Beslutsångest !

Åh vad det är jobbigt att bestämma beslut ibland. Hur ska man kunna veta om det är rätt eller fel? Tänk om man hade nån som sa att det här rätt, du kommer aldrig ångra dig om du gjorde så. Ja sjutton vad lätt det skulle vara då. Men nu är det ju inte så, därför står vi här och trampar och kan inte komma på vad som är rätt beslut!

Jag sitter och väntar på att Frille ska komma och hämta upp mig så ska jag köra honom till Kallax. Jag vill fortfarande ut och resa nånstans. Fast till stockholm bara. Men ändå inte, jag vill ha sol! Kanske går in på kallax och säger: Next flight to Thailand, pleeease. Skulle vara något!

Nej, nu ska jag få något i magen och fortsätta att packa ihop lägeneheten!


En feber ..

Jag känner att jag måste skriva av mig. Jag börjar få en feber .. en feber som är farlig! Jag är inte i närheten mogen nog och för det delen är jag mitt uppe i studier men jag kan inte hjälpa det. Jag har en längtan efter .. barn. Varför? Jag vet inte. Jag känner att jag vill ha ett hus med ett stall på gården med två hästar. Och barn. Jag kanske börjar att mogna trots allt?
Haha inte vet jag vad det är med mig. Det enda jag vet är att jag inte vill bo i lägenhet och jag vill vara klar med skolan nu! Blir galen av att tänka att det är två år kvar av skolan!
Nä nu får jag skärpa mig. Skärp dig Evelina! Du är bara barnet än och har livet framför dig. Men .. ändå går mina tankar tillbaka till ett litet litet barn. Nån dag kommer även den dagen.