Saw 3D

Ikväll ska jag och Christofer och kolla på Saw 3D, blir grymt! Jag har bara sett 3D en gång och det var när jag gick i fyran och åkte med pingis gänget på Bästa Fyran i Sthlm. Tyckte det var grymt även då.
Planerna var att gå ut även idag men gårdagen har satt sina spår och jag börjar bli för gammal för två dagars så det blir en mys kväll istället.

Jag och Christofer var och åt på en kina restaurang idag och vi fick vänta på våran mat i nästan en timme. Om det inte vore för Christofer så skulle vi ha gått efter en halv timme, jag var så jäkla less. Det ska inte ta så länge när man beställer! Dessutom var det inte första gången, förra gången det hände var på valdagen. Eftersom det tog så lång tid innan vi fick våran mat så hann vi inte rösta. Så nu slog jag näven i bordet och sa att vi inte kommer tillbaks dit mer!

Idag saknar jag denna tjej mer än nånsin!


may oh may

Jag sitter och kollar på hästar och hus. Haha jag har fått sån himla häst feber så det är sjukt. Har sån lust att börja rida igen men jag vill inte börja på en ridskola utan jag vill bara vara en medrittare på ett stall. Skulle vara så himla roligt! Men det är ju så svårt att hitta nån som vill ha en ;p
Har till och med kollat på The horse whisperer idag, den filmen är underskattad! Tycker att den är grym men den har ett dåligt slut.
Nå men nog om det. Min dröm är iaf att flytta till ett fint hus som har stall. :) Nån dag ska den drömmen slå in!

Ikväll blir det att kolla hockey, jag hade vilja kolla den live men det lutar mot att fara till Christofers boyfriend aka Rillo :) hehe

Ha en bra kväll!

Mitt drömhus just nu! Tänk att måla den hel vit, helt sjukt fint hus och läge. Stora ängar runt omkring samt flera små gamla hus på tomten. Och det bästa av allt, den har två stallboxar! Nån som har över 1,8 miljoner och vill köpa till mig?


Tentan är gjoooord!

FY FAN vad skönt, den värsta tentan är gjord. Alla som har gått sjuksköterskeprogrammet säger att Anatomi och fysologi kursen är värst och jag har precis gjort klart den. Hoppas man bara klarade tentan :D
Så nu har jag ledigt i hela fyra dagar, fy vad jag ska njuta och mysa!

I helg blir det inflyttningsfest här hos oss, blir kul. Vet att det kommer bli toppen :)
Kan börja ladda upp här genom att lägga upp en bra låt!


God kvällen

Åh vad dagarna går fort, jag behöver mer tid! Hann iaf med och träna på gymmet, körde igenom axlarna och lite mage. Nu sitter jag och myser med ljus och kollar på Casanova :)

Är grymt trött så ville bara lägga in en bra låt.


Morgon promenad!

Nu tusan känner jag att jag är på väg att falla i en sån där höst depression så nu har jag börjat rycka upp mig. Igår var jag och tränade med Christofer och Rillo på gymmet, var riktigt härligt att pumpa lite rygg. Försökte även få bort träningsvärken i rumpan och benen från gympasset i Fredags men den håller tusan i sig fortfarande.
Steg upp tidigt idag för att gå på en långpromenad med Maja. Det är tusan underskattat med morgonpromenader, man blir så sjukt pigg efteråt. Fast det krävs ju en del att orka stiga upp ur sängen på morgonen :)

Med endast en vecka kvar till tentan så måste jag börja plugga på allvar. Jag säger det flera gånger men ändå så fastnar jag nå annanstans. Varför har jag börjat plugga igen? Jag blir tokig!
Nu ska jag göra frukost till mig och sedan väcka min karl.
Ha en bra dag ♥


Ikväll kör vi fest!

Idag åker jag och Josse och gör Pajala osäkert :)
Tänkte bara skriva ett kort inlägg så det här får räcka! Hoppas att vi ses i dimman.