Don't wanna party without you

Ä N T L I G E N är det helg för min del! Hat jobbat hela helgen lång och idag så imorgon ska jag sova! Har varit på ett boxmix pass idag, har glömt hur mycket jag tycker om boxning. Men det kommer kännas imorgon kan jag lova! :)

Imorgon är det Valborg och då ska jag svänga på mina lurviga, hoppas vi ses på dansgolvet!


Ett steg närmare rätt!

Men jaaaaa!!! Jag klarade nationella tentan! Vill skrika av glädje, klä av mig naken och springa runt kvarteret. Så jäkla glad är jag. Kan ni förstå att jag har skrivit min sista tenta?!? För det kan inte jag. Det känns helt sjukt. Jag kommer aldrig behöva skriva en tenta igen om jag inte vill! Galet ju :)
 
Praktiken rullar på i full fart. Jag trivs otroligt bra, utvecklas varje dag och suger åt mig all ny kunskap som jag kan få. Var dock med om en sak idag som var jäkligt klantigt. Satte PVK och slarvig som jag var hade jag inga handskar på mig. Det var sjukt bra flöde i kärlet och jag fick patientens blod på händerna.. Och jag har ett sår på min hand. Vet inte om jag måste undersöka mig? Vet ju inte om patienten har nå sjukdomar :/ Är huvudet dumt får kroppen lida!
 
Sov så gott folks ♥
 

Personers upplevelse av att leva med ALS

Nu är vårat examensarbete publicerat och finns ute att läsa för er som är intresserade! Mycket skratt och gråt ligger bakom den så känner en stor stolthet över den :)
 
Nu ska jag trycka i mig lite frukost, sen ska jag på promenad med Emelie. Hoppas att ni får en underbar start på veckan!
 
Länk till uppsatsen: https://pure.ltu.se/ws/files/42455970/LTU-EX-2013-42413521.pdf
 

NKSE tenta

Har skrivit, förhopnningsvis, min sista tenta inom denna utbildning idag! Måste säga att det känns fruktansvärt bra. Det var en hemsk tenta! Eller tentan i sig var väl inte hemsk, utan tiden innan. Har varit på nervös hela veckan för vad som kunde komma. NKSE är ett nationellt prov och vi hade inte nån aning om vad som skulle komma. Men det kändes i alla fall bra, fast man vet ju aldrig!
 
Slutpraktiken är i full gång och än så länge har jag inte tagit död på nån. Jag avgudar min handledare men samtidigt är hon skrämmande, hon pushar mig hela tiden till att ta egna initiativ och låter mig fatta besluten. Skrämmande men spännande på samma gång att stå på egna ben! En kollega sa att jag kommer bli en riktigt bra sjuksköterska när jag är färdig och det värmer att höra :)
 
Ikväll har jag stalljour. Imorgon ska vi kolla hockey, grilla go mat och slå klackarna i taket. Hoppas att ni får en fin kväll ♥
 

AAAAAAJ!

Har precis flugit av corall för första gången. Himla surkärring som ska testa hela tiden! Och sur på mig själv blir jag för att jag inte var beredd. Hoff.. Känns som att min svanskota är sönder, kan inte sitta eller stå.
Men men! Det som inte dödar, det härdar.


En helg i hästarnas tecken

Denna helg har jag varit i stallet så gott som hela tiden. Bortsett från igår kväll när jag var och bowlade med några vänner! Har testat att köra corall igår för första gången, var riktigt kul! Längtar bara till sommaren så blir banan kanske lite jämnare :)

Imorgon börjar den sista praktiken och mina kunskaper ska sättas på prov, ska bli riktigt roligt och lärorikt att knyta ihop säcken nu!

Två bilder bjuder jag på. Hästen som ni ser på bild är coralls lilla bebis som hon fick i somras! Han har precis rullat sig i spånen, hur gullig som helst ;)




Is it all worth it?

Har haft en helt fantastisk påsk med en massa mys i solen. Har umgåtts med vänner, grillat, tränat och tagit det enbart lugnt och njutit av ledigheten!

Kom tillbaka till Luleå igår, har påbörjat den sista kursen i skolan nu. Helt sjukt alltså, tänk att det är 3 år sen jag började och nu har jag mindre än 10 veckor kvar? Har såna blandade känslor, lättad att det är över men även rädd för att stå på egna ben! Ska bara klara av läkemedelsräkningen och nationella provet så är jag leg. Ssk!! :)