I know!

KassUppdatering.se .. haha nä men jag har helt enkelt inte haft ork eller motivation till att skriva här så därför denna tystnad.
Förövrigt så har vi (jag och christofer) blivit Lulebor på riktigt nu. Håller fortfarande på att trixa och fixa i lägenheten så jag ids inte lägga in bilder förän vi har fått på plats än. Dvs när vi har fått tag i en skruvdragare :)

Jag jobbar på och sliter. Jag vill inte skriva allt för mycket här men jag kämpar vill jag säga. Alla kan ju inte få sitt drömjobb på engång, måste jag hålla med om men när det blir problem så sjunker suget att gå och jobba till botten.
Egentligen är det hemskt, jag räknar bara dagarna så att jobbet snart ska vara över men ju mer jag räknar, desto snabbare går sommaren! Och den som precis har börjat :(

I helg blir det iaf utgång! Rillo fyller 25 och vi ska ut och fira honom. Har sett att dom har lovat fint väder till helgen så jag hoppas att dom håller vad dom lovar. För då ska vi banne mig ut på färjan! Mysigt ställe minnsan ;p
Helgen efter det så jobbar jag och det är pajala marknad. That sucks .. Men man får se från den positiva sidan, jag är ledig laxis :)

Nu ska jag slänga in lite sommar bilder från veckan.


Vi var ute och promenerade en solig dag


Satte oss på en brygga och solade




Kikade mot husses jobb


och njöt av ledigheten ! ;)

Kiruna

Sitter i Kiruna och socialar med Ellinor. Har tillbringat dagen med Fanny, vi har strosat runt i affärerna och jag hittade faktiskt några fynd. Ett par jeans, en tröja och ett nyckelskåp.
Nu väntar jag bara på att Fanny ska komma tillbaks från sin vän så ska vi åka till ÖB och Kappahl, har inte ens varit dit sen det öppnades. Ska kika efter en liten hylla till våran toa i Luleå. Åh, jag vill åka dit nu :)

Tänkte lägga in några bilder från balen så får ni se hur vi såg ut iaf.










Grattis Simon!

Balen har varit och det gick hur bra som helst men om det var värt 595 kr lämnar jag osagt. Det var så roligt att få klä upp sig och känna sig grymt fin, även om det bara var för en kväll :) Och kvällen kunde inte ha slutat bättre än den gjorde, nämnligen i gubbens armar. Allting går så bra nu! Nästan farligt bra, jag väntar bara på att nått dåligt ska hända.

Vi flyttade in i lägenheten i Luleå också, är faktiskt nöjd med vad vi har gjort än så länge. Jag längtar redan tillbaks dit :) Men idag åker jag till Kiruna och börjar fira studenten, FY FAN vad skönt det ska bli att slippa allt det där.
Nåja, jag har glömt min kamera i Luleå så det blir inga bilder nu men ta det lugnt, det kommer :)

Grattis till broder Simon som fyller 25 år idag.
Slänger in en grymt bra låt som jag bara äääälskar. Btw, det har snöat idag. WTF??