Riktiga hjälpare :)

Ja, idag har vi allt rätt att vara nöjda med oss själva :) Jag, josse och fanny har varit ute på stan och shoppat lite och när vi skulle gå hem så hade en tjej fastnat med bilen så vi gick fram och frågade om hon behövde hjälp. Och vi var precis på väg att få loss henne när en annan bil kom och skulle antagligen bogsera bort henne .. men nåja, en god gärning är alltid något iaf !

Imorn åker jag hem till byn igen. Ska julpynta och mysa till jul musik, ska bli riktigt sköönt !

Åh, jag har värsta lusten att göra en tatuering nu ! Sofie målade en väldigt fin på min armled idag och jag blev helt kär ! Kan inte släppa den tanken ..
Hm, jag vill verkligen åka till Indien men fick ju höra lite tråkiga nyheter idag så får se hur det blir med den saken :/

Hoppas, hoppas, hoppas !

image5


Äntligen : )

Äntligen får jag åka bort härifrån .. orkar inte nå mer med alla saker som har hänt så då sitter det inte helt fel att åka till Lysekil ! Flyget går klockan 06.00 från Kiruna flygplats så vinka hejdå till mig då : )
Men jag har lyckats blir förkyld också, hade feber i natt och i morse vaknade jag med näsblod, kanske vitamin brist ? Nåja, jag skippar träningen idag och tar en promenad istället så blir det nog bra.
Åh, idag hade vi massage i skolan. Hujedamej vad skönt det var ! Haha som tur fick jag massera Sofie och inte nån utomstående ;)

Nae .. jag tror jag ska börja röra mig mot Simon nu. Sen ska jag packa och kolla film med Inko. Fullpackad kväll med andra ord !

Besviken, besviken, besviken !

Varför ?

Hur kunde det hända dig ? Du var en sådan person som det ska finnas mer av och inte försvinna ! Du var alltid glad och rolig .. svårt att förstå att man aldrig kommer se dig komma åkande med din moped. Du försvann utan att säga något, inte den minsta förberedelsen. Jag hoppas du har det bra där du är nu och vilar i frid.

Dessa två senaste dagarna har varit bland de värsta i mitt liv. Allting känns hopplöst och man undrar varför man får leva när andra inte får det. Om Gud finns, vars fan håller han hus egentligen ?!
Inte blir det bättre av att veta att allt annat också går ner i skiten, det är klart ska hända nu på engång ! Varför finns du inte här när jag behöver dig som mest ? Jag skulle göra vad som helst för att ha dig här men jag vill inte tränga mig på, jag vill bara att allting ska reda ut sig .. är det så mycket begärt ? Jag försöker låta bli men jag gillar dig bara mer och mer för var dag som går.

Jag och simon hade en pratstund idag också. Lika bra att ta upp det när allt detta händer. Vad pratade du och pappa om när du åkte din sista tur i ambulansen till sjukhuset ? Varför försvann du och lämnade mig kvar ? Var det jag som gjorde att du fick cancer ? Det är ju ändå jag som är sist född .. Det räcker inte att du säger något om mitt hår, jag vill att du ska vara här ! Jag behöver dig ..

What would you think of me now,
so lucky, so strong, so proud?
I never said thank you for that,
now I'll never have a chance.
May angels lead you in.

And if you were with me tonight,
I'd sing to you just one more time.
A song for a heart so big,
god wouldn't let it live.
May angels lead you in.

Skolfoto

Okej, då var det min tur att skaffa mig en blogg ! Kan ju vara skönt att lätta på hjärtat nångång då och då. Evelina heter jag då för dom som inte redan vet det och kommer från Sveriges härligaste by: Kangos !

Jiess, idag var det skolfoto i skolan, hade vårat lilla tema och hade roligt. Körde runt Elin och Ida på rullstolen i hela skolan och skämde ut oss. Nåja, man är bara ung en gång i livet så varför inte ? : )
Vi gick till och med till akuten och frågade om vi fick låna ett par kryckor men nej, det skulle de ha betalt för så då sket vi i det ..

Hujedamej, vad ska man göra idag ? Snart ska jag gå till Simon och göra mat iaf, förhoppningsvis blir det träning på kvällen. Boxningen igår var dessvärre inge bra, jag fick träna mot en svag nybörjare och jag tycker bättre om de två andra tränarna än han vi hade igår .. Ids inte nämna några namn.
Men något som ändå var positivt var ju att det snöade, längtar att ta ut zr:en på en tur.

I helg blir det att jobba. Blir roligt att träffa Pee igen, saknar nästan hennes gälla röst  .. haha. Och snart får jag fara till Lysekil igen ! Huj, vad roligt det blir och träffa mina kära vänner igen ! Förhoppningsvis blir det nästa helg, om inte min fader invänder.

Längtar till Januari, då blir det solning på hög nivå i Indien. Ja, jag ska då njuta ..

Ja, det var nog allt för mig idag. På återseende : )