Mikrofonkåt!

Sitter och funderar på vad man ska dra på sig för kläder till kvällen. Haha gjorde värsta tabben nyss, skulle gå och kolla när Ester graderar i Ju-jutsu, jag hade för mig att hon skulle göra det klockan 12. Men när jag är där så säger hon att hon börja först tre! Haha typiskt .. När jag gick därifrån mötte jag en klasskompis som också ska gradera, roligt att han och Ester tränar tillsammans :)

Nu ska jag plugga, äta och sen kanske hoppa in i duschen?
Bjuder på två bra låtar, en för att visa hur jäkla bra Jay i Idol är!




Kanske blond ändå?

Åh vad skönt, har gjort bort två seminarier idag från skolan. Nu är det bara tre kvar och förhoppningsvis får vi klart alla innan jul. Skulle vara en riktig lyckokänsla :)

Hörni folks, jag börjar fundera på att färga mitt hår blont. Alltså blont, inte naturligt blond som jag har nu. Har funderat på det ett tag men ändå fegat ur. Mit hår blir så himlans slitet av det och jag trivs ändå med den blonda färg jag har nu. Jag vill ju faktiskt ha min naturliga hårfärg men det kliar så mycket i fingrarna! Återstår att se, skulle vara ett under om jag lyckades hålla mig ifrån att färga ;p

Jag har blivit helt tokig på utlandsresor, tror nog att jag är i riktigt stort behov av lite soool. Satt och kollade på resor till Thailand, hittade ett för ENDAST 2000!! Förstår ni? Men då var det ju självfallet bara flyg och den skulle åka samma dag, men om jag kunde, så skulle jag :)

Hade inte haft nånting emot en utomlandsresa i julklapp, inte alls ..











Från Bulgarien