Veckodag.

Igår var jag på bio med Josse och Emilia, var och kollade på We own the night. Trodde det skulle vara en skräckis men nae. Fast den var bra iaf .
Det känns så tomt att vara i Kiruna utan min dator. Men imorn får jag åka hem, WIIIE :) Fast på Fredag åker jag till Pajala igen och jobbar. Är så less på det, är less på hela himla Pajala ! Har gått tillbaka till det jag tyckt förut, nämnligen: Det enda som är bra med Pajala är att det finns fyra vägar därifrån ! Haha ..

Igår kom pappa hemma igen, blir roligt att träffa honom imorn och se hur brun han är. Som vanligt är han säkert äckligt brun så man blir avundsjuk. Pratade med honom igår och då sa han att dom hade haft runt 35 grader varje dag. Då får jag bara lust och säga: JOSSE, YOUR BASTARD :D Näe, det var inte ditt fel så få inte dåligt samvete.


Idag på köket så bakade vi bullar. Blev faktiskt riktigt goda, vi gjorde med marsán kräm som fyllning, hade aldrig smakat det förut men det var gott. Vi gjorde förstås en massa annat, bl.a. klyftpotatis.

Har slutat för över en timma sen och ändå är jag kvar i skolan utan anledning. Tragiskt ? ;P Så nu ska jag gå hem eller till Fanny, ska höra vad hon gör.


Söndag

Då var helgen över. Har tapitsera hela helgen så har lite ont i kroppen nu. Har inte ens kommit ut med skotern i helg för det har varit runt -20 hela tiden och då stannar jag hellre inne. Tack Elin och Josse för att ni har hjälpt med tapitseringen !
Har faktiskt varit sjukt härligt att bara vara hemma och ta det lugnt. Ingen som har stört mig, förutom Vanessa. Hon kom och väckte mig i morse: Faster, du får inte sova mer. Du måste komma och äta frukost. Så sa hon och sen la hon sig under täcket med mig och självklart var hon iskall så jag steg upp :)
Skulle egentligen åkt till stan idag men hatar att lämna saker halv klara så jag åker imorn istället med Robban.

Happ, nu har även jag blivit en liten nörd som kollar på Andra avenyn, den är faktiskt bra. Skäms nästan att säga det efter att ha skrattat åt Elin när hon har kollat den (A)

Neej, nu är jag trötter och ska gå och sova. Natti

Torsdag kväll.

Jaha och så gick det med att "min dator är fixad" :) Måste ta hem den så ska vi se varför den bråkar så mycket med mig. Vissa har ju lyxen att inte ha nå skola på fredagar alls så då åker jag hem imorn ;)
Idag har jag och Josse kollat på Beowolf. Inte precis något jag skulle rekomendera. Den var inte som jag hade förväntat mig, den var ju för tusan animerad ! Nåja, skit samma .. Idag har vi bakat i skolan, det var faktiskt en rolig dag. Få se hur det blir med att byta till Pajala till hösten. Skulle ju vara ganska skönt men ändå inte :/

I helg ska jag och förhoppningsvis andra som vill hjälpa mig, tapitsera. Fast det blir väl bara en vägg för de gav mig fel tapeter. My luck ! Annars så ska jag köra skoter. Hojja, vad härligt. Det går som inte att beskriva känslan när man flyger fram med 900an mellan benen. Men jag är helt ensam i byn och det är inte så roligt att köra ensam, alla andra ska ju stanna här i stan. TRÅKIGA !! Kanske blir att man åker till Pajala iaf och hälsar på Pee ? Återstår att se.

Neej, nu ska jag packa !

Usch då.

Sjuk igen .. mår inte alls bra. Vill inte vara sjuk nå mer :/ Vill hem till byn och sjunka ner i min säng och ligga där i dagar !
Ångrar att jag inte följde med Pappa och Kicka till Indien. Dom skrev idag att det var äckligt varmt i både luft och vatten. Voi voi ..

Miss the old times

Idag har jag och Josse varit på stan och köpt lite grejor. Senare så gick vi till Fanny men hon tyckte att jag och Josse hade damp. Iofs så hade vi ju det men det är inget man nämner högt ; ) Iaf så blev Fanny less på oss så hon ville ut och promenera, vilket jag och Josse var för trött för så Josse gick hem och jag följde med Fanny och promenera till mig.

I helg ska jag till Pajala och jobba, hoppas jag har blivit frisk då, om inte så stannar jag hemma och tapitserar. Annars så gör jag det helgen efter, då alla ska stanna i stan för att det är snöfestival. Men nej, det ska inte jag för jag har blivit nykterist ! Och det ska jag hålla iaf till påsk.

Neej, nu ser sängen mer lockande ut än någonsin. Godnatt !

Here's my Bright Idea:
I'll just disappear !
I'll just fly away from here


Hujadamej

Ja, nog är det lite slitsamt ibland att vara sjuk. Feber hela natten har man haft, halsen värker, totalt seg i kroppen och tanken på att jag måste till Pajala och jobba gör inte saken bättre. Något som inte heller är så bra är att min dator har gått sönder, den vill inte alls gå igång .. så det var ju tur att jag hann lägga in alla bilder igår ! : ) Förgrymmade dator, så nu ska jag lämna över den till min brors händer och låta han fixa !

Okej, nyårsafton . vad finns det att säga om den kvällen ? Jo, jag har ett stort blåmärke på baken då jag föll över en låda och sedan har jag även fått en raket på mig. Ja det är alltid lika händelserikt att vara i stan.

Har jobbat en del på senaste också .. på juldagen så var det disco på bykrogen i Pajala och jag säger då det, det var tungt ! Helt ensam plockare på två plan, det gott folk, vill ni inte uppleva :P Haha, förresten så var jag och fanny och besökte Finland då. Vi ställde oss med vardera ben på varsin sida av Sverige och Finland så nu har vi varit i två länder på en och samma gång! Sen har även jag jobbat tillsammans Fanny och Sandra vilket var riktigt roligt faktiskt. Fick mig att tänka tillbaks till bättre tider.

Ja, då var även 2008 här. Tiden bara rinner iväg. Men det ska bli så OTROLIGT skönt att lämna 2007, framförallt hösten. Har nog aldrig haft en så dålig Okt-Dec, allting har gått dåligt ! Men årets sommar har varit bland de bästa, har så många och roliga minnen. Även fast många säger att jag jobbar mycket så tycker inte jag det. Och om jag skulle ha tyckt det så skulle jag ju inte jobbat så mycket som jag gör, så där har ni det.

Nä, nu ska jag gå och börja packa i ordning och sen ska jag blicka fram mot det nya året och göra nya misstag.
Så försök att ha en god fortsättning på det nya året så ska jag försöka desamma ! :)

Fortsätt kämpa, du är stark och jag vet att du klarar det ! Kommer alltid vara där för dig.

image8 Flickan bakom Spegeln.