And how can I blame you, when it's me I can't forgive?

Heey folks!

Ikväll drar jag till Måttsund och rensar huvudet på lite tankar. Galet varmt är det här i Luleå så risken finns att skidan kommer skära ner sig och jag kommer flyga som en vante. Vilket kommer resultera i brutna ben. Men jag ska göra mitt bästa för att undvika detta!

Nu: back to herrarnas 15km och C-uppsatsen!

Heartbroken

Mitt hjärta har slitits itu än en gång och förhoppningsvis för sista gången. Jag är livrädd, min värld är upp och ner, smärtan över att såra nån annan är olidlig. Men jag ska resa mig snart igen, dock inte ikväll.
Ikväll vill jag gråta mig till sömns.
 

Himlen är oskyldigt blå

Har haft en helt underbar helg hemma i kangos, bara tagit det lugnt och njutit hela helgen. Var och hälsade på Emelie också, tror jag blev lite kär i Ralf! ;)

Sjukt fint väder har det varit, dock inte lika roligt att köra till Luleå idag i halkan!
Imorgon tillbaka till hamsterhjulet :/


Strövtåg i hembygden

Äntligen får jag mysa med min sötnos! Hon är så fin min lilla korv <3


True colors

Hatar när man är pigg sent på kvällen och veta att man måste stiga upp tidigt. Det går som inte att göra nånting, räkna får är värdelöst, kollar jag en film så somnar jag aldrig, ids inte göra nån aktivitet.. Ska försöka läsa mig till sömns!

Jag är som en hamster som springer i ett hjul dessa dagar; frukost, promenera, plugga, jobba, träna, äta, sova. Same, same but different. Men på torsdag åker jag hem till kangos, woho!!


I have changed, just like you

Längtar så galet mycket hem till Kangos, vill åka nu! Men får hålla ut i några dagar till.
Har förresten fått flera jobb erbjudanden, bland annat från Pajala vårdcentral, där dem försöker med alla möjliga knep att få dit mig. Jag är ju hemskt intresserad av akutsjukvård och dem erbjuder mig jobb inom ambulans där. Men jag vet inte.. Pajala alltså :( Jag trivs så sjukt bra här i Luleå och vill verkligen inte flytta härifrån. Men ska och prata med dem i alla fall.
 
Ahh, det snurrar så många tankar i mitt huvud. Önskar att det fanns en sån där skål som dem har i Harry Potter filmerna vars man sätter minnen och inte behöver tänka på dem mer. En sån önskar jag mig!
 

Den här fågeln måste få flyga dit den vill

Har äntligen blivit ägare till min fina fina bil! Aldrig ska jag sätta mig på en buss till skolan igen, såå jävla skönt!
Jag har så äckligt mycket med c uppsatsen nu så har inget privatliv, tyvärr. Ska jobba hela helgen också så kom in och köp ett par skor vet jag!
Förövrigt, träningen gick bra idag. Körde ett spinning+core pass. Finns ingen AC i spinningsalen så  man är alltid lika rosa och fin efter!
Har sett framemot våran Levi resa hela vintern men idag kom vi fram till att det inte blir nått. När en hoppar av så skiter sig allt, alltid! Sånt där kan störa mig något så otroligt, har man sagt att man ska med så ska man det. Punkt slut. Så det blir en resa tll en kompis stuga i Finland i alla fall så jag får komma bort en stund.
 
 
Denna härliga snubbe surrar i mina lurar nu, Martin Ekman - Jag säger det nu. Grym.

Walking between the raindrops

Jag lever! Sakta men säkert börjar livet komma tillbaka till mig, har tagit en dusch och fått i mig en macka, än så länge har den stannat där den ska :)
Ska plugga hela dagen lång idag, skulle egentligen träffa våran handledare men vill inte riskera att varken hon eller Emelie blir sjuk så stannar här hemma. Vem fan har smittat mig med magsjuka?! 
 
Hoppas ni får en underbar dag ♥
 
Saknar min Josse..

Kill me softly

Magsjuka.. Finns det nått underbarare på denna jord?
Blir inte många knyck idag mer än till toan.


They say bad things happen for a reason

Elin är här på besök och vi har skypat med Josse idag. Som jag saknar våran lilla trio! 
Var ut på krogen igår, första gången på över två månader. Känns idag måste jag säga, fast iofs kan det vara för att vi bara har sovit fem timmar.. Men vi hade ju trevligt i alla fall.
 
I veckan blir jag ägare till en ny bil, ser väldigt mycket fram emot att få hem min lilla älskling. En Golf blir det denna gång!
 
 

Fånge i egen kropp

Jag får ont i mitt hjärta. Gör min C uppsats om Amyotrofisk lateralskleros, ALS, och det är fruktansvärt jobbigt att läsa. Vilken hemsk, hemsk sjukdom. Att kroppen slutar fungera trots att hjärnan är helt felfri. Att känna en längtan till döden efterom livet är förjävligt.
Min moster dog i det, okänd bakgrund till diagnosen. Det kan vara ärftligt. Det finns inget botemedel, 100% dödlighet inom tio år.
 
Har ni tid över så läs boken Ro utan åror eller se denna dokumentär: http://www.youtube.com/watch?v=-MpyeZm3m5o
Väldigt lärorikt!
 

Arbetsplatsen i sängen

Har gjort det farliga och flyttat mitt arbete till sängen. Har aldrig tyckt om att göra det eftersom jag tycker att sovrummet ska vara den plats man slappnar av på. Men idag får bli ett undantag!

Pluggat med våran c- uppsats hela dagen, for på stan en sväng och köpte två par nya skor (inte mitt fel, vickan som triggade mig) och sen på träningen. Äckligt tungt idag, vår instruktör hade gjort om upplägget. MEN det ska inte vara lätt, då utvecklas man inte! ;)


Tolv timmar

Efter en vecka med högt tempo satte min kropp stopp och bestämde sig för att sova tolv timmar. Tänkte ta en femma igår kväll men vaknade istället imorse utvilad :)

Sjukt fint väder här i Luleå idag, började dagen med en promenad och nu ska jag jobba hela dagen lång. Hoppas ni får en underbar dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/369000/images/2013/pic_510e3f809606ee09b11e96c9.jpg" class="image">