Längtar tills imorgon!

Åh alltså, igår skrev jag ett långt inlägg med känslor och så försvann allting. Då blev jag less och orkade inte skriva en gång till. Haha så jag skiter i det inlägget och börjar om på nytt!

Imorgon kommer Christofer hit och umgås med mig och Maja. Som vi har längtat! Men på ett sätt så kommer det bli jobbigt för nu har jag vant mig att vara ensam, när christofer kommer hit så kommer jag ju inte vilja att han åker. Sen när han åker igen så kommer allting vara lika jobbigt igen. Men det Kanske det är värt? :)

Haha Josse, jag tror att jag kommer till julmarknaden. Kan ju inte svika dig! Haha men en sak kanske jag sviker dig med, jag har kollat ganska många avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Fick veta igår att Esters karl Gustav inte har sett den, jag blev helt chockad! Hur kan man ha missat nått så bra? :)

Imorgon blir det även att åka till sterilcentralen i Sunderby sjukhus men skolan.


Slottet i Mysteriet på Greveholm


Ikväll blir det hockey

Nu känner jag att jag är riktigt less på att plugga. Jag bprde inte ha börjat plugga på engång efter gymnasiet, det måste vara bland det dummaste jag har gjort. Och jag vill hem också, idag saknar jag alla. Vill åka hem till Kangos och vara med mina nära och kära. Kanske blir att läsa på distans?

Nåja, ikväll ska jag till Ansku och kolla hockey. Måste tänka på lite andra saker innan jag blir tokig :)
Har precis varit på promenad med Maja och fy vad det blåser kallt ute! Det spelar som ingen roll hur mycket kläder man har, det blåser bara rätt igenom. Soenl, vars är du? Såg förresten att Lisa åker till Thailand. Kan man bli mer avundsjuk än vad jag är nu? Don't think so ..


Just min tur!

Alltså jag måste berätta om min otur idag. Jag tänkte åka med flyget till Pajala idag men det var minsann inte det enklaste. Först när jag skulle åka till flygplatsen så tänkte jag hämta ut pengar, då har alla bankomater vid smedjan fått nå fnatt och funkar inte. Klockar tckar och det är endast 5 min kvar tills bussen går. Jag får panik och springer in på närmaste kiosk och frågar om jag kan ta ut där. Det får jag men jag måste köpa nått. Då passar minsann en tant på att gå före mig och börjar med hennes små mynt. Jag är seriös, jag hörde hur klockan tickade på och jag hade lust att knuffa kärringen åt sidan.
Nå men pengar fick jag och sprang till bussarna, då ser jag att min buss inte är där vars de andra är så går och frågar en buss chaffis. Nä då stannar bussen som går till flygplatsen en hållplats före och jag får panik och tränger mig ut ur bussen och springer dit. Tack och lov så hann jag med!
Väl framme på flygplatsen så hör jag hur dem säger i incheckningen "då blir det fullt plan denna gång" och självfallet. Tanten före mig köpte SISTA standby biljetten. FUCK!! Trodde jag skulle lägga mig ner och gråta ..

Men jag vill då säga att jag har haft en bra dag förövrigt, har haft besök av Emilia. Vi har strosat runt på stan och ätit gott. Något jag vill tipsa om är en lax sallad på Wayne's coffee. Helt sjukt god lax!

Jag saknar min Maja!

1 November

Idag har jag haft riktig jul längtan. När jag kom hem från skolan så satte jag igång julmusik och gjorde en kladdkaka. Haha! Det är helt sjukt, jag vill ha jul, jul, strålande jul. Eller så är det ledigheten jag längtar efter ;) Vilket som, känns underbart att det inte är så himlans länge kvar i alla fall.

Idag började vi en ny kurs, Mikrobiologi och immunologi. Än så länge är det intressant och vi har en väldigt bra lärare. Men alla säger att även denna kurs är tung så det är bara att sätta igång och plugga på engång!

Nu ska jag kolla på Biggest Loser Sverige. Ha en bra kväll ♥

DET ÄR 52 DAGAR KVAR TILL JUL
haha ..