Söndag i all ära

Åh vad skönt att bara ta det lugnt, sova ut och inte tänka på nånting. Det är precis vad jag har gjort idag och det ska jag nog fortsätta göra resten av dagen också! Måste ladda upp inför en vecka full med fester. Hur ska jag orka?
Igår var jag med några klasskompisar, även Ester och Amanda med sin respektive var också där, och kollade på bio. Vi kollade på Inception och den var grym!! Jag rekomenderar verkligen den!

Nåja, nu ska jag kolla på The hills och fortsätta njuta av lugnet :)

En bra låt bjuder jag på!


Galet kul! :)

Åh vad jag är glad att jag började universitetet här i Luleå. Har haft grymt roligt de senaste dagarna! Igår var det 80 tals tema på stuk, kul att se hur kreativa alla är :) Idag blir det sektionsmiddag och efter det 60 tals tema. Grymt kul att klä ut sig :)

Nu ska jag göra i ordning frukost, min mage skriker efter maaaat!!

Tomorrow

Nu börjar jag känna lite fjärilar i magen! Imorgon börjar skolan! Åh, tänk om jag går fel? Tänk om mobilen får damp och inte ringer på morgonen? Är alla andra lika nervösa som mig? ÄH! Egentligen, vad är det att vara nervös för? En massa nytt folk och en massa nya hus och lokaler är väl ingenting? Noway, tänk att jag flyttade till Lysekil, det här är ingenting i jämfört med det. Då var det en helt ny stad, kände ingen och låååångt ifrån hem. Så nog fabian ska jag klara det här galant :)

Idag har jag och Maja varit på en långprommis. Var till havet och doppade fötterna bland annat, njöt av det fina vädret. Men nog känner man att det börjar närma sig höst nu, visserligen är det ganska varmt ute men det är inte alls samma luft som tidigare i sommar. Nu är den som mer klar och sval på nått sätt. För ett tag sen så hade jag ångest att det redan börjar bli höst men nu så ser jag bara framemot den. Tända ljus, tjocka och mysiga kläder och en massa mys till mörka kvällar och filmer. Det låter väl ändå inte helt fel?

Nu ska jag vänta på att Christofer ska komma hem så ska vi kolla på film. Har en massa nya, bland annat Terror på Elmstreet (nya), Vampyrer suger och The last song. Får se vilken det blir. Hoppas att ni får en toppen kväll, det ska jag ha ♥



Saknar

Sitter och kollar på bilder från förr och attans vad jag saknar alla mina vänner. Men det är väl som man säger, det är svårt att hålla kontakten när man flyttar. Ibland så önskar jag att man kunde spola tillbaks tiden och gjort saker annorlunda, ibland vill jag stanna kvar här. But life goes on, dosen't it?

Idag är det Måndag igen, jobbet har slutat och på Onsdag börjar jag skolan, spännande!! Jag blir nervös bara jag tänker på det :)
Äsch, nu ska jag börja riva tapeter! Ska tapetsera i hallen, man kan ju inte ha lila tapeter?

Mitt nya favorit band heter Alter Bridge förresten, jag har hört dom för jätte länge sen men det har bara varit nån låt men nu när jag lyssnar på hela deras album så är dom ju grymma. Tycker man om creed, som jag förövrigt älskar, så tycker man om dom här. Det är nämnligen så att det är några från Creed spelar i detta band också, nu när Creed har gått i graven. Så lyssna är mitt tips :)



Tisdag

Jag är trött, trött, trött. Har inte alls lust att gå och jobba. :( Bara några dagar kvar, måste hålla ut!

Tror jag ska ta och fixa i ordning mig nu och sen pussa lite på gubben innan jag måste åka. Btw, var ute med Maja och promenerade imorse. Hon tycker om att snurra sig i gräset och det brukar jag låta henne göra. Men nu ska ni få höra vad hon snurrade sig i idag. Jo, nämnligen bajs! Fy vad hon stank och en lång och hård dusch blev det för henne när vi kom hem!

Ha en bra dag ♥


LTU nästa!

Nu har det hänt en massa saker här. Först vill jag börja med att säga att jag kom in på universitetet. Känns kanon! Sen har jag varit på bröllop under helgen i Kalix, var väldigt trevligt. Efter det så åkte vi till Burträsk, som ligger utanför Skellefteå, där vi hämtade en ny bil till oss. Det blev en svart Audi A4.

Det är väl det senaste nytt. Kanske inte var så mcyket men det känns mycket och det känns skönt! :) Just nu sitter jag och dricker te och inväntar min sista vecka på jobbet. Även det känns kanon! Jag måsste bara tipsa om ett helt sjukt gott te, nämnligen Yogi Tea. Grymt gott och härlig eftersmak :) Dessutom så får man med visdomsord i varje påse och idag stod det på min:

- The best way of life is to be. Simply be.

Idag jobbar jag 12-21:30. Lååång dag framför mig med andra ord.
Okej, det var väl det. Over and out!

Nej förresten, GRATTIS JOSSE PÅ DIN FÖDELSEDAG!!! :)


Bild på mig från bröllopet


Haha härlig bild på Christofer :D