Packat och klart

Nu är allt packat, var tvungen att packa om när jag kom hit i Pajala. Insåg att jag hade tagit med lite överdrivet mycket ;p Nu har vi en lång dag framför oss. Vi åker till Sunderbyn vid fyra-fem tiden, sen lyfter planet från Luleå vid nio så vi är i Sthlm vid tio. Klockan sju på morgonen går flyget från sthlm till Bulgarien. Fyyy vad skönt det ska bli!

Nu ska jag börja kolla det sista. Ha det bra här i kalla Sverige så ses vi nästa Lördag igen :)
Puss och kram!


Luossa backen

Idag har jag och Josse bestigt Luossa backen. Fick nästan dra upp henne sista biten ;)

Åh, imorgon får jag åka hem! Jag får åka till Pajala och packa det sista och på Torsdag åker vi! Fy vad roligt.
Nu måste jag vara social med Josse och Elli, vi håller på att kolla på Linas kvällsbok.


Jossebosse och jag


Luossa backen


Ångest

Nu så hoppas jag att detta skolår kommer gå snabbt. Det känns som att jag är klar med allt som har med skola att göra. Jag och Josse vill gå vidare nu. Varför var vi så dumma och började om ? Men jäklar, jag ska kämpa!

Nu ska jag börja tjata på Josse att vi ska laga mat. Det är faktiskt hennes tur idag :)

3 dagar kvar tills vi åker ! :)


Where's the chapstick?

Haha, jag kan inte få den här ur mitt huvud! Jag och Josse har sjungt den hela dagen ;p Så otroligt bra!
Nu ska jag sova, godnatt!

Haha kolla hela ! :)


Jobb

Idag har jag och josse varit väldigt duktiga och hjälpt Johan att fixa i ordning ett hus dom håller på att repa upp. Det blir riktigt nice! Fast vi har ju svamlat en massa. Eller ja, hela tiden. Vi har gått runt och skrämt varandra hela tiden. Jag har lyckats skrämma Johan tre gånger så att han har dansat. Jag gav bara igen när han skrämde mig. Och Josse har inbillat sig hela tiden en massa. "Kabeln rörde sig", "Nu kom någon", "Det är någon där" och så vidare. Mycket rolig dag har jag haft :) Det var nått som Josse sa som jag ville kom ihåg men ack mitt minne. Det är ju bra men inte så långvarigt.

Nu tänkte jag skynda mig till stugan och basta.


Josse


Huset som repas


Jag är cool!


Maria och Johan, dem är också coola. :)

Längtan efter värme

Jag kände att det var dags för en förändring på bloggen. Så här lagom till skolstarten, det är ju då jag brukar vara som mest aktiv här. Hann inte göra den riktigt som jag jag ville när jag hade en Cecilia krypandes kring mig men jag blev nog nöjd iaf.

Just nu sitter jag hos Josse och tänkte kolla film innan jag drar mig till Pajala. Alla har blivit sjuka helt plötsligt, Josse har väldigt ont i halsen så att hon knappt kan prata och gubben min ligger i feber. Alla andra jobbar eller är bortresta. Jag känner mig nästan ensam. Hehe

Nu är Simon och hans gäng framme i Bulgarien och jag är riktigt avundsjuk, jag vill också åka nu! Idag har dom riktigt varmt där, 31 grader!  Men jag får hålla mig i en vecka till, sen åker vi. Fy vad jag längtar efter solen.





 

Mys!

Idag har varit en mysig dag tycker jag! Började dagen med att väcka Christofer och göra livet allmänt jobbigt för honom. Jag tvingade med mig honom och fika med Johanna, vilket var mycket trevligt. Sen körde jag hem honom och själv åkte jag till Johanna så gick vi på en promenad och fick prata om allt som har hänt. Är så glad för henne, hon om någon förtjänar detta! Har tusan saknat den tjejen.
Efter det så kom regn och jag åkte till min gullunge och vi lagade tacos, eller som pajalaborna säger: taaacos. Dom drar ut onödigt mycket på aet. Anyway, vi alla fick matkoma och tog en taktik vila. Fy vad jag älskar att lägga mig ner i en varm famn och ha ett par armar runt om mig. Det är den bästa känslan som finns. Men efter att vilat i drygt en timme så var det roliga slut och jag åkte hem till Kangos igen.
Här hemma har jag gjort tårta till pappa som fyller år imorgon, gud vad tiden går fort! Sen har jag bara läst en massa. Och kollat finalen på Paris Hilton's My new BFF. Jag visste att hon skulle vinna från första början. Himla vad bra jag är på att förutspå saker!

På Torsdag åker jag tillbaks till Pajala igen och på Fredag åker jag och Christofer till Luleå, Christofer har tappat bort sitt pass så det börjar som bli på tiden att skaffa sig ett nytt. När vi kommer hem från Luleå så fortsätter vi till Kangos. Här ska vi fira pappa, (Pee ska alltid överdriva med kalas) och kanske ta sig ett glas eller två och vingla till Wärdshuset och kolla när dom bastar. Det blir nog inte Tärendö Holmen för oss i år.

Nu ska jag fortsätta läsa, jag har börjat på den sista boken i Twilight serien. Så länge vi båda andas ..



Det blev över lite färska jordgubbar och grädde när jag gjorde pappas marängtårta :)

Grym!

Sååå grymt bra låt jag lyssnar på. Påminner så mycket om Bulgarien förra året, hoppas att det blir lika roligt där nu i år som förra året :)

Vi har fortfarande härligt väder, har lega ute hela dagen och solat med Elin. Sen gick jag och badade med Josse. Eller ja, Josse vågade inte för det var nämnligen fiskar i vattnet, dom är inte alls skygga, dom kommer fram till fötterna och nafsar. ;p
Idag kom Simon hem och det känns skönt. Har inte träffat honom på en hel månad så ikväll blir det bastu.



Hemma igen

Har varit till Kiruna och Pajala de senaste dagarna men nu är jag hemma igen. Fast alla jobbar så det var ju inte så där super roligt att komma hem. Men till helgen blir det kul ! :)

Idag var det inte lika fint väder som det har varit de senaste dagarna men det gör inte så mycket för dom har lovat super fint väder till helgen. Dessutom så åker jag ju utomlands snart så då får jag en massa sol.
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta, det händer som inte så mycket nu, jag glider mest runt och njuter av det fina vädret och så. Busar med Josse och Elin en massa! Gud vad jag har saknat dom, det är så roligt att vara med dom, det påminner om gamla tider som jag saknar så mycket.
Jag ska nog åka och hälsa på Elin på jobbet nu.


Jag och Josse busar.


Även med Elin :)

Couldn't wear your halo.

Hojja, vilken dag det var igår. Jobbet var inte roligt .. Riktig tung dag.
Nu ska jag ut.

I can make love feel just like heaven
I can be a little devil in bed and
Even clean and cook your breakfast
But I'm not perfect,
I can take off when need your time
I can cheer lead you for on the sideline
Whisper in your ear so divine
But I'm not perfect,
Hope you can forgive me baby
For all the mistakes I've made
Be patient with me, babe
I'm just tryin' to make my way
I'm not a superhero
Sorry i couldn't save the day
Believe me when I say


That I'm sorry i couldn't wear your halo. 

I'm on my knees and pray for our love
Promise not to let anything come between us 
Could you let us fall a part all because
I'm not perfect