Monday morning

Tjo! Idag har jag vaknat kvart i sju och har börja tvätta kläder. Först tänkte jag att jag skulle somna om efter att jag hade slagit på tvätten men sen bestämde jag mig för att ta itu med studierna istället. Så här sitter jag, nu har jag tvättat klart allt och jag har även plugga ganska bra. Vad nu då? Senare ska jag in till stan och träna iaf.
Igår hade jag träning med en instruktör, var riktigt bra att få veta vad jag ska göra för att få ut det bästa ut av min träning.

Jo, nu kom jag på vad jag ska göra. Jag åker ju till Thailand nästa vecka (WOHO) och jag åker till Pajala imorgon för att ha fältstudie i några dagar. Så jag måste ju packa för tusan! Mest troligt så kommer jag bara hit och plockar upp kläderna och sen åker vi vidare till flygplatsen. Åh, jäklar vad roligt vi ska ha och det ska bli så skönt att komma bort från vardagen för en stund!


Jag och Simon ska göra Thailand osäkert :)

Tisdag

Åh jag är helt slut i huvudet, jag har som ett tryck över huvudet och jag har lust att lägga mig ner. Inte så att jag har ont men jag är slut .. Men det är bara att ladda batterierna för snart ska jag åka och kolla på hockey med några klasskompisar. Luleå - Hv71. Jag tippar på att lule kommer förlora med tanke på att hv leder i elitserien just nu. Fast jag ska hoppas på det bästa :)

Nä, nu ska jag ta itu med våran kyl. Den brummar så högt på natten så jag ska se om den kanske ligger för tätt intill väggen. Sen ska jag nog börja dra mig mot Emma och tagga upp! Hoppas ni får en bra kväll :)


hehe dag 2 ;)

Ser ni, jag fullföljer mitt löfte att uppdatera. Just for you guys :D haha skämt åsido.
Sitter hos Johanna nu och hon hoppade precis in i duschen, det är helt sjukt. Haha alltså inte att hon hoppade in i duschen utan om hur mycket vi har att prata om. Vi sa precis att inte ehöver vi nån film, vi kan prata hela natten utan att ha pratat klart :D
Vi har pratat om våra problem (läs mina) och sen försökt lösa dem. Vi kom även in på några snuskigheter men det lämnar vi onämnt :) Menar dock inte att snuskigheterna är mina problem men ja, ni fattar.

Idag började vi en ny kurs i skolan som för engångs skull verkar väldigt intressant. Jobbig men intressant! Ska ut på fältstudie i fem dagar, jag hamnade i Pajala ( SURPRICE) Men det är okej även fast jag hade vela vara i Sunderbyn också. Nä men nog blir det roligt i Pajala och se hela den nya obs avdelningen.

Nu kom Johanna ut så vi ska fortsätta diskutera.


Jag och Johanna + Eve balloon :D


En ny start på det här!

Ja vad säger ni, ska vi kanske börja på nytt med denna blogg? Kanske jag borde dra mig i kragen och göra detta mitt mål för 2010? Haha nä, det ska jag inte men jag ska väl försöka uppdatera så ni får vara dela i mitt intressanta student liv :D

En snabb uppdatering då. Jag har gått klart hela termin 1 i skolan, känns ju grymt skönt. Jul och Nyår har varit, i år blev det väldigt lugnt för mig om man då bortser från Juldagen. Kan med en kort förklaring säga att det var länge sen jag mådde så dåligt dagen efter.
Christofer ska börja plugga, kul för honom och tråkigt för mig. Som jag har nämnt tidigare så hatar jag distans mer än allt annat. Meeeen han kommer ju inte plugga så länge så vi får hurra för det :)

Imorgon har jag tänkt umgås med fröken Johanna och kanske se en film eller två. 
Tycker att det kan bli sommar nu, tänk när man är så där härligt brun! Can't wait for it! :)


Bästa kusinerna :)