Midsommarafton

Idag är det midsommarfton och jag är taggad till hundra procent. Fy bubblan vad roligt jag ska ha det.
Jag har varit i gång hela dagen. Först har jag tvättat min bil och sen pappas. Sen for vi och kollade på när danne hade sänkt sin skoter i sjön och Tobbe körde runt fortfarande utan att sjunka, sen for vi till min bror och kollade när han målade huset. Efter det raggade jag och Simon på byn. När jag kom hem så testade jag kvällen kläder och det blev toppen! Efter det så åkte jag till stugan och åt middag. Nu är jag stressad som tusan, ska åka till Udden och spela brännboll och jag måste hämta upp Ester,
Efter det så ska jag vänta på Lisa och vi ska till stugan och basta och ha roligt. Sen blir det Udden igen för utgång!

Vi ses i dimman ;)


En nostalgisk låt ;)

Torsdag

Idag har jag inte fått mycket gjort. Hade planerat en massa men som vanligt så har det inte blivit av :)
Imorgon åker vi till Ö-tå och firar Ida, det blir nog jätte roligt.

Ska bjuda på en sviin bra låt av en bra grupp som heter Skillet.


Barnvakt

Idag blev jag väckt av Patte vid åtta tiden som tryckte Cecilia i famnen på mig och sa att jag skulle vara barnvakt. Okej, tänkte jag. Nån timme är ju lugnt. Vid tolv började jag undra när Patte egentligen skulle komma hem. Cecilia håller på att lära sig alla nya saker så som att gå, öppna lådor samt tömma dom, riva papper och ja .. allt som tar min energi. Så efter att hon hade ramlat och släppt en tår så somnade hon i min famn. Och då blev jag kär. Det var så mysigt ! Så vi gick och sov tillsammans och sen vid fyra kom Patte och hämtade med henne.

Annars har det varit lugnt på min sida idag, har varit och promenerat, två gånger till och med. En gång med Cecilia och sen gick jag en vända i skogen där jag märkte att myggorna har invarderat. Trist men sant så jag fick minsann gå snabbt genom skogen för att inte bli ihjäl biten av myggen. Jag hatar dem !

Nu hör jag att regnet vräker ner så det blir skönt att sova till det :) Imorgon åker jag till Pajala, helt otroligt att jag saknar Christofer redan och det var igår jag såg honom senast. Himla .. 

Faster lilla prinsessa!


Sommarlov !!

Gud vad skönt, nu har jag sommarlov! Sistsa sommarlovet så jag måste njuta ordentligt. Fast jag ska ju jobba ändå nästan hela sommaren och sen åker vi utomlands. Jag hoppas att vi gör det, skulle vara såå härligt!

Jag är uttråkad här i byn, ingen som är här så jag vet inte riktigt vad jag ska göra .. Imorgon ska jag fortsätta att måla huset. Det går otroligt sakta men säkert framåt.
Jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta. Ska fortsätta att kolla på Momma's boys.

Kan inte värmen komma snart ?!


Hjampis joggen

Då var årets hjampisjogg över och det var sista gången för mig. Skönt ! :) För er som inte vet vad det är så är det på vårat gymnasie så att vi har en hälsodag där vi måste springa 1 mil. I år hade vi verkligen super fint väder. Spöregn med infall av snö !! Det var så kallt i början att det sved på armarna av kyla.
Ikväll är det bal här så jag ska dit och kolla på alla fina männsikor.

Nu väntar ett varmt bad på mig så måste kila ! :)

Förra årets hjampisjogg. Då sprang jag med Emilia, i år med Elin. Riktigt duktiga var vi !