otroligt många så jag vet inte ens vars jag ska börja men jag börjar med topp 3:
  • Först och främst vill jag bli klar med skolan så att jag äntligen kan börja jobba och börja leva! Nej, jag är inte en äkta student som älskar studentlivet utan jag vill gå till jobbet och sen komma hem utan att tänka på en massa rapporter hit och dit.
  • Nästa är att skaffa mig en häst, jag har sån sjuk längtan efter hästar. I somras skulle jag ha fått en häst helt gratis eftersom han inte kunde användas som trav. Men med ett väldigt värkande och tungt hjärta var jag tvungen att tacka nej pga skolan! (Och ekonomiska skäl, självfallet. Man är ju inte direkt miljonär som student) Jag var även påväg att bli halvfodervärd till en söt liten tös i höstas men även där kom ekonomin in och förstörde för mig.
  • Skaffa familj och hus. Även fast jag vet att detta kommer inom sin tid så längtar jag dit som tusan. Jag vill ha ett stort vitt hus med stora ängar omkring mig och jag har hittat mitt drömhus redan, synd att den nyligen blev såld bara.
Dessa tre drömmar är ju realistiska och jag kommer nå dem så småningom. Men jag vill nå dem nu! Helst imorgon. Man borde vinna en massa pengar så man blir ekonomiskt oberoende, hur skönt skulle inte det vara?
Så för att jag ska bli det, ska jag och Chrille spela BingoLotto ikväll! Det är ju faktiskt 20 års jubileum ;) Haha ..
Håll tummarna så att jag vinner! ♥

Thats when we all win

Varför försvinner inte min trötthet nångång? Blir tokig på att hela tiden vara trött och inte känna sig utvilad. På nätterna vaknar jag typ  20 gånger och har svår att somna om igen. I natt vaknade jag vid två av att Maja gnällde och jag blev helt klar vaken, kunde verkligen inte somna om. Låg säkert vaken till fyra tiden innan sömnen hittade mig igen! Vet inte vad det är som gör att jag är så orolig, jag tror att det har nånting med "energin" i vårt sovrum, skulle inte alls vara förvånad om det spökade! Haha .. Nej usch, nu vill jag få ordning på min sömn!
Denna dag har jag inte åstadkommit nånting alls, har varit en helt sjuk seg dag. Har kollat några avsnitt av Sons of anarchy och även New moon. Idag är det premiär av Breaking Dawn här i Luleå, spännande! :)
Nu ska jag fortsätta min kväll med att se Greys anatomy, finns det något bättre? ♥

Back on track

Känner att jag är på väg tillbaka till träningen igen och det känns skönt!
Jag hade då sjukt svårt att somna igår kväll, vred och vända på mig men kunde inte somna. Maja väckte mig som vanligt vid åtta, gick ut på en promenad och när jag kom in igen somnade vi båda på soffan till halv tolv, helt stört!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta potatis och purjolöksoppa :)


Trött, trött, trött

Åh vad jag är trött. Har varit igång hela dagen!
Har äntligen fått Chrille att ta gymkort på samma ställe som mig så idag var vi och körde ett stenhårt rygg och bicepspass. Det var nog dit min energi försvann.
Men än är inte dagen slut, nu ska jag kämpa en sista runda med Maja.
Hoppas att ni får en bra måndags kväll!


Fars dag!

Vaknade idag av en jobbig Maja som började gnälla från halv åtta och slutade inte förrän åtta då jag fick nog och steg upp. Hon är en pain in the ass när hon löper med andra ord.
Nåväl, när jag hade varit ute på våran morgon promenad satte jag igång att göra en marängtårta som vi skulle bjuda Monica, Bernt och Chrilles farmor på. Jag är inte riktigt van med våran ugn så marängen blev helt konstig men god ändå!

Efteråt for vi till östens pärla för att äta där, galet gott som vanligt :)

Helt sjukt fin solnedgång idag igen, synd att jag inte hann ta nån ordentlig bild.


18 hos oss

Har bjudit hit Ida för att äta middag så nu väntar vi bara på Chrille som är ute med Maja :) på menyn står tacopaj och till efterrätt ananas med glass! Mmm...

Hoppas att nu får en bra lördags kväll!


Morgonpromenad

God mooorgon :)
Har precis ätit frukost efter en promenad till ormberget. Blir så sjukt arg på dem som har sina hundar lösa! Som nu också, jag hade bara tur att jag hann se den lösa hunden innan den såg oss. Dessutom löper Maja nu så alla hundar är ju som tokiga i henne.

Det är himla tråkigt väder ute, så tjock dimma så att vi inte ens ser ner till marken från lägenheten :)
Hoppas att ni får en bra dag


Avslutning

Har haft en myskväll med bastu, kyckling och vin på det. Nu på kvällen har jag drömt mig bort till Hawaii efter att jag har läst en blogg. Åh. Varför blev jag inte född som rik?

Nu ska jag kolla sons of anarchy och drömma om resor. Bjuder på en fin solnedgång från lägenheten som är tagen i veckan :)


Test, test :)

Nä nu jäklar tänkte jag ta upp det här med att blogga så nu får ni säga till om jag slarvar. Jag ska pröva på det här med att blogga från mobilen, sparar en massa tid och då får ni lite mer aktuella bilder :)


Bilden är från i torsdags när jag och Chrille promenerade till ormberget med Maja.


11/11 -11

Idag är det 11 November 2011, eller 11-11-11 om man vill skriva så istället. Ganska häftigt :) Dock så missade jag det gyllene klockslaget 11:11 då jag satt och bråkade med en rapport. Som jag nu förövrigt är klar med, känns fantastiskt! Bara tre kvar innan julen :)

Shit vad tiden har gått fort, det är ju galet! Känns som att det var nyss Augusti och skolan skulle börja igen. Vi har ju snart gått klart en hel termin.
Vi har bland annat flyttat in i nya lägenhet, trivs som fisken i vattnet. Förra helglen var jag i Kangos på invigning av Pinetree resort, grymt fint var det där och roligt hade jag.

Förresten, i Januari åker jag till Kiruna och stannar i 4 veckor, kul!

Nu ringde Emilia så jag kan inte koncentrera mig mer! Det var en snabb uppdatering :)


Utsikt från nya lägenheten


En bild på mig, Emma, Linnea och Emelie från början av våran nolle-p. Ganska kul att det är dem som jag umgås med mest fortfarande :)