Hej 2012, hejdå 2011!

Tänkte bara hälsa gott nytt år och hoppas ni firar in ert nya året på ett bra sätt :)

Morgonen har jag spenderat i stallet och åååååh vad jag trivdes! Nästa helg ska jag tillbaka dit och bekanta mig lite mer. Jag spenderade mina sista dag på 2011 så bra som jag kunde i alla fall :)

Tänk nu på att djur och skjut inte allt för många bomber och raketer :)
Kram från en glad Evelina!



Åh vad jag hoppas!

Nu har jag gjort ett telefonsamtal och jag hoppas så innerligt mycket att det blir så som jag vill. För jag brukar ju få så som jag vill i slutändan så jag hoppas att det blir så även denna gång. Annars blir jag tokig :)

Jullovet är i full gång och jag bara njuter! Och hörni, det är på väg mot ljusare tider nu, hur underbart är inte det? Man ser redan att solen är högre upp än för nån vecka sen bara.
Äsch, nu måste jag sätta igång att städa här hemma! Hoppas att ni får en härlig dag och njuuuut av solen!
And it's coming closer ..

Trött, tröttare, tröttast?

Jag är så trött, så sjukt trött. Har tenta imorgon som jag borde plugga till men jag orkar verkligen inte. Nu vill jag bara ta julledigt och inte göra nånting.

Tycker att vinnarlåten från Idol är helt okej faktiskt. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova! God natt önskar Evelina, 85 år.

En vecka kvar till dopparedagen!

Åh kan ni förstå att det endast är en vecka kvar till självaste julafton? Galet ju .. Ska bli så härligt med lite ledighet!
Min dag har varit konstig, har varit både glad och ledsen. Chrille råkade slå till min piercing i örat (stav från ena sidan till den andra) och det gjorde så fruktansvärt ont och det började forsa blod. Okej, kanske inte forsa men det rann blod i alla fall. Jag blev så chockad så jag blev helt skakis och sjönk ner på golvet och började grina. Jag har ingen aning varför det blev så men benen vek sig verkligen och det kändes som att jag skulle svimma. Väldigt obehagligt!
Jag skulle tippa att det berodde på nått blodsockerfall. Men efter att jag hade tagit mig samman for vi och tränade på gymmet och det var välbehövligt! Har inte varit och tränat sen i November, först gjorde jag tandoperationen och strax därefter åkte jag på en himla förkyldning utan röst.
Men nu mår jag bra och har precis färgat bort min utväxt!

Fel ..

Okej, efter att ha läst igenom det jag skrev tidigare så låter det som att set är jag som har blivit illa behandlad men så är det inte utan det är en mycket nära och fin vän till mig som har blivit det. Konstigt nog träffar hon bara skitstövlar, det här måste vi ordna upp! :)

Ville bara klargöra det så det inte uppstår missförstånd. Hör får ni en bild på min julgran, jag skippade röd dekoration och körde på svart och silver, skit snyggt enligt mig!


Fredag kväll

Ibland finns det idioter i denna värld, man tror att man känner dem så väl men lika besviken blir man varje gång. Är så otroligt glad att jag har Chrille som jag vet att jag kan lita på i vått och torrt (trots att jag vet att han går mig på nerverna ibland).
Så idag har vi lyxat till det och gör att denna kväll enbart handlar om oss två. Och våran lilla Maja förstås :)

Vi har fixat ihop en liten dejt och äter potatisgratäng, lövbiff av innanlår, rödvinssås och persiljesmör. Till efterrätt godis och film ;)
Hoppas ni får en bra fredags kväll!


Regn..

Men vad är det för himla skit väder ute? Det har spöregnat sen igår! Den snö som kom är snart ett minne blott. Känns ju lagom roligt.
Idag känns som en jobbig dag, allt känns jobbigt. Först vädret, sen måste Maja vara ensam hela dagen och sen hörde jag på nyheterna i morse att en tjej på kronan bredvid oss har blivit rånad. Inte så kul att gå och promenera på kvällarna nå mer alltså.

Jag vill hem till kangos eller till Pajala.


...

Åh, varför fortsätta kämpa när allt annat bara skiter sig. Jäkla skit dag.


Jag ser det snöa!

Det var ganska lustigt, kvällen som jag skrev att jag ville ha snö kom det en massa! Och nu jäklar hoppas jag att den stannar den här gången! Det snöar även nu där ute, mys! :)

Har precis varit hos tandläkaren och tagit bort mina stygn. Jag har kommit fram till en sak, jag tror att har blivit rädd för tandläkaren. Inte själva tandläkaren då förstås men att sitta i stolen medan dem håller på i munnen. Jag har aldrig varit rädd förut men nu .. Egentligen gjorde det inte ont att ta bort dem men när man är spänd så rycker man ju till så fort det känns. Längtar inte till den 11 Januari då jag ska ta bort ytterligare en visdomstand!
Åh jag kan inte sluta drömma om hästar. Haha, känner mig som en fjortonåring men jag vill så gärna börja rida igen. Jag kan ju alltid börja på ridskola men jag går ut på praktik till våren och då är jag bort i minst 4 veckor när jag åker till Kiruna så det går ju inte! Usch vad less jag blir på att plugga! Laddar ner the horse whisperer så jag kan drömma mig bort.
Nu ska jag väcka Chrille så ska vi börja åka tillbaka hem till Luleå! Inflyttningfest i helg :)

Lördag 3 december

Varför kommer aldrig snön? Jag vill att den ska komma nu!! Fast egentligen vet jag att den kommer komma snart och då kommer jag bli less lika fort. Fast det skulle vara mysigt :)

Befinner just nu i Pajala och myser hos svärföräldrarna, var till Ikea med dem igår och det blev en himla lång resa. Först åkte vi till Överkalix för att hämta ett släp, sedan till morjärv för att gå på GK's, sedan genom töre till Kalix för att kolla på garderobsdörrar för att slutligen komma till Haparanda och gå på Ikea.
Var lagom trött måste jag säga.

Nu till nya favorit boken: hypnotisören - Lars kepler