En regnig dag

Hej hallå :)
I natt vaknade jag av att regnet öste ner, jag som hade så himla mycket planer på dagen. Jag håller på att måla vårt nybyggda tv-rumsbord till vitt och även vårt köksbord. Tycker att det är skit snyggt med vitt just nu, allt ska vara vitt och helst lite lagom slitet :) Då får man den där gammeldags känslan.
JO, ikväll jobbar jag mitt sista kvällsskift! Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli med LEDIGT!! Fast jag har fortfarande kvar två dagsturer. Åh, vad skönt. Dessutom så har jag kolla på schemat i skolan och jag ser faktiskt framemot det. Vi börjar med en kurs i Barn-HLR!
På Tisdag åker jag och svärmor Monica till Ikea och ska inhandla lite nya grejer. För guess what, vi har fått en ny lägenhet nu och den ligger på Luleås nya landsmärke: Lulsundsberget! Det är ett helt nytt område med två tvilling torn, tänk att vi blir dem första som nånsin har bott i just den lägenheten. Galet härligt :) Vi flyttar in där först i oktober men på sätt och vis är det väl bra så slipper vi stressa. Fast jag hade ju helst vilja flytta in där redan imorgon :)

Nu ska jag äta min middag! Ha det fantastiskt ♥


En härlig och glad bild från Pajala marknad (som jag har stulit från Johanna ;) )

Onsdagen den 6 Juli

Men fy, kan ni förstå att det redan är 6e juli? Det är helt galet vad tiden går fort. Jag vill inte att sommaren redan ska vara över :( Nu till helgen är det Pajala marknad! Fan vad härligt med lite ledigt samtidigt, känns som att jag jobbar i ett och bor här på kontoret eller ute hos våra brukare.

Jo, måste berätta. Christofers föräldrar har köpt en ute jacuzzi och idag ska vi inviga den! Hur grymt skönt är inte det?