Up and go !

Äntligen så åker vi !! Hojja vad skönt och ROLIGT det ska bli att åka bort. Jag ska inte vara nykter i helg, jag ska köra öset och ha så roligt som möjligt.
Jag brukar aldrig ha ångest när jag ska packa men då attans började Mirja och Fanny prata om sin ångest. Sen när jag står där med väskan och ska börja sätta in alla saker, då attans står jag där med min ångest och funderar vad fan jag ska ta med mig. Men jag fixade det till slut så nu är jag redo att åka !
Jag ska även säga att DET REGNAR INTE !! :D Helt otroligt .. solen skiner faktiskt. Man blir som glad, härligt att vi får fint väder till helgen !

Okej, jag ska nog åka och köpa maten vi ska ha med oss och fixa det sista innan vi åker.
Cuz I'm gonna fly, so high, above the sky !
Soo long, suckers ! :)


Onsdag.

Lill-Lördag. Jag har svin tråkigt. Iofs så är klockan inte ens två så alla är och jobbar. I morse har jag iaf tvätta och vaxa min bil. Har även städat den invändigt. Just när jag blev färdig så började regnet att falla så då var det bara att köra in i garaget. Jag är så sjukt less på detta regnväder !! Vill att det ska bli fint väder nu :(
Håller på och kolla på Ikeas hemsida men jag förstår inte vad som är fel på den. Jag har försökt gå in och kolla på saker i flera veckor nu men jag ska då säga att det är jävligt segt. Jaha nu kom det jag hade väntat på: Servern hittades inte. Då lämnar vi det !

Imorn åker vi, gott folk ! Eller vi åker ju bara till Luleå imorn, på Fredag till Piteå och sen på Söndag fortsätter vi neråt. Och på Tisdag hoppar jag :)
Jag vill gå på Pdol men ändå inte. Jag sparar hellre och kör askalas på Lulekalaset istället. Så jag kanske ska vara nykter i helg ? Återstår att se.

Nä hojja, vad ska jag hitta på ?


Idag har jag rätten till glädje

Ja, idag har jag verkligen rätt att vara glad. Jag har nämnligen fixat uppkörningen :) Så nu attans får ni hålla er borta från vägarna för jag ska då fräsa med min golf ! Det kändes såå skönt när han sa att jag var godkänd, hade nästan lust att hoppa på honom ;) Nä jag var faktiskt rädd för honom, han var som en militär. Fast han hade jävligt mycket att berätta, vilket gjorde det hela roligt att köra med honom. Han har också hoppat fallskärm flera gånger så vi pratade nästan hela tiden om det. Förra gången vågade jag knappt säga något åt honom för han såg så arg ut :)

Ikväll blir det Pajala igen och jobba. Efter denna helg är jag fri från jobb och då ska jag luta mig tillbaks och bara glida runt till skolstarten.

Nu är jag hungrig som ett svin !

Laxfestivalen -08

Måste säga att jag hade en riktigt bra på laxfestivals Lördan. Tänk, det var över 600 inbetalda på Udden. Det är rekord ! Träffade en massa folk som man inte har sett på ett tag. Det var efterfest fram till morgonen. Eller jag gav upp där vid fem när dom skulle börja sjunga kareoke men vad jag hörde så hade det gått ganska långt :) Nåja, det var en minnesfull kväll som jag aldrig kommer glömma !

Vad mer har hänt ? Hade uppkörning på Fredag. Kuggade gjorde jag också, mår inte alls bra över det. Jag tyckte inte om han jag körde med, svin sur och gjorde mig nervös. Och jag tycker inte att han borde ha kuggat mig det som hände men nåja, ska inte skylla ifrån mig. Det kommer nya chanser !

På Onsdag åker jag till Pajala igen och umgås med Christofer och på Torsdag jobbar jag. Jag jobbar även helgen men måste ändå hem en vända på Fredag.
Oh, snart åker vi på roadtrip ! Hojja vad jag längtar att slänga mig ut från flygplanet. Jag kommer vara så nöjd över mig själv för att hoppa fallskärm är något jag alltid har velat göra.

Nä, nu ska jag ut och glassa i solen. Svin fint väder ;)

Eftertankar

Då var Pajala Marknad förbi. Kommer sakna den .. Den var ju inte helt perfekt men det är inget. Hade iaf en trevlig helg och lärde känna en massa nytt folk. Stukade knäet gjorde jag också. Skulle lära Fanny att stå på händer (tror jag) men då slog jag runt och landade helt knasigt. Det gjorde så sjukt jävla ont, jag trodde att ett ben hade hoppat ur led. Ont gjorde det iaf och jag led av det resten av kvällen och gör det fortfarande. Hädanefter ska jag nog inte försöka på med karateskola i fyllan.
Var och kollade på Brolle Jr också. Han är då riktigt duktig och snygg är han också. Me like :) Kollade även på när Idol Ola repade, vilket var CRAP !! Me don't like.

Btw, nu har vi bokat in våran lilla roadtrip. Vi åker kring den 25 Juli, den 29:e hoppar jag fallskärm. Vi åker först till Luleå, där Fanny ska till läkaren. Sen ska vi till Pdol. Sen åker vi runt där och svamlar tills jag ska hoppa. På vägen hem åker vi till min käre vän Gunhild, som bor i Tärnaby och sedan till Lulekalaset. Tror det blir en riktigt nice vecka det där. Det har blivit tillökning också. Först skulle bara jag och Fanny åka men nu drar vi Mirja med oss. Attans vad dom kommer vara avundsjuka när jag hoppar :)

Jaja, måntro om man ska ta en dusch och sedan lägga mig .. Det här kommer bli en svin seg vecka !


00.00

Jag tog precis upp mobilen ur ficken och såg att klockan var 00.00 så önska dig något ! Det gjorde jag ..
Ja, vad har jag gjort idag ? Vaknade och trodde att det fortfarade var natt men attans, klockan var redan halv elva så jag flög upp ur sängen och såg att det var fint väder ute.
Efter frukosten tog jag en taktikvila och sen cyklade jag med Elin till Udden. Hämtade hem min hårddisk och sen satte jag igång med att städa min garderob. Fick bort tre påsar med kläder men ändå är den fortfarande lika full !
Jag och Elin fick chokladsug ikväll så skulle vi göra en kladdkaka men Elin förstörde den så där försvann det sötsuget.
Mer har jag nog inte hunnit med idag. Joho jag har städat mitt rum, vaxat mina ben och tvättat en massa kläder ! Ibland, om jag vill, kan jag vara aktiv :)

Imorn åker jag till Pajala igen. Ska bli roligt att vara där hela helgen och umgås. Om min förkyldning bara skulle försvinna nån dag ! Man börjar bli lite less.

Idag när jag satt i matbordet och pappa hann äta klart innan mig så jag blev kvar ensam i matbordet så insåg jag en sak. Jag är svin rädd att bli ensam. Tänk om man inte har någon att dela sitt liv med, att alltid sitta där ensam i bordet och äta. Det är sådant jag är rädd för. Jag är inte rädd för att utsätta mig för fara, det älskar jag. Jag älskar utmaningar och att sedan vinna dom. Men om lämnar du mig, då faller min värld samman. Jag hatar nästan känslan när man saknar. Det är den smärta som gör mest ont.
Jag är som ett ägg. Hård på utsidan men mjuk inuti. Tar ni sönder mitt skydd så rinner jag ut.

And finished.