En härlig, ledig dag!

Idag har jag haft en mycket härlig dag och det kan jag lova mina, mina kära läsare, det var mycket nödvändigt! Så hur har jag spenderat dagen då?
Jo, jag har först sovit ut riktigt ordentligt. Sedan ringde jag Ester och vi bestämde att vi skulle till havet och bada med hundarna. Där lekte jag med min nya kamera och konstaterade att jag var himlans nöjd över den! Just när vi skulle gå så kom ju självfallet solen fram men inte var det nå sura miner ändå.

Hemma har jag tagit det lugnt och bråkat lite om min lön. Jag orkar inte förklara hela historien men för att göra den kort så har dom satt in den på fel konto, nämnligen pappas. Krånglig historia det där!
Nu på kvällen så åkte jag till Ormberget med Ester och Gustav, tänkte vara förbi Ansku också men det får jag göra imorgon istället.
Så det var min dag. Nu sitter jag med lite naturgodis och tänkte vänta in min man som slutar jobbet nu. Fortsätt ha en bra kväll ♥

Bilder från min kamera


<3




Christofer säljer sin bil, någon som är intresserad? :)


En ful söt bild på gumman :)


Maja och Aya busar


Ester fotade också


<3











Jag kanske medger ..

.. att det börjar bli höst. Igår kväll när jag var ut med Maja en sista gång för kvällen så var det nästan helt bäcksvart och kallt. Var ut nu i morse och inte tusan har det blivit varmare. Men nu har det slutat regna i alla fall och jag tänkte dra på spring kläderna och ta en sväng.

Ha en bra, det ska då jag ha! ♥


FUCK

Åhhh! Jag har beställt fel kamera. Jäkla skit vad less man blir. Varför är man alltid så himla klantig?
Och självfallet så har dom redan packat den och väntas på att bli levererad och jag kan inte få tag på kundtjänst eftersom dom har stängt på helger. Så tack Evelina för att du är så otroligt klantig ibland. :)

Nåja, jag har jobbat hela dagen idag och när jag kom hem så hann jag inte mer än att pussa gubben lite så åkte han. Jag hatar att vi båda jobbar skift.
Nä, idag ska jag och Maja mysa med nån film och lite gott. Hoppas ni får en toppen Lördags kväll!


Men nej?

Vad är det alla tjatar om att det redan är höst? Sluta nu, det är för tusan inte redan höst! Jag tillåter inte det! Jag har inte ens hunnit njuta av det fina vädret. Jag har inte legat ute och sola en enda gång i sommar. HUR HEMSKT ÄR INTE DETTA? Så nej, sluta tjata om att det redan är höst för det är det verkligen inte.

Nåja, idag har jag investerat! Har köpt en mycket efterlängtad systemkamera, blev en Sony som verkar vara grymt bra. Jag får den först på Måndag så jag får hålla ut lite.
Nä, vet ni vad? Jag har haft en mycket hektisk och lång dag på jobbet med besök på SUS (sunderby sjukhus) och imorgon upp igen 6 och jobba. Jag är less, less, less. Så jag tror att det är bäst att jag går och sover och laddar upp med nya krafter inför imorgon.
Hoppas att ni får en bra helg ♥ 


Ååhh :(

Jag känner ångesten stiga, jag har inte lust för fem öre att gå och jobba. ÅHH!! Finns det någon som har lust att ta över mitt jobb? ;p

Nåja, det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Snart är det löningsdag också så det blir toppen!
Btw, jag har överlevt natten här ensam men den var fan tung. Jag ska aldrig låta Christofer åka iväg och lämna mig ensam kvar här. No way!
Nä, nu ska jag börja fixa i ordning mig och sen måste jag åka in till stan och fylla på mitt hollo kort. Kul.


Jag vill åka till ett happyland.

Tiden bara flyger iväg

Åh vad tiden går fort! Jag hinner inte med allting!!
helgen som har varit har jag spenderat i Kangos och festat loss på laxfestivalen. Hade en grymt kul kväll med många skratt men även den kvällen bara flög iväg och helt plötsligt skulle dom stänga. Nu är det bara att ladda upp inför nästa år :)

Kom tillbaks hit till Luleå med Ester igår kväll, for och hämtade mat från kina restaurangen med gubben. Grymt gott med fyra små rätter, testa! :) Idag skulle vi egentligen åka till IKEA men jag lät Christofer åka till Pajala och fiska istället så nu sitter jag här ensam i lägenheten och ångrar mitt beslut. Hur ska jag klara mig ensam i hela tre dagar?! Inte ens Maja är här. Lite synd är det om mig nu!
Nä, eftersom jag kände mig lite deprimerad så hamnade jag på H&Ms hemsida och guess what, dom har ju fått in sin höst kollektion. Så sjuuukt fina kläder dom hade så ja, jag har då beställt en hel del :) Så går det när man lämnar mig ensam :D

Nu tänkte jag ta en taktik vila och försöka få bort min huvudvärk, det känns som att tusen små tomtar står och bankar i mitt huvud. Ska försöka uppdatera med lite bilder, nu när jag ändå inte har så mycket annat för mig :)

En lugnare version av Amanda Jenssens Happyland.


Fy fan ..

Alltså, jag har helt missat det här. Har ni hört om det här trippelmordet som hände i Maj? Sitter och läser på aftonbladet och fattar fan inte hur man kan vara så jäkla sjuk? Först så mördar han sina syskon och sen hämtar han en energidricka? Helt sjukt, man kan som inte fatta att det finns såna människor!

Nåja, igår kväll var jag ut och hade kul. Ikväll ska jag ut igen och ha kul. Nu så ska christofer använda datorn. Men LÄS DENNA ARTIKEL!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7408800.ab