Jag ser det snöa

Ja det var då väldans vad det skulle snöa ! Tycker att det finns tillräckligt med snö, behöver inte komma mer. Jag menar, det vräker ju bara ner. Vägarna blir helt spåriga och man är rädd att någon man känner ska råka ut för en bilolycka. Tur är väl att man är härdad med oväder ;D
Åh, vill också köra skoter ! Kollar ut genom fönstret och ser att det är skoterträff på grannens gård. Nåja, jag väntar tills det blir bättre väder för det.



Spelade igår GuitarHero III för första gången. Grymt roligt var det men jag erkänner att jag var fruktansvärt dålig. Haha får öva på det.
Annars så gör jag min Apu i Junis nu, faktiskt ganska roligt ! Jobbigt att stiga upp så tidigt på morgonen men man vänjer sig. Får träffa en massa gamla, dom är så söta ( iaf de flesta ) Har fått lära mig en hel del, de har så mycket intressant att berätta. Dessutom lär jag mig finska, sakta men säkert ;)

Jaja, jobbar kväll idag så tror jag ska träna lite på säcken och sedan ta mig en vila.


Idag mår jag bra !

                

Äntligen !! Allting känns bra igen. Den älskade våren är på väg och jag har ÄNTLIGEN släppt dig. Hoff, om tiden bara kunde stanna så här just nu. Eller den kan fortsätta gå för vissa men för mig får den gärna stanna :)

Längtar till helgen ! På Fredag ska jag och åka skoter med Emilia, förhoppningsvis överlever jag det. Har ju hört lite rykten om hur hon kör ;) Sen blir det Party !! Åh, vad jag längtar.

Helgen som varit var jag i Pajala och jobbade. Fanny och Elin var även med dit. Var faktiskt en riktigt trevlig helg. Hade roligt och skrattade en hel del ! Vill ni se mer bilder på checka in
http://heterevelina.pixbox.se/ Tyvärr tog mina batterier slut i kameran så det blev bara några enstaka.

Höhö, detta skrev Fanny alldeles nyss:

Pia Evelina Maria Persson även kallad Ewe, Navel sne, Sne, Eivor och sist men inte minst Ewe the Whore även Fannys Nalle



Feels like a brand new day
And I know I'm not the same
So let's leave this world behind
And see what we can find

Cause I don't need it
Or believe it
And I know I couldn't keep it if I tried
Cause you'd change my mind

Din idiot !

Ja om jag fick som jag ville så skulle du vara nere för länge sen ! Hoppas med hela mitt hjärta att du går ner. Du SKA ner ! Du är ett jävla svin, hoppas alla vet det. Går vi ner, så ska vi se till att du också går ner i skiten !

Tisdag idag .. Fettisdag är det också ! Har bakat semlor i skolan idag. Blev en aning misslyckade men goda var dom iaf.
Det är så himla kallt ute nu eller så är det bara jag som blivit vekling ? Har som inga krafter nå mer, har ingen lust att hitta på ngt. Vill bara hem till byn och vara för mig själv. Ta en lång skoter tur nånstanns och åka snowboard.
Jaja men nu får jag ganska mycket tid att tänka, ska inte jobba på ganska många veckor. Ska bli ganska skönt.

Jag vet inte hur jag ska förklara för dig, jag vill inte såra dig. Men jag tror inte jag klarar det här, det känns inte bra. Förlåt
All we want is just to make it in life, get by, you know.

Älskar dig ! : )   image9


Millions of faces surrounding me.
Eyes are wide open but no one can see.
Millions of faces i eager to meet,
Millions of faces made out of concrete.

Millions of pepole beside me so near.
Millions of vocies but no one can hear.
Statues of arrogence swaying so sweet.
Millions of pepole with faces of concrete.

Faces of concrete so grim and so gray.
Faces of concrete they won't go away.
Shallow, pathetic and soaked in greed.
Faces of concrete you make me bleed.

- Text av Gustav K