We can build a spaceship and fly away!

Men jag döör, Miss Li's nya låt spaceship är grym! Lyssna :) Just det, fick förresten veta att vi fick full pott på uppsatsen igår, är så jävla lycklig just nu!
 
Nu ska jag packa klart och sen drar jag till Kangos, hoppas att vi ses i påsk ♥

Impossible

Examinationen gick väldigt bra, över förväntan faktiskt. Vi hade endast nått stavfel och en formulering som vi skulle ändra på, så detta tog 5 min och sen var vi färdiga! Känns galet bra. Kan inte förstå att 10 veckors slit är äntligen över!

Så idag var jag och Emelie firat med att åka till storklinten och njuta av finvädret och en massa fika. Därefter bjöd jag Emelie och Malin på suovas i pita bröd!
Kollar just nu på the impossible, en film som handlar om tsunamikatastrofen. Har nog gråtit mig igenom halva filmen, så himla fin. Helt klart sevärd!
Imorgon åker jag till kangos!! :)


Håller drömmen vid liv

Åh vad underbart det är att vara i stallet. Älskar varje sekund!

Imorgon har vi examination på vår c uppsats, håll tummarna för oss att det går hela vägen utan att bli total sågade :)

Nu ska jag till Emelie med en hel kväll i soffan!



We're better than alright

God morgon världen :) är på väg till stallet och ska ut i skogen för första gången med Corall. Känner mig nervös, har bara ridit på planen innan. Men hon ska tydligen vara mycket finare i skogen så jag ser framemot det. Jag är van med hästar som testar en gång efter gång men den här tjejen är så jäkla stor så det känns som en helt annan sak!  :)
 
Igår var jag med Emma till Älvsbyn och kollade på SM i skotercross. Det hade säkert varit sjukt roligt att testa köra nångång, förstår inte hur dem orkar. Hade varit helt död efter ett varv! 
Nu ska jag dra på kläderna och sticka iväg. Ut och njut i finvädret folket! ♥
 

These battle scars

Seriöst, vars försvinner dagarna? Förstår ni att det är fredag imorgon?! Var det inte söndag nyss!

Har haft fullt upp idag. Plugga, träning, jobb, mat, plugg. Mitt lilla hamsterhjul! Längtar så galet till helgen, ska bara ta det lugnt, vara i stallet och mysa. Imorgon blir det bio och förhoppningsvis mys med Johanna och lilla Tilde på lördag. Så ja.. Det var den helgen.

Lyssna på Lupe fiasco - battle scars och njuuut!


I keep on running and nothing works, I can't get away from you

Som jag har sagt tidigare så håller jag på att beta av saker som jag inte trivs med och gör sånt som jag istället vill göra. Så nu tog jag itu med mitt hästintresse! Har äntligen blivit medryttare till världens finaste häst, känner inte henne så bra än men det kommer nog med tiden. Är en varmblodstravare med 170 i mkh och med väldigt speciella, men fina egenskaper. Blev bara kär av att titta på henne :)
 
Har inga egna bilder på henne än så jag tjuver en bild av hennes ägare Hanna :)
 

Frustrated!

Har haft en grym helg i Finland med skidor och skoter! Ska lägga upp lite bilder när jag får lite tid över, vilket jag inte har nu. Tenta imorgon!
 

Laughing my ass off

HAHAHA alltså jag dööör! Fyfan vad roligt. Ni måste kolla den.
 
  

Hehe


Söndagar

Varför är söndagar alltid så speciella? Det är en sån blandad känsla, har alltid en förväntan mot veckan som kommer men en ångest över att helgen är över.

Var ut i fredags och hade riktigt roligt faktiskt. Tanken var att vi skulle ut igår också men hängde hos Emma med mellomys istället.
Nu ska jag dra på mig kläder och bege mig på en promenad till jobbet. Hoppas ni får en fin söndag :)


It leaves you baby if you dont care for it

Shit vilken dag det har varit. Har hunnit med en hel del. Jag och Emelie har sammanställt vårt första färdiga utkast av uppsatsen, nu är det inte länge kvar alltså! Därefter for vi på stan och åt lunch på Olivers. Hittade en massa fina saker som fick följa med hem. Sen for vi och tränade spinning+core och avslutade med en storshopping av mat! Haha vi är ett riktigt radarpar :)
 
Okej folks, har pysslat hela kvällen med att sätta upp nya gardiner och diverse grejer. Här har ni resultatet!
 
 
 
 
 

White blank page

Nu tusan har jag kommit fram till att jag ska börja ett helt nytt liv! Ska beta av alla saker som jag inte trivs med och börja på ett nytt kapitel helt enkelt! Då tror jag att jag kommer hitta tillbaka till mig själv och ordna upp saker och ting. , denna vår/sommar kommer jag vara fruktansvärt egoistisk, jag kommer göra det jag vill för att det här är faktiskt mitt liv som jag ska trivas med. Önska mig lycka till :)
 
Nu ska jag fortsätta med tennarmband! Håller på att massproducera för tillfället eftersom jag kommer sälja dem till ett företag. Så till påsken ska jag ha fått ihop så många som möjligt, jag är med andra ord inte sysslolös.
 

Så vi blundar

Men jaaaa, jag fick jobbet! Känns fruktansvärt skönt, kommer bli en riktigt lärorik sommar. Och förhoppningsvis får jag fortsätta där till hösten. Kunde inte ha gått bättre!
 
Nu ska jag fixa mat och sen ut på en långpromenad med fröken Brännström.
 

 



Dr Martens

Se vad fina skor jag har! Mina älsklingar. Nu ska jag iväg och plugga hos Emelie, sen vankas arbetsintervju på akutvårdsavdelningen i sunderbyn! Spännande ;)


Go hard or go home!

Jag är så jävla less på den här c-uppsatsen nu så jag vill spy på den. Jag räknar ner dagarna för när den ska vara inne, ska bli så sjuuuukt skönt!

Nu är träning näst på schemat, har vilat i en hel vecka så är lite små nervös över hur det ska gå..


Round and around we go

Ikväll blir det personalfest, woho! :)