Morgondagen.

Imorn börjar den efterlängtade festivalen igen. Och jag har ångest. Jag vill inte. Usch, vad allting känns fel helt plötsligt. Vad är det för fel på mig ?  Är jag inte mogen nog ? Jag vet inte. Jag känner mig fast fångad i en bur och det känns inte alls bra. Det är inte så här det ska vara !! Vad ska jag göra ? Jag antar att .. går det inte så gör det inte det. Varför fortsätter jag kämpa ? Givetvis vet jag att det bara är jag själv som har svar på dessa frågor.
Jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga eller göra. Jag känner inte mig själv mer, vem är jag ? När man är en främmande person för sig själv, står allting verkligen rätt till då ?
Nä, jag ska gå och sova. Ingen idé att sitta här och grubbla, kommer ändå aldrig fram till ett vettigt svar.

Btw, en dikt jag lyckats skriva !

Här kommer den igen
Smärta, smärta, smärta
Så fort jag vaknar,
börjar mitt hjärta värka
Som ett mörkt och stormigt hav,
börjar smärtan att kväva mig
Jag försöker kämpa emot, att inte låta den vinna,
efterallt var det inte mitt fel.
Ifall jag gör mitt bästa att ignorera sorgen,
så kanske smärtan är borta imorgon.
Jag sätter på mig det leendet som ingen ser skillnad på,
det gömmer de saker jag aldrig skulle berätta.
Använd, sårad och hånad.
Alltid känslan av övergivenhet.
Så varför kan jag inte se,
det var inte mitt fel.


En bra låttext bjuder jag också på. Deprimerande, I know.

Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe


Midsommar

Tänkte skriva ett snabbt litet blogginlägg innan jag går och umgås med Grabbarna bus i tvrummet.
Har kommit hem från Pajala idag efter en hård arbetsvecka. Har hänt mycket, har till och med sagt upp mig (för ungefär femte gången) Men nu får det bannemig vara nog, jag är less och vill inte tillbaks dit ! Alltså, tre veckor till och sen är jag mottaglig på förslag på jobb :)
När jag åkte hem från Pajala idag så låg det SNÖ på vissa ställen. HUR SJUKT ÄR INTE DET ? Nä, här ska inte jag bo länge till kan jag meddela. Iaf, så åkte jag hem med Ida Fors. Jag ser verkligen upp till henne, är riktigt stolt att ha henne som första kusin. Jag har aldrig mött en person som ser livet på det sättet hon gör, hon har cancer och man kan inte ens se eller höra det på henne. Hon är så glad och ja .. Tänk ändå att ha så ljus syn på livet när man har fått cancer. Ja, jag är då imponerad och riktigt stolt !

Nä, jag ska gå och kolla vad busarna hittar på nu ! Ha nu en trevlig Midsommarafton och hoppas vi träffas på Udden ! :)


Negative - Won't let go.

Då var man åter hemma igen. Resväskan står och väntar på att packas upp. Men med en mycket god anledning så skiter jag i det tills framöver.
Veckan i Bulgarien var verkligen ett minne för livet. Har haft så otroligt roligt. Kanske inte var de rätta personerna jag åkte med men vafan, det var svin roligt iaf. Jag skaffade mig en tatuering också, nöjd som attans. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om veckan, ni kommer nog se bilderna ploppa upp om ett tag. Jo, förresten! Jag hoppade bungijump där. Eller det blir "Tvärtom Bungijump" Istället för att flyga ner så flög jag upp typ 200m och sen fritt ner igen. Det var en sån sjukt härlig känsla som inte går att beskriva. Jag skrek som en liten flicka, det ska jag inte dölja men den adrenalin kick jag fick, var helt fantastisk. Jag bara längtar tills jag ska hoppa fallskärm !
Jo, sen så red vi också en elektrisk tjur. Herregud är nog det enda ord som beskriver det. Nä, testa dessa saker. Helt otroliga saker :)

Student idag. Tråkigt att dom fick så dåligt väder men det klarnar ju upp nu iaf. Fast det kanske bara är i Kangos ;)

När jag kom hem från Kiruna stod det en massa feta paket i Tv-rummet och det visade sig vara min present från Simon. Det var en hemmabio med kareoke och grejs. Nu blir det ös på mina fester !! :D

(Har hittat en massa bra låtar under den senaste tiden, därav rubriken som är jävligt bra låt)

Soo Long, fuckers.


Bulgarien

Ja, det har inlagget kommer ta sin tid. Hatar att skriva pa tangentbord som inte har samma bokstaver som vi har hemma i Sverige.
Iaf, har sitter jag i Bulgarien. Har haft svin roligt hittills och hoppas det fortsatter sa. Ikvall ska vi ga pa ett skandinaviskt disco. Poolparty och allt ar det. Hoppas pa det basta men jag ska da ta det ganska lugnt. Jag har nog aldrig matt sa daligt som jag gjorde igar. Antar att jag har mig sjalv att skylla pa.
Imorse regnade det men jag ser att solen skiner dar ute nu sa ska val borja rora mig mot hotellet och vacka Lisa, som sover konstant !
Detta inlagg blev utan smilies for jag har problem att hitta ratt pa tangentbordet. Haha, skriver jag istallet.

Hoppas ni har det bra dar hemma och Lisa bad mig halsa till er.

Soo long.


And then I turned 18.

Igår hade jag kalas för mig själv som blev hela 18 år. Har väntat på denna dag i drygt 18 år :) Hade faktiskt en jäkligt bra dag. Först har jag varit i Ida järvi och grilla med familjen, mysigt mysigt. Sen drog jag med Fanny, Elin och Josse till Värdshuset. Där inväntade vi de andra och sen hoppade vi i badtunnan och njöt. Lite väl varmt blev det faktiskt. Det skyller vi på Erik, han som ville ha varmare.
Sen for vi till Pajala. Tyvärr kunde ju inte alla följa med dit men vi hade roligt iaf. Har fått prata ut både med den ena och den andra. Vill verkligen att det här ska fungera så hoppas det fixar sig ! Jag älskar dig :) Jiepp, det gör jag. Men sedan har vi Pee som blev förbannad av nån anledning. Fick en riktig känga av henne helt plötsligt men hoppas att det också löser sig.
Annars så ska jag säga att jag kunde inte ha fått bättre väder. Helt otroligt vilket väder det var !

Oj, nu börjar klockan bli mycket så ska börja packa. På Onsdag åker vi så det blir nog ingen uppdatering på ett tag så ha det bra folks ! :)