LEVI, HERE WE COME!!

Nu drar vi till Levi och gör helgen osäker. Blir grymt :)
Dock så började det snöa precis, kolla vilka stora snöflingor!


Underbart

Har precis tagit med min epilator under armarna för första gången i mitt liv. Jag tror att bilden säger mer än tusen ord för hur det var:


Dragkedjan vs Evelina 1-0

Har försökt laga denna dragkedja i evigheter och nu ger jag upp, dragkedjan vann..


Som jag längtar!

Haha fan vad härligt. Mysteriet på Greveholm 2012, kommer sitta bänkad inför varje avsnitt :)

Härligt med Måndag

Eller inte. Men det betyder att vi är en dag närmare Levi än vad vi var igår. Haha. Helt sjukt vad jag längtar, kul ska det bli!!
Ska strax åka till skolan för att börja en ny kurs, nästa vecka går jag ut på praktik på sunderbyn. Det blir nog väldigt intressant, önskar bara att man var lite mer motiverad.

När det blir tillräckligt mörkt, kommer stjärnorna fram

Seg. Dag. Idag. Men kul hade vi igår, dock var det sjukt långa köer överallt! Men tanke på hur mycket det blev igår så har jag mått oförsämt bra och har till och med varit på promenad till Emelie.
Nu ska jag gräva mig ner i godisskålen.
Over and out.

FREEEDAG!!

Äntligen fredag! Men än har jag inte helg, sitter på ett seminarie som handlar om återhämtning från en psykisk störning, jag valde att berätta om depression.

Är så fruktansvärt arg på ltu just nu! Vi kommer att gå ut på praktik om två veckor och vi måste följa handledarens schema, detta innebär att jag har praktik under hela påsken onsdag till söndag. Helt sjukt att dem kan göra så. Usch vad arg jag blir. Nån hänsyn borde dem väl ta till storhelger?!


Blåbärspaj

För att slippa plugga har jag gjort en blåbärspaj och enbart för att jävlas med er så måste jag lägga upp en bild. Erkänn att det vattnas i munnen ;)


Sveriges mästerkock

Men fyfan, jag har följt Svergies Mästerkock och hållt på Urban från allra första början och varit helt säker på att han skulle vara med till finalen. Men då jäklar åker han ut på grund av macarons på gränsen till finalen. Vem kan ens göra nått sånt?
Suck. Nu är det inte ens värt att se finalen.

Det som inte dödar, det härdar


Motivation!!

Min motivation till att plugga är som bortblåst, Det är riktigt tungt nu och mina tankar vill bara till annat som jag inte borde tänka. Fokusera nu Evelina, snart sommar!

Var med på bild i nsd och kuriren idag, kul att dem har uppmärksammat oss! Synd att så många klankar ner på oss bara fär att vi vill ha högre lön .. "ni har valt fel yrke om ni bara vill ha mer pengar" Va? Det handlar väl inte för fan inte om det. Lätt att kritisera för er som sitter på arslet i LKAB och tjänar mer än dubbelt så mycket. Puckon!

Vägra under 24 000!

Har precis varit på.. Ett möte eller vad man ska kalla det? I alla fall handlade det om att vi sjuksköterskor ska vägra jobba utan ingångslön på 24 000, trots att detta är dålig lön för en universitetsutbildning så är det ju alltid en början. Idag ligger våran inkomstlön på 21500-22000 så nånting händer ju i alla fall.

Sjukt seg dag idag, känner att jag inte har åstadkommit mycket.
Försöker få tag i Emilia men busungen vill inte svara så jag får ta min kvällspromenad ensam!

Var ju i ylläs i helgen och jag så blev besviken! Dem hade stängt av alla liftar upp till toppen vilket sög och detta kläcker dem ut efter att vi hade köpt liftkorten. Man kan bara älska finnar :)


Ylläs!

Imorgon åker jag till Ylläs och inviger mina nya pjäxor och slalomskidor. Blir grymt :) Och om två veckor åker vi ett gäng till Levi och är där hela helgen i en mysig stuga, längtar som tusan!

God morgon världen!

Idag blir en dag med plugg! Kul som attans. Men jag tänkte även hinna förbi storheden och kolla in ett par pjäxor.
Sen ikväll ska jag och Chrille och kolla på en lägenhet! Spännande :)

Nu ska jag och Majsan ut på vår morgonpromenad. Hoppas ni får en lika bra dag som mig :p


Våran bastu

Jag är lite seg på att lägga ut bilder på hur våran lägenhet ser ut. När jag bastade idag så tänkte jag att jag passar på att ta bilder på hur den ser ut.

Här har ni den i alla fall:


Back in town

Är tillbaka i Luleå efter en vecka i Pajala/kangos. Har haft det galet bra och ville inte åka hit till Luleå.

Jag är så sjukt less på att plugga nu, vill bara spy på alla studie böcker. Blä!!

Nåja, bilder från veckan som gått.


Måste ses!

Befinner mig i Pajala och är lite off från omvärlden men den här snappade jag nyligen upp och jag säger bara, SE DEN!
http://vimeo.com/37119711